Dodaj do ulubionych

Jazda na skuterze i kilka machów po drodze

18.09.09, 13:35
przypominam, że jazda na skuterze po kilku machach jest nielegalna. :-)))

--
www.pancygaro.fotolog.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Tez_Jednosladowiec Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.bas.roche.com 18.09.09, 14:08
      Jednoślady góra! Pełna zgoda, dobrze prawisz Jarek :)
      BTW świetny numer, bit i flow mega luzacki, przedni pastisz, bardzo go lubię :)
      Płytka w pytkę, teledysk miSZCZ ;)
      Pozdrówka Tobie, wszystkim jednośladowcom, a przedewszystkim Paniom w szpilkach i nie tylko! :)

dawidmo.blogspot.com
      www.czytaczka.pdg.pl
    • Gość: ziuzia skoro piszesz prawdę to pisz całą IP: 94.254.234.* 18.09.09, 15:09
      - jest owszem nielegalna ale za to jaka frajda!
    • Gość: ja Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 15:39
      ciekawy sposób na reklamę Burgmana.
    • Gość: m A gdzie kask??!!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.09, 15:48
      wszystko spoko, ale gdzie kask? poza tym sprzedal sie Suzuki :)Kask pewnie by go
      w loczki uwierał :P
      • Gość: YZFR6 Re: A gdzie kask??!!?? IP: *.de.ibm.com 28.09.09, 16:48
        I kto mu podbił przegląd techniczny!? Na krótkich powinno świecić się tylko lewe
        światło...
    • Gość: meg Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.uchsc.edu 18.09.09, 17:25
      Burgmanka a ja mam Burgmanka 400... pozdrowionka dla kolejnego maxi skuterka w
      Polsce
      Dla innych maxi Burgmankow polecam www.burgmanusa.com
      • Gość: gość Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.chello.pl 18.09.09, 19:50
        A nie prawda, bo moja Gilera GP800 jest największym skuterem na
        świecie. Później jest Kymco 700, a dopiero później, awaryjny, an
        650.
        • Gość: ann Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.as15444.net 28.09.09, 15:09
          pierdu pierdu

musieli cienko zaplacic bo mierny tekst splodzil

ps. 2 plyta slabizna, do 1 natomisat zdarza mi sie wracac
          • Gość: asga styl mierny , bo to parodia IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 15:30
            wiec i stylem dopasowuje sie do tego , co jest wysmiewane :P
            • mefius1 skoro tak to platynę Pollack ma jak w banku :) 28.09.09, 15:38
              nie zgadzam się z Tobą. pastisz jest dobry, jeśli tymi samymi technikami udaje
              mechanizmy, które parodiuje. fajny i wchodzący w ucho utwór? proszę bardzo -
              "Hey Ya" Outcastu. totalna polewka z boysbandów w ogóle, względnie pierwszego
              boysbandu jakim byli The Beattles...
      • Gość: 847 burgman Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 28.05.11, 00:30
        hej!tez posiadam Burgmana tylko ze 650 exe.ale wiesz,problem jest taki ze jestem w u.s.a i nie za bardzo mi po drodze do Polski,niemniej sluze pomoca,jakimis drobnymi czesciami,czy tez czesciami jakie mi zostaly po moich przerobkach,typu oparcie,siedzienie orginalne.pozdrowko dla wszystkch 847 Burgman ;gwoli scislosci,jestem truckerem,znam wszystkie dziury w stanach od oceanu do oceanu.burgmanem jezdze niedaleko,weekendowo mozna powiedziec.
    • yavorius Jazda na skuterze i kilka machów po drodze 28.09.09, 15:07
      Ciekawe, ile wziął do rączki od firmy Suzuki...
      • Gość: oe7jc7h Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.adsl.inetia.pl 28.09.09, 15:16
        > yavorius napisał:
        > Ciekawe, ile wziął do rączki od firmy Suzuki...

Jedną sztukę...

I umówmy się - to żaden pastisz, ale regularna - a do tego niskiego lotu -
        reklama... w końcu pada tu dokładnie wszystko, szkoda, że nie podał tylko adresu
        importera z numerem telefonu i adresu www... :-)

"cyfrowy styl życia" - ha ha ha... mało Sztuki = dużo cyfr

Tak wygląda szoł-biznes w Polsce!
      • Gość: pitupitu Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 15:18
        Napisz coś o mercedesie, pewnie lepiej płacą. A jeśli nie umiesz to
        czemu brednie piszesz - zazdrościsz?
        • yavorius Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze 28.09.09, 15:35
          ta, bardzo zazdroszczę, aż mi jelita wygina w przód i w tył do tej
          *muzyki*
          • Gość: lol Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 20:34
            to udaj sie do odpowiedniego lekarza, moze ci zaradzi na dolegliwosci gastryczne.
      • Gość: kaczo && ponuro Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze? IP: *.natpool21.outside.ucf.edu 28.09.09, 15:23
        Jest to dosyc "niszowy" w Polsce produkt wiec... praktycznie
        wszystko wskazuje na to, iz hip-hopowa "piosneczka" to jednak kawal
        reklamowej roboty!!!
      • Gość: gosc_k Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.09.09, 16:58
        Gdyby wzial za to kase od Suzuki, to chyba jego urocza swita nie jezdzialby w
        teledysku na Vespach, chyba...

Kawalek fajny. Ja w nim widze pastiz, w dodatku calkiem zabawny i trafiony.
        Szkoda, ze teledysk nie ma rownie przesmiewczego klimatu. Sceny wyrywania lasek
        na swiatlach czy ciaglego objezdzania Pl. Trzech Krzyzy z muzyka na full lepiej
        oddawalyby tekst :)

• Gość: Mati Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 18:45
          Raczej nie Vespy, tylko Tanie Chińskie Skutery. Suzuki dać nie
          mogli, bo aktualnie Suzuki nie sprzedaje w Polsce 50-tek (nie byli w
          nich dobrzy - miałem małą Katanę, znam z autopsji).

Uwielbiam skutery, na mniejszych, a potem większych jeżdżę po Wawie
          od 10 lat, ale nachalna reklamowatość tego utworu nawet mnie
          zniesmacza :(
      • nocnik.online Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze 28.09.09, 18:31
        Szkoda, ze nie zaspiewal ile daja na to gwarancji. Zenada
      • Gość: w temacie Re: Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.acn.waw.pl 28.09.09, 23:35
        nie ile ale co... czyli właśnie ten skuter...
        no cóż..jaki kraj takie gwiazdy
    • Gość: ziom Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 15:27
      błagam , dajcie spokój z tym sidnejem ściemniaczem , jaka kpina ?
      wziął pieniądz sa sponsoring....
    • mefius1 ten utwór to jak dla mnie BIG KICHA 28.09.09, 15:30
      widać mam drewniane poczucie humoru i rytmu. poprzedniego albumu Pollacka szło
      jeszcze od wielkiego dzwonu posłuchać - raz jeden, bo za drugim konwenans robił
      się irytujący.

a tu? tekst jest drętwy i dęty, beat nijaki. co więcej, wcale nie uważam że jest
      to pastisz, to raczej jawna reklama jednego producenta jednośladów.

takie moje zdanie - ale o gustach się jak wiadomo nie dyskutuje, ale Pollacka
      wolę zdecydowanie w T-Love
    • Gość: paichivo Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: 85.232.232.* 28.09.09, 15:41
      Największy skuter to w tej chwili Gilera GP 800 (850 pojemności), ale Burgmann
      650 executive jest bardzo fajny, dorzuciłbym jeszcze silver winga 600 i fajnie
      byłoby razem pośmigać
    • Gość: assibi Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.32-151.iol.it 28.09.09, 15:44
      Jaki tam najwiekszy.Gilera GP 800 ,to jak dotychczas skuter z silnikeim o
      najwiekszej pojemnosci skokowej,produkowany seryjnie.Nie pisac wiec bzdur
      mistrzu wolowy.
    • Gość: rab Największy skuter to Gilera GP 800 IP: 85.219.142.* 28.09.09, 15:52
      Mógłby się lepiej wyedukować, skoro to taka niby jego pasja.
    • xanlar żenuła... 28.09.09, 15:52
      Tandetny, nachalnie reklamujący kawałek. Solowa 'tfórczość' Polaka od dawna
      jest mocno przeciętna, teraz szoruje podwoziem (...Burgmana?) po koleinach
      tandety. Kryzys za drzwiami, więc rozumiem, że każdy kombinuje jak umie -
      wzorem 'miszczów boksu' proponuję jeszcze jakiś gustowny tatuaż na czole z
      adresem i numerem telefonu do importera.
      • mf719 Skuterzyści nie pozdrawiają motocyklistów? 29.09.09, 11:56
        Hehe, to jakiś żart chyba :)
        To motocykliści nie pozdrawiają skuterzystów (wannabe motocyklistów), na ogół
        dzieciaków ujeżdżających te swoje pierdziawki.
    • Gość: ALI Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: 85.14.102.* 28.09.09, 16:08
      Ale Kaszan!!! Totalna beznadzieja! Tekst jak z Disco Polo
    • Gość: gosc Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.cisco.com 28.09.09, 16:45
      zalatuje Tedem ostro ten kawalek. Koles chyba pozazdropscil stylu
    • Gość: gosc Kalifornia Sydney Pollack czy Sidney Polak IP: *.itt.com 28.09.09, 16:57
      czy to ten sam rezyser i mowi po polsku , czy to tlumaczenie
    • Gość: Musicman Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 17:03
      pomysł dobry, ale reklama strasznie denerwująca a muzycznie jeden wielki SHIT!!!!
      proponuję wrzucenie na ShitGenerator.pl
    • almagus Sutannowe kodeksy czynią , że on lepszy. Mknie... 28.09.09, 17:07
      Sutannowe kodeksy czynią , że on lepszy.

Mknie dwadzieścia dwieście.
      Przy kościele po mieście.
      Przez układ libertyński.
      Tak podobny Hyżyński.
      Ojciec pendofil w ruch.
      Puszcza Maybachem wazduch.
      Ćwiczy pęd i popęd.
      Do starych ma wstręt.
      Poddaje je pokucie.
      Renta oraz plucie.
      Na klerofila głos.
      Na bezbożnego donos.
    • Gość: sdf Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.chello.pl 28.09.09, 17:18
      Zwykła reklama i nic poza tym. Piosenka dość słaba.
    • Gość: misiek Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 17:29
      o fak! ale wiocha. W ogole co to za skuter???ani to skuter ani to scigacz? kolega Polak boi sie prawdziwych motorow?Ja nie jezdze ,ale wg mnie taki pojazd to profanacja. Albo skuter albo prawdziwy motocykl a nie jakas hybryda paskudna. No i pytanie? Jaka tv i jakie radio pusci teledysk z tak bezczelna reklama???
    • Gość: nam nam Bezczelna reklama, artykuł też reklama IP: *.acn.waw.pl 28.09.09, 17:30
      Reklama w teledysku, reklama na gazecie. O! na górze o dziwo
      doublebillboard suzuki. Jakieś trzy autka. Co za szajs...
    • Gość: Menschenfresser Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: 213.139.155.* 28.09.09, 17:38
      S.Polak marny, Warszawa tandetna, artykul dziadowski.
      Tylko skutery OK. :)
    • Gość: agintar Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.elpos.net 28.09.09, 17:45
      hahah Sidney Polak i rap, to obok siebie nawet nie stalo. Dziadostwo jak
      wszystko od niego
    • koska_to Śmiech na sali 28.09.09, 17:46
      Śmiech na sali jak można śpiewać piosenki o skuterach? rozumiem śpiewać o
      drogich samochodach jak mówiłeś w Ameryce, takie samochody nie są dla szarych
      obywateli. A skuter Suzuki każdy może sobie pozwolić. Nie dziwię się że
      puszczają tą "rapowa" na jednym z programów z muzyka disco-polo.
      • Gość: doc_holiday Re: Śmiech na sali IP: *.aster.pl 28.09.09, 18:53
        Każdy może sobie pozwolić na skuter za 40 tys złotych??? Ciekawostka...
        • des4 widać, że komentuje elyta polskich szos 28.09.09, 19:10
          czyli miszcze kieroffnicy i ujeżdżacze golfów II/III, calibr, audi
          80 i 3-drzwiowych civiców ...
          • Gość: x Re: widać, że komentuje elyta polskich szos IP: 217.17.37.* 28.09.09, 19:38
            A co niby jest złego w trzydrzwiowym civicu, ELYTO?:>
            • yamuasica Re: widać, że komentuje elyta polskich szos 29.09.09, 12:18
              Koleś zazdrości bo go pewnie nie stać na utrzymanie żadnego auta.

Pozdro dla jedno i dwusladow. :]
      • yamuasica Re: Śmiech na sali 29.09.09, 12:17
        tępa blachara jesteś - ot co
    • Gość: Candlekeep Jazda na skuterze i kilka machów po drodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 19:09
      " Niby jest tak, że skuterzyści nie pozdrawiają motocyklistów. Ale
      ja, jadąc maksiskuterem, pozdrawiam wszystkie jednoślady. I oni
      także mnie pozdrawiają"
      Ależ odkrycie. Zwyczajne normy elementarnej kultury. Każdy normalny
      motocyklista "odmachnie", jeśli pozdrawia go kierowca jednoślada - i
      jeśli akurat nie ma ręki zajętej sprzęgłem czy przyspieszaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka