wojtekk1000 09.04.07, 18:54 Witam, właśnie wysłałem zgłoszenie na treningi Grandysów, wybiera się ktoś z was? Jadę na jeden dzień (3.05) - cena 450 PLN, czyli nie mało... Zobaczymy czy warto - ale o tym poinformuję dopiero 4.05!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kons6 Re: treningi GrandysDuo 3/4.05 IP: *.eranet.pl 09.04.07, 20:24 czy tam trzeba mieć suzuki? Odpowiedz Link Zgłoś
soleski Re: treningi GrandysDuo 3/4.05 09.04.07, 23:44 Byłem w sierpniu zeszłego roku. Każda złotówka była warta by ją tam wydać... Wrażenia i doświadczenia niezapomniane. Rozważ dwa dni. Jeden to za mało. A co do motocykli: Każdy się nadaje. No może poza czoperami... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cabaniero Re: treningi GrandysDuo 3/4.05 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 19:29 Też chcę pojechać... ale kurde poczekam żeby zobaczyć jakie będą prognozy pogody na majowy weekend... jak będę ok to się piszę na 2 dni... a Suzuki moga jeździć zdaje się 2 maja... muszą mieć jednak jakieś zaproszenia od dealerów... mimo wszystko 700 zł za 2 dni to przegięcie...ale ch.. tam raz sie żyje... ale warto poszukać jakiejś alternatywy dla toru w POznaniu... w Lublinie na torze kartingowym podobno fajnie się lata...a też mam chęc obadać tor na Litwie...a w POznaniu jak się uda to wystartuję w klasie Pretendent Odpowiedz Link Zgłoś