Dodaj do ulubionych

Ja też szukam studentki

IP: 195.94.207.* 27.03.03, 11:32
Wymagania (niepogrupowane, za to w kolejności - od najistotniejszych):

- ładna, ale nie za ładna (tym pięknym się przewraca w głowie od komplementów
i tych codziennych ckliwych spojrzeń, jakimi obdarzają je faceci),

- inteligentna, ale nie za inteligentna (tak, żeby była w sam raz dla mnie -
nie chcę mądrzejszej i tak już mam dość kompleksów),

- kobieca (nie wytłumaczę o co biega - zbyt skomplikowane),

- delikatna (łączy się z punktem poprzednim, ale chciałem podkreślić),

- umiarkowanie rozmowna (umiar czyt. - mało),

- z poczuciem humoru podobnym do mojego,

- skromna,

- niech zajmuję się czymś bardzo doległym od tego czym ja się zajmuje, tak
byśmy nie rozmawiali o pracy,

- sympatia do CWKS Legia wykluczona.

Pozdrawiam i nie czekam na oferty (właśnie się zorientowałem, że opisałem
własną dziewczynę.
Obserwuj wątek
    • Gość: sixxa Re: Ja też szukam studentki IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 14:55
      Gość portalu: Normals napisał(a):

> Wymagania (niepogrupowane, za to w kolejności - od najistotniejszych):
      >
      >
      > - ładna, ale nie za ładna (tym pięknym się przewraca w głowie od komplementów
      > i tych codziennych ckliwych spojrzeń, jakimi obdarzają je faceci),

> - inteligentna, ale nie za inteligentna (tak, żeby była w sam raz dla mnie -
      > nie chcę mądrzejszej i tak już mam dość kompleksów),
      >
      > - kobieca (nie wytłumaczę o co biega - zbyt skomplikowane),
      >
      > - delikatna (łączy się z punktem poprzednim, ale chciałem podkreślić),
      >
      > - umiarkowanie rozmowna (umiar czyt. - mało),
      >
      > - z poczuciem humoru podobnym do mojego,
      >
      > - skromna,
      >
      > - niech zajmuję się czymś bardzo doległym od tego czym ja się zajmuje, tak
      > byśmy nie rozmawiali o pracy,
      >
      > - sympatia do CWKS Legia wykluczona.
      ==================
      Nie wiem jak reszta,bo to bardzo subiektywne,ale tu sie załapałam
      ===================
      > Pozdrawiam i nie czekam na oferty (właśnie się zorientowałem, że opisałem
      > własną dziewczynę.
      • Gość: Niech Re: Ja też szukam studentki IP: 217.197.165.* 27.03.03, 18:08
        A po co ci dwie? Podobno od dzis na jedna nie bedzie cie stac.
        • Gość: sikorka Re: Ja też szukam studentki IP: *.acn.waw.pl 27.03.03, 23:34
          Ja spełniam te wszystkie kryteria. To co, umówimy się?
          • Gość: Niech Re: Ja też szukam studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.03, 01:44
            Bzdura. Zglaszajac sie zanegowalas jedno z nich.
            • Gość: sikorka Re: Ja też szukam studentki IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 11:04
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Bzdura. Zglaszajac sie zanegowalas jedno z nich.

To czego ty właściwie chcesz?! Przemawia przez ciebie narcyzm, albo sydrom
              starokawalerstwa, choć wnioskuję, że to chyba w twoim przypadku przedwczesne.
              Może zmienisz zdanie? Czekam na odpowiedź.
              • Gość: Niech Re: Ja też szukam studentki IP: 217.197.165.* 28.03.03, 11:26
                Sikoreczko, ja nie jestem Normals. Ja nie chce sie z nikim umawiac, szczerze
                mowiac to nawet oczekiwalbym kilku chwil samotnosci. Stu lat?
              • Gość: Normals Re: Ja też szukam studentki IP: 195.94.207.* 28.03.03, 11:27
                Pomyliłaś Niecha z Normalsem ,a te dwa byty różnią się zasadniczo.

Faktem jest jednak, że żadna skromna dziewczyna nie powiedziałaby, że spełnia
                wymogi. Skromne dziewczyny nie biorą udziału w castingach i za to je cenię.
                • Gość: sikorka Re: Ja też szukam studentki IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 11:56

> Pomyliłaś Niecha z Normalsem ,a te dwa byty różnią się zasadniczo.
                  >
                  > Faktem jest jednak, że żadna skromna dziewczyna nie powiedziałaby, że spełnia
                  > wymogi. Skromne dziewczyny nie biorą udziału w castingach i za to je cenię.

Ależ ja jestem skromna. Ja się tylko boję sama spać, no cóż w tym złego?
                  • Gość: Normals Re: Ja też szukam studentki IP: 195.94.207.* 28.03.03, 12:00
                    Nie chcę dziewczyny z fobiami. :P
                    • Gość: sikorka Re: Normals - prawiczkiem? IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 12:03

> Nie chcę dziewczyny z fobiami. :P

Ależ ja nie mam fobii. To było z tak z kokieterii. Widać, że się na tym nie
                      znasz. Czyżby prawiczek?
                      • Gość: Normals Re: Normals - prawiczkiem? IP: 195.94.207.* 28.03.03, 12:12
                        Tak, prawiczek.

Widzisz, oprócz skromności, napisałem róznież, że lubię jak kobieta jest
                        kobiecą, którego to warunku z pewnością nie spełniasz, boś po pierwsze dziecko,
                        a po drugie brak ci klasy.

pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniach nieszczęśliwca.
                        • Gość: sikorka Re: Normals - prawiczkiem? IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 12:16

> Tak, prawiczek.
                          >
                          > Widzisz, oprócz skromności, napisałem róznież, że lubię jak kobieta jest
                          > kobiecą, którego to warunku z pewnością nie spełniasz, boś po pierwsze
                          dziecko,
                          >
                          > a po drugie brak ci klasy.
                          >
                          > pozdrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniach nieszczęśliwca.

No właśnie ja jestem bardzo kobieca, stąd ta kokieteria. Drzemie we mnie wulkan
                          namiętności. A zdeprawować takiego prawiczka to niesamowita satysfakcja.
                          Dzieckiem nie jestem (20 lat), ale ty chyba tak... No skoro prawiczek...
                          • Gość: Niech Re: Normals - prawiczkiem? IP: 217.197.165.* 28.03.03, 12:19
                            Tez mialem 20 lat. I tez bylem prawiczkiem. Ale obie te rzeczy gdzies mi sie
                            zawieruszyly. Pojde poszukac.
                          • Gość: Normals Re: Normals - prawiczkiem? IP: 195.94.207.* 28.03.03, 12:31
                            Przepraszam nie wiedziałem ,że ma Pani już 20 lat. Bardzo mi przykro, że Panią
                            uraziłem, ale wie Pani, my prawiczki, jesteśmy takie nieporadne w kontaktach z
                            kobietami. Czy w ramach przeprosin mógłbym Panią zaprosić do skateparku?
                            • Gość: sikorka Re: Normals - prawiczkiem? IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 12:39

> Przepraszam nie wiedziałem ,że ma Pani już 20 lat. Bardzo mi przykro, że
                              Panią
                              > uraziłem, ale wie Pani, my prawiczki, jesteśmy takie nieporadne w kontaktach
                              z
                              > kobietami. Czy w ramach przeprosin mógłbym Panią zaprosić do skateparku?

Sam sobie idź! Widzę, żeś gnojek i nie dorosłeś, by mieć do czynienia z
                              kobietą. Chyba dlatego unikasz podania swojego wieku. Tak się składa, że bywam
                              jedynie w dobrych lokalach, bo mnie na to stać. A ty idź sobie do skateparku,
                              załóż te spodnie z krokiem w kolanach (w innych byłoby widać, że między nogami
                              nic nie masz)i brykaj na deskorolce!
                              • Gość: Niech Re: Normals - prawiczkiem? IP: 217.197.165.* 28.03.03, 12:41
                                20 lat. To musi byc kobieta z broda. Dowcip tez ma z broda.
                                • Gość: sikorka Re: Normals i Niech - spróbujcie razem! IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 12:45

> 20 lat. To musi byc kobieta z broda. Dowcip tez ma z broda.

A twój dowcip trąci wsiórstwem! Może wy obydwaj powinniście się umówić? W obu
                                  przypadkach nijakość, bezpłciowość, zero umiejętności rozmowy z kobietami. A
                                  teraz taka moda na homo. Spróbujcie, zamiast wypisywać te dyrdymały!
                                  • Gość: Niech Re: Normals i Niech - spróbujcie razem! IP: 217.197.165.* 28.03.03, 12:49
                                    No nie, bez przesady, z kobieta to bym sie umowil. Ale musialaby wpierw pojsc
                                    do golibrody.
                                    • Gość: Normals Re: Normals i Niech - spróbujcie razem! IP: 195.94.207.* 28.03.03, 12:52
                                      Odczep się od niej Niechu - ona jest boska. Mam nadzieję, że mam do czynienia z
                                      sikorką bogatką - trochę hajsu (skejtowe) zawsze by się przydało.
                                  • Gość: Normals Re: Normals i Niech - spróbujcie razem! IP: 195.94.207.* 28.03.03, 12:50
                                    Gość portalu: sikorka napisał(a):

> Gość portalu: Niech napisał(a):
                                    >
                                    > > 20 lat. To musi byc kobieta z broda. Dowcip tez ma z broda.
                                    >
                                    > A twój dowcip trąci wsiórstwem! Może wy obydwaj powinniście się umówić?

Jak to, chce Pani umówić się i ze mną i z Niecham? Nie wiem, czy jestem na to
                                    przygotowany, bowiem cenię wierność.
                              • Gość: Normals Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: 195.94.207.* 28.03.03, 12:49

> Sam sobie idź! Widzę, żeś gnojek i nie dorosłeś, by mieć do czynienia z
                                > kobietą. Chyba dlatego unikasz podania swojego wieku. Tak się składa, że
                                bywam
                                > jedynie w dobrych lokalach, bo mnie na to stać. A ty idź sobie do skateparku,
                                > załóż te spodnie z krokiem w kolanach (w innych byłoby widać, że między
                                nogami
                                > nic nie masz)i brykaj na deskorolce!

Wcale nie jestem gnojkiem! Może nie jestem pełnoletni, ale swoje już w życiu
                                widziałem. Gdyby Pani widziała, jakie rzeczy robiliśmy na ostatnich koloniach,
                                to by Pani wiedziała. Nie unikam podania wieku. Mogę go podać, tylko nie chcę.
                                Ja też czasami bywam w dobrych lokalach. Kieydś byliśmy z kolegą w Labo, a tam
                                jest piwo chyba za 9 złoty. Na szczęście, jak się jest na pięterku (tym przy
                                szybie) to można sobie nalewać i wychodzi taniej. Co do mody, to myli się Pani.
                                Te spodnie są po prostu wygodne. W normalnych nic mi się mieści i sobie tylko
                                obcieram pewne narządy płuciowe, a tu mają wiele miejsca. Między nogami mam
                                bardzo dużo. Ale nie mówmy o seksie, bo nie chcę Pani urazić. Zapewniam ,że
                                potrafię każdą kobietę uraczyć wyrafinowaną konwersacją, bo znam wiele kawałów.
                                Ponawiam propozycję.
                                • Gość: Niech Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: 217.197.165.* 28.03.03, 12:53
                                  Ona nie skuma. Napisz od razu ze chodzi o sex oralny.
                                  • Gość: sikorka Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 13:05

> Ona nie skuma. Napisz od razu ze chodzi o sex oralny.

Jak chcesz, żeby ci ktoś zrobił laskę (używam celowo chodnikowego wyrażenia) to
                                    myślę, że każda dresiara po dwóch piwach jest na to gotowa. Co do wygody tych
                                    spodni to trudno mi powiedzieć (chodzę w spódnicach). Jednak facet w
                                    skatowskich spodniach wygląda szczeniacko i tyle. Nie czuję się urażona,
                                    chociaż nie przywykłam do rozmów na takim poziomie. Wątpię też, abyś faktycznie
                                    potrzebował tyle miejsca na swojego ptaszka, to raczej kretyńskie i
                                    samodowartościowujące stwierdzenie z twojej strony. Co do seksu? Do tego
                                    trzeba ci jeszcze dojrzeć, nie wystarczy to, że masz penisa, bo to nie twoja
                                    zasługa, że urodziłeś się chłopakiem.
                                    • Gość: Niech Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: 217.197.165.* 28.03.03, 13:11
                                      Jaka wygadana. Moze to jakas kompensacja?
                                      • Gość: sikorka Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: *.acn.waw.pl 28.03.03, 13:26
                                        Kończę tę jałową rozmowę, bo idę na lunch.
                                        • Gość: Niech Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: 217.197.165.* 28.03.03, 13:34
                                          Jalowa? A teraz sugestia. Ale erudytka.
                                          • Gość: Normals Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: 195.94.207.* 28.03.03, 13:46
                                            Dobra, miejmy litość. Czas to skończyć. Gówniara jest głupia i tyle. Nie lubię
                                            ludzi bez poczucia humoru - można się z nich zbijać, ale co to za przyjemność,
                                            jak człowiek nie może liczyć na ripostę?

Elo sikora.
                                            • Gość: Niech Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: 217.197.165.* 28.03.03, 13:58
                                              Na riposte nie liczylbym, ale pisala cos o dwoch piwach...
                                              • Gość: Normals Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: 195.94.207.* 28.03.03, 14:00
                                                W USA nie mogłaby ich jeszcze legalnie kupić. Barbarzyński kraj.
                                                • Gość: Niech Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: 217.197.165.* 28.03.03, 14:06
                                                  Ja bym jej kupil. A potem... Kurcze moze w Stanach bym tez poszedl siedziec.
                                                  • Gość: Normals Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: 195.94.207.* 28.03.03, 14:18
                                                    Poszedłbyś. Jakbyś niechcący z nią zaczął potem rozmawiać, to byś musiał gdzieś
                                                    odejść i usiąść. I siedziałbyś i siedział....
                                                  • Gość: sixxa Re: Ja naprawdę nie chciałem Pani urazić. IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 11:51
                                                    Ponawiam propozycje.
                                                    Nie lubię CWKS.
                                                    Od dawna mam 20 lat.

Ps.Wiem co to Odry.
                                                  • Gość: obserwator Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 16:20
                                                    Gość portalu: sixxa napisał(a):

> Ponawiam propozycje.
                                                    > Nie lubię CWKS.
                                                    > Od dawna mam 20 lat.
                                                    >
                                                    >
                                                    > Ps.Wiem co to Odry.

Przeczytaj dokładnie ich dialog z "sikorką". "Normal" i "Niech" to jeszcze
                                                    dzieciaki brykajace na deskorolkach i fantazjujące na tym forum. Szczerze
                                                    mówiąc w swoim zdziecinnieniu najlepiej pasują do siebie.
                                                  • Gość: Niech Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: 217.197.165.* 29.03.03, 16:50
                                                    Tak, tak, tak, jestem dzieciakiem!!! Poznalem to po pampersach.
                                                  • Gość: sixxa Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 17:33
                                                    Może oni potrzebują sexxownej nauczycielki,która wprowadziłaby ich w dorosłe
                                                    życie.
                                                    Ja lubię młode mięsko.
                                                  • Gość: sikorka Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 23:00

> Może oni potrzebują sexxownej nauczycielki,która wprowadziłaby ich w dorosłe
                                                    > życie.
                                                    > Ja lubię młode mięsko.

Ja też lubię, ale nie takie durne.
                                                  • Gość: sixxa Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 29.03.03, 23:53
                                                    A masz jakieś miesko na widoku?
                                                    U mnie ostatnio cos posucha.Kochana,szczerze mówiąc to każdy myśli tylko o
                                                    jednym i potem w nogi.Latka lecą,rodzice przebąkuja o wnuczkach.Co chwilę
                                                    słyszę:Jak ty dziewczyno wyobrażasz sobie przyszłość?
                                                    Tragedia.
                                                  • Gość: Niech Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 00:33
                                                    Sikorka wie. Facet, dziecko, krem na zmarszczki, zgon. I od nowa. Tylko czemu
                                                    wszystkiego tego szuka w sieci?
                                                  • Gość: sixxa Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 00:55
                                                    Panie Niech,ja bardzo Pana prosze o nierobienie sobie żartów na nasz temat.
                                                    Nie wiem jak Sikorka,ale ja mam pewne problemy w swoim życiu i nie jest to
                                                    bynajmniej powód do mało wyszukanych żartów.

Ps.Czy Pan jest żonaty?
                                                  • Gość: Niech Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 01:30
                                                    O rany, nie wiem, gdzies mi sie dowod zapodzial...
                                                  • Gość: sixxa Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 01:39
                                                    A nie mówiłam??
                                                    Tylko o dowodach miłości gadają-następny sie trafił.
                                                    Wykorzysta i porzuci.
                                                    Sikoreczko moja kochana ,miałaś racje,tacy jacyś niedojrzali tutaj.

Studenci:))
                                                    Z liceum chyba.
                                                  • Gość: sikorka Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 14:12

> A nie mówiłam??
                                                    > Tylko o dowodach miłości gadają-następny sie trafił.
                                                    > Wykorzysta i porzuci.
                                                    > Sikoreczko moja kochana ,miałaś racje,tacy jacyś niedojrzali tutaj.
                                                    >
                                                    > Studenci:))
                                                    > Z liceum chyba.

No wiesz, też tak sobie pomyślałam. W jednym z postów trochę skłamałam. Jestem
                                                    nieco starsza niż napisałam (mam 24) i tak sobie czytam to forum, ale widzę, że
                                                    to bez sensu, bo popisuje się taki jeden z drugim jakby mieli czym. Miałam na
                                                    oku takiego jednego z Wydziału Prawa, ale po roku nastąpiło to o czym pisałaś -
                                                    wykorzysta i porzuci. Oni muszą koniecznie imponować. Nie mogą nawet tego
                                                    znieść, że dziewczynę stać na uregulowanie rachunku w knajpie. Kiedyś mój były
                                                    poszedł do WC, a ja wtedy zapłaciłam za nasz obiad. Słuchaj, Sixxo, 2 tygodnie
                                                    wymówek, urażonej męskiej dumy itd. Nie wiem w sumie czy prędko zdecyduję się
                                                    na jakiś poważny związek.
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • Gość: Niech Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 18:23
                                                    Droga sixxo. Ja nie jestem z liceum, ale z zawodowki. Potrafie prowadzic i
                                                    naprawic samochod. Mysle ze moje wyksztalcenie pozwoli mi w przyszlosci
                                                    zarabiac niezle, tak zebym mogl placic w knajpie rachunki za mnie i za moja
                                                    dziewczyne. Bo na razie to ona placi. Kiedys nawet zaplacila jak poszedlem do
                                                    toalety - bylem na nia wsciekly przez dwa tygodnie. Bo moja dziewczyna jest
                                                    troche starsza ode mnie. Ma 24 lata. Ale nie wyglada na taka stara i nawet sie
                                                    tak fajnie maluje. Moim kolegom tez sie podoba. Zaluje tylko ze jak ja bede
                                                    doroslym facetem to o na juz bedzie staruszka.
                                                  • Gość: sikorka Re: Dzieciaki z zawodówki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 19:54

> Droga sixxo. Ja nie jestem z liceum, ale z zawodowki. Potrafie prowadzic i
                                                    > naprawic samochod. Mysle ze moje wyksztalcenie pozwoli mi w przyszlosci
                                                    > zarabiac niezle, tak zebym mogl placic w knajpie rachunki za mnie i za moja
                                                    > dziewczyne. Bo na razie to ona placi. Kiedys nawet zaplacila jak poszedlem do
                                                    > toalety - bylem na nia wsciekly przez dwa tygodnie. Bo moja dziewczyna jest
                                                    > troche starsza ode mnie. Ma 24 lata. Ale nie wyglada na taka stara i nawet
                                                    sie
                                                    > tak fajnie maluje. Moim kolegom tez sie podoba. Zaluje tylko ze jak ja bede
                                                    > doroslym facetem to o na juz bedzie staruszka.

Zawodówka - to wszystko tłumaczy.
                                                  • Gość: Niech Re: Dzieciaki z zawodówki biorą się za studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.03, 20:10
                                                    Yhm. Wszystko. Nawet rozwiaze zadanie arytmetyczne.
                                                  • Gość: sixxa Do Niecha. IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 23:08

================================
                                                    Cieszę się ,że zdajesz sobie sprawę,że ani ja ,ani tym bardziej Sikorka nie
                                                    jesteśmy kobietami,które byłyby zainteresowane takim chłopcem jak Ty.Po
                                                    pierwsze jesteśmy już dojrzałymi kobietami i na pewno nie zwiążemy sie z kimś
                                                    tak młodym jak Ty,a po drugie nie podobaja nam sie Twoje niesmaczne
                                                    dowcipy,którymi raczyłeś wzystkich na tym forum razem ze swoim kolegą Normalsem.
                                                    Musisz jeszcze nad soba popracować,ale może jak dorośniesz coś z Ciebie
                                                    jeszcze będzie.

• Gość: sixxa Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 30.03.03, 22:57
                                                    No właśnie.Nie mam pojecia czy istnieją jeszcze mężczyzni dla których kobieta
                                                    nie jest towarkiem:( do zaliczenia ,a szukający bratniej duszy,kogos z kim
                                                    chcieliby iść przez całe życie na dobre i na złe.
                                                    W sumie to troszke skłamałam,istnieją-a raczej istnieje.
                                                    Mam taka koleżankę od serca:Agnieszkę,znam ją z 15 lat.Ma wspaniałego
                                                    męża ,chłopak troche starszy od niej ale ja jak do nich wpadam ,az mnie skręca
                                                    z zazdrości.Wiesz ,nie daje po sobie nic poznać,przynajmniej mi sie tak
                                                    wydaje:).Takiego faceta znależć......
                                                    Jak to jest ,że jak wydaje Ci się ,że to właśnie ten,ten jedyny:Twoja brakująca
                                                    połówka to jest on zajety.Zostały same ogryzki,albo sportowcy bijący rekordy
                                                    (wiesz ,o co mi chodzi)
                                                    Niby można powiedzieć,że w miłości jak na wojnie-ale to jest moja najbliższa
                                                    przyjaciółka.Czasami zresztą widzę,że On na mnie tak ukradkiem patrzy,ale chyba
                                                    nie mogłabym.
                                                    Tych małolatów tu to trzeba ostudzic,mysle że to jakieś pryszczate 16-
                                                    latki,którym sie wydaje,że są dowcipni.

Pozdr.
                                                    Sixxa.
                                                  • Gość: Normals Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: 195.94.207.* 31.03.03, 09:16
                                                    Nie wiem, którą z was, kocham bardziej, czy starą pannę z kompleksami, czy
                                                    pannę z kompleksami. Najbardziej podoba mi sie to licytowanie wiekiem. Ehh...
                                                  • Gość: sikorka Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 11:00

> Nie wiem, którą z was, kocham bardziej, czy starą pannę z kompleksami, czy
                                                    > pannę z kompleksami. Najbardziej podoba mi sie to licytowanie wiekiem. Ehh...

Jeśli chodzi o mnie, to najpierw po prostu napisałam na ile lat wyglądam (jak
                                                    jestem odbierana przez innych), a następnie ile mam faktycznie.

Pozdrawiam Sixxę! Dzięki za zrozumienie.
                                                  • Gość: Niech Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.03, 11:23
                                                    Ja wole te stara. Bo ona zaraz umrze i bedzie sie mozna wziac za mloda. Dwa w
                                                    jednym.
                                                  • Gość: Normals Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:27
                                                    Ja wolę młodą, bo jak przyjdę ze starą do skejtparku to mnie wyśmieją.

Do młodszej: jak ktoś mówi, że wyglądasz na 20, to nie znaczy, że tak
                                                    wyglądasz. Oznacza to tylo, że prawi ci komplement, czyli oszukuje.
                                                  • Gość: sikorka Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 11:33

> Ja wolę młodą, bo jak przyjdę ze starą do skejtparku to mnie wyśmieją.
                                                    >
                                                    > Do młodszej: jak ktoś mówi, że wyglądasz na 20, to nie znaczy, że tak
                                                    > wyglądasz. Oznacza to tylo, że prawi ci komplement, czyli oszukuje.

Ty jesteś za prymitywny, by powiedzieć dziewczynie komplement. No tak, ale w
                                                    środowisku chłopców z zawodówki liczy się tylko (zasłyszane w tramwaju): "Nawet
                                                    stara, aby jara. Gazetę na twarz i pchasz". To wasz sposób myślenia. Dlatego
                                                    nie liczcie, że jakaś porządna dziewczyna na poziomie się wami zainteresuje.
                                                  • Gość: sixxa Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 11:32
                                                    I znów zaczynasz swoje zawodówkowe dowcipy uczniu Niech.
                                                    Zastanawiam sie na zabanowaniem Pana.

Jak to sie robi,może ktoś tu wie?
                                                    Proszę o pomoc.

Uczniu Normals,wypraszam sobie.

• Gość: sixxa Re: Dzieciaki biorą się za studentki IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 11:34

> Gość portalu: Normals napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Nie wiem, którą z was, kocham bardziej, czy starą pannę z kompleksami, czy
                                                    >
                                                    > > pannę z kompleksami. Najbardziej podoba mi sie to licytowanie wiekiem. Ehh
                                                    > ...
                                                    >
                                                    > Jeśli chodzi o mnie, to najpierw po prostu napisałam na ile lat wyglądam (jak
                                                    > jestem odbierana przez innych), a następnie ile mam faktycznie.
                                                    >
                                                    > Pozdrawiam Sixxę! Dzięki za zrozumienie.
                                                    ==================
                                                    Dzięki.
                                                    Wpadaj tu częściej to sobie pogadamy.
                                                    Może ci dwaj sie w końcu odwalą.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • Gość: Normals 500 post na forum tym IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:41
                                                    Czy wy nigdy nie wyczuwacie, kiedy z was się śmieją? Musicie być ozdobą każdej
                                                    imprezy.
                                                  • Gość: sixxa Re: 500 post na forum tym IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 11:46
                                                    Uczniu Normals.
                                                    O Twoim wieku świadczyć może te dziecinne liczenie postów.
                                                    Wstyd.
                                                    Jak dziecko.

Ps.Normals jak dorośniesz to porozmawiamy.
                                                    Mam jednego kolege,który zna sie na komputerach,jak on przyjdzie to mi
                                                    powie,jak Cie zabanować.
                                                  • Gość: Normals Re: 500 post na forum tym IP: 195.94.207.* 31.03.03, 11:55
                                                    Jesteś czarująca. Uwielbiam takie internetowe szantażowanie. Ma w sobie tyle
                                                    uroku. Głupiaś cipa i tyle. Żegnam.
                                                  • Gość: sikorka Re: 500 post na forum tym IP: *.acn.waw.pl 31.03.03, 13:49

> Jesteś czarująca. Uwielbiam takie internetowe szantażowanie. Ma w sobie tyle
                                                    > uroku. Głupiaś cipa i tyle. Żegnam.

Jesteś chamski i bezczelny, słoma ci z butów wystaje i jeszcze się popisujesz
                                                    brukowym słownictwem. Jak poczyta się twoje posty (także na forum ogólnym) to
                                                    bardzo dziwię się adminowi, że tak rzadko wycina twoje pomyje.
                                                  • Gość: Niech Re: 500 post na forum tym IP: 217.197.165.* 31.03.03, 13:54
                                                    Slodka sikorka w pogoni za dzieciolem natknela sie na gajowego Maruche.
                                                  • Gość: sixxa Re: 500 post na forum tym IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 11:10

> Gość portalu: Normals napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Jesteś czarująca. Uwielbiam takie internetowe szantażowanie. Ma w sobie ty
                                                    > le
                                                    > > uroku. Głupiaś cipa i tyle. Żegnam.
                                                    >
                                                    > Jesteś chamski i bezczelny, słoma ci z butów wystaje i jeszcze się popisujesz
                                                    > brukowym słownictwem. Jak poczyta się twoje posty (także na forum ogólnym) to
                                                    > bardzo dziwię się adminowi, że tak rzadko wycina twoje pomyje.

No właśnie Sikorka może Ty wiesz,co sie robi tu na forum,żeby sie pozbyć takich
                                                    dowcipnisiów.Jakiś list do redakcji może by pomógł?Przecież tu strach
                                                    pisać,kobieta naraża sie na niewybredne żarty.
                                                    Co radzisz?

POZDRAWIAM
                                                  • Gość: sikorka Do Sixxy IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 11:44

> Gość portalu: sikorka napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: Normals napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Jesteś czarująca. Uwielbiam takie internetowe szantażowanie. Ma w sob
                                                    > ie ty
                                                    > > le
                                                    > > > uroku. Głupiaś cipa i tyle. Żegnam.
                                                    > >
                                                    > > Jesteś chamski i bezczelny, słoma ci z butów wystaje i jeszcze się popisuj
                                                    > esz
                                                    > > brukowym słownictwem. Jak poczyta się twoje posty (także na forum ogólnym)
                                                    > to
                                                    > > bardzo dziwię się adminowi, że tak rzadko wycina twoje pomyje.
                                                    >
                                                    >
                                                    > No właśnie Sikorka może Ty wiesz,co sie robi tu na forum,żeby sie pozbyć
                                                    takich
                                                    >
                                                    > dowcipnisiów.Jakiś list do redakcji może by pomógł?Przecież tu strach
                                                    > pisać,kobieta naraża sie na niewybredne żarty.
                                                    > Co radzisz?
                                                    >
                                                    > POZDRAWIAM

Zastanawiam się, czy nie puścić e-maila do redakcji. Niech administrator
                                                    przeczyta sobie te chamskie i wulgarne wypowiedzi i je wytnie, podobnie jak w
                                                    wątku na forum ogólnym w dyskusji o plakatach z homoseksualistami. Tam wulgarne
                                                    teksty zostały wycięte. Tu pewnie też tak by było, ale admin pewnie tu nie
                                                    zagląda, gdyż tytuł forum "Studia i studenci" obliguje niejako do pewnego
                                                    poziomu wypowiedzi. Jednak nie przewidziano tego, że dorwie się do tego działu
                                                    gość z zawodówki obrzucający innych błotem i dający upust swojemu chamstwu i
                                                    ograniczonemu zasobowi słownictwa. Zawsze byłam przeciwna wartościowaniu ludzi
                                                    na lepszych i gorszych, tzn. wykształconych i niewykształconych. Jednak
                                                    czytając wypowiedzi tych dwóch pajaców zaczynam zmieniać zdanie.
                                                    Pozdrawiam
                                                    sikorka
                                                  • Gość: Magda Re: Do Sixxy IP: *.astermedia.pl 06.04.03, 13:53
                                                    Ale sie ubawilam czytajac te posty...dziewczyny ktore sila sie na inteligentne
                                                    riposty i chlopcy ktorzy sie nie sila a i tak im wychodzi:)Normals i Niech-
                                                    pozdrawiam a baby niech poszukaja sobie razcej jakiegos tematycznego czata;)
                                                  • Gość: Niech Re: Do Sixxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.03, 16:40
                                                    Najlepsza jest ta sixxa.
                                                  • Gość: Normals Re: Do Sixxy IP: 195.94.207.* 07.04.03, 08:41
                                                    A moim zdaniem, tego nie można w ogóle stopniować. Obie osiągnęły tak wysokie
                                                    wyżyny, że ludzkim okiem nie ujrzysz, która z nich jest wyżej.

Magda, to może Ty chcesz popatrzeć jak śmiegam na desce? :-)
                                                  • Gość: Niech Re: Do Sixxy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.03, 10:25
                                                    Na desce???!!!
                                                  • Gość: Normals Re: Do Sixxy IP: 195.94.207.* 07.04.03, 11:20
                                                    To nie było o Magdzie. Mam nadzieję.

Przecież pisałem o skejtparku.

• Gość: sixxa Re: Do Sixxy IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 13:30
                                                    Chłopcy ,co napiszecie to coś głupszego.
                                                    O Niechu to już całkiem nie chce mi sie pisać:(-jest niedojrzały .
                                                    W osobie Normalsa daje się natomiast zauważyć pewien ukryty potencjał:jak
                                                    dorośniesz chłopcze to może będą z Ciebie ludzie.Potrzebujesz jednak
                                                    kogoś ,kto poprowadziłby Cię przez trudny okres dojrzewania .Czasami bywam na
                                                    Forum Warszawa i widzę ,co tam piszesz.Jeśli to wszystko jest Twojego autorstwa
                                                    to mówię Ci chłopcze,że trzymając sie odpowiedniej osoby w życiu możesz jeszcze
                                                    daleko zajść.Przeczytałam też ,że będziesz z przyjaciółmi na otwarciu sezonu na
                                                    wyścigach.Ja przypadkiem też się tam wybieram,może los pchnie nas ku sobie,kto
                                                    wie?
                                                  • Gość: Normals Re: Do Sixxy IP: 195.94.207.* 07.04.03, 14:41
                                                    Oby nie. Tylko, że on generalnie jest złośliwy. Ten los znaczy.
                                                    W którym biegu biegniesz?
                                                    W której gonitwie ganiasz?
                                                  • Gość: sixxa Re: Do Sixxy IP: *.acn.waw.pl 07.04.03, 15:07
                                                    Tobie potrzeba jednak kogoś,kto mógłby Cię nauczyć podstawowych zasad
                                                    postępowania z kobietami.Będę tam na pewno.
                                                    Na zawsze Twoja.
                                                  • kixx Re: Do Sixxy 08.10.03, 21:15
                                                    O jaki fajny wątek:)
    • Gość: kobieta idealna Re: Ja też szukam studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 22:29
      Są dwie opcje:
      1. Można współczuć Tobie bo twoja panna jest cyborgiem
      2. Współczuje twojej pannie, że jej koleś ma tak nasrane w głowie

Są dwa rozwiązania:
      1.Kup sobie akwarium, bedziesz mial w domu coś żywego
      2.Znajdz sobie sympatycznego chłopaczka i daj zyc kobietom

ps. ewentualnie spraw sobie dmuchana lale: spelnia wszystkie wymienione przez
      ciebie wymagania, tania w utrzymaniu , starcza na dlugie lata
      • znawca Re: Ja też szukam studentki 14.10.03, 08:51
        hi hi hi hi hi hi hi
        • snafca Re: Ja też szukam studentki 14.10.03, 12:41
          Zaśmiałaś się jak hiena,znawco

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka