Dodaj do ulubionych

Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly?

16.04.04, 18:37
Gdzie?
Obserwuj wątek
    • sceptyk Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 16.04.04, 19:04
      Kup se, qrwa, gazete. Glombie. A porzadnych ludzi nie nagabuj.
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 16.04.04, 22:13
        Zadalam pytanie, poniewaz manifestacja odbywa sie w Warszawie. Porzadny
        czlowiek jestes i w jednym zdaniu uzywasz "se", "qurwa", "glabie"?
        • Gość: jaa_ga Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.04.04, 22:18
          He is the thunder of the sea
          :)
          • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 16.04.04, 22:31
            Oh, yeah, he think, he is :)
        • nawiedzona_baba Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 16.04.04, 22:25
          jak umiesz się zalogować to i w internecie może potrafisz poszukać ?
          mieszkańcy "nawiedzonego miasta" napewno niechętnie odpowiedzą na Twoje pytanie
          • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 16.04.04, 22:30
            Wyobraz sobie, ze umiem szukac. Ale wyobraz tez sobie (sprobujesz?), ze
            chcialam nawiazac kontakt z osobami, ktore wybieraja sie na te manifestacje.
            Sadze jednak ze obowiazuje jakowas konspiracja wokol tego zdarzenia :)
            • Gość: jaa_ga Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.04.04, 22:41
              Fajny masz nick, zadymiaro:-)))))))))
              PS. Zaraz Ci nakopię,
              bo nie chcesz być w Europie!
              PS2.A ja chce być w UE !!!
              PS3.Poznasz mnie po tych hasłach na transparentach
              • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 16.04.04, 23:16
                Ojej, nie chce prostych bananow i niszczenia chleba i nakazow co mam jesc.
                Upiorna jest gosp. plan. w tym wydaniu. Drugiego Orwella w tym czuje,
                ekonomicznego:) Urzedasy z Brukseli tez mi sie nie podabaja, co drugi to
                pedofil zapewne.
                No, mam ochote na zadymke a co? ;)
                Nick pochodzi z cudnej piosenki Kultu pod tym samym tyt. :)

Pozdro.
        • sceptyk Intuicja mnie nie zawiodla 17.04.04, 11:37
          gaz.gaz.gaz.na.ulicach napisała:

> Zadalam pytanie, poniewaz manifestacja odbywa sie w Warszawie. Porzadny
          > czlowiek jestes i w jednym zdaniu uzywasz "se", "qurwa", "glabie"?

1. Skad te absurdalne przypuszczenie, ze jestem porzadny? Jestem jedynie
          kurtólarny.

2. Nawet dla porzadnych nie ma zadnych ustawowo okreslonych limitow uzywania
          poszczegolnych - przez Ciebie uwazanych za nieporzadne - slow w jednym zdaniu.
          Mozna se pisac co kto chce.

3. Napisalem qrwa, a nie qurwa. Wy, antyglobalisci, zawsze wszystko widzicie i
          przedstawiacie falszywie. Nie jestescie nawet porzadni. Nie mowiac juz o
          kultórze.

4. Dzieki mej powszechnie znanej intuicji internetowej natychmiast wyczulem Twe
          ukryte zamiary: przyjechac do mego kochanego miasta i cos rozpierniczyc. Zbic,
          podeptac, polamac, zdewastowac, nasmiecic i nabrudzic. A przeciez globalizm na
          mocy definicji istnieje wszedzie. Ergo, protestowac mozna wszedzie. To pokrzycz
          u siebie w miasteczku na osiedlu, tam gdzie mieszkasz, a w ramach zadymy zbij
          szybe/y we wlasnym mieszkaniu. Przedtem mozesz napisac na niej "sklep"
          albo "ksiegarnia".
          • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Intuicja mnie nie zawiodla 17.04.04, 12:05
            Dobry czlowieku. Gdybys odrobine wysilil swa wyobraznie to moglbys dojsc do
            slusznego wniosku, ze mieszkam w Warszawie. W innym przypadku bowiem nie
            wchodzilabym na forum "Warszawa". Gdybys kolejny raz wysilil wyobraznie to moze
            doszedlbys do wniosku, ze koszta szczytu to pieniadze wyrzucone w bloto.
            • gaz.gaz.gaz.na.ulicach PS 17.04.04, 12:12
              Skoro tak bliska jest Ci Warszawa to moze sie zgodzisz sie ze mna, ze sa w tym
              miescie bardziej zywotne cele niz promocja. A pamietasz moze pomysl olimpiady w
              Zakopanem? A pomysl koncertu Stones'ow na Stadionie X-lecia? No. Rozumiesz
              teraz o co mi chodzi:)
            • sceptyk Re: Intuicja mnie nie zawiodla 17.04.04, 12:20
              Dobra czlowieko. Do wniosku nr. 1, przez Ciebie sugerowanego, moglbym dojsc
              jedynie w przypadku gdybym zalozyl, ze nie umiesz czytac. Gdyz gazety od kilku
              dni szczegolowo opisuja trase demonstracji, wraz z mapkami. Do takiego wniosku
              nie moglem jednakze dojsc, gdyz wyciagnalem przedwniosek, ze skoro bierzesz
              udzial w forum to czytac umiesz. Niemniej jednak uwazam, za ma propozycja
              odbycia manify jednosobowo, w miejscu nieodleglym od Twego mieszkania oraz
              dokonania szkod do naprawy we wlasnym zakresie nadal pozostaje aktualna.

Jesli chodzi o wniosek nr. 2, to chcialbym uprzejmie zauwazyc, ze pisalem o tym
              juz na forum kilkakrotnie. I chcialbym dodac, ze plany zadymiarskie zwiekszaja
              ilosc pieniedzy wyrzuconych w bloto. Szczyt w Warszawie wymyslil prezydent
              wszystkich Polakow, tow/ob Kwasniewski Aleksander (ksywka "mgr"). Do niego
              prosze zatem kierowac swe pretensje. I oczywiscie glosowac na zone Jole w
              najblizszych wyborach prezydenckich.
              • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Intuicja mnie nie zawiodla 17.04.04, 12:26
                Gazety opisuja trase demonstracji przeciwnikow szczytu wraz z mapkami?!
                Slucham? No, to mamy swoisty rekord demokracji :) Niesamowite. Po prostu rzecz
                bez precedensu w skali swiata:)
                • sceptyk Re: Intuicja mnie nie zawiodla 17.04.04, 12:29
                  Polecam, na przyklad, Rzeczpospolita z 15 kwietnia, str. A13.
                  • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Intuicja mnie nie zawiodla 17.04.04, 12:32
                    Cudownie. Po prostu brak mi slow (wcale nie kpie). O ile ta strona bedzie
                    dostepna w wersji elekto przestudiuje ja z rozkosza:)
                    Dziekuje Ci serdecznie.
                  • gaz.gaz.gaz.na.ulicach 11.00 z ronda Babka ! 17.04.04, 12:42
                    Niestety, przeczytalam tylko fragment poleconego przez Ciebie tekstu, gdyz
                    korzystanie z archiwum Rzp. jest, uwaga, platne!

ale mam cos innego:)
                    www.pl.indymedia.org/pl/2004/04/4780.shtml
                    • sceptyk Re: 11.00 z ronda Babka ! 17.04.04, 13:10
                      Archiwum Rzepy jest platne. Ale u mnie - gratis. Tylko proce i kominiarke
                      trzeba w przedpokoju zostawic.

PS. Moze zrobimy sobie jaka symulacje? Poprosze sasiada - nieduzy, tlusty -
                      bedzie za Kwacha robil. Ja zas bede gosc szczytu - ekscelencja. I bedziemy
                      sobie rozmawiac. A Ty bedziesz protestowac. Ogolnie. I, oczywiscie, bez szkod.
    • aankaa Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 16.04.04, 22:33
      początek na Pstrowskiego, później do Conrada, dalej bocznymi uliczkami do
      Powstańców Śląskich i hajda w stronę Sochaczewa

trasa druga - od Wilanowa przez super-most, Gocławiem w kierunku Lublina

trasa trzecia - zaczynacie na Marywilskiej, szybka przebieżka w stronę wylotu
      na Białystok

coś jeszcze ???
      • Gość: jaa_ga Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.04.04, 22:43
        :))))
        Powinni Cię natychmiast na Bankowym zatrudnić!
        • aankaa patrz, cholera ... 16.04.04, 22:46
          jeszcze do mnie nie zadzwonili ;)

a za godzinę/dwie miałabym jeszcze kilka tras :PPP
          i PRZEWODNIKA :DDD
          • Gość: jaa_ga Re: patrz, cholera ... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.04.04, 22:49
            Pisz, pisz:)))
            Wprawiasz mnie w szampański nastrój...
            PS. A co? Pomarzyć nie wolno?!
            PS2. A tak poważnie - to umarłam ze śmiechu, Aanka:))))
            • aankaa Ty tu sobie podśmich..jki robisz, a taka 16.04.04, 22:53
              gaz.gaz.gaz.na.ulicach ma problem ...

na "manifę" by poszła ...
              ... feministka ??? ...
              • Gość: jaa_ga Re: Ty tu sobie podśmich..jki robisz, a taka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.04.04, 23:07
                Jaka feministka??? Normalna:)))
                PS. Feministki krzyczą, a Ona się uśmiecha!
                PS2. Jak raz pójdzie na zadymę leperogiertychoszamanów, to będzie
                pędzić za Odrę jak dwa razy dwa:) i krzyczeć: ratuuunku! pomocy!
              • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Ty tu sobie podśmich..jki robisz, a taka 16.04.04, 23:26
                Uwazam, ze to dobry skrot.
        • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 16.04.04, 23:23
          W sensie, ze w Palacu ? "Sprzedam Palac wraz ze sluzba - Mostowski" ? :))))
          Przestan. Ja przeciez serio. Antyglobalna sie poczulam nagle. Odkad
          zaglosowalam za akcesem zaluje tego czynu:)
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 16.04.04, 23:19
        Hej, wyluzuj, ja nie mam nic wspolnego z Samoobrona ani z LPR, zeby mnie do
        Sochaczewa wysylac:)))
        Sciemniasz straszliwie:) Lecz sympatycznie:)
        Pozdro.
        • glory Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 17.04.04, 09:18
          Z tego co wiem to zamiast ganiac sie po ulicach z chlopakami z odzialow
          prewencyjnych Anty maja zorganizowac hepening nad jeziorkiem Czerniakowskim.
          Ma byc ognisko z pieczeniem kartofli (ale bez kielbasek),zawody w
          puszczaniu "kaczek", zwyciezca zawodow bedzie mial za friko bilet lotniczy do
          Baghdadu (niestety tylko w jedna strone). Co tam jeszcze ma byc ?.Aha. W
          planie jest wycieczka na najwyzszy komin elektrocieplowni Siekierki. Dla
          bardziej odwaznych podobniez szykuje sie niespodzianka. Skok do srodka komina
          na banji!!.Plotki chodza tez o Antych z Holandi. Podobniez szykuja duzy
          przerzut trawki do Wawki. Gliniarze sa niezle wkurwieni tym pomyslem palenia
          trawy w takim pieknym zakatku Wawy i ostrzegli, ze dowala do pieca Antym gazami
          lzawiacymi.Zycze milej zabawy.
          • niech Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 17.04.04, 09:26
            A kto za te kartofle zaplaci? Soros? Greenspan?
            • omar1 Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 17.04.04, 09:33
              niech napisała:

> A kto za te kartofle zaplaci? Soros? Greenspan?

Indris, a kto!
              • glory Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly 17.04.04, 09:45
                Macdonalds w zwiazku z wprowadzeniem tak zwanego "health menu" dla grubasow ma
                do oddania pare worow ziemniakow.
            • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Zalosne 17.04.04, 11:12
              Wiesz, co jest zalosne moim zdaniem? Ze male miasteczko z dziurami w chodnikach
              porywa sie na organizacje szczytu w mysl jakze polskiej zasady "zastaw sie a
              postaw sie".
          • gaz.gaz.gaz.na.ulicach http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 11:10
            To bardzo fajnie, ze moje proste dociekania inspiruja Cie do tak barwnej i
            blyskotliwej satyry. Ciesze sie niezmiernie.
            W miedzyczasie znalazlam kontakt, lecz bylo mi niezwykle przyjemnie wsrod tak
            dowcipnych Dam sie pokrecic.
            • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 11:18
              To nie jest male miasteczko. Chcemy czy nie ale jestesmy duzym europejskim
              krajem. Wczesniej czy pozniej szczyt i tak by sie u nas odbyl. Mysle ze to
              nawet fajnie ze odbedzie sie w momencie wejscia do Unii (choc bylem przeciw i
              nadal uwazam ze mam racje co do przedwczesnego terminu). Zadymy sa coraz
              slabsze, przyjezdza na nie sama zuleria latwa do opanowania przez policje.
              Zwlaszca w kraju o komunistycznych tradycjach - gdzie bije sie za dlugosc
              wlosow czy krzywe spojrzenie.
              • glory Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 11:33
                Niechu przestan gledzic jak bileterek z Krakowa. Za komuny to byly zadymy.
                Na naparzaniach w Warszawie z zomowcami to uczyli sie studenciaki z Seulu.
                Oczywiscie niestety na koncu zadym to my dostawalismy straszny lomot. Piszac o
                palowaniu ze stanu wojennego to nawet teraz krece dupskiem po krzesle.
                • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 11:38
                  Zadymy ze Starowki przenosily sie na Prage Pln. A tam w dupe dostawali zomole.
                  Bo to byly wystraszone wsiaki z Goledzinowa - jak taki zobaczyl lom czy kastet
                  to sral w nachy rowniutko.
                  PS. Jak mnie straszyli biciem to robilem okragle oczy jakby mi seks
                  proponowali. Dzialalo. No ale jak juz bili to bili.
                  • omar1 Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 11:51
                    niech napisała:

> Zadymy ze Starowki przenosily sie na Prage Pln. A tam w dupe dostawali
                    zomole.
                    > Bo to byly wystraszone wsiaki z Goledzinowa - jak taki zobaczyl lom czy
                    kastet
                    > to sral w nachy rowniutko.
                    > PS. Jak mnie straszyli biciem to robilem okragle oczy jakby mi seks
                    > proponowali. Dzialalo. No ale jak juz bili to bili.

Przepraszam ,mam kłopot z okresleniem "sral w nachy rowniutko"
                    Z czym mozna kojarzyc nachy? W ogóle co to za slang?
                    • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 11:53
                      Nachy, naszki = spodnie. To chyba grypsera. Tak mowilo sie na Pradze w latach
                      70-tych. Ale chyba tak mowilo sie w calej Polsce. Omar - ile ty masz lat
                      malolacie???!!!
                      • omar1 Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:02
                        niech napisała:

> Nachy, naszki = spodnie. To chyba grypsera. Tak mowilo sie na Pradze w latach
                        > 70-tych. Ale chyba tak mowilo sie w calej Polsce. Omar - ile ty masz lat
                        > malolacie???!!!

jak sie kidys spotkamy (na obiecanym Ballncie) i popatrzysz na moje siwe
                        skronioe to od razu zaczniesz "Prosze pana..."
                        • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:06
                          No to jest nas dwoch - panow...
                  • glory Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:06
                    He,he..Jak juz walkujemy temat zadym z wiesniakami z zomo, to pamietam jak
                    bronilismy mostu Slaskiego 3 maja 82-im .Atakowala nas ta szumowina z dolu
                    (Wislostrada).Ale byl sposob.W ruch szly plyty chodnikowe. Zaden wojownik z
                    napisem na piersi milicja sie nie odwazyl wejsc w podskokach na most. Niestety
                    to my w podskokach dawalisny "dluga" w kierunku "Czterech spiacych" Zaatakowali
                    nas od tunelu trasy WZ. Straszne palowanie wtedy bylo. Z zemsty chcielismy
                    odbic wiezniow z "Cyryla".No i wedlug wszelkich zasad manifestacji anty
                    komunistycznej spalic "zolty budynek". Bardzo dobrze ze ktos w tym zamieszaniu
                    rzucil haslo zeby lepiej przeniesc sie na plac Lenskiego ( obecny plac Hallera)
                    do Niedzwiedzia na wodke. To byl dobry pomysl.
                    • omar1 Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:15
                      glory napisał:

> He,he..Jak juz walkujemy temat zadym z wiesniakami z zomo, to pamietam jak
                      > bronilismy mostu Slaskiego 3 maja 82-im .Atakowala nas ta szumowina z dolu
                      > (Wislostrada).Ale byl sposob.W ruch szly plyty chodnikowe. Zaden wojownik z
                      > napisem na piersi milicja sie nie odwazyl wejsc w podskokach na most.
                      Niestety
                      > to my w podskokach dawalisny "dluga" w kierunku "Czterech spiacych"
                      Zaatakowali
                      >
                      > nas od tunelu trasy WZ. Straszne palowanie wtedy bylo. Z zemsty chcielismy
                      > odbic wiezniow z "Cyryla".No i wedlug wszelkich zasad manifestacji anty
                      > komunistycznej spalic "zolty budynek". Bardzo dobrze ze ktos w tym
                      zamieszaniu
                      > rzucil haslo zeby lepiej przeniesc sie na plac Lenskiego ( obecny plac
                      Hallera)
                      >
                      > do Niedzwiedzia na wodke. To byl dobry pomysl.

sorry nie jestem kombatantem,ale whiskey bardzo lubie
                    • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:18
                      Tak, tak wlasnie bylo. Ale pamietam jak ktoras z zadym 1-majowych przeniosla
                      sie na Prage i trwala do rana. Zule i tak lubili napierdalac menty wiec
                      specjalnie ich nie trzeba bylo namawiac. Szkoda ze na filmach pokazywanych w
                      tiwi widac glownie palujace swinie - powinni tez pokazac jak oni dostawali w
                      dupe.
                      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:30
                        Wasze wspomnienia sa bardzo zywe i pouczajace, lecz przeniesie sie teraz w
                        czasie do roku 2004:) Chyba mamy jeszcze jaja? Chyba analogia miedzy "1984" a
                        2004 jest dosc kompletna? Jej natura po prostu nie ideologiczna, lecz
                        ekonomiczna:)
                        • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:34
                          W "1984" walczylismy z komuna. A z kim walcza alterglobalisci? Obawiam sie ze
                          wiekszosc z nich walczy z czyms co jest w ich glowach - a mnie to ani ziebi ani
                          grzeje.
                          • omar1 Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:37
                            niech napisała:

> W "1984" walczylismy z komuna. A z kim walcza alterglobalisci? Obawiam sie ze
                            > wiekszosc z nich walczy z czyms co jest w ich glowach - a mnie to ani ziebi
                            ani
                            >
                            > grzeje.

Mnie jednak ziebi,przez tych ch.....wyjezdzam pilnie nad morze.
                            • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:43
                              A ja musze zostac w W-wie. Pojde sobie poogladac.
                              • omar1 Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:48
                                niech napisała:

> A ja musze zostac w W-wie. Pojde sobie poogladac.
                                Przepraszam, czy chcesz rózowe oku? Czy nagan?
                                • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 12:54
                                  Nie, nie, ja sobie pojde poogladac uczennice w krotkich spodniczkach i
                                  kraciastych ponczochach. One beda wtedy mialy wolne to pewnie wyjda na miasto.
                                  • omar1 Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 13:00
                                    niech napisała:

> Nie, nie, ja sobie pojde poogladac uczennice w krotkich spodniczkach i
                                    > kraciastych ponczochach. One beda wtedy mialy wolne to pewnie wyjda na miasto.

