Gość: Wstręciuch Re: Nowe fordy dla szefostwa Zarządu Dróg Miejski IP: 195.136.247.* 14.01.04, 17:18 jakiś bałwan z Wielkiej Brytanii wypisuje że Policja u nich szkoli się skodą. To niech się szkoli, co to ma do rzeczy. Niech sobie palant porówna relacje zarobków w Polsce i w UK. Ja jestem podatnikiem w Polsce i dla mnie służby publiczne za granicą mogą jeździć nawet Rolls-Royce'ami jeśli je stać. To nie z mojej kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZEUS Przeciez klima to nic nadzwyczajnego... IP: *.bardo-slaskie.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 17:27 a ze dobre autka kupili to tylko dlatego, ze dbają o swoje dupy bo wiedza jak cienko jest z pieniążkami na remonty naszych szos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Człowiek Bez przesady IP: *.2a.pl 14.01.04, 18:39 Moim zdaniem media (w tym wypadku GW) robi niepotrzebną nikomu nagonkę. Chcemy, żeby w tych urzędach pracowali porządni ludzie to zapewnijmy jakieś warunki. Fordy Focusy, Transity,Mondeo to zwykłe auta - solidne sprawdzone o cenach niewygórowantych. Gdyby kupowano Audi, mercedesy to może, ale fordy. Co wedłu GW mieli kupić Zaporożce a może Łady, Wołgi - tanie ale z pewnością nie jare. Myślę, że dobrym zwyczajem przy dokonywanou zakupów państwowych byłaby zasada - preferujemy marki, które mają w Polsce fabryki. W tym wypadku lepiej gdyby urząd wybrał np: fiata, opla, volkswagena, daewoo (z żererańskiej fabryki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria PIS = SLD = PO = PSL = LPR IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.04, 19:32 Jakim prawem ludzie ci mają służbowe auta? Za jazdę poza godzinami pracy zgodnie z prawem skarbowem maja płacić tyle ile wynosi ryczałt. Żądam sprawdzenia przestrzegania tych przepisów przez Izbę Skarbową w Warszawie. Choć jeśli podlegaja pod kaczora ......... Odpowiedz Link Zgłoś
mkopyt Re: Nowe fordy dla szefostwa Zarządu Dróg Miejski 14.01.04, 19:59 Cóż nie wiem czy to dobry wydatek. Przecież teraz trzeba będzie utrzymywać drogi w przyzwoitym stanie, żeby było po czym jeżdzić :) Oj to sobie narobili bólu głowy. Odpowiedz Link Zgłoś