marcin_osikowicz 22.09.09, 21:40 Tu Go poznałem. Tu żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pawtwo Re: soleski nie żyje IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.09, 23:26 Moze cos blizej!!?? Kto to byl i o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motodebil Re: soleski nie żyje IP: 89.108.242.* 22.09.09, 23:42 wpisz w "szukaj". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: soleski nie żyje IP: 89.72.88.* 23.09.09, 00:02 Marcin, Wojtek pożyczył mi Twoją książkę i nie chciał abym mu oddawał, powiedział - zachowaj dla siebie - lub przekaż innemu motocykliscie, tam są bardzo pożyteczne rzeczy dla każdego z nas... Nie mogę się pogodzić z tym co się stało... Odpowiedz Link Zgłoś
waldi635 Re: soleski nie żyje 23.09.09, 20:36 Po roku przerwy ....... przyjmij wyrazy w.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: soleski nie żyje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.09, 05:31 wiecie coś bliżej na temat tego wypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SFjump Re: soleski nie żyje IP: *.acn.waw.pl 28.09.09, 12:57 To wszystko jest bez sensu. Ciezarowka ktora blokuje zjazd z autostrady? Jak ukarac idiote zza kolka? Mandatem? Kto odda dzieciom ojca? Kto teraz bedzie na te dzieci pracowal? Pan zza kolka, policjant, czy moze ktos z ministerstwa odpowiedzialny za infrastrukture i szkolenie kierowcow? Niestety nikt. Tak sie ladnie umywa raczki w tym burdelu. Na drogach zoo. Ministerstwa snuja plany. Inzynierowie od drog odpie...ja jakis kosmos. Robole ten kosmos buduja w swoim stylu pelnym fantazji. Na to wszystko stawia sie milion znakow gesto przetykanych reklamami i stylizowanymi nagrobkami. W to sle sie milion ciezarowek. Reszta, w tym frustraci, stara sie jakos przetrwac. Do sluzby zdrowia trzeba sie samemu pofatygowac, bo na helikoptery stac tylko politykow. Na dokladke dorzucam dwadziescia lat suwerennosci i to, co rzadom udalo sie przez ten czas wybudowac i stworzyc. 1. Autostrady? 2. Policja, ktora ma chronic, zabezpieczac i zapobiagac, a dopiero potem karac? 3. Ciezarowki transportowane wagonami? 4. Transport kolejowy? 5. Rzeki, ktore w tym kraju potrafia tylko zalewac. Co chwile jakis krzyzyk i swieczka. Tu zginal ten, tu tamten, tego wykonczylo pogotowie, tamtego wyleczyli polowicznie, na tyle, ze lezy i tak mu juz zostanie. Ogarnia mnie cos na ksztalt nieodpartego impulsu, zeby stad wypie...c. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: soleski nie żyje 30.09.09, 22:44 pamietam jak Ci krecil filmy na torze...chyba wtedy jezdzil Dukatem, ehhh Odpowiedz Link Zgłoś