Gość: Olek IP: *.compower.pl 13.02.07, 23:54 www.advrider.com/forums/showthread.php?t=202624 Koledzy z ekipy bmw i africa twon z Polski... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nyorker Re: Nasi tam byli... IP: *.dyn.optonline.net 14.02.07, 02:00 e tam, jakies sztywniaki z advrider. pewnie wszyscy na absolucie. pojechali do jakiejs mongolii, a mogli furore zrobic ledwie skoczywszy na pizze do ilawy. no i te obskorne waciaki udajace goretexy. zero stylu i wyczynu. obciach i pomylone forum. nyorker. sztywny debil. (i ciota) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wuj Samo Zło Re: Nasi tam byli... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 10:33 Jokier, pasuje Ci ta sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: Nasi tam byli... 14.02.07, 12:27 na zdjeciach dupa podobala mi sie. a tak na serio, to kolesie obrali jeden ze sluszniejszych kierunkow na tej planecie - gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: Nasi tam byli... IP: *.ukonline.co.uk 14.02.07, 13:14 no fajnie, napewno extra przygoda, cos sie stalo z tym wybebeszonym moto?? p.s.nyorker-ty serio masz problemy, idz do psychologa, albo zapomnij o tym forum. wszystkim wyjdzie na dobre. co takiego Ty osiagnales ze upowaznia cie do mieszania innych z blotem? kupiles bilet do usa? niewielkie osiagniecie. troche zacunku dla innych prostaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker nasi byli na advrider IP: *.dyn.optonline.net 14.02.07, 14:13 nie wiesz, co to advrider, ani ktory to moj post. co tam advrider, okazuje sie, ze nawet o forum gazety malo wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 Re: nasi byli na advrider 14.02.07, 14:58 kubek jest tu nowy, ale jak szybko zajarzyl, ze NY-a trzeba .. za kazdy post! zuch! Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 j.e.b.a.c mi wycielo, co zlego w tym slowie... 14.02.07, 14:59 ...przeciez dzis Walentynki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker jak ja cie lubie IP: 70.19.14.* 14.02.07, 16:13 za ten erotyzm w kazdym slowie i w kazdej kropce. chyba bede szukal jakiejs wirtualnej walentynki dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
carina79 ktos wreszcie musi 15.02.07, 07:59 stajesz sie wylewny NY, czuje wrecz miekkosc w Twoim glosie. co z ta Walentynka? mam czekac do nastepnego roku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: ktos wreszcie musi IP: *.dyn.optonline.net 19.02.07, 05:08 ech. wyslalem na nowy adres. nie udalo mi sie znalezc namietnej walentynki, bo wszystkie strony na ktorych mozna znalezc takowe (erotic valentine's cards) mialem zablokowane przez it, stad wyslalem serce przebite strzala. smutno mi, ze nie dostalas. blizsze prawdy jest stwierdzenie, ze wciaz jestem wylewny raczej, niz ze staje sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: nasi byli na advrider IP: *.ukonline.co.uk 14.02.07, 22:23 moze i niewiem co to advrider ale widze ze chlopaki robia cos fajnego, i nie widze powodu zeby ich z tego powodu wysmiewac. moze bym zrozumial jakbys mi zobrazowal co tak wielkiego jako motocyklista osiagnoles ze masz status master yoda/sen sei i dart vader w jednym?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker bo motocyklista to musi miec osiagniecia... IP: 70.19.14.* 14.02.07, 22:34 nie mam ambicji nic osiagac, ani tym bardziej brylowac brakiem osiagniec na forum. www.advrider.com/forums/showthread.php?t=82108 www.advrider.com/forums/showthread.php?t=87072 www.advrider.com/forums/showthread.php?t=138936 to moje raporty na advrider. ani nie jestem z nich dumny, ani sie ich wstydze; widzialem nieco gorsze i o niebo lepsze. moge uprzejmie prosic o linki do twoich raportow na advrider? naucz sie czytac ze zrozumieniem i sprawdz na mapie, gdzie lezy ilawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: bo motocyklista to moze miec osiagniecia IP: *.ukonline.co.uk 14.02.07, 22:54 brak ambicji demotywuje, ale dobrze ze znasz "nie pchaj sie na afisz". gratuluje, napewno super wcieczki. zgodze sie ze ani to powod do dumy, ani do wstydu, ze sa i lepsze i gorsze. ja niemam przygod avrider bo jestem zielony i zoltodziob, dlatego do takiego osiagnieciach jak chlopaki pokazali mam respekt i poniekad zazdroszcze. ty masz natomiast drwine i ironie, ok, sposob bycia, ale po co krtytkowac? no chyba ze czujesz sie zagrozony ze ktos cie przescignie w "osiagnieciach", super ubrankach i ilosci wiedzy na temat motorow? nie boj sie, domyslilem sie ze to niby mialo byc smieszna sciemniona podpucha, ale problem w tym ze masz ciezki humor, ktory nie brzmi jak humor.. tylko tyle. wiec moze nie okraszaj nim swoich postow, bo bez niego (wg mnie) bylyby duzo ciekawsze i lzejsze a nadal z przesalaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker bo niemcy kazali czytac nyorkera IP: 70.19.14.* 14.02.07, 23:27 skoro nie zamisciles linkow i wciaz - mimo wskazowek w niemal kazdym moim poscie - bawisz sie w forumowego psychologa, to bede mial przyjemnosc w pozostaniu dla ciebie prostaczkiem. "wiec moze nie okraszaj nim swoich postow" nie mow mi co mam robic, albo czego robic nie mam, bo jestes "zielony i zoltodziob". to nie ja mam ze soba problem, tylko ty ze mna. oczekiwanie, iz bede zaradzal twoim problemom jest niedorzeczne, by delikatnie to ujac. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: bo niemcy kazali czytac nyorkera 14.02.07, 23:59 tak publikujesz te swoje raporty z wypraw i przygod, ze kamilu norkerze, yarraiu zapominales o fotkach na sympatia onet pl? a dzis to pewnie mialbys branie kolega Nyorker co jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: bo niemcy kazali czytac nyorkera 15.02.07, 00:02 oooo! nic tez nie wpisujesz do skeigi (S W O J E J) gosci! to choroba jakac czy z pewnych wzgledow prawica odmawia posluszenstwa? kolega Nyorker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: bo niemcy kazali czytac nyorkera IP: 70.19.14.* 15.02.07, 00:08 glos i reka ci drzy. onanizujesz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Jacek a moze tam gdzie cie boli IP: 77.209.32.* 15.02.07, 00:57 cos napiszesz zamiast zasmiecac forum. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=57177751&a=57300059 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata jacek jajakobyly normalnie IP: 77.209.32.* 15.02.07, 00:44 take a distance. ze zaczne z grubej. qrde. fajna wycieczke sobie goscie zrobili. nie zazdroszcze braku biezacej wody ale trasy i widokow tak. chca sie pochwalic i ok. siekiera pokazuje buse i tez ok. chyba dobrze, ze ludzie robia cos co ich cieszy? prawd objawionych jest w ryj i kazdemu trzeba na nowo. od kiedy bywam na tym forum to pytan o moto, kask, ciuchy najwiecej. mozna z...ac, mozna sie nie odezwac, a... mozna link podeslac albo powtorzyc po n-ty raz. ja mam dzieci i coraz to nowych swierzakow w robocie to sie przyzwyczailem. :) zdjecie z podpisem "it was a moment of dilemma..." - faaaajne. teraz masz caponord, na zdjeciach jest 650gs dakar ergo masz porownanie.gdzies tam zle pisales o bmw. napisz cos konkretniej, jak zechcesz. "fine tune for intelectually challenged " - to tez moze sie kwalifikowac roznie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tata Jacek poczytalem IP: 77.209.32.* 15.02.07, 01:32 www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=74149 tak ze z glowy masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker wyszukiwarka IP: *.dyn.optonline.net 15.02.07, 02:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=40896474&a=40903542 forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=52406&st=20 forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=63558&hl= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacu3 Re: wyszukiwarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 08:54 ...ah ta ludzka zazdrość..... żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura_maruda Re: wyszukiwarka IP: *.aster.pl 15.02.07, 10:13 kokokokoko,hehehehehehehe, taktaktaktaktak! żałosne... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: bo lubie czytac posty na tym forum IP: *.dsl.pipex.com 15.02.07, 11:33 nyorker, nie bawie sie w psychologa, poprostu w ten sposob chce ci dac do zrozumienia to co wielu innych tez probowalo.. wiem, zbedny trud, naiwnosc itd, ale moze? wszystkim wyjdzie to na dobre :) a to ze nie zamiescilem linkow, to nie znaczy ze nie jezdze, moze niemam aparatu jak ty czy siekiera, ale czy to czyni mnie gorszym? i jakbys nie zapomnial jezyka ojczystego to "moze" to sugestia a nie nakaz, wiec nie mowie co masz robic. swoim problemom zaradzam sam i wcale nie oczekuje Twojej pomocy w ich rozwiazaniu? gdzie to wycztales? w swojej stanczykowej czascze, rozdymanej o 3 rozmiary ponad xxl wewnetrznym ego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker moze to masochizm IP: *.dyn.optonline.net 15.02.07, 14:46 a moze moje ego ma rozmiar m, a twoje moze ma rozmiar xxs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: moze to nadęta głupota? IP: *.aster.pl 15.02.07, 15:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=56779308&a=56840667 ciotko podsrywaczko szukaj! szukaj! pełniej zamkniętej... www.bikepics.com/pictures/758217/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubek145 Re: moze to masochizm IP: *.dsl.pipex.com 15.02.07, 16:48 ehh, a mialem nadzieje na rzeczowa dyskusje, szkoda ze jednak spowadzasz to do poziomu walki chlopiecych hormonow i manii wielkosci.. tak, twoj motor jest wiekszy od mojego. szkoda slow.. Odpowiedz Link Zgłoś