Gość: x IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 15:41 O ja, fascynujące! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ffmj McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.acn.waw.pl 25.09.09, 15:42 o co bić pianę? przecież to i tak to samo g... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaefce McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.acn.waw.pl 25.09.09, 15:44 To niesłychanie ważna wiadomość! Napewno zelektryzuje mieszkańców Warszawy. U mnie na osiedlu otworzyli Biedronkę niedaleko Lidla - czy będzie news? Może przyleci Błękitny24, czy jak mu tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łał Lidl koło Biedronki? To już regularna wojna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 15:47 W Grajewie i Ostrowii Mazowieckiej jest tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerażony Re: Lidl koło Biedronki? To już regularna wojna!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 16:13 To trza sie pakować i w nogi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitrrassss Restauracje... he he he he eh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 10:37 Restauracje... he he he hee eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleh McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.acn.waw.pl 25.09.09, 15:57 To nawet nie jest nowosc, w arkadii jest tak juz spokojnie z rok. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Wygra ten, ktory w swoim menu zaserwuje.... 25.09.09, 15:59 Svenskt Köttborger Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qść Jeszcze powiedz, jak fonetycznie brzmi to słowo :) IP: *.centertel.pl 25.09.09, 17:35 To bardzo istotna informacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Jeszcze powiedz, jak fonetycznie brzmi to sło IP: *.aster.pl 25.09.09, 18:30 no jak to? nigdy nie zamawiales siotteboeler w ikei? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Wygra ten, ktory w swoim menu zaserwuje.... 27.11.09, 12:01 warzaw_bike_killerz napisał: > Svenskt Köttborger Svensk Köttburger:-) > > Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Wygra ten, ktory w swoim menu zaserwuje.... 27.11.09, 12:09 warzaw_bike_killerz napisał: > Svenskt Köttborger > > Svensk Köttburger jeśli już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blah Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.acn.waw.pl 25.09.09, 16:02 w Sochaczewie się ucieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stick Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.chello.pl 25.09.09, 16:04 i w grodzisku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 16:41 I Grójcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRZASNYSZ FRONT Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.09, 17:42 Przasnysz też nie może się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j a c McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.09, 16:07 Jedni gorsi od drugich! Sprzedają g**no twierdząc, że nim nie jest. Szczerze? Wolę iść i zapłacić Wietnamczykowi za kuraka (a nawet gołębia czy szczura) z grzybkami. Nigdy mi nic po takim jedzeniu nie było. A po żarciu z McD od razu mam wzdęcia i lecę do kibla. Zalewowi hamerykańszczyzny mówię stanowcze NIE! djamaladdin.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko chinol Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 80.51.132.* 25.09.09, 18:49 co racja to racja. ja tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuł KFC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 11:49 Ja mam najgorzej po KFC. Niedaleko pracy miałem kiedyś: - bankową stołówkę (nudne, mało ciekawe polskie jedzenie) - niezłego wietnamczyka (tanio, trochę tłusto, wszystkie potrawy smakują tak samo, ale nawet smacznie) - nowoczesną sałatkownię (trochę drogo, jedzenie "czyste" i lekkie dla żołądka, smaczne, urozmaicone) - kebaba (średnio tanio, solidne mięcho, góra surówki) - no i KFC (średnio tanio, nie za duże porcje, tłusta panierka, po obiedzie brzuch PROTESTUJE!) - ogólnie musieliśmy ocenić go najgorzej ze wszystkich jadłodajni, choć jest tam tak miło i kolorowo, że aż by się chciało tam jeść... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sciecha ja tam zawsze chetnie opier dole cos na cieplo IP: *.centertel.pl 25.09.09, 16:16 moze byc whopper Odpowiedz Link Zgłoś
kosher_moher McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi 25.09.09, 16:18 mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to wojna na ich smiedzace zarcie. a jesli maja zamiar sie nim rzucac to w jakims zamknietym pomieszczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.chello.pl 25.09.09, 16:19 Jedno gó... i drugie gó... dla biednych roboli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jujki McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 16:31 Jakby na to nie patrzeć potrawy serwowane przez obydwie firmy trącą smakiem kału... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 212.180.160.* 25.09.09, 16:43 Skąd wiesz jak smakuje kał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.cust-adsl.tiscali.it 25.09.09, 17:15 całe życie jest na mamusi kuchni a specjał to ciepła kupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qść Wojna odpadków ze śmieciami byłaby ciekawsza. IP: *.centertel.pl 25.09.09, 17:33 I znośniejsza dla powonienia... Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Dorzućcie jeszcze baterię "Patriotów" w garażu 25.09.09, 17:53 i będzie jak w Ameryce :D Odpowiedz Link Zgłoś
michal.kowalewski McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi 25.09.09, 18:39 Michał Wojtczuk. Kolejna osoba nieznająca znaczenia słowa "restauracja". Przykre, że McDonaldowi udało się tak zindoktrynować niektórych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 80.51.132.* 25.09.09, 18:47 nie jem syfu w tych...barach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 18:58 Wyborcza w dobie kryzysu na siłę szuka reklamodawców zaczerniając strony a to wydumanymi konfliktami między producentem lodów a kawiarnią, a to opisując pseudo newsy, jak powyżej. Proponuję jeszcze opisać szczegółowo jakiej marki samochody najmniej kradną w stolicy, oraz z jakiego automatu kawa uratowała życie czytelniczce. Żenujące! Weźcie się w końcu do pracy i zamiast odwalać robotę za dział marketingu opiszcie np. jak warszawiak może wziąć udział konsultacjach społecznych dotyczących centrum miasta. Dla ułatwienia: www.um.warszawa.pl/konsultacjespoleczne/?id=trakt-krolewski -- Mów mi Zyzio, mala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QT And how about Whopper? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.09, 19:07 I don't know. I've never been in Burger King Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegust może będą wydawać resztę, bo w BK z tym cienko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:57 przejdzcie sie do Burger Kinga w Zlotych Tarasach i jestem ciekaw czy choc raz w zyciu dostaniecie tam grosza reszty z kretynskich cen w rodzaju 4,99... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 62.233.167.* 25.09.09, 21:23 Burger King jest o wiele lepszy, po Mac-u zawsze mi było niedobrze i wszystko tam śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mawromichalis McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 22:39 Autorzy tego artykułu chyba nie rozumieją słowa "restauracja", którego nadużywają pod swoim adresem szefowie obu fast foodów. Ale dziennikarze gazety.pl nie pierwszy raz okazują się językowymi ignorantami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paworg McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 77.222.252.* 25.09.09, 22:41 fascynujące... niech jeszcze PKP wyda wojnę PKSowi... ZDM - ZTMowi... MAN - SOLARISOWIowi... but - klapwowi... pizza - makaronowi... itp, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyznawca Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 94.254.254.* 25.09.09, 23:02 a co jak starbuck`s się zechce wprowadzić i walczyć z coffee heaven? pewnie będzie trzeba dobudować jakąś specjalną kaplicę (a nawet 2 dla równowagi) :) Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi 27.11.09, 21:32 Gość portalu: wyznawca napisał(a): > a co jak starbuck`s się zechce wprowadzić i walczyć z coffee heaven? pewnie > będzie trzeba dobudować jakąś specjalną kaplicę (a nawet 2 dla równowagi) :) W Silesia City Center rozwiązali już ten problem, tam kościół stoi od początku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedryczek fascynujące, kto zapłacił za artykuł? IP: 85.89.161.* 26.09.09, 01:01 Burger King? MAK, czy Złote tarasy. Aż mi sie nie chce wierzyć że można z takiej pierdoły zrobić artykuł w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankadonalda Re: strategia biznesowa IP: *.pools.arcor-ip.net 26.09.09, 13:48 No prosze jak marudza. A mnie fascynuje, ze na calym swiecie nawet w tych zlych systemach w grajdolach zapyzialych i zapadlych biznes funkcjonuje, obsluga jak talala, dzieci sie bawia, nawet menela obsluza bez komentarza, kazde zyczenie ok spelnione, smak potraw super ten sam zawsze, kawa fajny smaczek. A gdzie te polskie smaczki i rarytasy na poziomie swiatowym? No co mondrale. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_owijania McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi 26.09.09, 01:10 A tam, marudzenie. Czasem fajnie jest oszamać jakąś bułe z maca :P Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 plastikowe goowno a nie restauracja 26.09.09, 01:18 to jest tylko fast food i nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozz Re: plastikowe goowno a nie restauracja IP: *.hvc.res.rr.com 26.09.09, 14:28 Nikt nie zmusza komuszkow aby tam jedli, ciebie tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: plastikowe goowno a nie restauracja 26.09.09, 16:18 Sugerujesz, ze kazdy, komu mak nie smakuje to komunista? Jaka jest korelacja? Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Jedno warte drugiego 26.09.09, 02:01 Jedno i drugie to g.... jak mało co, ale mamy kapitalizm, skoro jedno i drugie funkcjonuje, to znaczy że ktoś tam do licha chodzi i kupuje to ciepłe g.... Nie ma co złorzeczyć na Amerykę. W końcu nikt nas do tych "restauracji" na siłę nie zagania, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś