Dodaj do ulubionych

"Resorak z Peweksu" - KTM 450 SMR "Adam Kot rep...

03.08.04, 16:25
komentarz do innego ktm - 950 adventure, ktory tez mozna tu znalezc (gdzies
glebiej). wstyd, ze nie pamietam, kto jest autorem (choc jeszcze z gazety
pamietam styl). "hanbary" to po angielsku kierownica, a nie oslony na dlonie -
te nazywaja sie hand protectors. poza ta kosmetyka ciesze sie, ze swiat
motocykli powrocil - wszystko jedno w jakiej postaci. wyscie zarazili mnie
motocyklowym hobby; gdyby nie swiat motocykli pewnie nie cieszylbym sie swoim
f650gs dakar, a juz wkrotce 950 adventure wlasnie.
pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: kroolik Re: "Resorak z Peweksu" - KTM 450 SMR "Adam Kot r IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 11:27
      KTM RULEZ!
      Tylko nie wiem czemu piszecie ze to jedyny motor w ktorym przyjemnosc sprawia
      cioranie podnozkow! W kazdym moto to duza radosc!
    • Gość: enduro Re: "Resorak z Peweksu" - KTM 450 SMR "Adam Kot r IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 21.09.04, 14:38
      Przykro mi ale kierownica motocyklowa po angielsku nazywa się "handlebar".
      Osłony na ręce nazywane są w Polsce polularnie "handbar'y". Niektórzy ludzie
      piszacy po angielsku też używają takiej nazwy. Chociaż osłony na ręce nazywają
      się po angielski "Hand Guards". Może być także hand protectors.
      KTM 950 Adventure to dobry wybór. Tylko trzeba kupić u dealera który ma o tym
      motocyklu pojęcie. Jedyna wada to to że przy wolnej jeżdzie (korki w mieście)
      mogą wysąpić problemy z przegrzewaniem się.
      pozdrowienia

• Gość: alfa Re: "Resorak z Peweksu" - KTM 450 SMR "Adam Kot r IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.04, 11:00
      Niedawno na forum pytałem KTM Adventure czy GS 1150. Kupiłem GS-a. Jezeli ktos
      z was jezdzi KTM - podzielcie się wrazeniami. Strasznie kręci mnie ten motocykl.
      pozdrawiam
    • Gość: Łowicz Krzysiek Ktm żadzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 20:56
      według mnie Ktm to najlepsze super moto i motcykle crossowe i enduro ale nie
      stac mnei na taki a szkoda narazie mam Honde Cb450 z 88 i ciesze sie z niejbo
      miałą być etz trz6ymac sie mam nadzieje ze nastepnym motorem bedzie w
      przyslzości albo Cbr F1 a najbardziej chciałbym F2 trzymac sie nara all
      druid41@poczta.onet.pl
      • Gość: wojtexc Re: Ktm IP: *.crowley.pl 24.12.04, 14:13
        K ocham T ylko M otocykle !!!!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka