sloggi 19.02.02, 12:51 Większość ludzi po powrocie do domu przebiera się, a zatem pytam: W jakich ciuchach najczęściej chodzicie po domu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lukullus Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 12:52 Lużny podkoszulek i nic więcej, mieszkam sam, wiec nikomu to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 13:36 Też bym tak chciał, ale nie mieszkam sam. Odpowiedz Link Zgłoś
tolo3 Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 12:53 koszulka, krótkie spodenki i skarpetki. Nie znoszę chodzić w kapciach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 13:13 Po pracy, gdzie muszę chodzić w garniturze, w domu preferuję "luz". Jakaś koszulka plus spodnie (krótkie albo długie), "boso ale w ostrogach" :))... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnk Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.02.02, 13:17 Stara jak swiat sprana koszulka, do tego jakies bokserki, albo dresowe spodnie w chlodniejsze dni :-) Na stopach kapcie tygryski :->>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Owsik Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 13:30 Noszę pas słucki,a na nogach trzewiki ttrójpolówki.Na głowie kwietny mam wianek,w ręku suchy badylek.Chromowany pas cnoty chroni mój tyłek,Do snu zakładam szatę białą i gorset krótki który pieści me sutki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 19.02.02, 13:33 A ja marzę o takiej sukni,jak miała Śpiewaczka w "Alternatywach" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roland_x Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 13:39 bokserki, koszula Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 13:59 Gość portalu: Owsik napisał(a): > Do snu zakładam szatę białą i gorset krótki który pieści me sutki. ;))) Owsik z sutkami :o))) ???? Hmmm ciekawe ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zientek Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? IP: 192.168.0.* 19.02.02, 13:43 sloggi napisał(a): > Większość ludzi po powrocie do domu przebiera się, a zatem pytam: > W jakich ciuchach najczęściej chodzicie po domu ? Mam tu taki fajny cytat. Zamiast zientek wstaw sobie sloggi:) Zientek, czy Ty wstydu nie masz - Ty tu wciąż jakieś ankiety robisz, idziesz na łatwiznę. Może masz wielką tłustą i leniwą dupę, jeśli tak to rusz ją i poankietuj na żywo, a nie tylko tutaj - cwaniaczku. Przyganial kociol garnkowi... ------------------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 13:53 Ja nie jestem dziennikarzem, i nie wykorzystuję zawartych w postach informacji do niczego innego, jak do zaspokojenia swojej nieposkromionej ciekawości. Dostrzegasz różnicę ? Odpowiedz Link Zgłoś
zientek Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 13:56 Jesli chodzi o wykorzystywanie zawartych w postach informacji, to mialem taki zamiar tylko w temacie dotyczacym tanich win( co wyraznie zaznaczylem. tak czy nie??). Pozostale poruszane przeze mnie tematy maja sluzyc zaspokojeniu mojej ciekawosci. Rozumiesz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 13:58 A co z tym ściąganiem gaci ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zientek Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 14:11 sloggi napisał(a): > A co z tym ściąganiem gaci ? :) Czasami mi sie to zdarza. musze przyznac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? IP: 195.187.84.* 19.02.02, 13:46 podkoszulka, sprane jeansy i klapki góralskie Odpowiedz Link Zgłoś
sol_ Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 13:49 spodnie, top i kapcie-króliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? IP: *.ec.bialystok.pl 19.02.02, 13:54 Filcmany, onucki Kalesony, beret Serdak wełną do góry Kip w zębach W ręku widły tudzież flaszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? IP: *.chello.pl 19.02.02, 13:58 Gość portalu: Marat napisał(a): > Filcmany, onucki > Kalesony, beret > Serdak wełną do góry > Kip w zębach > W ręku widły tudzież flaszka To w Łajtstoku takie zwyczaje?Byłam kiedyś,ale nikogo takiego nie spotkałam! Aha,bo Ty pewnie właśnie wysiadałeś na Centralnym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marat Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? IP: *.ec.bialystok.pl 19.02.02, 14:06 Gość portalu: Zocha napisał(a): > Gość portalu: Marat napisał(a): > > > Filcmany, onucki > > Kalesony, beret > > Serdak wełną do góry > > Kip w zębach > > W ręku widły tudzież flaszka > > To w Łajtstoku takie zwyczaje?Byłam kiedyś,ale nikogo takiego nie spotkałam! > Aha,bo Ty pewnie właśnie wysiadałeś na Centralnym! Nie pani. Świnie żem obrządzał i żywinie żryć dawał. Dopokąd mnie somsiad, Maniek Kowalakow z drugom flaszkom na gumnie nie naszed. My wzieli i wypili barberuche z monopolówką. A kolejo nie jeżdże... Odpowiedz Link Zgłoś
fizia Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 14:17 Jeśli "paraduję",to t-shirt i majty(tylko zimą legginsy),natomiast przy pracach domowych zdecydowanie przeszkadzają mi górne części garderoby.Kapci też nie lubię,ale chłop dziamie,więc dla świętego spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 14:22 Zajrzyj na wątek o spisie powszechnym. Ktoś tam deklarował, że z tej okazji nie będzie specjalnie zakładał gaci. A ja? legginsy i T-shirt. Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? 19.02.02, 14:55 swobodnym;-) zazwyczaj dzinsy, T-shirt, klapki z kolcami (tzw. torturki) w weekendowe przedpoludnia - w pidzamie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpik Re: W jakim stroju paradujecie po domu ? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 19.02.02, 15:20 wpadam w szlafroczek (taki miłyyyyy) i bose stópki... ale dzisiaj tak późno wróce, że pomine wersję "szlafroczek" i wpadne od razu w wersję "łóżeczko" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar PIŻAMA IP: 213.25.197.* 19.02.02, 15:40 I to nie flanelowy pasiak, ale elegencka jedwabna lub inna, ale też ładna. Nie uznaję też piżam trykotowych, bo człowiek wygląda w tym jak Ferdek Kiepski. Swego czasu miłem piżamę w misie i róże - jedna szyta na zamówienie, a druga przywieziona z zagranicy. To był dopiero szyk! Odpowiedz Link Zgłoś
d.z. Re: PIŻAMA 19.02.02, 15:47 Gość portalu: Mar napisał(a): > I to nie flanelowy pasiak, ale elegencka jedwabna lub inna, ale też ładna. Nie > uznaję też piżam trykotowych, bo człowiek wygląda w tym jak Ferdek Kiepski. > Swego czasu miłem piżamę w misie i róże - jedna szyta na zamówienie, a druga > przywieziona z zagranicy. To był dopiero szyk! No to widzę, iż bardzo późno do domu wracasz skoro tylko taki stórj zakładasz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: PIŻAMA IP: 213.25.197.* 19.02.02, 15:49 d.z. napisał(a): > > No to widzę, iż bardzo późno do domu wracasz skoro tylko taki stórj zakładasz : > ))) Ależ nic podobnego! Zakłądam go niezależnie od pory - obojetne czy to jest 15, 17 czy 23. Jeśli nigdzie danego dnia nie wychodzę, to też paraduję w piżamie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: PIŻAMA 19.02.02, 17:05 luźny podkoszulek i leginsy w zimę, latem podkoszulek na ramiączka... Odpowiedz Link Zgłoś