Gość: w Irl to samo Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.b-ras3.mvw.galway.eircom.net 22.09.09, 21:37 Irlandzkie brzydule sprzedaja się już za hamburgera z McDonaldsa albo byle szmatke z Primarka. I te ich koszmarne makijaże i wyrazy twarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
przeglad_prasy Po pierwsze trzeba wyzbyć się obłudy, która nie do 23.09.09, 15:02 Cytat: Po pierwsze trzeba wyzbyć się obłudy, która nie dopuszcza do mówienia głośno, jak naprawdę wygląda rzeczywistość polskiej młodzieży. W pierwszym rzędzie odnośnie seksu – mówi prof. Janusz Czapiński. W tym filmie jest nawet podwójna prawda. I jeden fałsz... Przede wszystkim sam spotykam w centrach handlowych takie "galerianki" – naładowane i nabuzowane "dziołchy", nieliczące się z tym, co sobie o nich ktoś pomyśli. To mnie razi jako starzejącego się już ramola. Ale prawdziwe to jest też dla mnie jako badacza. Bo ja te młode osóbki od jakiegoś czasu badam w ramach "Diagnozy Szkolnej", trafiają one także do "Diagnozy Społecznej", czyli projektu, który obejmuje całą populację Polaków. http://film.onet.pl/0,0,1574408,1,596,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
polak_kr często chodzę po galeriach w Krakowie 26.09.09, 17:07 i szczerze mówiąc nigdy nie widziałem czegoś takiego. Trzeba tez odróznić wagarowiczki z gimnazjum od kurew. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: często chodzę po galeriach w Krakowie IP: *.spray.net.pl 26.09.09, 17:51 > i szczerze mówiąc nigdy nie widziałem czegoś takiego. Moze sie slabo rozgladales? > Trzeba tez odróznić wagarowiczki z gimnazjum od kurew. A to jakas duza roznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninja Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 18:06 skoro istnieją galerianki to może też istnieją 38letnie biuściaste mamuśki które podchodza do gimnazjanistów pod szkołami i proponują im darmowy sex oralny. generalnie gdyny istaniało takie zjawisko i popyt nakręcał podaz tysiąc nastolatek było by galeriankami. ostatnio w jakims wywiadzie w polityce powiedziała jedna mądra dr. ze galerianek jest 700 czyli po 4 na kazda galerię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuti Pewnie i istnieją. Ale jaki procent? IP: *.tvteletronik.pl 26.09.09, 18:32 Obserwuję powstawanie coraz to nowych artykułów o tym jak sprzedają się nasze nastolatki i szczerze mówiąc jestem wkurzona. Dlaczego? Ponieważ wykorzystano ten średniej jakości film do kampanii medialnej sugerującej tytułami, że właściwie to każda nastolatka sprzedaje się za pieniądze. A może by się tak zastanowić ile może ich tak naprawdę być? Przecież tu chodzi o niewielki procent dziewczyn. Chyba nikt przy zdrowych zmysłach nie sądzi, że połowa z nich po szkole pędzi do galerii i szuka klientów? Uważam, że należy mówić o tym nawet gdy tylko niewielki procent z nich się prostytuuje i szukać rozwiązań dla nich wyjścia z sytuacji. Przecież one seksem i pieniędzmi rekompensują sobie brak miłości w domu. Tymczasem wykorzystuje się smutne zjawisko do wzmacniania niezdrowego podniecenia mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
janatur Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją 26.09.09, 19:26 Takie galerianki istnieją ponieważ brak wychowania ideowego,brak nauczania etyki,a tylko religia-ona nie rozwiązuje problemów,a tylko mąci uczniom w głowie,brak lekcji wychowawczych na których uczniowie rozwiązują swe problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhj U mnie na wsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.09, 20:48 jest też coś takiego tylko, hymm jak to nazwać. One zwykle pokazują się w czasie dyskotek i mówią "Stawiaj wiśniówkę/jabola i bierz mnie za stodołą" To jest dopiero temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abw Pani pedagog IP: *.adsl.inetia.pl 26.09.09, 22:58 a co z takimi dziewczynami, co myślą, że je mamuśki wysłały do prywatnych gimnazjów w Wa-wie,żeby nie zawadzały w domu, bo mamuśka z trzecim już tatusiem..... musi pobaraszkować, weźmy na przykład taką ostrodę czy iławę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.dip.t-dialin.net 26.09.09, 23:10 Faktem jest, że dziewczeta w tym wieku potrafią sie ubirać bardzo wyzywająco i wyglądać wręcz jak prostytutki. Nie znaczy to jednak, że nimi są. Główna przyczyna to brak poczucia własnej wartości i seksualności, który młode dziewczyny probują stworzyć strojem. Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland Rozglądam się za taką niunią od dawna i .. nic 27.09.09, 00:37 więc to mit, jakaś legenda. Odpowiedz Link Zgłoś
dickers Re: Rozglądam się za taką niunią od dawna i .. ni 05.10.09, 10:31 dokładnie lipa, a jak już jest to skacze :) Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa amatorów tych dzieci powinno sie kastrować 27.09.09, 09:20 za pedofilię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: amatorów tych dzieci powinno sie kastrować IP: 96.18.162.* 05.10.09, 01:11 nigdy.przeciez my jestesmy ludzmi sukcesu w polityce,filmie i wszelkim byznesie.nam sie nalezy to,po co Amerykanie jezdza az do Tajlandii.i stac nas na to,bo wy podatnicy za to nam placicie.i sie nie buntujcie,bo inaczej nas na to nie stac.a po ciezkiej pracy,ciezszej niz wasza,potrzebujemy sie odprezyc i utapiac w biusciatych mamuskach i ich cureczkach w ktorych az sie nieba zazywa po przez zanurzanie sie w ich mokrych i ciasniutkich miedzy nozkach.wy o tym wcale nie myslcie bo to grzech,to tylko przyzwolone dla nas dla panow,gospodarzy Polski wolnej i swawolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 23:54 Jest jest tylko nie wszyscy wychwytujemy pewne rzeczy w centrach handlowych. Spędzaj tam więcej czasu, obserwuj ludzi a zobaczysz ze to istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katecheta Re: Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: 96.18.162.* 05.10.09, 00:57 trzeba byc gupolem,by nie rozumiec napisu.jezeli tymczasowo to tymczasowo i w czasie tymczasowosc jest rozna.wiec czekac i dupy wozic wlasnymu nogami az do normalnego schudniecia.tez tymczasowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 07:07 To przyjedz do Poznania do pewnego wielkeigo centrum handlowego tam takich jest na peczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscniedzielny Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.dsl.alice.nl 24.11.09, 16:45 jest nawet juz torent :) Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubię galerie Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: 195.47.201.* 10.12.09, 13:08 Niektórzy tutaj piszą, że galerianek nie ma. Przyznaję, nie łatwo na nie trafić. Ja miałem taką przyjemność. Co prawda znalazłem galeriankę przez ogłoszenie w necie, ale umówiła się ze mną w Tarasach. Mówiła, że jakbym nie przyszedł, to ona przynajmniej będzie na "posterunku". Była z koleżanką. Obie młodziutkie. Oglądałem zwiastun filmu "galerianki". To fikcja. One wcale się tak nie ubierają. Sama powiedziała mi, że nie chcą się rzucać w oczy. To one wybierają potencjalnego klienta a nie klient je. Było naprawdę super. Panowie poszukajcie a znajdziecie. Życie jest krótkie, więc schowajcie rozterki natury moralnej. Ma być przyjemnie! No chyba że ktoś wierzy w życie po śmierci, to ze strachu niech siedzi w domu i udaje moralistę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.09, 02:55 Mam 13 -letnia corke i 2,5rocznego synka. Cialo , ktorego niejedna nastolatka by mi pozazdroscila , figura calkiem niezla , wygald tez niekiepski- nawet w szkole u corki mowia,ze wygladamy jak siostry ( u niej w szkole dzieczeta sa naturalne - nie tapetuja sie) ja nie musze uzywac tony kosmetykow . I nie chcialabym za markowe ciuchy dawac dupy ( a takie propozycje mialam ;-( ). Corce staram sie wpajac wyzsze wartosci od tych , ktore reprezentujam tzw. GALERIANKI. Wbrew pozorom ,nie sa to dziewczeta z ubogich rodzin. To dziewczyny , ktorym brak kontaktu i rozmow z rodzicami.Tym rekompensuja sobie brak zainteresowania ze strony rodzicow. Z dziecmi trzeba rozmawiac niezaleznie od tego po ile maja lat. Co nie znaczy, ze motyw " starszy facet i mloda dziewczyna " zniknie . Tak bylo , jest i bedzie !!! Bo niestety swiat nie jest zbudowany idealnie. Od zawsze "doroslego" faceta kreca mlode dziewczynki . I tego nic nie zmieni. My jako rodzice mozemy tylko probowac zapobiec zabieraniu niewinnosci naszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Rejestracja żółtego Megana IP: *.147.228.137.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.12.09, 22:53 Nie wiem co boli osobe która umiesciła Żółte Renault na WOS- ie ...chyba głowa, i ciekawy jestem co to ma znaczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.147.244.196.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.12.09, 23:02 A jeśli chodzi o film to uważam ze jest żenujący ktoś chciał zrobić cos dobrego ostrego, żeby ruszyło widza, może tez czyjeś sumienie, tylko niestety mu nie wyszło… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokiet Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.net.autocom.pl 23.01.10, 00:54 Szanowna Pani Dobrowslawo to ze pani nie miala stycznosci z tym zjawiskiem nie usprawiedliwia pani pogladu ze galerianki nie istnieja. Ja mieszkajac w duzym miescie znam wiele takich "dziewczyn". Rzadko ubieraja sie jak aktorki w tym filmie dlatego wiekszosc spoleczenstwa nie ma zielonego pojecia o faktycznym istnieniu takich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: 109.243.98.* 31.01.10, 12:40 Co wyście się tak czepili tej Wyborczej? Paranoja jakaś... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta553683rtre Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją 30.03.10, 14:15 "Czy film coś zmienił w zarządzaniu galerią, np. poinstruowaliście ochroniarzy, by zwracali większą uwagę na młode dziewczyny?"-dobre!Według prawa polskiego seks można uprawiąć od 15 roku życia."Wiek uprawniający do współżycia seksualnego w Polsce wynosi 15 lat" - źródło:wikipedia. Natomiast prostytucja nie jest w Polsce zabroniona."W Polsce uprawianie prostytucji (własnej) i czerpanie z tego tytułu korzyści materialnych nie jest nielegalne - ustawodawca przyjął założenie, że seksualność nie może być przedmiotem umowy cywilnoprawnej" - źródło:wikipedia.Także ci młodzi ludzie też mają swoje prawa.Nie mówiąc już o tym że nazywanie pedofilem mężczyzny uprawiającego seks z osobą od 15 roku życia jest obrazą jego godności i może być ścigane prawem.Jeżeli akt ten odbywa się za obopólną zgodą a oboje partnerzy ukończyli 15 lat to czy za pieniądze czy bez - jest dozwolone prawem.Podjudzanie ochroniarzy przeciwko dziewczynom też nie jest w porządku.Jeżeli 15-latka zaczepia mężczyznę w galerii który mógłby być jej ojcem lub dziadkiem proponując seks za zakupy to nikomu nic do tego,jest to dozwolone prawem,ani ochroniarze ani nikt inny nie powinien się wtrącać.W Agencjach towarzyskich pracować nie mogą bo agencje mogą zatrudniać od 18 roku życia więc co mają robić,stoją w galeriach jeśli mają taką ochotę,prawa nie łamią ani nikomu krzywdy nie robią a nawet wprost przeciwnie:mężczyźni są zadowoleni i galerie też bo utargi zwiększają się.Natomiast dziewczyny poniżej 15 roku życia nie powinny według prawa polskiego podejmować współżycia,a uprawianie seksu z taką osobą grozi karą więzienia,ale na to już mamy odpowiednie paragrafy i oczywiście jak najbardziej powinno się to ścigać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erazm Re: Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: 157.166.216.* 30.03.10, 16:37 obudziła isę niczym wiosna w galeriach... Odpowiedz Link Zgłoś
anetabaj Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją 26.04.10, 12:25 pelno jest takich na www.eroclub.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galerianki Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.chello.pl 13.05.10, 00:08 przez przypadek znaleźliśmy sposób na kontrolę dziecka - polecamy , skuteczny -www.facebook.com/pages/Warszawa/Podsluchy-sklep-i-komis/111707625528254?ref=sgm, www.spyshop.com.pl/225,tusa-gpsmartlogger-v4.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelelele44 Seks za zakupy: Galerianki naprawdę istnieją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 09:55 czy ludzie w tym wieku już myślą o tym jak zrobić sex? Odpowiedz Link Zgłoś