Gość: ciupażka IP: *.u.mcnet.pl 06.02.02, 12:49 to okropne jak dzis jechalem do roboty to w 172 byli SAMI starsi ludzie (oprocz mnie - 25 latek!!! ta linia to istny mumienbus, zawsze nia jezdza staruszkowie! jak ktos zaobserwuje to niech napisze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eela Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 12:52 Uwazasz może, że starsi ludzie nie maja prawa jeździc autobusem?. Jak ci przeszkadzają, możesz się przesiąść do taksówki. Pewnie przypuszczasz, że zawsze będziesz miał 25 lat? Nic bardziej mylnego :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: 193.178.143.* 06.02.02, 12:55 i juz ktos napisal, ze eela to zawsze powazna Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:10 A ty uwazasz, ze jest śmieszne określanie autobusu mianem mumienbusu? Widocznie mamy różne poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: *.chello.pl 06.02.02, 12:57 Pewnie najchętniej zamknąłbyś starszych ludzi w getcie i czekał,aż powymierają? Pamiętaj,że też się kiedyś zestarzejesz i może będziesz chciał wyjść z domu! Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:01 nastepna chodzaca powaga, jakby ktos napisal, ze jezdzi autobusem i pelno w nim dzieciakow, to byscie od razu napisaly, ze zdaniem tego kogos, dzieci to getta?? ja to samo zaoberwowalem w 181, ktorym jezdze do roboty, autobus ten jedzie od placu Wilsona do Cmentarza Polnocnego i tez jest pelen staruszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciupażka Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: *.u.mcnet.pl 06.02.02, 13:09 boże co za ludzie. po prostu stwierdzam fakt. a te poważne to po ile lat maja??? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:13 nie wystarczy stwierdzic, jeszcze trzeba to umiec ubrać w odpowiednie słowa Rozumiem, że zakładasz wątek konkursowy? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:14 Gość portalu: ciupażka napisał(a): > boże co za ludzie. po prostu stwierdzam fakt. Nie, koleś. Nie stwierdzasz faktu, bo zaczynasz od "to okropne". Czyli od razu komentujesz to co widzisz. Subtelna różnica, ale twój tępy łeb może jej nie pojąć. Jak można kogoś nienawidzieć tylko za jego wiek - tego ja nie pojmuję. Weź gościu ciupażkę i pieprznij się nią porządnie w łeb, o ile trafisz. A potem spadaj. Bez pozdrowień od 28-latka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: *.chello.pl 06.02.02, 13:39 Gość portalu: ciupażka napisał(a): > boże co za ludzie. po prostu stwierdzam fakt. a te poważne to po ile lat maja?? > ? I znowu mamusia nie douczyła.Kobiet o wiek się nie pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: 192.168.100.* 06.02.02, 13:21 Ludzie, przestańcie się wykłócać. Moim zdaniem to świadczy tylko o rozwoju naszego społeczeństwa. Na Zachodzie to normalny widok - w autobusie młodzież i starsi. Reszta śmiga gablotami. Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:27 rece opadaja, jak widzi, ze od razu (prawie) wszystkim piana na usta a eela nie musisz odpowiadac na wszystkie watki i tak Ci dadza nagrode Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:34 Napisał, że to okropne bo ma zapewne ołów w dupie, a musiał ustąpić jakiejś hożej osiemdziesiatce. Nie mam nic do ludzi starszych, a linię 172 bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:28 Na zachodzie to jak ja jezdzilem autobusem to bylem jedynym bialy a reszta to latynosi i murzyni (afroamerytanie). I to dopiero byla jazda! Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 13:30 hehehehe, a co powiedziec murzyn w autobusie w chinach.... Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: 172- bus 06.02.02, 16:45 Ciupażka napisał: "to okropne jak dzis jechalem do roboty to w 172 byli SAMI starsi ludzie (oprocz mnie - 25 latek!!! ta linia to istny mumienbus, zawsze nia jezdza staruszkowie! jak ktos zaobserwuje to niech napisze!" Musiałeś późno jechać do pracy... Jak ja rano jadę do pracy, to w autobusie są same kobiety i młodzież, a tylko gdzieniegdzie jakiś facet :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muffer Re: 172- bus IP: *.pl 06.02.02, 19:02 Starzyzna mi nie przeszkadza, gorzej ze smrodliwcami. A tych u mnie na Pradze sporo. Jak taki wsiądzie, to mam ochotę od razu pociągnąć za nieistniejący hamulec bezpieczeństwa. Ludzie ,myjcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.02, 20:46 zwlaszcza duzo starszych wsiada juz na Dolnej a potem jeszcze wiecej na nastepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norman Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat IP: 10.129.131.* 06.02.02, 22:47 To okropne ze 25-latek nie ma jeszcze własnego samochodu. Ja w tym wieku już miałem. Mądrze napisałem ? Myślę, że tak samo mądrze jak ciupażka. Jakieś minimum szacunku dla starszych... Choć trochę... Ale chyba już za późno na nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 06.02.02, 22:51 Bo w zasadzie emerytów powinno być stać na auto albo na taryfę, nie żeby musieli autobusem na "połóweczkę" jeździć. Niemieccy emeryci kupują sobie domy na hiszpańskim południowym wybrzeżu i tam spędzają jesień zycia. Gdyby mi przyszło się zestarzeć w Polsce, to zamierzam zejśc tragicznie w wieku 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: 172- Mumienbus, średnia wieku 60 lat 07.02.02, 11:04 zdzicha napisał(a): > Bo w zasadzie emerytów powinno być stać na auto albo na taryfę, nie żeby > musieli autobusem na "połóweczkę" jeździć. Niemieccy emeryci kupują sobie domy > na hiszpańskim południowym wybrzeżu i tam spędzają jesień zycia. Gdyby mi > przyszło się zestarzeć w Polsce, to zamierzam zejśc tragicznie w wieku 50 lat. Zdzicha, jak będziesz dobiegała 50-tki, to na pewno ten wiek na tragiczne zejście przesuniesz :-) Poza tym jeżdzenie środkami komunikacji zbiorowej jest bardzo ekologiczne... Odpowiedz Link Zgłoś