Dodaj do ulubionych

172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat

IP: *.u.mcnet.pl 06.02.02, 12:49
to okropne jak dzis jechalem do roboty to w 172 byli SAMI starsi ludzie (oprocz
mnie - 25 latek!!! ta linia to istny mumienbus, zawsze nia jezdza staruszkowie!
jak ktos zaobserwuje to niech napisze!
Obserwuj wątek
    • eela Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 12:52
      Uwazasz może, że starsi ludzie nie maja prawa jeździc autobusem?. Jak ci
      przeszkadzają, możesz się przesiąść do taksówki. Pewnie przypuszczasz, że
      zawsze będziesz miał 25 lat? Nic bardziej mylnego :(
      • Gość: Grzechu Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: 193.178.143.* 06.02.02, 12:55
        i juz ktos napisal, ze eela to zawsze powazna
        • eela Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:10
          A ty uwazasz, ze jest śmieszne określanie autobusu mianem mumienbusu? Widocznie
          mamy różne poczucia humoru
    • Gość: Zocha Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: *.chello.pl 06.02.02, 12:57
      Pewnie najchętniej zamknąłbyś starszych ludzi w getcie i czekał,aż powymierają?
      Pamiętaj,że też się kiedyś zestarzejesz i może będziesz chciał wyjść z domu!
      • grzchur Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:01
        nastepna chodzaca powaga, jakby ktos napisal, ze jezdzi autobusem i pelno w nim
        dzieciakow, to byscie od razu napisaly, ze zdaniem tego kogos, dzieci to getta??

ja to samo zaoberwowalem w 181, ktorym jezdze do roboty,
        autobus ten jedzie od placu Wilsona do Cmentarza Polnocnego i tez jest pelen
        staruszek
    • Gość: ciupażka Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: *.u.mcnet.pl 06.02.02, 13:09
      boże co za ludzie. po prostu stwierdzam fakt. a te poważne to po ile lat maja???
      • eela Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:13
        nie wystarczy stwierdzic, jeszcze trzeba to umiec ubrać w odpowiednie słowa

Rozumiem, że zakładasz wątek konkursowy?
      • zamek Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:14
        Gość portalu: ciupażka napisał(a):

> boże co za ludzie. po prostu stwierdzam fakt.
        Nie, koleś. Nie stwierdzasz faktu, bo zaczynasz od "to okropne". Czyli od razu
        komentujesz to co widzisz. Subtelna różnica, ale twój tępy łeb może jej nie
        pojąć. Jak można kogoś nienawidzieć tylko za jego wiek - tego ja nie pojmuję.
        Weź gościu ciupażkę i pieprznij się nią porządnie w łeb, o ile trafisz. A potem
        spadaj.
        Bez pozdrowień od 28-latka.
      • Gość: Zocha Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: *.chello.pl 06.02.02, 13:39
        Gość portalu: ciupażka napisał(a):

> boże co za ludzie. po prostu stwierdzam fakt. a te poważne to po ile lat maja??
        > ?

I znowu mamusia nie douczyła.Kobiet o wiek się nie pyta.
    • Gość: zdzisio Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: 192.168.100.* 06.02.02, 13:21
      Ludzie, przestańcie się wykłócać. Moim zdaniem to świadczy tylko o rozwoju
      naszego społeczeństwa. Na Zachodzie to normalny widok - w autobusie młodzież i
      starsi. Reszta śmiga gablotami.
      • grzchur Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:27
        rece opadaja, jak widzi, ze od razu (prawie) wszystkim piana na usta
        a eela nie musisz odpowiadac na wszystkie watki i tak Ci dadza nagrode
        • sloggi Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:34
          Napisał, że to okropne bo ma zapewne ołów w dupie, a musiał ustąpić jakiejś
          hożej osiemdziesiatce.
          Nie mam nic do ludzi starszych, a linię 172 bardzo lubię.
      • qubacz Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:28
        Na zachodzie to jak ja jezdzilem autobusem to bylem jedynym bialy a reszta to
        latynosi i murzyni (afroamerytanie). I to dopiero byla jazda!
        • grzchur Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:30
          hehehehe,
          a co powiedziec murzyn w autobusie w chinach....
          • garma Re: 172- bus 06.02.02, 16:45
            Ciupażka napisał:
            "to okropne jak dzis jechalem do roboty to w 172 byli SAMI starsi ludzie
            (oprocz mnie - 25 latek!!! ta linia to istny mumienbus, zawsze nia jezdza
            staruszkowie! jak ktos zaobserwuje to niech napisze!"
            Musiałeś późno jechać do pracy... Jak ja rano jadę do pracy, to w autobusie są
            same kobiety i młodzież, a tylko gdzieniegdzie jakiś facet :-)
            • Gość: Muffer Re: 172- bus IP: *.pl 06.02.02, 19:02
              Starzyzna mi nie przeszkadza, gorzej ze smrodliwcami. A tych u mnie na Pradze
              sporo. Jak taki wsiądzie, to mam ochotę od razu pociągnąć za nieistniejący
              hamulec bezpieczeństwa. Ludzie ,myjcie się!
    • Gość: k Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 20:46
      zwlaszcza duzo starszych wsiada juz na Dolnej a potem jeszcze wiecej na
      nastepnych.
    • Gość: Norman Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: 10.129.131.* 06.02.02, 22:47
      To okropne ze 25-latek nie ma jeszcze własnego samochodu. Ja w tym wieku już
      miałem.

Mądrze napisałem ?
      Myślę, że tak samo mądrze jak ciupażka.
      Jakieś minimum szacunku dla starszych... Choć trochę... Ale chyba już za późno
      na nauki.
    • zdzicha Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 22:51
      Bo w zasadzie emerytów powinno być stać na auto albo na taryfę, nie żeby
      musieli autobusem na "połóweczkę" jeździć. Niemieccy emeryci kupują sobie domy
      na hiszpańskim południowym wybrzeżu i tam spędzają jesień zycia. Gdyby mi
      przyszło się zestarzeć w Polsce, to zamierzam zejśc tragicznie w wieku 50 lat.
      • garma Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 07.02.02, 11:04
        zdzicha napisał(a):

> Bo w zasadzie emerytów powinno być stać na auto albo na taryfę, nie żeby
        > musieli autobusem na "połóweczkę" jeździć. Niemieccy emeryci kupują sobie domy
        > na hiszpańskim południowym wybrzeżu i tam spędzają jesień zycia. Gdyby mi
        > przyszło się zestarzeć w Polsce, to zamierzam zejśc tragicznie w wieku 50 lat.

Zdzicha, jak będziesz dobiegała 50-tki, to na pewno ten wiek na tragiczne zejście
        przesuniesz :-)
        Poza tym jeżdzenie środkami komunikacji zbiorowej jest bardzo ekologiczne...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka