Dodaj do ulubionych

McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 15:41
O ja, fascynujące!
Obserwuj wątek
    • Gość: ffmj McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.acn.waw.pl 25.09.09, 15:42
      o co bić pianę? przecież to i tak to samo g...
    • Gość: kaefce McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.acn.waw.pl 25.09.09, 15:44
      To niesłychanie ważna wiadomość! Napewno zelektryzuje mieszkańców
      Warszawy. U mnie na osiedlu otworzyli Biedronkę niedaleko Lidla -
      czy będzie news? Może przyleci Błękitny24, czy jak mu tam.
      • Gość: łał Lidl koło Biedronki? To już regularna wojna!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 15:47
        W Grajewie i Ostrowii Mazowieckiej jest tak samo!
        • Gość: przerażony Re: Lidl koło Biedronki? To już regularna wojna!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.09, 16:13
          To trza sie pakować i w nogi!!!
          • Gość: pitrrassss Restauracje... he he he he eh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 10:37
            Restauracje... he he he hee eh
    • Gość: bleh McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.acn.waw.pl 25.09.09, 15:57
      To nawet nie jest nowosc, w arkadii jest tak juz spokojnie z rok.
    • warzaw_bike_killerz Wygra ten, ktory w swoim menu zaserwuje.... 25.09.09, 15:59
      Svenskt Köttborger
      • Gość: qść Jeszcze powiedz, jak fonetycznie brzmi to słowo :) IP: *.centertel.pl 25.09.09, 17:35
        To bardzo istotna informacja!
        • Gość: to ja Re: Jeszcze powiedz, jak fonetycznie brzmi to sło IP: *.aster.pl 25.09.09, 18:30
          no jak to? nigdy nie zamawiales siotteboeler w ikei? ;)
      • anmanika Re: Wygra ten, ktory w swoim menu zaserwuje.... 27.11.09, 12:01
        warzaw_bike_killerz napisał:

> Svenskt Köttborger

Svensk Köttburger:-)
        >
        >
      • anmanika Re: Wygra ten, ktory w swoim menu zaserwuje.... 27.11.09, 12:09
        warzaw_bike_killerz napisał:

> Svenskt Köttborger
        >
        > Svensk Köttburger jeśli już.
    • Gość: blah Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.acn.waw.pl 25.09.09, 16:02
      w Sochaczewie się ucieszą.
      • Gość: stick Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.chello.pl 25.09.09, 16:04
        i w grodzisku
        • Gość: lolo Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 16:41
          I Grójcu.
          • Gość: PRZASNYSZ FRONT Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.09, 17:42
            Przasnysz też nie może się doczekać!
    • Gość: j a c McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.09, 16:07
      Jedni gorsi od drugich! Sprzedają g**no twierdząc, że nim nie jest.
      Szczerze? Wolę iść i zapłacić Wietnamczykowi za kuraka (a nawet
      gołębia czy szczura) z grzybkami. Nigdy mi nic po takim jedzeniu nie
      było. A po żarciu z McD od razu mam wzdęcia i lecę do kibla.
      Zalewowi hamerykańszczyzny mówię stanowcze NIE!

djamaladdin.blog.pl
      • Gość: tylko chinol Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 80.51.132.* 25.09.09, 18:49
        co racja to racja. ja tak samo.
        • Gość: wuł KFC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 11:49
          Ja mam najgorzej po KFC.

Niedaleko pracy miałem kiedyś:
          - bankową stołówkę (nudne, mało ciekawe polskie jedzenie)
          - niezłego wietnamczyka (tanio, trochę tłusto, wszystkie potrawy smakują tak samo, ale nawet smacznie)
          - nowoczesną sałatkownię (trochę drogo, jedzenie "czyste" i lekkie dla żołądka, smaczne, urozmaicone)
          - kebaba (średnio tanio, solidne mięcho, góra surówki)
          - no i KFC (średnio tanio, nie za duże porcje, tłusta panierka, po obiedzie brzuch PROTESTUJE!) - ogólnie musieliśmy ocenić go najgorzej ze wszystkich jadłodajni, choć jest tam tak miło i kolorowo, że aż by się chciało tam jeść... ;)
    • Gość: sciecha ja tam zawsze chetnie opier dole cos na cieplo IP: *.centertel.pl 25.09.09, 16:16
      moze byc whopper
    • kosher_moher McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi 25.09.09, 16:18
      mam tylko nadzieje, ze nie bedzie to wojna na ich smiedzace zarcie. a jesli
      maja zamiar sie nim rzucac to w jakims zamknietym pomieszczeniu
    • Gość: k McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.chello.pl 25.09.09, 16:19
      Jedno gó... i drugie gó... dla biednych roboli...
    • Gość: jujki McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 16:31
      Jakby na to nie patrzeć potrawy serwowane przez obydwie firmy trącą smakiem
      kału...
      • Gość: naczelny Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 212.180.160.* 25.09.09, 16:43
        Skąd wiesz jak smakuje kał?

• Gość: az McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.cust-adsl.tiscali.it 25.09.09, 17:15
      całe życie jest na mamusi kuchni a specjał to ciepła kupa
    • Gość: qść Wojna odpadków ze śmieciami byłaby ciekawsza. IP: *.centertel.pl 25.09.09, 17:33
      I znośniejsza dla powonienia...
    • dorsai68 Dorzućcie jeszcze baterię "Patriotów" w garażu 25.09.09, 17:53
      i będzie jak w Ameryce :D
    • michal.kowalewski McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi 25.09.09, 18:39
      Michał Wojtczuk. Kolejna osoba nieznająca znaczenia słowa "restauracja".
      Przykre, że McDonaldowi udało się tak zindoktrynować niektórych dziennikarzy.
      • Gość: Warszawiak Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 80.51.132.* 25.09.09, 18:47
        nie jem syfu w tych...barach.
    • Gość: Zyzio Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 18:58
      Wyborcza w dobie kryzysu na siłę szuka reklamodawców zaczerniając strony a to wydumanymi konfliktami między producentem lodów a kawiarnią, a to opisując pseudo newsy, jak powyżej.
      Proponuję jeszcze opisać szczegółowo jakiej marki samochody najmniej kradną w stolicy, oraz z jakiego automatu kawa uratowała życie czytelniczce. Żenujące!
      Weźcie się w końcu do pracy i zamiast odwalać robotę za dział marketingu opiszcie np. jak warszawiak może wziąć udział konsultacjach społecznych dotyczących centrum miasta.
      Dla ułatwienia:
      www.um.warszawa.pl/konsultacjespoleczne/?id=trakt-krolewski
      --
      Mów mi Zyzio, mala
    • Gość: QT And how about Whopper? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.09.09, 19:07
      I don't know. I've never been in Burger King
    • Gość: zdegust może będą wydawać resztę, bo w BK z tym cienko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:57
      przejdzcie sie do Burger Kinga w Zlotych Tarasach i jestem ciekaw
      czy choc raz w zyciu dostaniecie tam grosza reszty z kretynskich cen
      w rodzaju 4,99...
    • Gość: a. McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 62.233.167.* 25.09.09, 21:23
      Burger King jest o wiele lepszy, po Mac-u zawsze mi było niedobrze i wszystko
      tam śmierdzi.
    • Gość: mawromichalis McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 22:39
      Autorzy tego artykułu chyba nie rozumieją słowa "restauracja", którego
      nadużywają pod swoim adresem szefowie obu fast foodów. Ale dziennikarze
      gazety.pl nie pierwszy raz okazują się językowymi ignorantami.
    • Gość: paworg McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 77.222.252.* 25.09.09, 22:41
      fascynujące...
      niech jeszcze PKP wyda wojnę PKSowi...
      ZDM - ZTMowi...
      MAN - SOLARISOWIowi...
      but - klapwowi...
      pizza - makaronowi...

itp, itd...
      • Gość: wyznawca Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi IP: 94.254.254.* 25.09.09, 23:02
        a co jak starbuck`s się zechce wprowadzić i walczyć z coffee heaven? pewnie
        będzie trzeba dobudować jakąś specjalną kaplicę (a nawet 2 dla równowagi) :)
        • misself Re: McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi 27.11.09, 21:32
          Gość portalu: wyznawca napisał(a):

> a co jak starbuck`s się zechce wprowadzić i walczyć z coffee heaven? pewnie
          > będzie trzeba dobudować jakąś specjalną kaplicę (a nawet 2 dla równowagi) :)

W Silesia City Center rozwiązali już ten problem, tam kościół stoi od początku :-)
    • Gość: cedryczek fascynujące, kto zapłacił za artykuł? IP: 85.89.161.* 26.09.09, 01:01
      Burger King? MAK, czy Złote tarasy. Aż mi sie nie chce wierzyć że można z
      takiej pierdoły zrobić artykuł w gazecie.
      • Gość: fankadonalda Re: strategia biznesowa IP: *.pools.arcor-ip.net 26.09.09, 13:48
        No prosze jak marudza. A mnie fascynuje, ze na calym swiecie nawet w
        tych zlych systemach w grajdolach zapyzialych i zapadlych biznes
        funkcjonuje, obsluga jak talala, dzieci sie bawia, nawet menela
        obsluza bez komentarza, kazde zyczenie ok spelnione, smak potraw
        super ten sam zawsze, kawa fajny smaczek. A gdzie te polskie smaczki
        i rarytasy na poziomie swiatowym? No co mondrale.
    • bez_owijania McDonald's wypowiada wojnę Burger Kingowi 26.09.09, 01:10
      A tam, marudzenie. Czasem fajnie jest oszamać jakąś bułe z maca :P
    • tia666 plastikowe goowno a nie restauracja 26.09.09, 01:18
      to jest tylko fast food i nic poza tym
      • Gość: mozz Re: plastikowe goowno a nie restauracja IP: *.hvc.res.rr.com 26.09.09, 14:28
        Nikt nie zmusza komuszkow aby tam jedli, ciebie tez nie.
        • figgin1 Re: plastikowe goowno a nie restauracja 26.09.09, 16:18
          Sugerujesz, ze kazdy, komu mak nie smakuje to komunista? Jaka jest
          korelacja?
    • swiatlo Jedno warte drugiego 26.09.09, 02:01
      Jedno i drugie to g.... jak mało co, ale mamy kapitalizm, skoro jedno i drugie
      funkcjonuje, to znaczy że ktoś tam do licha chodzi i kupuje to ciepłe g....
      Nie ma co złorzeczyć na Amerykę. W końcu nikt nas do tych "restauracji" na
      siłę nie zagania, prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka