Dodaj do ulubionych

MZ 250 Tophy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 00:07
Jo 4all.
mam pytanie za ile puscic tą mz dowod rejestacyny ma pzekreslony ale nie
psize ze nie da sie zarejestrowac jej ogolnie. Stan Bdb techinczny i
wizualny zero rdzy zadbana ogolnie stala dlugo nie ma sie do czego przyczepic
powiedzmy jak z fabryki jest spzedawac ja za 300zl bo kupiec chce ja wziasc
za tą kase??
Obserwuj wątek
    • cien1100 Re: MZ 250 Tophy 11.03.06, 00:11
      Za 300 to motorynkę,albo WSK,ale nie MZ.
      Wg. mnie za mało.
      • Gość: jazz Re: MZ 250 Tophy IP: *.localnetwork.pl 11.03.06, 00:58
        za 300 to ją sobie salonie postaw
    • edwin.sk Re: MZ 250 Tophy 11.03.06, 08:29
      na allegro od złotówki puść....
    • Gość: Dzakas ALe z jednej stonie zalerzy mi na czacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:51
      Nie wiedziałem, że się gość tak napali na nią i powiedziałem 300zł aby nie
      speszyć mogłem powiedziec 400-500 ale teraz wyjde na sko...a jak zawołam wiecej
      co o tym sądzicie.
    • Gość: Dzakasa I chyba za 300zł ją puszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 10:51
      Chyba, ze jej nie spzedawać wyczyscic wypucowac poobić zdjeia i w allegro
      pie..ąc??
      • edwin.sk Re: I chyba za 300zł ją puszcze 11.03.06, 12:39
        myślę że jak jakos to wygląda to 400-500 powinni nalicytować(oczywiście jak ma takie szczegóły jak cała ramka reflektora lusterko osłona zębatki i całe siedzenia sercówki...) na allegro...ale jak juz komus obiecałeś...twój wybór...
      • edwin.sk Re: I chyba za 300zł ją puszcze 11.03.06, 12:40
        no i na all...musisz trafić na dobrą porę:D
        • Gość: yamasz Re: I chyba za 300zł ją puszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:59
          hehe... a ktoś tu osatnio sie napalał na lusterko do MZ za stówke ;p
    • Gość: dzakas Edwin ma wszystko wyzej wspomniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:37
      ?
      • edwin.sk Re: Edwin ma wszystko wyzej wspomniane 11.03.06, 15:36
        jeszcze nie wszystko ale stan mojej mz polepsza się z każdym dniem:D:D
        a lusterko nie było za stówkę...:D
    • motograss Re: MZ 250 Tophy 11.03.06, 15:20
      z tropikami różnie bywa cenowo, ale trzy stówy to mało, skoro niby bdb, nawet
      jak bez papierów aktualnych. moją kupiłam w zeszłym roku za siedem z
      dokumentami, na chodzie, wsio ok,ale trzeba było wywalić na piaskowanie,
      szkiełkowanie,malowanie, oryginalna tylna lampa z drugiego końca Polszy za pięć
      dych(bo od zwykłej etki była,na szczęście tylko to), ale nie żałuję, bo i tak o
      wiele taniej wyszło niż te na allegro za dwa tysiące i więcej(fakt, że aż miło
      na nie popatrzeć). ale trzy stówki?pięć to jeszcze tak. za dwieście - trzysta to
      zwłoki chodzą;)pozdrawiam

----
      wolność ma zapach benzyny
      • Gość: Dzakas Powoli nabieram przekonania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:48
        Aby jej nie sprzedawac za 300zł powiedzcie mi ile kosztuje zarejestrowanie ma
        dowo przekreslony ale nic nie pisze, ze nie da sie zarjestrowac ani dowod nie
        przeciety????

Powiem tak lakier ma nieorginalny bo jakies 30 lat temu wójek przemalowal ją z
        bialego na wiśniowy bo tamtem był wsiowy.????
        • edwin.sk Re: Powoli nabieram przekonania 11.03.06, 22:50
          dowód przekrełsony -> dowód wyrejestrowany...da się zarejestrowac ale potrzebana jest opinia rzeczoznawcy...nie da się ocenic czy warto sprzedawać za 300 czy nie nie widząc padliny....
    • Gość: jazz złomiarz Re: MZ 250 Tophy IP: *.localnetwork.pl 12.03.06, 01:06
      dzakass
      powiem ci tak: jeśli ta śmierdząca MZka chociaż w połowie przypomina motocykiel, to zaklinam cie:NIE!!!
      to, że wstępnie gościowi z głupia frant powiedziałeś 300zł, do niczego cie nie obliguje, w końcu nie musiałeś znać wartości rynkowej tej machiny...
      a że dowód jest przekreślony, to sie nie przejmuj.normalnie idziesz i rejestrujesz padake, tyle że, dłużej procedura trwa, bo najpierw dostaniesz próbny papier.
      uprzedzając wszelkie złośliwe komentarze, informuję szanownych forumowiczów, iż przepis mówiący o niemożności ponownego zarejestrowania pojazdu dotyczy złomu wyrejestrowanego po dwatysiące którymś tam. a mniemam, iż dzakasa padlina została wyrejestrowana wcześniej...
      wiem, bo sam tak robiłem :)
      a tropika wypucuj i wstaw do slonu (swojego!)
      • Gość: Dzakas I chyba go nie sprzedam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 11:27
        Nie wiecie ile kosztuje zarejestrowanie podobno jest to bardzo drogie na
        zabytek??? Rzeczoznawca dużo bierze. Lepszym pomysłęm będzie ja poczyscic z
        kurzu itd zrobić fotki i wstawić allegro w końcu takie motocykle drożeją z dnia
        na dzień wprzeciwienstwie do japońszczyzny.

W ostatecznosci 400zł mu powiem i za 400zł moge puscic bo chyba racja ze za
        300zł sie nie opłaca.
        • Gość: jazz Re: I chyba go nie sprzedam IP: *.localnetwork.pl 12.03.06, 12:37
          dzakass nie denerwuj mnie
          za 400 też sie nie opłaca!!!
          nie sprzedawaj tego i koniec! tak bardzo sie chcesz pozbyć?
          jeśli ten sprzęcior jest zadbany, i ma papier (jakikolwiek) to spokojnie koło tysiaka możesz wziąć za niego...ale nic na żywioł...langsam-powoli, znajdzie sie klient i tyle.a ten gość co chce kupić, to niech sobi kupi etz do katowania...
          pozdro
          nie rób głupstw
          • Gość: Dzakas Bo ogolnie nie speisyz mi sie ze sprzedarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:12
            Ale w sumie juz bym mial jakies 2100lacznie kasy jakbym ja sprzedal mozna
            powiedziec ze 2500 wszystkiego jeszcze padake swoja bym sprzedal i ialbymz
            gorki bo ale chyba nie sprzedam tamtego tropika.
            • jazz-use1 Re: Bo ogolnie nie speisyz mi sie ze sprzedarza 12.03.06, 13:21
              olej tego tropika
              jak masz taką kasę odłożoną, to chyba 3 stówy robi zbyt dużej różnicy??
              a zobaczysz, trafi siępasjonat, to puścisz go za jakąś fajną kasę :)
              a masz jakąś fotkie?
              • edwin.sk Re: Bo ogolnie nie speisyz mi sie ze sprzedarza 12.03.06, 16:13
                pokaż zdjecie mz-tki....
                • Gość: Dzakas Na przyszly tydzien zrobie foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:15
                  i wam dam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka