pioo-trr Nareszcie! To pierwszy krok do armii podziemnej ! 13.08.10, 10:59 Zaraz dowiem się, że banda fanatyków powołała armię podziemną na czele której Marszałek Kaczyński na Białym Kocie ! Paranoja nie ma granic. A gdzie do cholery władze ? Czemu nie przerwie tej kretyńskiej akcji ??? Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis To teraz bedziemy mieli nowe oddzialy AK? 13.08.10, 11:03 Armia Krzyza....Pogonic ta holote! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciotajaroslaw Re: Nareszcie! To pierwszy krok do armii podziemn IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.10, 11:04 Ja chyba śnie, to sie, kur.a, nie dzieje naprawde !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał nie swiety Oni pod krzyżem , my pod dom Jarosława... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.08.10, 11:06 kara musi być długa i uciążliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troophel Re: Ochotnicza straż krzyżowa rusza na Pałac Prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:02 Czyli jedni są ZOMO, drudzy robią z siebie ORMO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wayne96 Biało-czerwone... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:03 Ludzie, biało-czerwone opaski. Jeszcze brakowało, aby znieważali polskie barwy narodowe. I świat się z nas po prostu śmieje...No comment... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freiman Re: Biało-czerwone... IP: *.elwico.pl 13.08.10, 11:27 wystarczy aby przeciwnicy wszyscy założyli takie same opaski i będzie po ptokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oghana7 Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.chello.pl 13.08.10, 11:06 obrazeni ludzie zwani pijanymi hordami teraz juz powinni razem z policja powinni sila przeniesc krzyz .biskupi nie pomoga ,bo tchorza .POTRZEBNE ROZWAZANIE SILOWE -NIESTETY -PANIE PREMIERZE NASZ LAGODNY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Derfflinger1918 Niepełnosprawnych umysłowo też trzeba kochać... IP: *.chello.pl 13.08.10, 11:14 chociaż patrząc na tych spod krzyża to trudne :) Ogrodzić krzyż i nikogo tam nie wpuszczać, jak chcą wyjść to proszę, ale bez prawa powrotu... Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... 13.08.10, 11:06 Czy mają zgodę władz miasta na nielegalne zgromadzenie? Pan Sakiewicz niedługo wyleci na zbitą mordę z mediów publicznych i teraz szykuje bojówki, które z pochodniami będą przychodzić pod radio i telewizję jak wtedy, kiedy na zbitą mordę wywalono z TVPiS (na krótko, niestety) Anitę Gargas. Będą domagać się "wolności słowa", którą sami ukatrupili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlon Co tam Arcybiskup go tam Episkopat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:07 szefem tej sekty jest Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszr Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.edata.net.pl 13.08.10, 11:07 Modlę się aby Bóg "obrońcom" krzyża przywrócił rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Ochotnicza straż krzyżowa rusza na Pałac Prez IP: *.chello.pl 13.08.10, 11:08 cytat z katolickiej Biblii Tysiąclecia, ksiaga Izajasza 44 rozdz.: 13 Rzeźbiarz robi pomiary na drzewie, kreśli rylcem kształt, obrabia je dłutami i stawia znaki cyrklem; wydobywa z niego kształty ludzkie na podobieństwo pięknej postaci człowieka, aby postawić go w domu. 14 Narąbał sobie drzewa cedrowego, wziął drzewa cyprysowego i dębowego - a upatrzył je sobie między drzewami w lesie - zasadził jesion, któremu ulewa zapewnia wzrost. 15 [To wszystko] służy człowiekowi na opał: część z nich bierze na ogrzewanie, część na rozpalenie ognia do pieczenia chleba, na koniec z reszty wykonuje boga, przed którym pada na twarz, tworzy rzeźbę, przed którą wybija pokłony. 16 Jedną połowę spala w ogniu i na rozżarzonych węglach piecze mięso; potem zajada pieczeń i nasyca się. Ponadto grzeje się i mówi: "Hej! Ale się zagrzałem i korzystam ze światła!" 17 Z tego zaś, co zostanie, czyni swego boga, bożyszcze swoje, któremu oddaje pokłon i pada na twarz, i modli się, mówiąc: "Ratuj mnie, boś ty bogiem moim!" 18 [Tacy] nie mają świadomości ani zrozumienia, gdyż [mgłą] przesłonięte są ich oczy, tak iż nie widzą, i serca ich, tak iż nie rozumieją. 19 Taki się nie zastanawia; nie ma wiedzy ani zrozumienia, żeby sobie powiedzieć: "Jedną połowę spaliłem w ogniu, nawet chleb upiekłem na rozżarzonych węglach, i upiekłem mięso, które zajadam, a z reszty zrobię rzecz obrzydliwą. Będę oddawał pokłon kawałkowi drzewa". 20 Taki się karmi popiołem; zwiedzione serce wprowadziło go w błąd. On nie może ocalić swej duszy i powiedzieć: "Czyż nie jest fałszem to, co trzymam w ręku?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tay Re: Samoorganizujący się obywatele - brawo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:08 Mimo, że ci ludzie to zupełnie nie moja bajka, tez się cieszę, że się organizują... że się organizuje ktokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb czy na sali był lekarz? chyba nie 13.08.10, 11:09 stop kaczyńsko-rydzykowej bandzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd jestem :-) Ciekawe, czy opiekę... IP: *.tpn.ceron.pl 13.08.10, 11:10 Ciekawe, czy opiekę... psychiatryczną obywatele sobie też zapewnili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DA Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.chello.pl 13.08.10, 11:11 Gdyby nie kredyty w banku, to już dawno bym się wyniósł z tego chorego kraju z porąbanymi ludźmi... Jeszcze chwila a te oszołomy zaczną organizować ataki terrorystyczne na NICH i wzywać do świętej wojny... Ja tam na miejscu służb specjalnych miał bym ich na oku, nigdy nie wiadomo, teraz wartownicy, a za chwilę bojownicy. A tak jeszcze na marginesie - krzyż w takim miejscu obraża dla odmiany moje uczucia religijne. Dzwonić na policję? Odpowiedz Link Zgłoś
pciszak Re: Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijane 13.08.10, 13:27 Mieszkając za granicą możesz spłacać kredyty zaciagnięte w Polsce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: public enemy uk Tusk, tchorzu ! wiecej na Ciebie nie zaglosujemy! IP: *.chello.pl 13.08.10, 11:12 albo usuwasz krzyz wraz z przyglupami albo pozegnaj sie z naszymi glosami Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Re: Tusk, tchorzu ! wiecej na Ciebie nie zaglosuj 13.08.10, 11:45 Gość portalu: public enemy uk napisał(a): > albo usuwasz krzyz wraz z przyglupami albo pozegnaj sie z naszymi glosami > ] Dołączam się. Ja też nie zagłosuję! Ta "straż" to normalne bojówki. I dalej zero reakcji? Jakbym ustawiła krzyż na placu Unii Lubelskiej, skrzyknęła sąsiadów i zrobiła taki cyrk, to by zaraz mnie zgarnęli. A tu nic. Napieralski się cieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka2010 Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... 13.08.10, 11:13 ZASTAWCIE TĄ SEKTĘ PIS W SPOKOJU, NIECH STOJĄ JAK LUBIĄ. ODWIEDŹMY KACZORA W MATECZNIKU. TO DOBRY POMYSŁ. CODZIENNIE OD 21:00 DO 22:00 PRZEMARSZ POJEDYNCZYCH OSÓB Z KRZYŻAMI POD DOMEM KACZYŃSKIEGO, TO NIE JEST MANIFESTACJA I NA TAKI PRZEMARSZ NIE TRZEBA ZGODY, A ŻE Z KRZYŻEM ?, W DEMOKRATYCZNYM KRAJU KAŻDY MOŻE CHODZIĆ Z CZYM CHCE I KIEDY CHCE, A KTO POWIEDZIAŁ ŻE DWIE ZBITE DESKI TO KRZYŻ ? A PUKI CO CHODZENIE PO ULICY JESZCZE NIE JEST ZABRONIONE, I NAWET POLICJA NIE MOŻE ZABRONIĆ SPACEROWANIA PO ULICY, JEŚLI NIE MA ROZRÓBY. OD SOBOTY CHODZIMY ULICĄ MICKIEWICZA WRACAJĄC Z DYSKOTEK, SPACERÓW, KINA, MECZÓW. ULICA MICKIEWICZA NIE JEST WŁASNOŚCIĄ KACZYŃSKIEGO, A JAK KTOŚ MIAŁ WIDZENIE Ś.P L.KACZYŃSKIEGO TO MOŻE INDYWIDUALNIE ZAPALIĆ ZNICZ ZA 1.5 Zł NA CHODNIKU PRZED DOMEM. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijane 13.08.10, 12:11 mariolka2010 napisała: > ZASTAWCIE TĄ SEKTĘ PIS W SPOKOJU, NIECH STOJĄ JAK LUBIĄ. > ODWIEDŹMY KACZORA W MATECZNIKU. > TO DOBRY POMYSŁ. > CODZIENNIE OD 21:00 DO 22:00 PRZEMARSZ POJEDYNCZYCH OSÓB Z KRZYŻAMI POD DOMEM > KACZYŃSKIEGO, TO NIE JEST MANIFESTACJA I NA TAKI PRZEMARSZ NIE TRZEBA ZGODY, A > ŻE Z KRZYŻEM ?, W DEMOKRATYCZNYM KRAJU KAŻDY MOŻE CHODZIĆ Z CZYM CHCE I KIEDY > CHCE, A KTO POWIEDZIAŁ ŻE DWIE ZBITE DESKI TO KRZYŻ ? > A PUKI CO CHODZENIE PO ULICY JESZCZE NIE JEST ZABRONIONE, I NAWET POLICJA NIE > MOŻE ZABRONIĆ SPACEROWANIA PO ULICY, JEŚLI NIE MA ROZRÓBY. > OD SOBOTY CHODZIMY ULICĄ MICKIEWICZA WRACAJĄC Z DYSKOTEK, SPACERÓW, KINA, MECZ > ÓW. > ULICA MICKIEWICZA NIE JEST WŁASNOŚCIĄ KACZYŃSKIEGO, A JAK KTOŚ MIAŁ WIDZENIE > Ś.P L.KACZYŃSKIEGO TO MOŻE INDYWIDUALNIE ZAPALIĆ ZNICZ ZA 1.5 Zł NA CHODNIKU > PRZED DOMEM. > No i nabroiłaś;-) jakiś ynetlygent z pisu, przeczytał i natychmiast wezwał kordon policji. Odpowiedz Link Zgłoś
jowita81 Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... 13.08.10, 11:14 To wszystko jest tak beznadziejne,jak przedłużające się upały.Szkoda energii na to szaleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
1pliszka1 Obrońcy "obrońców", potem obrońcy obrońców... 13.08.10, 11:14 Obrońcy "obrońców", potem obrońcy obrońców "obrońców"... chory kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Co na to Policja, gdzie jest PRAWO !??? 13.08.10, 11:17 PIS i inne sekty, robią co im sie żywnie podoba, bez żadnych przeszkód ze strony władz i Policji ! Odpowiedz Link Zgłoś
dalacin4 Re: Obrońcy "obrońców", potem obrońcy obrońców... 13.08.10, 11:24 1pliszka1 napisała: > Obrońcy "obrońców", potem obrońcy obrońców "obrońców"... chory kraj! ale jak ładnie potrafią sobie radzić, z abstrakcyjną przecież, kategorią nieskończoności, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeee Re: Obrońcy "obrońców", potem obrońcy obrońców... IP: *.web.vodafone.de 13.08.10, 14:56 a w Monty Pythonie była mielonka z mielonką, mielonką i mielonką, więc może to wszystko jakiś skecz po prostu jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej sadopedofilia, czyli jaja na krzyżu IP: *.home.aster.pl 13.08.10, 11:15 www.tomaszmatkowski.pl/blog/69-sadopedofilia-czyli-jaja-na-krzyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiSpies A PiS na to ... IP: *.tpn.ceron.pl 13.08.10, 11:15 Serdeczne pozdrowienia dla pana z PiS-u, który śledzi nastroje na forach internetowych! Proszę przekazać szefostwu, że nastroje są WZORCOWE, ale jest jeden problem- ten WZORZEC tylko na pis.org.pl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:15 Dlaczego służby miejskie dopuszczają w pobliże krzyża tą hołotę? Pójdzie do kibelka - powrotu nie ma, z daleka niech sobie popatrzy. po kilku dniach będzie z nimi spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd jestem :-) Re: Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijane IP: *.tpn.ceron.pl 13.08.10, 11:21 to dobry pomysł! Szczelny kordon policji wokół nawiedzonych i albo ich wycięczonych karetkami do szpitala (albo lepiej od razu do Tworek) odwieźć, albo sami odejdą! Nowych Boże broń nie wpuszczać pod krzyż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty111 Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... IP: *.dsl.opol.bdi.inetia.pl 13.08.10, 11:17 "Hordy pijanego bydła" - w końcu odpowiednia nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
janko.b Re: Samoorganizujący się obywatele - brawo ! 13.08.10, 11:18 To zapewne "obywatele" twojego pokroju, bezużyteczni, bezrobotni i zaślepieni głupotą. Ja sobie nie życzę by jakaś faszyzująca sekta używała symboli narodowych, co robią z pozbijanymi deskami to ich sprawa, mogą sobie je wsadzić gdzie im się podoba... Ale nie w przestrzeni publicznej należącej do państwa, powinni zostać najzwyczajniej w świecie spacyfikowani i to boleśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Nowa straż krzyżowa. Powstrzyma "hordy pijanego... 13.08.10, 11:19 Ten Sakiewicz to wyjatkowa me.a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 67y8 Te straże obywatelskie, to jak straż przy grobie IP: *.acn.waw.pl 13.08.10, 11:20 błogosławionego Jerzego Popiełuszko. Zamordowanego, nie trzeba chyba przypominać, przez funkcjonariuszy państwowych. Wg mnie, a byłem, zgromadzenie na Krakowskim Przedmieściu bydła w nocy z poniedziałku na wtorek było inspirowane. I to bynajmniej nie przez Kaczyńskiego i PIS. Zatem, vide prowokacja albo bezbrzeżna głupota z tablicą na Krakowskim Przedmieściu, zawieszoną tak po złodziejsku wczoraj - pytanie co dalej, staje się coraz bardziej aktualane. Odpowiedz Link Zgłoś
quosoo Re: Te straże obywatelskie, to jak straż przy gro 13.08.10, 11:52 Wg mnie, a byłem, zgromadzenie na Krakowskim Przedmieściu bydła w nocy z poniedziałku na wtorek było inspirowane. Oczywiście w odróżnieniu od zgromadzenia pod krzyżem Rasy Panów, które jest absolutnie spontaniczne i nie inspirowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Niektórym koncert pomylił się z imprezą narodową IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:20 Sam oceń, kto jest skuteczny - nie kieruj się wyglądem i uprzedzeniami - wpisz w wyszukiwarkę Google "Polskie Partie Polityczne Sondaż", wyszukaj i zagłosuj. polskie-partie-polityczne.appspot.com/ Wyniki głosowania są obiektywne - próba jest bardzo duża jest już ponad 59477 głosów internatów z wielu różnych województw i ciągle głosują za polską racją stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd jestem Re: Niektórym koncert pomylił się z imprezą narod IP: *.tpn.ceron.pl 13.08.10, 11:25 Ten sondaż to wewnętrzny, w szeregach PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Niektórym koncert pomylił się z imprezą narod IP: *.bas.roche.com 13.08.10, 13:14 Pandora , to straszne , należy natychmiast zaalarmować kogo trzeba :z tego wynika ,że WYBORY SĄ FAŁSZOWANE ! A tak poważnie : jedynym wiarygodnym sondażem są wyniki wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoscGosc Wyborcza jak zawsze calkowicie nieodpowiedzialna IP: *.aster.pl 13.08.10, 11:20 Robicie darmowa reklame malenkiej grupce oblakancow,odwalacie robote dla Jarka. takie teksty tylko ich nakrecaja,kazdy chce o sobie poczytac i zobaczyc swoje zdjecie. mowiono jzu tyle razy : NIE pisac o tym,ale wasza glupota jest niezniszczalna. Narod to 38 milionow a wy zajmujecie sie garstka szalencow i starych dewotek,odpadem populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Wyborcza jak zawsze calkowicie nieodpowiedzia 13.08.10, 13:42 Gość portalu: GoscGosc napisał(a): > Robicie darmowa reklame malenkiej grupce oblakancow,odwalacie robote > dla Jarka. Wręcz przeciwnie. Owa darmowa reklama w istocie jest antyreklamą. > takie teksty tylko ich nakrecaja,kazdy chce o sobie poczytac i > zobaczyc swoje zdjecie. > mowiono jzu tyle razy : NIE pisac o tym,ale wasza glupota jest > niezniszczalna. A skąd. To bardzo mądre. Im częściej i więcej o tych ludziach tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś