kill 30.07.05, 10:55 Kto potrafi polecić jakiś miejsce we Wrocławiu, gdzie tanio i solidnie można zrobić kurs ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skalpel84 Re: Prawo jazdy we Wrocławiu 30.07.05, 12:14 Polecam "TEST" na Lelewela.Zrobilem tam i B i A. Jest tam nowa Yamaha TW 125 (taka jak w WORDzie).Zdalem bez problemu za pierwszym razem.Naprawde polecam !!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.nd.e / *.nd.e-wro.pl 31.07.05, 23:32 Ja także polecam "Test" z Lelewela. Wykłady z teorii (prowadzi ojciec właściciela) są nudnawe, ale na jazdach (właściciel we własnej osobie) pierwsza klasa. Sprzęt dobry (nowa Yamaha TW 125 jak na egzaminie, porządny kask), instruktor zna się na rzeczy, w programie wyjazdy na miasto (z tego co wiem, nie we wszystkich szkołach tak jest). Zdałem za pierwszym razem - niby egzamin trudny nie jest, ale jednak. Z tego co wiem, w tym sezonie tylko jedna osoba nie zdała za pierwszym podejściem. A tu jest ich adres: www.l.w-w.pl Laurka mi wyszła. Nie, nie jestem z nimi związany, tylko zadowolony z efektów. :-) A sam ich znalazłem z polecenia na pl.rec.motocykle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADOWOLONY Re: Prawo jazdy we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.12.05, 22:31 Ja również polecam szkołę "TEST" w październiku zdałem na kat.A za pierwszym razem. Instruktorzy ekstra, teraz słyszałem że będzie u nich jeszcze jeden super instruktor więc radzę już się zapisywać bo może zabraknąć miejsc. www.naukajazdy-test.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ak Re: Prawo jazdy we Wrocławiu 19.12.05, 12:58 Witam. ja tez polecam "Test", zdałam za pierwszym razem a do tego wszystkiego cena za kurs jest tam rozsadna! Odpowiedz Link Zgłoś
matmichal Re: Prawo jazdy we Wrocławiu 19.12.05, 18:01 a ja tak dla odmiany polecam szkołę przy IX L.O w pobliży dominikańskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś