Gość: Rah Gwiazdy na imprezie otwarcia Stadionu Narodowego IP: 62.233.181.* 20.12.10, 16:51 Impreza w stylu TVN-u ... Już się zaczynam za nią wstydzić, chociaż jeszcze się nie zaczęła. Byleby się to nie zamieniło w kolejną edycję tańca z gwiazdami, bo będzie wstyd na całą Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Czy na otwarcie stadionu narodowego nie można IP: 193.201.167.* 20.12.10, 16:54 zaprosić prawdziwej GWIAZDY !!! Czy w tym kraju to tylko zamienniki i prowizorka, która niestety trzyma się najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryp Uf, a już myśłałem że taka żenada na otwarcie Euro IP: *.252.26.200.internetia.net.pl 20.12.10, 17:02 a to tylko otwarcie stadionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ech, ty wiejski analfabeto. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 17:08 Obie formy są prawidłowe,panie rozpyskowany mądralo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pojacomstop Gwiazdy na imprezie otwarcia Stadionu Narodowego IP: *.globalconnect.pl 20.12.10, 17:08 ale stado frustratów zagląda na gazeta.pl :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deszedol Gwiazdy na imprezie otwarcia Stadionu Narodowego IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 20.12.10, 17:10 strasznie mizernie to wyglada... a jakby tak droge krzyzowa w to wszystko wplesc? Odpowiedz Link Zgłoś
bling.bling Żądamy większego Misia!!! 20.12.10, 17:12 Stanowczo za mały jest ten nasz Miś. Jego skala nie odpowiada żywotnym interesom tego kraju i jego obywateli. Marne 10 milionów to może w jakimś Bangladeszu by robiły na kimś wrażenie ale w Polsce? Żądamy większego Misia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twoja_stara Gwiazdy na imprezie otwarcia Stadionu Narodowego IP: *.nyc.res.rr.com 20.12.10, 17:14 Do takiej plebejskiej rozrywki jaką jest sport dla mas i uciecha dla plebsu jest tylko jeden zespół : BAYER FULL. Odpowiedz Link Zgłoś
kornishon64 Gwiazdy na imprezie otwarcia Stadionu Narodowego 20.12.10, 17:24 Jako Ślązak dziękuje Wam szanownym Warszawiakom za organizację tak świetnej imprezy. Tylko Wy w tej swojej stolicy potraficie kupic totalny syf za 10mln pln. Za taką kase to można było jakieś prawdziwe gwiazdy sprowadzic a nie jakieś stare kotlety które na scenie sie widuje kilka razy w ciągu roku na koncercie...jeszcze Piróg zajmuje się choreografią jakby nie było innych lepszych speców...gratuluje,spier***iliście wielkie wydarzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Gwiazdy na imprezie otwarcia Stadionu Narodow IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.10, 18:06 Po pierwsze Ślązaku to jeszcze nic nie widziałeś a już krytykujesz. Po drugie to otwórzcie sobie swój stadion śląski , dotowany przez cały naród z większą pompą i smakiem. Jak obejrzę to ocenię. Po trzecie to jest Stadion Narodowy i polski, więc byłoby dziwnie gdyby na otwarciu wystąpiła Lady GaGa. Wielu z Was by to doprowadziło do ekstazy. Niech zrobią to co obiecali. ja im kibicuję. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Gwiazdy na imprezie otwarcia Stadionu Narodowego 20.12.10, 17:28 ""Mamy mieć imprezę, a nie pokazywać historię Polski od Piasta Kołodzieja" i pokaz cyce, czyli sztandarowe zawolanie MWzWM. Kurde, bufetowa też mi da 500 milionów na moje hopżdzingle? Wybiórcza, też chcę 500 milionów. Poprzyj, nie bądź swinia. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtw ekspertufff ci u nas dostatek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.10, 17:34 i co jeden objawia swoje świetlane przemyślenia tu na forum aż żal dooope ściska, że świat się na poznał na waszym geniuszu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: ekspertufff ci u nas dostatek 20.12.10, 17:40 Gość portalu: gtw napisał(a): > i co jeden objawia swoje świetlane przemyślenia tu na forum > > aż żal dooope ściska, że świat się na poznał na waszym geniuszu widzisz, dalej nie odpowiedziałes na pytanie dlaczego kapusiowi WSI się futruje stadion na kilkaset milionów (już pomijając wyfutrowanie drobnego cwaniaczka na telewizję w średnim europejski kraju ;) Reszta faktycznie mi wisi, bo widzę ze trza po prostu było donosić. To popłaca, procenty tylko w te i wewte trzeba płacić. Tylko weź i napisz to po prostu, nie ściemniaj :) Pzodrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuve zenada IP: 77.252.222.* 20.12.10, 17:28 bufetowa najpierw wybudowala stadion za publiczne pieniadze spolce ITI, a teraz lekką reką przeznacza 10 mln na jego otwarcie. ciekawe ile bedzie kosztowac otwarcie EURO 2012...? mozna bylo zrobic skromną imprezę i zatrudnić utalentowanych muzykow, choreografow czy projektantów, ktorzy nie biora 10 razy wiekszej stawki za wylansowane w mediach nazwisko. co za zenada! szkoda, ze stolica nie ma dobrego gospodarza, tylko nieudacznika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Myslovitz, Perfect i Wilki ? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 20.12.10, 17:35 Zespoly ktore olewaja swoje wystepy nie wyciagajac nut, falszujac i ignorujac lub robiac sobie jaja z publiki. No ale wiadomo, dinozaury zasluzone dla naszego wielkiego dziedzictwa muzycznego. To juz Bajm bym wzial przynajmniej nie beda falszowac i bedzie Beatka wyciagac nutki z pasja - skoro juz zagranicznych gwiazd brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahi Re: Myslovitz, Perfect i Wilki ? IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 17:45 Umyj lepiej uszy. Brawo Myslovitz ale zagrej nom lepi na SŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Myslovitz, Perfect i Wilki ? IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.10, 19:42 maanam zawsze wyciąga nuty głuchelcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Myslovitz, Perfect i Wilki ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.11, 22:24 A byłeś kiedykolwiek na koncercie któregoś z tych zespołów? Ja byłam tylko na Myslovitz i z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że koncert zagrali kapitalnie, 3 godziny świetnej muzyki i zaręczam Ci,że fani ani trochę nie czuli się zawiedzeni, czy ignorowani... Co do Bajmu, to z gustami się nie dyskutuje, doceniam to,że już tak długo funkcjonują na rynku muzycznym, ale to zupełnie nie moja bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Gwiazdy na imprezie otwarcia Stadionu Narodowego 20.12.10, 17:35 te wybiórcza, a dorzuciłaś się do tych milionów co bufetowa na stadion wywaliła czy tylko tak zeby szczerzysz? a może na odśnieżanie stolicy sie dorzucisz? Przynajmniej chociaz na ten żwir :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ampi Gwiazdy na imprezie otwarcia Stadionu Narodowego IP: *.adsl.inetia.pl 20.12.10, 17:37 patrząc na listę zespołów mam wrażenie, że jednak będzie to historia polskiej muzyki od czasów piasta kołodzieja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Reicher posluguje sie cyrylica IP: *.net.stream.pl 20.12.10, 18:02 gwiazdom warszawianki robiom dobrze jezyczkiem bo niepotrafiom pisac ani czytac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franko Re: Nowe trendy IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.10, 18:11 Powinno być dopuszczalne również wejście na stronę bzdurnego sklepu oraz wyklika nie pewnej ilości produktów ot tylko dla hecy... Odpowiedz Link Zgłoś
maryshaa Re: Wiadomo, kto zrobi imprezę otwarcia Stadionu 20.12.10, 21:35 Hymn niech zaśpiewa Kupicha, ostatnio się produkował u Wojewódzkiego :-) Ja tam wolę Perfect i Myslowitz od Dody czy Feela. Owszem mogło być lepiej, ale nie ma tragedii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
z_uk Zaloze sie, ze na dlugo przed tym calym 'zjazdem' 20.12.10, 22:14 gwiazd polskiej sceny muzyki historycznej pojawi sie na miejscu jakas klecha z kadzidlem und kropidlem i na bogato obszczy i okopci caly obiekt. Ale tak to juz musi byc wkraju gdzie trwa wyscig na poklony przed kazdym kato-trannie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atu-Tonu Re: Zaloze sie, ze na dlugo przed tym calym 'zjaz IP: 87.205.148.* 21.12.10, 04:00 Oczywiście, można rozważać inne warianty tego"pokropienia-posikania". Np złapać kilku kiboli, dać im kilka beczek piwa, a po tym zawiesić za portki pod dachem Stadionu i niech sikają - byle nie po wszystkich. Albo zaprosić kilku szamanów z afrykańskiego lub australijskiego buszu, dać im łyknąć polskiej "ognistej wody", aby razem z naszymi ćpunami, w strojach oryginalnych - odtańczyli na płycie Stadionu "taniec świętego Wita". Zastanawia - jaką propozycję miałby autor tego "song-pisku" - zamiast "przewidywanego" przez niego przebiegu poświęcenia Stadionu. P.S.: Czy czasem nie zgłosi podobnego protestu w sprawie chrztów statków przy ich wodowaniu. Trwał ten "proceder" nieprzerwanie przez cały okres tzw "komuny" i nawet żony I sekretarzy PZPR były "matkami chrzestnymi" (m.in.Gomółkowa, Gierkowa). Widać - pamięć przepił. Odpowiedz Link Zgłoś
z_uk Zona, nawet I sekretarza to wciaz osoba swiecka 24.12.10, 17:38 A nie klecha, przedstawiciel jedynie slusznej wiary w Polsce. A teraz przelammy sie oplatkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamany co za szit IP: *.centertel.pl 20.12.10, 22:30 co za szit.... nie mozna bylo np. roling stonsów sciagnac??? jeszcze brakuje aby skrzynecka zaskrzypiała... zenua a myslalem ze w peło wiedza co to jakosc ale jak widac jakos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudyyy Gwiazdy i orgia świateł na otwarcie Stadionu Na... IP: 156.17.166.* 20.12.10, 23:01 wstyd, żenada, coraz czarniej to euro widzę, żałosne maskotki, żałosne ich imiona, denne loga, a teraz ciota piróg z choreografią, ciekawe, czy będą mężczyźni z gołymi tyłkami jak na homoparadach :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Pieprzyć stadiony IP: 85.222.87.* 20.12.10, 23:27 A ja pieprzę ten stadion i nowo wybudowany stadion legii. Mogli tę kasę przeznaczyć na budowę wylotówek i obwodnic Warszawy, po której niedługo nie da się jeździć. Ale wiadomo tłum krzyczy: dajcie nam igrzysk i chleba - i dostaje czego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukuryku Re: Wiadomo, kto zrobi imprezę otwarcia Stadionu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.10, 23:49 Drobna uwaga - zespół Myslovitz pisze się przez V nie W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalin Gwiazdy i orgia świateł na otwarcie Stadionu Na... IP: 178.73.63.* 21.12.10, 00:26 Gorniak i Jarek odspiewaja hymn na poczatek i koniec imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalin Gwiazdy i orgia świateł na otwarcie Stadionu Na... IP: 178.73.63.* 21.12.10, 00:29 Gorniak i Jarek zaspiewaja hymn na poczatek i koniec imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenin Gwiazdy i orgia świateł na otwarcie Stadionu Na... IP: 178.73.63.* 21.12.10, 00:30 Ze gwiazdy beda mialy orgie to wiadomo, zobaczymy jak z tymi swiatlami bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Gwiazdy i orgia świateł na otwarcie Stadionu IP: 87.205.148.* 21.12.10, 04:29 Ta impreza "otwarcia" mogła by składać się np z 3 części: 1/ sportowej (dobry mecz piłkarski , z udziałem reprezentacji Polski - juniorów), 2/ części artystyczno muzycznej (25-30 minut), pozwalającej głównie na p o k a z a ć m o ż l i w o ś c i t e c h n i c z n y e obiektu, na organizowanie t e g o rodzaju imprez w przyszłości, 3/ pokazu sprawności służb porządkowych (własnych - kierownictwa Stadionu i zewnętrznych). Generalnie, impreza otwarcia powinna być jak najdalej od megalomańskiej nadętości i chałowatego wykonania przez wypranych z pomysłów artystycznych, zblazowanych wydrwigroszy, obojętnie - krajowych czy zagranicznych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Gwiazdy i orgia świateł na otwarcie Stadionu IP: 87.205.148.* 21.12.10, 04:31 Ta impreza "otwarcia" mogła by składać się np z 3 części: 1/ sportowej (dobry mecz piłkarski , z udziałem reprezentacji Polski - juniorów), 2/ części artystyczno muzycznej (25-30 minut), pozwalającej głównie p o k a z a ć m o ż l i w o ś c i t e c h n i c z n e obiektu, na organizowanie t e g o rodzaju imprez w przyszłości, 3/ pokazu sprawności służb porządkowych (własnych - kierownictwa Stadionu i zewnętrznych). Generalnie, impreza otwarcia powinna być jak najdalej od megalomańskiej nadętości i chałowatego wykonania przez wypranych z pomysłów artystycznych, zblazowanych wydrwigroszy, obojętnie - krajowych czy zagranicznych Odpowiedz Link Zgłoś