auto_mokotow 09.02.06, 20:23 Co byś kupił Yamahe Drag Stara czy Honde VTX Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pussycat Re: Doradźcie chopera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 20:33 >Co byś kupił Yamahe Drag Stara czy Honde VTX? hmm.. niech pomyślę.. ani to, ani to. tymbardziej że słowo 'chopper' źle mi się kojarzy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galas Re: Doradźcie chopera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 10:16 Jeżeli kasa nie gra roli to VTX, przede wszystki Drag Starów jest jak psów a VTX na razie mało, a juz znudziło mi sie ogladanie na zlocie 20 takich samych moto jak moje :/ pozatym większa moc w VTX, jedyna wada poza ceną to gorsze hamulce, ale z drugiej strony przecież żaden choper tak naprawde nie ma hamulców :) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
vader_24 Re: Doradźcie chopera 14.02.06, 10:56 Ja bym posiedział w salonie na jednym, na drugim. Poprosił o odpalenie i jazdę próbną. Poczekał tydzień, powtórzył procedurę. Jak nie wiesz z kim się "ożenić" to musisz pójść na parę randek. Popytaj kogoś kto tym jeździ. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszxyx Re: Doradźcie chopera 14.02.06, 17:05 wizualnie VTX!!! ...poza tym to mlodsza konstrukcja i jest chlodzony ciecza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Doradźcie chopera IP: *.pl 14.02.06, 20:10 Ja bym posiedział w salonie na jednym, na drugim. Poprosił o odpalenie i jazdę próbną. Poczekał tydzień, powtórzył procedurę. Jak nie wiesz z kim się "ożenić" to musisz pójść na parę randek. Popytaj kogoś kto tym jeździ. ================ bzdety, to rozne konstrukccje bit VTX najlepiej 1,8 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tofik Re: Doradźcie chopera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:17 Ja bym VTX wziął bo jest fajniejsza - ładniejsza stylistyka i silnik ciekawszy (nowszy). Ale chyba przychylę się do opini poprzednika - przymierz się do jednej i drugiej maszyny - wtedy bedziesz sam wiedział co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Doradźcie chopera IP: *.chello.pl 08.03.06, 20:55 Honda VTX nie jest chopperem, a Drag Stara w tej wersji już yamaha nie robi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś