Gość: ss remont IP: *.chello.pl 16.11.10, 09:56 witam serdecznie wszystkich tu zaglądających, może ktoś z Państwa orientje się co wchodzi w remont współfinansowany przez gminę wola. dostaliśmy mieszkanie po kimś na anielewicza i maja tam przeprowadzić remont ale nie wiem co w jego sklad wchodz??cy tylko sciany mieszkanie jest zaniedbane, podlogi itp prosze o informację dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BETI Re: remont IP: *.pfron.org.pl 29.11.10, 11:53 REMONTUJĄ WSZYSTKO ŚCIANY MALUJĄ(BEZ SZTABLATURY) WYMIENIAJA NOWĄ WANNĘ LUB BRODZIK KIBELEK UMYWALKĘ, NIE ZRAŻAJ SIE ŻE JEST ZANIEDBANE, TYLKO MOJA RADA DOWIEDZ SIĘ OD INSP.TECH. W ADMINISTRACJI JAKA FIRMA BĘDZIE REMONTOWAŁA, BO MOŻESZ SIĘ DOGADAĆ Z KIER. TEJ FIRMY I ZA DOPŁATĄ KUPIĆ TO CO BĘDZIE CI SIE PODOBAŁO JA TAK ZROBILAM NP: NA DRZWI WEJŚCIOWE MAJĄ PRZEZNACZONE 500,00 JA DOŁOŻYŁAM I KUPIŁAM ZA 1000ZŁ, NA PODŁ.MAJĄ PANELE JA ZA TĘ KWOTĘ KUPIŁAM TERAKOTĘ I WOREK KLEJU (SAMA) I POŁOŻYLI. MUSISZ PILNOWAĆ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BETI Re: remont IP: *.pfron.org.pl 29.11.10, 12:00 C.D.SAMA JEŹDZIŁAM WYBIERAŁAM GLAZURĘ DO ŁAZIENKI KUCHNI (NA TO MAJĄ OK 20ZŁ ZA M2), JA WYBRAŁAM PO 30ZŁ TO DOPŁACIŁAM TO WSZYSTKO ZALEŻY OD KIESZENI LOKATORA CZY CZUJE SIĘ NA SIŁACH DOŁOŻYĆ CZY NIE. BO ONI IDĄ PO NAJMNIEJSZEJ LINI , MAJĄ ZGODNIE Z PRZETARGIEM USTALONA KWOTE I NIE MOGĄ ICH PRZEKROCZYĆ. ALE JEŻELI TRAFISZ NA FAJNEGO WYKONAWCĘ TO ZAŁATWISZ WSZYSTKO. POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziembullo Wola: 300 rodzin dostanie mieszkania komunalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 23:08 Witam, zostaliśmy wylosowanie i otrzymaliśmy mieszkanie.Moje pytanie brzmi czy od strony torów kolejowych jest głośno? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerob tory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.11, 21:06 Ja też mam dostac mieszkanie od str torów, ale wydaje mi się, że tam narazie to jest cicho, ale jak zacznie tam SKM jeździc co 15 minut to zobaczymy. Ja już prawie 2 miesiąc czekam aż zostaniemy powiadomieni o tym, iż mamy jechac podpisac umowę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mania Re: tory IP: *.internettv.atman.pl 03.04.11, 19:11 Ja mieszkam na szczęście od drugiej strony ,ale słyszałam że od strony torów nie jest tak najgorzej można się przyzwyczaić .Ach jak ten czas leci w styczniu minął rok od czasu przeprowadzki i nadal jestem zachwycona jest suuuper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tory IP: *.centertel.pl 17.04.11, 14:56 My na tory mamy jedno małe okno i nic nam nie przeszkadza,mieszkamy rok i 3 miesiące i jest spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: tory IP: *.ip.netia.com.pl 12.05.11, 13:45 Jakie media są obsługiwane w tych blokach? tzn. kablówka i internet i od jakiego dostawcy? Jak wygląda osiedle wieczorem, czy jest spokojnie? można się na spacer wybrać?,bez obaw że zaraz ktoś cię okradnie. Sąsiędzi normalni czy raczej ciężko się porozumieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: tory IP: *.ip.netia.com.pl 12.05.11, 13:48 Jak wyglądało to w tym roku po powodziach, były podtopione piwnice itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: tory IP: *.internettv.atman.pl 15.05.11, 15:35 Kochani powiem tak mieszka się cudownie ,na spacery można wychodzić spokojnie ja pracuje na 3 zmiany i wracam o różnych porach i nigdy nie było żadnego problemu Sąsiadów mam wspaniałych nie wiem czy wszyscy sa takiego zdania .w tym roku nic sie nie podtopiło w zeszłym roku podtopił się troche garaż .Nie da sie opisać szczęścia jakim jest to mieszkanie .Uwielbiam wracać do domu wyglądać przez okno podziwiać piękne widoki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: passionplace2 Re: Wola: 300 rodzin dostanie mieszkania komunaln IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.11, 11:37 Takkim to dobrze można by powiedzieć... --- śmieszne zdjęcia z Warszawy | imprezy Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
nanka5 jak długo czeka się na mieszkanie 04.08.11, 16:00 dostalam pozytywna odpowiedz na wniosek, czekam na wpisanie na liste. ale mam jeszcze pytanie odnosnie warunkow mieszkaniowych jakie zapewnia gmina w przypadku 4 osobowej rodziny? czy sa jakies reguly czy daja co popadnie? czy np 4 os rodzina dostaje juz 2 pokoje? czy moze byc to jeden i ile czasu czeka sie na lokal? chodzi o zamiane na wiekszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beta Re: jak długo czeka się na mieszkanie IP: *.89.83.131.static.crowley.pl 08.08.11, 15:09 ja mam 4 osobową rodzinę i dostałam 3 pokoje, chyba że jest mało mieszkań to będą Cię chcieli załagodzić 2 pokojami, mniej nie możesz dostać, zgodnie z ustawą 10m2 na osobę powieszchni mieszkalnej (dot.pokoi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanka5 Re: jak długo czeka się na mieszkanie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 08.08.11, 17:29 Beato a czy mozesz mi cos powiedziec o samej procedurze. ktos mi powiedzial, ze to nie takie proste. ze jak juz bede na liscie to co 3 miesiace gmina wymaga, aby przynosic dokumenty potwierdzajace zarobki, najpierw pit, pozniej rmua. i to co 3 miesiace? troche to dziwne, bo przeciez raz juz brali zarobki. czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: jak długo czeka się na mieszkanie IP: *.internettv.atman.pl 04.09.11, 23:06 Ja na przykład 2 razy dawałam zarobki ,i jestem szczęśliwcem mieszkającym na piaskowej mimo że mieszkam tam już ponad półtora roku bo wprowadziałm sie tam na początku lutego 2010 to nadal jestem zachwycona tym mieszkaniem :0 jest cudownie . Odpowiedz Link Zgłoś
mk215 Życie na Piaskowej? Jak jest? 11.10.11, 20:29 Witam, również niedługo będę mieszkańcem Piaskowej - bodajże nr. 9 ! Czy jest tam garaż? Czy istnieje szansa zdobycia miejsca postojowego dla auta? Ile kosztuje miesięcznie? Jak wyglądają piwnice? Są spore? Jak w ogóle się mieszka na Piaskowej? Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś