Dodaj do ulubionych

Gdzie na biznes lunch w Warszawie?

10.02.04, 13:49
Chodzi mi o smaczną i bezpretensjonalną restaurację. Moją ulubioną jest
Rubikom ale obawiam się, mój budżet służbowy (ok. 50 zł/os) nie wystarczy.

Gdzie Waszym zdaniem można zabrać klienta na lunch?
Obserwuj wątek
    • borzar Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? 10.02.04, 14:23
      A moze Monaco na Sienkiewicza 3? Całkiem smacznie i mają zestawy lunchowe.
      tel. 22/8275070
      Zadzwoń, zapytaj.
      • Gość: biaczes Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 14:36
        www.malaserbia.pl
        lunch 23 zlote + 50% rabat na napoje i piwo
    • Gość: WOJTEK Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 22:01
      POLECAM NOWO OTWARTĄ RESTAURACJĘ "PUENTA" NA WILCZEJ 26. PIĘKNY WYSTRÓJ WNĘTRZ.
      SALA VIP-ROOM DLA 8 OSÓB. NIEDROGO. 50 ZŁ SPOKOJNIE WYSTARCZY NA LUNCH Z
      KIELISZKIEM DOBREGO WINA DOMOWEGO
      POZDRAWIAM
      WOJTEK
    • marghe_72 Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? 04.12.13, 14:57
      sądzę, że autorka zdołała znaleźć restaurację w ciągu ostatnich 9 lat ..
    • 1-buc Kolejny kretyński SPAM z Zapiecka 04.12.13, 15:43

• Gość: kelnerka Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.ip.netia.com.pl 08.12.13, 11:56
      Biznesmeni w Zapiecku? Chyba żartujesz ! Biznesmeni chodzą do restauracji. U nas jest średni sort przedstawicieli handlowych ganiających na "Business lunch" z laptopem, żeby pokazać na wykresie, jak im wzrosła sprzedaż.
    • Gość: kolja Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.14, 14:20
      w Momu na pl. Teatralnym opcja 19/25 zl zawsze z deserem i zupką, podobnie w Banjaluce na Szkolnej , tam są 3 wersje lunchu, codziennie inne <3
      • 1-buc znów SPAM z Momu 11.02.14, 08:51

• zozumba Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? 14.02.14, 11:16
      Witam,
      ostatnio otworzyła się nowa restauracja- Strefa na Próżnej. Byłam tam kilka dni temu, co prawda wzięłam lunch w strefie bistro (cena 29 zł za zestaw), ale wiem, ze biznes lunch tez jest w ofercie. Jedzenie było pyszne. Zupa krem z kalafiora z ananasem to jakiś odlot :p Zdecydowanie polecam :)
    • Gość: Artur38 Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.03.18, 14:58
      Na pewno warto do Akademii. Jest to restauracja naprawdę na wysokim poziomie i do każdego klienta podchodzi profesjonalnie. Sam menager przychodzi porozmawiać z klientami. Same pozytywy, polecam!
    • piotrekfr14 Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? 19.03.18, 19:54
      Okoń na Wilanowskiej ma dobre menu lunchowe, a sam lokal nowoczesny, więc na spotkanie biznesowe w sam raz
    • anna.jjj Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? 20.03.18, 06:26
      Tu znajdziesz szeroki wybór miejsc na lunch biznesowy: venuu.com/pl/lunch-biznesowy-warszawa
      Możesz dodać interesujące Cię lokale do listy życzeń i wysłać do nich zapytanie za jednym zamachem
    • Gość: Andrzej P Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.18, 10:47
      Wczoraj wybrałem się z klientem na biznes lunch do Restauracji Akademia. Szczerze przyznam, że ja i również mój kontrahent byliśmy zachwyceni zarówno wystrojem restauracji jak również smakiem dań, jakie nam podano. Ja zamówiłem flaki z boczniaka oraz carpaccio wołowe a klient domowy rosół oraz czarne spaghetti z owocami morza. Smaku tych potraw nie można opisać. To trzeba po prostu spróbować samemu. Śmiało mogę przyznać, że będzie to teraz moje sprawdzone i ulubione miejsce na spotkania biznesowe i również wypady rodzinne. Gorąco polecam!
    • reskaa Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? 27.07.18, 12:00
      W Bistro Wiejska organizują koktajle biznesowe a poza tym jest tam bardzo smacznie i fajne mają oferty lunchowe.
      • Gość: nie lubię spamerów Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.146.35.14.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.07.18, 10:13
        Norka dla 15 osób, na skrzyżowaniu, pod nadzorem kamer, ale bez miejsca, gdzie można zaparkować samochód? Idealne miejsce.
    • Gość: Ingel Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.jp-telekom.pl 06.09.18, 09:58
      Może Pianka na Zgoda 12? Centrum i wszędzie blisko... Jedzenie mają dobre, duże menu więc każdy znajdzie coś dla siebie pysznego. Ciekawe kompozycję smakowe, a do tego lokal spokojny i można spokojnie porozmawiać o interesach. Jak dla mnie nada się ;)
    • Gość: karolciak Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.18, 08:35
      Pańska 85 - każdy będzie zachwycony ;) przepyszna kuchnia azjatycka, połączenie tradycji z nowoczesnością!
    • krystiannnawrocki Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? 17.02.19, 19:09
      Z takim budzetem polecam jeszcze Drugie Dno
      Smaczne lunche i swietna atmosfera :)
    • Gość: Monika_Hamerla Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.04.19, 11:35
      Jeżeli mamy wyjście z firmy na lunch lub przyjeżdzają klienci zagraniczni to zawsze decydujemy się na Restaurację Akademia bo po prostu wiemy co tam zastaniemy. Już jadaliśmy tam niejednokrotnie i te jedzenie jest bardzo wysokiej jakości, świeże, czuć że dopiero co przygotowywane z sercem. Szef kuchni to prawdziwy mistrz. Policzki ze świni puławskiej to danie, które z pewnością na długo pozostanie w mojej pamięci i oczywiście kultowy sernik Akademia, który polecają chyba wszyscy blogerzy kulinarni. Ogromnie polecam, miejsce warte uwagi.
    • paulinkaa78 Re: Gdzie na biznes lunch w Warszawie? 19.12.24, 22:24
      Ja pracuję w centrum i najczęściej na lunch chodzę do Muńka, ogólnie to moja ulubiona restauracja 🤗
      Ale jak szukasz idealnego miejsca na lunch w Warszawie to polecam przeczytać warsawcity.info/lunch-warszawa-30-restauracji-idealnych-na-lunch-w-warszawie/
      Na tej liście jest mnóstwo fajnych miejscówek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka