tolula 02.12.09, 12:43 poszukuję w warszawie fryzjera dziecięcego, który umiejętnie zajmie się fryzurą dwulatka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_nikodemka Re: fryzjer dziecięcy 02.12.09, 14:39 ostatnio bylam u fryzjera ze swoim 16-miesieczniakiem, co prawda fryzjer nie byl typowo dzieciecy ale ma fajne podejscie, nie obcina dzieci na sile, twierdzi ze dziecko samo musi usiasc na fotel,czasami jest tak ze na dwoch wizytach daje dziecku cukierka a dopiero na trzeciej obcina, moj maly akurat siedzial jak zahipnotyzowany :) jak chcesz moge wyslac ci namiar na priv, acha i to jest okolica Targowka niedaleko Trasy Torunskiej wiec nie wiem czy to Twoje rejony :) Odpowiedz Link Zgłoś
lullanka07 Re: fryzjer dziecięcy 02.12.09, 18:11 idz z dzieckiem do swojego fryzjera kazdy fryzjer obcina dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
nata_li Re: fryzjer dziecięcy 30.01.10, 22:27 Cześć! Jestem fryzjerką. Mam stałych "małych" klientów. Zaprasza do nas www.studiojagoda.eu Natalia J. Odpowiedz Link Zgłoś