IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:23
Czy motocykle ze Stanów różnią się od motocykli na rynku europejskim
pod względem części, komponentów i jak do tego wszystkiego odnosi
się sprawa gwarancji?
Pytam przez wzgląd na liczne odmienne zdania..
Obserwuj wątek
    • Gość: Adaś. Re: USA, a UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 20:38
      Z tego co mi wiadomo to różnią się. Na zaworach podobno jest różnica. A i one
      tam inna mieszankę dostają.
      • Gość: Zeppelin Re: USA, a UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 22:40
        Chodzi mi dokładniej o YZF R6 i czy warto inwestować w ten model zza oceanu.?
        • Gość: Adaś. Re: USA, a UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.09, 10:34
          Ze względu na ciut inny klimat, mieszankę i i tak konieczną wizytę u mechanika,
          a do tego zabawa z lakierem po glebie- bo też tam inny mają(przynajmniej na
          chopperach nie wiem jak na ścigach) to trochę będzie to kosztowało, ale jak
          chcesz to czemu nie- z allegro wynika, że ludzie kupują R6 ze stanów, tylko że
          są one już po glebie więc i tak czeka ich naprawa i inwestycja. Nie wiem jak z
          igłami.

:).
          • Gość: Zeppelin. Re: USA, a UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 11:28
            Właśnie igła mnie interesuje, tylko zasłyszawszy, że części są
            drugiej kategorii w stosunku do tych przeznaczonych na rynek
            europejski zastanawiam się czy lepiej kupić amerykańską igłę (08')
            czy europejskiego used up'a. U nas już nie ma 08', a 09' to koszt 51
            tys. Buuh!
            • Gość: andre Re: USA, a UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 12:15
              taaa, a motocykle z Anglii mają kierę po prawej.
              • Gość: Zeppelin. Re: USA, a UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 15:58
                Rozumiem ironię, ale skąd zatem te opinie na temat amerykańskich
                motocykli?
                • wyborcapiotrkowski Re: USA, a UE 15.05.09, 00:03
                  ja wlasnie kupielm ostatnio nowa r6 ze stanow. jesli chodzi o nowa
                  to cena niewatpliwie przemawia na korzysc usa. taka ze stanow mozesz
                  nabyc za ok 31tys obecnie. ostatnio widzialem tez z polskiego salonu
                  za 37tys z zeszlego roku. a ten rok to juz kosmos bo wlasnie 52tys.
                  kazdy bedzie pewnie mial swoja opinie ale ja osobiscie nie bardzo
                  wierze ze do usa ida jakies slabsze sztuki. gdyby cena nie miala dla
                  mnie znaczenia to kupilbym nowke w salonie. wolalem kupic nowy za 3o
                  niz uzywany niepewny za dwadziesia kilka.
                  • Gość: hvala lipa Re: USA, a UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 00:09
                    hej , czy możesz zdradzić u kogo kupiłeś maszynkę? czy może sam sprowadzałeś?
                  • Gość: Zeppelin. Re: USA, a UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 11:01
                    O uspokoiłeś mi trochę duszę. ;) A jak maszynka się sprawuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka