Dodaj do ulubionych

myslcie szybciej w czasie ...............

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 22:21
w czasie konwersjacji na forum .Ile czasu mozna czekac aby napisac
replay.Przestansc dusic te guziki sesmsow aczy zapytac kogos i czekac na
odpowiedz ,aby w koncu dac ja na forum,piszcie z glowy,komorki szare sie wam
usprawnia hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: NYorker oto replay IP: *.kondylis.com 14.09.05, 23:29
      'w czasie konwersjacji na forum .Ile czasu mozna czekac aby napisac
      replay.Przestansc dusic te guziki sesmsow aczy zapytac kogos i czekac na
      odpowiedz ,aby w koncu dac ja na forum,piszcie z glowy,komorki szare sie wam
      usprawnia hehe'

czas: 12 sekund
      • Gość: rzawy Re: oto riposta IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 15.09.05, 00:03
        PRAWNIK www.kupsprzedaj.pl/ks-item,494586.asp CI W DUPE.
    • Gość: NYorker tak napisalaby to siekiera: IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.09.05, 01:34
      w czasie konwersjacji
      na forum
      Ile czasu mozna
      czekac aby napisac
      replay
      Przestansc dusic
      te guziki sesmsow
      aczy
      zapytac kogos
      i czekac na odpowiedz
      aby w koncu dac
      ja na forum
      piszcie z glowy
      komorki szare sie wam
      usprawnia
      hehe
      hehe
      hehe
    • Gość: NYorker tak napisalby to kojot: IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.09.05, 01:37
      w czasie konwersjacji na forum .Ile czasu mozna czekac aby zapisac
      replay.Przestawasc fusic te guziki sesmsow oczy zapytac kogos iczekac na
      odpowiezdz ,gdyby w koncu dac ja na forum ,piszcie z glowy,komurki szare sie
      wam usprawnia szare
    • Gość: NYorker tak napisalaby to okrutna mania: IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.09.05, 01:41
      w czasie konwersjacji gejow na forum trzeba wiele czasu czekac aby zrobic
      galke. Przestac dusic te zwiedle pieczarki. poprosic kogos i czekac na wlasna
      kolej, aby w koncu sobie ulzyc. piszcie z glowy, geje - narzady wam sie
      usprawnia.
    • Gość: NYorker a teraz... IP: *.nycmny.east.verizon.net 15.09.05, 01:43
      czy zwracanie uwagi na tej miary inbecylow to dobre, czy zle? to wyraz
      szlachetnosci, czy podobnej miary glupoty?
      • siekiera77 Re: a teraz... 15.09.05, 02:55
        jokier ty jestes podobny do
        beavisa
        czy
        buttheada?
        hehehehe,hehehehe,
        hehehehe,
        shut up!!
      • Gość: prawnik Re: a teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 21:35
        czy zwracanie uwagi na tej miary inbecylow to dobre, czy zle? to wyraz
        > szlachetnosci, czy podobnej miary glupoty?
        ========
        tego nie wiem ,ale jakis dupek zazucil mi ugodowosc ,co mnie wqrwilo.moge
        docenic czyjes iq -teeeeeee nJUUUUUUUU jokeRRRRRR ty odstajesz (chwilowo na+),od
        tej bandy pedalow,ze smutkiem stwierdzam ,ze twoje spostrzezenia sa sluszne
        hehe,a siekierkka pici7 poci sie z zalu ze w statyctyce palanow nie ujety hehehe
        • Gość: Tester Re: a teraz... IP: *.anon-online.org 15.09.05, 21:53
          Bardzo przepraszam, jestem tu nowy i nim odważyłem sie coś napisać przejrzałem
          większość wątków do kilku tygodni wstecz. To 4um nie nalezy do najlotniejszych,
          ale jakiś swój klimat ma. To co zauważyłem to że niektórzy bardzo się starają
          być zauważonymi, ale nie mają w tematyce motocyklowej nic do powiedzenia. Mam
          szczególnie na myśli NYorkera.
          Niewątpliwie posiadł dar pisania, ale tylko tyle. Jego miernotę aż nadto
          pokazuje temat z lewymi obrotami w MZ. Nie ma nic do zakomunikowania i tylko to
          komunikuje. Zawładnął tym forum swoim pyskactwem i aż nadto widoczną głupotą.
          Uważam, że o motocyklach nie ma nic do powiedzenia, oprócz tego, że może coś,
          gdzieś, kiedyś widział. Nie zauważyłem żadnej rzeczowej odpowiedzi, żadnego
          tematu który zostałby przez niego założony. Nic tylko dogryzanie innym,
          ubliżanie i chamstwo. Myślę, że gdyby miał odrobinę honoru i szacunku do siebie
          to przemyślałby swoje postępowanie i nie wcinał się tam, gdzie nie ma nic do
          powiedzenia. Uważam, że najlepszym rozwiązaniem dla niego i jemu podobnym
          byłoby założenie własnego forum, gdzie dawaliby upustu swoim niskim instynktom.
          Bardzo przepraszam, że w taki niemiły sposób zaczynam pisanie tutaj, ale choć
          wiele toleruję, to głupoty nie będę.
          • Gość: prawnik Re: a teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:05
            czesc tester;):
            1.twardy badz nie mietki ,bo cie siekiery,mariuszki,rzawe wpier...z kosciami
            2.to jest forum do obrzucania sie blotem-same palanty tu dzilaja.wiec .........
            3.biore w obrene jorkera -znam wiekszych palantow i chamow na tym forum
            4.pzdro
            hehehe
            • Gość: prawnik Re: a teraz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 22:48
              nie musisz ;),ja z zasady,lubie byc przeciw hehe
              btw
              nie pamietam cie z forum czasow wiosennych -tam to sie dzialo ,az sie lezka w
              oku kreci -tera to jaks cienizna,nawet nie ma z kim powalczy c heheh,
              kojot opklap,sraiusze cos pod nosem mamrze ,reggie niema, a reszta to szkoda
              hadac :( ....heheh-to ich wq..wia pzdro
          • Gość: NYorker bingo! IP: *.kondylis.com 15.09.05, 22:43
            czuje sie wyrozniony.
          • Gość: NYorker dodam tylko... IP: *.kondylis.com 15.09.05, 22:48
            czuje sie zaszczycony, iz moja miernosc, glupota i kompletny brak elokwencji
            przyniosly mi tekst napisany z takim pietyzmem.

z pewna niepewnoscia czekam, czym przejawi sie brak tolerancji dla mojej
            glupoty. a z nadzieja na to, iz w koncu ukazal sie ktos, kto zaprowadzi blogi
            porzadek i nasyci forum merytoryczna trescia.

• Gość: NYorker Re: a teraz... IP: *.kondylis.com 15.09.05, 22:42
          bog zaplac
          • Gość: siekiera77 Re: AMEN IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.09.05, 00:15
            ;-)
            • Gość: rzawy Re: IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 16.09.05, 16:25
              Tester mam z NYorkerem tylko tyle wspólnego że też podoba mi się Anna Popek
              (chcę ją przełożyć przez kolano i dać klapsa) i nie chce go bronić ale włóż w
              szukanie jego postów wiecej pracy bo zanim wyrównał do ogólnego poziomu był
              jednym z nielicznych piszacych na temat jaki powinien tu obowiązywać.Nie
              szastaj słowami honor i szacunek bo jak ich używasz w jakiejś gó..anej
              wypowiedzi w necie to znak że nie wiesz co to jest.Słusznie zauważyłes że forum
              ma jakiś klimat ale chyba nie dzieki takim drętwym wypowiedziom jak
              twoja.Pozdrawiam staropolskim wal sie na ryj.
              • Gość: rzawy Re: IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 16.09.05, 16:41
                Jeszcze jedno 'nim odważyłem sie coś napisać' to twój wstęp .Stary jak ty sie
                boisz anonimowo skrobnąć coś w necie to znajdz jakieś forum dla harcerek ale
                obawiam sie ze też cię upokorzą.
                • Gość: NYorker Re: IP: *.kondylis.com 16.09.05, 17:10
                  przeprosil, 'nim odwazyl sie cos napisac'.
              • Gość: NYorker Re: IP: *.kondylis.com 16.09.05, 17:08
                winienem rzawemu wdziecznosc, chociaz sam wspomnial, ile mamy wspolnego.
                pastwienie sie nad osobami o wrazliwosci bezwarunkowej, nie sprawia mi
                satysfakcji. dzieki rzawemu bede mial dzis ludzki dzien.
                • Gość: prawnik Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 18:46
                  mialo byc o szybszym mysleniu ,a nie jak zjebac kultyralnego motocykliste hehehe,
                  zeby sie wiecej nie wychylał na temat kultury hehehe
                  • miitch Re: 16.09.05, 19:12
                    jestes smieciem :]
                    • Gość: prawnik Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 19:20
                      warum?
                      • speedone norma tu widze 16.09.05, 19:50
                        widze ze tu sie nic niezmienilo dalej jakies prawiki sobie pisza i ch.. z tego
                        wynika ktos rzucza blotem ze ten nic nie wie o moto echhhhhh a ch.. wam w dupe :P

pozdrawiam tych co lubie :P
                        • lysout Re: norma tu widze 16.09.05, 19:56
                          Fajnego masz kompa SPEEDONE, pozazdrościć
                          • speedone Re: norma tu widze 16.09.05, 19:59
                            lysout napisał:

> Fajnego masz kompa SPEEDONE, pozazdrościć

a dziekuje dziekuje Dziewczyna mi robila obudowe :)
                            • cien1100 Re: norma tu widze 16.09.05, 22:17
                              Jak wszystko tak potrafi robić, to pozazdrościć i dziewczyny;)
                        • Gość: prawnik Re: norma tu widze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:36
                          jak bys zapomial jak tu bylo na wiosne,teraz to uwiąd hehehe
                          • Gość: NYorker Re: norma tu widze IP: *.kondylis.com 16.09.05, 22:53
                            pewnie topili marzanne
                            • Gość: prawnik Re: norma tu widze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:58
                              skad wiesz ,ciebie tez wtedy tu nie bylo,ale chyba byś sie nadal :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka