Dodaj do ulubionych

Olej w alternatorze

IP: *.mobile.playmobile.pl 26.11.09, 00:06
witam.
Mam pytanie do mechaników, dziś zdiołem lewy dekiel z mojego moto cagiva i pytanie czy to normalne że było troche oleju na zwojach altrnatora? Jak się przyjżałem to jest odpływ oleju w dolnej części karteru. No i jak były by smarowane koła zębate przekładni rozrusznika i sprzęgła jednokierunkowego.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: zi-k Re: Olej w alternatorze IP: *.chello.pl 26.11.09, 08:22
      Może to normalne,miałem tak w SZR 660,też się trochę dziwiłem ale długo na nim
      jeżdziłem i nic się nie działo.Też jestem ciekaw po cholerę taki patent.
      Pozdro.
    • Gość: szynszyll Re: Olej w alternatorze IP: *.prz.rzeszow.pl 27.11.09, 09:35
      wlasciwie to sie mialem nie odzywac, ale...

wejdzcie na ta strone:

www.bikebandit.com

poogladajcie jak zbudowane sa silniki motocyklowe

poczytajcie serwisowki dedykowane do Waszych motocykli i zapoznajcie sie z ich
      budowa, bo nastepnym razem odkryjecie, ze oba kola sie kreca w czasie jazdy w ta
      sama strone ;)

szynszyll
      xtz750
      • Gość: zi-k Re: Olej w alternatorze IP: *.chello.pl 27.11.09, 13:52
        Może niech admin zrobi przekierowanie do strony Google po wejściu na forum.
        • Gość: szynszyll Re: Olej w alternatorze IP: *.prz.rzeszow.pl 27.11.09, 14:33
          sadze, ze taki zabieg gwaltownie podnioslby poziom tego forum ;)

szynszyll
          xtz750

p.s. zeby nie bylo, ze jestem doopkiem - tu masz link do manuala a na stronie
          2-23 masz schemat ukladu smarowania w silniku.

www.mediafire.com/?zxzbpucvlxi
          • Gość: greole Re: Olej w alternatorze IP: 188.33.12.* 29.11.09, 10:01
            Dziękuje wszystkim za odpowiedz,oczywiście wykorzystam wszystkie rady.
            Pozdrawiam Brać motocyklową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka