Gość: gosc Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową ż... IP: *.astral.lodz.pl 31.05.10, 17:51 debili jest wszędzie pełno, ale dotychczas myślałem że w ZOOlogu królują zwierzęta, a nie debile. Widać myliłem się. Odpowiedz Link Zgłoś
hanishl Jakub Chełmiński 31.05.10, 19:17 Do tej pory sądziłem iz GW jest wolna od debili ! Pan Redaktor Adam Michnik - nie ma juz lepszych tematów. To jakieś duperele za które Pan płacisz i tracisz czytelników. 3* w tygodniu kupuję GW . Jeszcze jedne jaja i zrezygnuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Jakub Chełmiński IP: 193.174.32.* 31.05.10, 22:24 To napisz sobie własną gazetę. Redakcja GW już trzęsie portkami ze strachu przed utratą tak ważnego czytelnika jak "hanishs" K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Postek Re: Jakub Chełmiński IP: *.chello.pl 31.05.10, 22:57 To by była taka strata... A sprawa jest ważna na tyle, na ile ją wyceniono: druga strona lokalnego wydania gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Warszawianka Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową ż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 19:51 Na zdjęciu, które towarzyszy artykułowi, na tle waty cukrowej są przedstawione dwie tęgie osoby o skwaszonych minach. Przypadek? Oj ,chyba nie... Raczej propaganda przeciwników waty. Lubię świeżo wyciskane soki, ale mogę je przyrządzać w domu (na mieście są piekielnie drogie). Nie sądzę, żeby porcja waty raz pół roku mogła zaszkodzić czyjemukolwiek zdrowiu (chyba że jest się cukrzykiem). Zamiast całkowicie odmawiać dzieciom słodyczy, namówmy je do uprawiania sportu, to dużo bardziej posłuży ich zdrowiu. A poza wszystkim to nawyki żywieniowe powinny być kształtowane w domu i stoisko z watą lub jego brak nic tu nie zmieni. Ludzie będą zachowywać pozory zdrowego stylu życia, a w domu i tak będą szamać czekoladę przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową ż... IP: *.aster.pl 31.05.10, 20:26 Proszę N I E ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xl Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową ż... IP: *.xdsl.centertel.pl 31.05.10, 20:33 Niech "prawaki" odczepią się od waty cukrowej. A sam dyrektor Zoo to dopiero relikt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
halev Re: Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową 31.05.10, 22:09 Od czasu do czasu trzeba zjeść jakieś świństwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Absurdalne zakazy to relikt PRLu IP: 193.174.32.* 31.05.10, 22:31 Dyrektorowi i dyrektorce z pewnością wydaje się że są nowocześni i europejscy, a tak naprawdę to ten zakaz to ma coś z Misia i PRLem aż śmierdzi. W paryżu lubią watę, w sztokholmie i berlinie, ale w warszawie znów próbujemy być chrystusem narodów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową ż... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 22:51 uwielbiam watę cukrową od dziecka.Kupuję rzadko, zjadam po kryjowmu tyle,żeby poczuc ten cudowny smak w ustach i z reguly w polowie porcji wyrzucam.Mam prawie 60 lat i całe szczescie,że nie mieszkam w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
antrejka Re: Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową 01.06.10, 02:02 Beznadziejny pomysł! Wata cukrowa, jako dodatkowa atrakcja spędzania czasu z rodziną w Zoo - nic złego (dlaczego moje/nasze dzieci mają być pozbawione inności od codziennego życia - wtedy dzieciaki oplepiają się cukrową watą; cała rodzina jest razem, a przyrodnicze wiadomości wchłaniane są przy okazji). Wata cukrowa w porównaniu z chipsami wygrywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za bzdura! Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową ż... IP: 217.153.131.* 01.06.10, 10:19 To niech lepiej pozamykają McDonaldsy,a nie waty cukrowej dzieciom żałują! skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
volim „Dzieci tylko naciągają rodziców” 01.06.10, 12:48 Zabronić dzieci w zoo. Dzieci w zoo to relikt PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astarita Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową ż... IP: *.231.broadband13.iol.cz 01.06.10, 19:20 Jaka zdrowa zywnosc? Wszedzie chemia, zakaz cukrowej wata to zmniejszy? Nonsens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Szlaban na watę cukrową w zoo. Czas na zdrową ż... IP: *.home.aster.pl 02.06.10, 14:26 Wata cukrowa to tandetne słodycze? Prędzej Andrzej Kruszewicz tandetnym dyrektorem zoo... Pała to pała... Odpowiedz Link Zgłoś
milena_1 Palenia papierosów lepiej by zabronili! 09.06.10, 21:04 Idiotyzm z tym zabranianiem waty cukrowej. Jesli chcą dbać o zdrowie dzieci to radzę zakazać zwiedzającym palenia papierosów lub wyznaczyć palarnię. Często spaceruję z dzieckiem po zoo i mimo iż nie palę to muszę wdychać dym tytoniowy i moje małe dziecko tak samo. No cóż, bierne palenie to dopiero promocja zdrowia... Odpowiedz Link Zgłoś