Ale mnie to zakręcilo bo wiem że te spryciary celowo nie zakładaja majtek
                                    • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 13:13
                                      Jeszcze nam p_p trzeba - zalozymy klub rozpasanych staruchow.
                                      • omar1 Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 13:21
                                        niech napisała:

> Jeszcze nam p_p trzeba - zalozymy klub rozpasanych staruchow.
                                        Uważam to za wielce pozyteczne
                                        pytanie tylko czy p_p sie uprzejmie zgodzi?
                                        • niech Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 13:22
                                          Zostal przeglosowany.
                                    • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: http://www.wa29.org/wa29-pl.html 17.04.04, 13:27
                                      Mhm. A male dziewczynki usmiechaja sie uwodzicielsko. Panowie, puknijcie sie...
                                      w glowe.
                                  • gaz.gaz.gaz.na.ulicach www.pl.indymedia.org/pl/2004/04/4780.shtml 17.04.04, 13:24
                                    Pedefil z Ciebie jakowys ;))))
                                    • niech Re: www.pl.indymedia.org/pl/2004/04/4780.shtml 17.04.04, 13:27
                                      Jak frydom to frydom. Ja jestem alterseksualny.
                                      • omar1 Re: www.pl.indymedia.org/pl/2004/04/4780.shtml 17.04.04, 13:32
                                        niech napisała:

> Jak frydom to frydom. Ja jestem alterseksualny.
                                        Gaz,przestań .I tak wszystcy wiedzą ze na Pigalaku szukasz tylko 14ek
                                        • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Re: www.pl.indymedia.org/pl/2004/04/4780.shtml 17.04.04, 14:16
                                          To by bylo trudne, gdyz na Pigalaku kroluja raczej starsze panie.
                                          A przynajmniej tylko takie tam widzialam ilekroc tamtedy przechodzilam.
    • Gość: .:`Grass`:. Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly IP: 80.72.37.* 18.04.04, 01:02
      Grass panowie na ulicach...grass!
      Proponuje jointy dla mas...
      • gaz.gaz.gaz.na.ulicach Grass 18.04.04, 12:21
        Sliczne:)
        Niestety, massy wciaz wode. Wladza tez.
        Woda pozwala pozwala przeciez wyladowac agresje, bic zony, zabijac.
        A po traffce nie da rady. Tylko usmiechy, rozluznienie, rozne mysli.
    • Gość: Rududu...:-) Re: Manifa antyUE 29 kwietnia - kto zna szczegoly IP: *.chello.pl 18.04.04, 12:39
      Eeech, Wy antyglobaliści...Śmiać mi sie chce z Was:-)...I z Waszych
      szczeniackich zagrywek:-) A w jaki sposób sie skrzykujecie na te Wasze "pacyfo-
      demolki"? Czy przypadkiem nie korzystacie z komórek i internetu?! Toz to
      przecież globalizm w pełnej krasie...A zatem czy sobie samym nie zaprzeczacie?!
      A w jaki sposób macie zamiar dojechać na te Wasze "haseny"? Czy przypadkiem nie
      skorzystacie z globalnych linii lotniczych, kolejowych i drogowych?! Śmiać mi
      się chce nadal z Was, bo zachowujecie sie dokładnie tak jak nasi "politycy",
      czyli: gęby pełne frazesów i utopijnych haseł, a i tak liczy się koryto, własne
      cele i "olewka" totalna osób całkiem postronnych...Nawet nazwę zmieniliście
      na "ALTERGLOBALIŚCI", bo sami dostrzegliście niekonsekwencję w Waszym
      postępowaniu i "poglądach"! Ot, takie głupawki i smiechawy w wykonaniu
      nudzących się "dzieciaczków"; nudzacych sie, ale niebezpiecznych jednak! Do
      bani z Wami i Waszymi głupotami!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka