Gość: Paweł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:07 Czy mial ktos do czynienia z tym salonem? Prosze o jakies informacje. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: Motorad w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 15:07 Dodam ze to salon Yamaha ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyplom Re: Motorad w Radomiu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 11.05.06, 22:46 Siemanko! Ja miałem z tymi ludzmi do czynienia. Bardzo miła i zgrana ekipa. W/g mnie lepszych fachowców od motocykli nie znajdziesz nigdzie indziej w Radomiu... Co do sprzedaży przez nich motocykli - to poronuje Ci ich odwiedzić i wtedy sam się przekonasz. Szef sam jest motocyklistą wiec ma odpowiednie podejscie do sprawy - kontaktowy i rzetelny. Ja osobiście polecam ;-) heh. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Motorad w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 00:21 Dzieki ;) mnie wlasnie chodzi o serwis :) Odpowiedz Link Zgłoś
dyplom1981 Re: Motorad w Radomiu 12.05.06, 11:18 spoko - heh, tylko nie wiem czy sie doczekasz - bo jak ja ostatnio do nich dzwonilem to dopiero wolne terminy w serwisie mieli za 2 tygodnie... A jaki masz motocykl i co z nim nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Motorad w Radomiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:58 Mam aprilie pegaso 80. I jest problem z praca silnika. Bylem w kielcach (bo mieszkam w ostrowcu sw) i mi nic nie pomogli. Odpowiedz Link Zgłoś