michalvet 30.05.04, 19:18 Witam, czy ma kto moze takiego manuala, moglby pozyczyc do saknu, lub juz przeskanowanego, szukalem w calej sieci ale nic nie znalazlem Bede wdzieczny za kazda pomoc Michal V-R Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motodawca1 Re: Manual zzr 1100 30.05.04, 22:44 nie wiem na ile ci pomogę, ale wiem, że tego typu ostprzet można kupić u dealera - zwykle nie jest to duży koszt (w suzuki 20 zł), a jeśli nie można kupic to zwsze można podagać ze sprzedawcą i poprosic by dal skserować (wtedy tez poznasz czy masz do czynienia z czlowiekiem czy ze ....) wiem że często ludzie szukają manuali na forum.motocyklistow.pl/ i znajdują (tj zawsze znajdzie sie jakaś osoba chętna do pomocy - może i Ty zapytaj...) Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
michalvet Re: Manual zzr 1100 03.06.04, 20:45 Dzieki, wrzuce to tam, zobacze jaki bedzie tego skutek, mam nadzije, ze cos znajde Pozdrawiam Michal V-R Odpowiedz Link Zgłoś
garfield500 Re: Manual zzr 1100 30.05.04, 22:57 a co to jest "manual"??? wybaczcie ale nie wiem o czym wy mowicie :[ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_stanczyk Re: Manual zzr 1100 04.06.04, 14:32 Chyba raczej obstrukcja instlugi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
patmate Re: Manual zzr 1100 04.06.04, 18:16 Kup gazetę motocyklową z ogłoszeniami-tam zawsze się ktoś ogłasza. Właśnie w ten sposób nabyłem swoją. Koszt 20zł za 1 CD-ROMa+wysyłka.Potem zawsze interesującą stronę mozna wydrukować i z tym do garażu. Aha, musisz mieć choćby najprostszą wersję Adobe Acrobata (darmowa w necie). pzdr Odpowiedz Link Zgłoś