prelude4 04.04.05, 19:38 W koncu udało mi sie trafic na forum milośników rowerków.:) Od zawsze uwielbialam ta forme rekreacji , ale jazda samej miljala sie z celem :P... widze ze teraz to sie zmieni .. :)) Link Zgłoś Obserwuj wątek
swistak-69 Re: Witam :) 04.04.05, 19:53 Witaj w rodzinie :P Zawsze jest każdy mile widziany... Pamiętaj aby podtrzymać tradycje w jedzeniu i piciu :P Pozdro Świstak Link Zgłoś
prelude4 Re: Witam :) 04.04.05, 20:18 swistak-69 napisał: > Witaj w rodzinie :P > Zawsze jest każdy mile widziany... Pamiętaj aby podtrzymać tradycje w jedzeniu > i piciu :P > > Pozdro te to zawsze podtrzymuje :P ..teraz gdy sezonik sie rozpoczal ... ruchu jak najwiecej :)) > Świstak Link Zgłoś
sucha85 Re: Witam :) 04.04.05, 20:43 prelude4 napisała: > > ...teraz gdy sezonik sie rozpoczal ... > Od razu widać, że kolega/koleżanka nowy/nowa, bo jak dla co poniektórych sezon rowerowy trwa cały rok :P. Ale miło wiedzieć, że kolejna osoba dołącza do grona rowerzystów. Życze Ci, oby twój sezon na rowerek trwał caly rok. Miłej i bezpiecznej jazdy. Link Zgłoś
prelude4 Re: Witam :) 04.04.05, 23:50 fakt faktem ,ze w zimie to jeszcze nie probowalam jezdzic,ja to "ciepłolubna" jestem :),dlaego sezonik na wiosne rozpoczynam . Grunt to przyjemnosc z rowerkowania czerpac :P Link Zgłoś
boruta_wwa Re: Witam :) 05.04.05, 09:23 w zimie jak jest temperatura tak do -5, całkiem dużą przyjemność się czerpie z pedałowania... pzdr Link Zgłoś
roweroraffi Re: Witam :) 05.04.05, 21:18 Więc tak... po pierwsze witam oficjalnie na forum w imieniu Organizatorów Warszawskiej Masy Krytycznej (bo ani Skeler ani Czajnik wcześniej nie zajżeli do tematu - jestem pierwszy ;-), na którą oczywiście serdecznie zapraszam ;-) boruta_wwa napisał: > w zimie jak jest temperatura tak do -5, całkiem dużą przyjemność się czerpie z > pedałowania... Zgadzam się. W sumie nie ma złęj pogody na rower - bywają tylko złe ubiory na daną pogodę ;-) Ale do tego dochodzi się z czasem. Tak samo jak do tego jaką frajdą jest jazda we śniegu, po lodzie itp :-) A co do czerpania przyjemności - czasem tu ogłaszamy wycieczki rowerowe (przynajmniej ja swoje ogłaszam) i oczywiście można się dołączyć ;-) Link Zgłoś
freaky_mati Re: Witam :) 04.04.05, 20:45 Witam! Zapraszamy na mase i inne rowerowe wypady... :D Pozdro, Mati Link Zgłoś