Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy we Wrocławiu

30.07.05, 10:55
Kto potrafi polecić jakiś miejsce we Wrocławiu, gdzie tanio i solidnie można
zrobić kurs ?
Obserwuj wątek
    • skalpel84 Re: Prawo jazdy we Wrocławiu 30.07.05, 12:14
      Polecam "TEST" na Lelewela.Zrobilem tam i B i A. Jest tam nowa Yamaha TW 125
      (taka jak w WORDzie).Zdalem bez problemu za pierwszym razem.Naprawde
      polecam !!:)
      • Gość: gosc Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 31.07.05, 23:32
        Ja także polecam "Test" z Lelewela. Wykłady z teorii (prowadzi ojciec
        właściciela) są nudnawe, ale na jazdach (właściciel we własnej osobie) pierwsza
        klasa. Sprzęt dobry (nowa Yamaha TW 125 jak na egzaminie, porządny kask),
        instruktor zna się na rzeczy, w programie wyjazdy na miasto (z tego co wiem, nie
        we wszystkich szkołach tak jest).

Zdałem za pierwszym razem - niby egzamin trudny nie jest, ale jednak. Z tego co
        wiem, w tym sezonie tylko jedna osoba nie zdała za pierwszym podejściem. A tu
        jest ich adres: www.l.w-w.pl

Laurka mi wyszła. Nie, nie jestem z nimi związany, tylko zadowolony z efektów.
        :-) A sam ich znalazłem z polecenia na pl.rec.motocykle.
    • Gość: ZADOWOLONY Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.05, 22:31
      Ja również polecam szkołę "TEST" w październiku zdałem na kat.A za pierwszym
      razem. Instruktorzy ekstra, teraz słyszałem że będzie u nich jeszcze jeden
      super instruktor więc radzę już się zapisywać bo może zabraknąć miejsc.
      www.naukajazdy-test.pl
    • elizabeth_ak Re: Prawo jazdy we Wrocławiu 19.12.05, 12:58
      Witam.
      ja tez polecam "Test", zdałam za pierwszym razem a do tego wszystkiego cena za
      kurs jest tam rozsadna!
    • matmichal Re: Prawo jazdy we Wrocławiu 19.12.05, 18:01
      a ja tak dla odmiany polecam szkołę przy IX L.O w pobliży dominikańskiego!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka