Dodaj do ulubionych

>>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!!

17.04.04, 12:44
Tak jest!!! Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! Nikogo chyba nie zdziwi jeśli
jeszcze raz przypomnę W JAK GŁĘBOKIEJ POGARDZIE MAM PAŃSTWO, TO PAŃSTWO...
Państwo rozumiane jako system prawny, socjalistyczny, urzędniczy,
przeregulowany, po prostu OBESRANY...

W związku z tym, że jeśli czegoś się nie akceptuje to należy z tym walczyć
postanowiłem walczyć i ja... Otóż podjąłem wczoraj decyzję o zorganizowaniu
zamachu bombowego. Oczywiście nie jestem idiotą i nie zamierzam majstrować
przy trotylu bo przy moim szczęściu jedyną ofiarą byłbym ja sam, ujebałoby mi
rękę albo i co gorzej... Nie, nie... wąglik też nie wchodzi w grę bo też mam
gwarancję że tylko ja bym śmiertelnie pierdolnął z powodu zarazy...

POSTANOWIŁEM ZAGŁOSOWAĆ NA LEPPERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam dosyć tego państwa, tego systemu... Jeśli wygra Endrju to siłą rzeczy
dojdzie w końcu do przesilenia, coś w końcu PIERDOLNIE... A nic mnie tak nie
ucieszy jak to, kiedy ujrzę to państwo, ten system prawny WALĄCY SIĘ W
GRUZY... Proszę nie wzywać Biura Operacji Antyterrorystycznych ani też nie
przekonywać mnie do zmiany zdania... Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów
pójdę do głosowania i ZAGŁOSUJĘ NA LEPPERA!!!

KONIEC I KROPKA...
Obserwuj wątek
    • niech Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 12:46
      Tylko oszczednosci w walucie zamien na zloto.
      PS. 5% sie nalezy.
      • pan_pndzelek Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 12:48
        Oszczędności? A co to? Ja wszystko na przelew daję...
        • niech Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 12:49
          A ile mozna przelac w miesiacu? Zwlaszcza jak sie nie pije lysola?
          • pan_pndzelek Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 12:54
            Czego nie przepiję to przeznaczam na zabawę... Tak zeznałem w Urzędzie
            Skarbowym, bo też mnie pytali gdzie ja chowam te moje pieniądze...
            • niech Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 12:55
              Dziwne. Ja jak pije to sie bawie. Nie dalej jak teraz...
              PS. To bylo zeznanie dla US. Chyba zostana moimi dluznikami.
              • pan_pndzelek Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 13:05
                A ja z bólem serca stwierdzam iż z przyczyn zawodowych nie mogę jeszcze przez 3
                godziny nic przelać...

PS. Jak piję to też się bawię oczywiście, a jak nie piję to wtedy zaczynam
                pić...
            • omar1 Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 12:57
              pan_pndzelek napisał:

> Czego nie przepiję to przeznaczam na zabawę... Tak zeznałem w Urzędzie
              > Skarbowym, bo też mnie pytali gdzie ja chowam te moje pieniądze...

i gdzie jej chowasz?bo jestem ciekawy
              • pan_pndzelek Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 13:10
                To jeszcze nie raj podatkowy (cały czas kombinuję) ale i tak są absolutnie poza
                zasięgiem... Nawet mój pies i mój rower nie należą do mnie... Niech mnie kurwy
                przeszukują... Mam tylko gacie, fakt, że czyste...
          • sceptyk He, he 17.04.04, 13:01
            Pndzel nastepny naiwny. Toc Lepper jest z nas. Syn tej ziemi. Z tych samych
            ukladow. Jak tylko wygra, to do Lepra i jego cwanych przymulow z wyrokami
            dolacza wszyscy 'ruchomi' politycy, eksperci etc etc. Przeciez od tego narod
            nie zmadrzeje. Bedzie jak bylo.

Jedyne wyjscie to uporczywe tworzenie spoleczenstwa obywatelskiego. Krok po
            kroczku. A przejsciowo oswiecony zamordyzm. Ale UE na to nie pozwoli.
            • pan_pndzelek Re: He, he 17.04.04, 13:03
              Sądzisz, że ostatecznie i ta bomba to będzie NIEWYPAŁ?
              • sceptyk Leppry nic nie rozwala 17.04.04, 14:17
                Najwyzej popsuja troche. Przeciez to ulubiony przez Ciebie PLEBS. Komunistyczno-
                roszczeniowy.

POPiS to jedyna realna szansa, ze moze byc troche, ociupinke lepiej. Kaczory
                beda gonic przekretasow i rwac czerwona pajeczyne, a platformersy zajma sie
                systemowym demontazem socjalizmu i wprowadzaniem normalnosci. Prawdopodobnie.
                • Gość: p_p Re: Leppry nic nie rozwala IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 06:32
                  W to że PiS pogoni przekrętasów obecnych wierzę... tyle że PiS na tym spali
                  swoją swoją potencję a ta akcja zmieni jedynie to że w miejsce obecnych
                  urzędasów przyjdą urzędasy nowe... miejsce skorumpowanych i głupich zajmą
                  korumpujący się i głupiejący...

A Platforma? Sam słyszałem ostatnio, że zamierzają "pochylić się" nad losem
                  nieudacznych bezrobotnych pożeraczy pieniędzy, moich pieniędzy... Jeśli się
                  pochylą będę miał mniej więcej tak samo niedobrze jak mam teraz...

Bomba zrobiona ze Samejbrony zadziała jak sądzę... Będzie przesilenie... DOŚĆ
                  TEGO PAŃSTWA!!! DOŚĆ TYLE PAŃSTWA!!! DOŚĆ PAŃSTWA W OGÓLE!!!
                • Gość: X Re: Leppry nic nie rozwala IP: *.com / *.u.mcnet.pl 20.04.04, 13:44
                  Tu masz racje - Lepper "wspolzyje" wzorowo ze starymi komuchami.
                  On po prostu idealnie wykorzystuje (pasozytuje) na spolecznym zniecheceniu i
                  checi zaglosowania przeciwko "tym, co juz byli...
      • omar1 Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 12:55
        Drogi pandzlu .podłoż ta bombę tym s................synom .a co mi tam
      • mar_elx za 5-10 lat cena złota spadnie kilkukrotnie 17.04.04, 14:53
        niech napisała:

> Tylko oszczednosci w walucie zamien na zloto.
        > PS. 5% sie nalezy.

Tak myślę... Złoto coraz mniej będzie liczyć się jako metal, w którym mają
        pokrycie waluty...
        • niech Re: za 5-10 lat cena złota spadnie kilkukrotnie 17.04.04, 14:56
          Mar, ty lepiej kup sobie tombak.
    • omar1 Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 12:58
      pan_pndzelek napisał:

> Tak jest!!! Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! Nikogo chyba nie zdziwi jeśli
      > jeszcze raz przypomnę W JAK GŁĘBOKIEJ POGARDZIE MAM PAŃSTWO, TO PAŃSTWO...
      > Państwo rozumiane jako system prawny, socjalistyczny, urzędniczy,
      > przeregulowany, po prostu OBESRANY...
      >
      > W związku z tym, że jeśli czegoś się nie akceptuje to należy z tym walczyć
      > postanowiłem walczyć i ja... Otóż podjąłem wczoraj decyzję o zorganizowaniu
      > zamachu bombowego. Oczywiście nie jestem idiotą i nie zamierzam majstrować
      > przy trotylu bo przy moim szczęściu jedyną ofiarą byłbym ja sam, ujebałoby mi
      > rękę albo i co gorzej... Nie, nie... wąglik też nie wchodzi w grę bo też mam
      > gwarancję że tylko ja bym śmiertelnie pierdolnął z powodu zarazy...
      >
      > POSTANOWIŁEM ZAGŁOSOWAĆ NA LEPPERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      >
      > Mam dosyć tego państwa, tego systemu... Jeśli wygra Endrju to siłą rzeczy
      > dojdzie w końcu do przesilenia, coś w końcu PIERDOLNIE... A nic mnie tak nie
      > ucieszy jak to, kiedy ujrzę to państwo, ten system prawny WALĄCY SIĘ W
      > GRUZY... Proszę nie wzywać Biura Operacji Antyterrorystycznych ani też nie
      > przekonywać mnie do zmiany zdania... Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów
      > pójdę do głosowania i ZAGŁOSUJĘ NA LEPPERA!!!
      >
      > KONIEC I KROPKA...

przepraszam z chuja sie zerwałes ?
      • pan_pndzelek Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 13:01
        Z niczego się nie zerwałem. OŚWIADCZAM, ŻE ZAGŁOSUJĘ NA LEPPERA PONIEWAŻ
        PODJĄŁEM OSTATECZNĄ DECYZJĘ O ROZJEBANIU PAŃSTWA W DRE-BIEZ-GI...
        • omar1 Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 13:06
          pan_pndzelek napisał:

> Z niczego się nie zerwałem. OŚWIADCZAM, ŻE ZAGŁOSUJĘ NA LEPPERA PONIEWAŻ
          > PODJĄŁEM OSTATECZNĄ DECYZJĘ O ROZJEBANIU PAŃSTWA W DRE-BIEZ-GI...
          Zasmucasz mnie Pan i tyle.
          Koorwa trzeba byc zakochanym w lepperze,aby na niego głosowac.ja go p........ę
          • pan_pndzelek Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 13:13
            Polecam uważniejszą lekturę...

PS. Zakochany jestem nieustająco w Mojej Kobiecie oraz ostatnio w moim psie...
            Leppera zamierzam zdetonować pod zasranym, złodziejskim państwem... Nie dlatego
            że Lepper nie jest złodziejem tylko dlatego, że dużo gówna po wybuchu wyleci...
          • slodkoslony Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 13:13
            Omar , litości marzycielu .

Chcesz p...lić męskich bohaterow każdego z wątków ?
    • slodkoslony Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 13:02
      Pndzlu , no nie wiem ...

Już samo oskrobywanie z gówna p.Przewodniczącego zabierze ze dwa lata i zużyje
      większość biletów NBP.
      No i będziesz musiał pić biopaliwo .
      • pan_pndzelek Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 13:16
        Ale ja go nie będę oskrobywał... fuj... ja go ZDETONUJĘ...
        • omar1 Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 17.04.04, 13:18
          pan_pndzelek napisał:

> Ale ja go nie będę oskrobywał... fuj... ja go ZDETONUJĘ...
          roz.......ol sk.......na
          tyle moge powiedziec
    • abstrakt2003 Jeżeli prawdą jest to co piszesz o swoim szczęściu 17.04.04, 13:18
      to pewnie będziesz pierwszą ofiarą rządów Endrju Leppera I!
      • pan_pndzelek Re: Jeżeli prawdą jest to co piszesz o swoim szcz 17.04.04, 13:23
        Dotychczasowe rządy też mnie nie oszczędzały, gorzej już być nie może... Idę do
        urny...
        • omar1 Re: Jeżeli prawdą jest to co piszesz o swoim szcz 17.04.04, 13:30
          pan_pndzelek napisał:

> Dotychczasowe rządy też mnie nie oszczędzały, gorzej już być nie może... Idę
          do
          >
          > urny...
          czyje to prochy w tej urnie? (niestety leppera pokazywali w TVN24)
          Zyje skoorwysyn
          • pan_pndzelek Re: Jeżeli prawdą jest to co piszesz o swoim szcz 17.04.04, 13:37
            Prochy tego państwa...
            • omar1 Re: Jeżeli prawdą jest to co piszesz o swoim szcz 17.04.04, 13:42
              pan_pndzelek napisał:

> Prochy tego państwa...
              Drogi P_P z calą powaga odpowiadam,osraj to panstwo bo jego juz dawno nie
              ma.Pełno tu szwabów,żabojadów innych kundli.
              Cieszmy sie ,ze maj juz blisko!
              • pan_pndzelek Re: Jeżeli prawdą jest to co piszesz o swoim szcz 17.04.04, 13:50
                Rzecz w tym drogi Omarze, że ja to państwo osrałem dawno temu, tyle że ono od
                tego osrania nie zdechło i zdechnąć nie chce... Pora na bardziej radykalne
                rozwiązania...

Jak Renia Begier z Lepperem do władzy dojdą to będzie III SHRECKpospolita...
                • omar1 Re: Jeżeli prawdą jest to co piszesz o swoim szcz 17.04.04, 14:22
                  pan_pndzelek napisał:

> Rzecz w tym drogi Omarze, że ja to państwo osrałem dawno temu, tyle że ono od
                  > tego osrania nie zdechło i zdechnąć nie chce... Pora na bardziej radykalne
                  > rozwiązania...
                  >
                  > Jak Renia Begier z Lepperem do władzy dojdą to będzie III SHRECKpospolita...

jak renia z tym drugim ch. jak mu tam, to ja kierunek Monaco!
                  Tyle
                  I jeszcze jedno
                  Drogi P_P
                  czyzbys zapomniał o reszcie tzw. narodu? Co/dokąd oni maja sie wybrać?
                  Przeciez lepper dla nich powinien jeszcze dodoac jeden pkt tzw.programu ,-
                  rozbudowa cmentarzy!!!
                  • miltonia Re: Jeżeli prawdą jest to co piszesz o swoim szcz 17.04.04, 14:32
                    Alez ty Pndzel naiwny jestes az mi szczeka opadla. Nic sie nie rozpierdoli z
                    hukiem tylko dalej bedzie pograzalo. A juz co jak co, ale Jedrus do cudzej
                    kieszeni siegac bedzie jeszcze chetniej od komuchow.
                    • omar1 Re: Jeżeli prawdą jest to co piszesz o swoim szcz 17.04.04, 14:34
                      miltonia napisała:

> Alez ty Pndzel naiwny jestes az mi szczeka opadla. Nic sie nie rozpierdoli z
                      > hukiem tylko dalej bedzie pograzalo. A juz co jak co, ale Jedrus do cudzej
                      > kieszeni siegac bedzie jeszcze chetniej od komuchow.

Pedzlu!
                      Czytaj i ucz sie.
                      Pozdrawiam serdecznie
                    • Gość: p_p I do Milto jeszcze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 06:40
                      Rozpierdoli się Milto, rozpierdoli... Jeśli przejęcie władzy przez Samębronę z
                      Jędrkiem w charakterze premiera nie rozwali tego państwa TO JA OŚWIADCZAM ŻE JA
                      DLA CIEBIE SPECJALNIE TU ZASZCZEKAM... Tu na tem forumnie... Starczy?
                      • Gość: p_p I PS jeszcze IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 06:48
                        Gdyby istotnie i to nie zmogło tego państwa to oznacza że (i tak zaszczekam dla
                        ciebie)mechanizmy są tak przeżarte przez urzędniczą sitwę, że bez silniejszej
                        bomby się nie obędzie... Ja jej nie podłożę z powodów jak wyżej podano... zrobi
                        to... ktoś inny jak sądzę...
                      • miltonia Re: I do Milto jeszcze 20.04.04, 14:39
                        Eee, wolalabym jakas porzadna flache.

Pndzel, tak naprawde sama jestem ciekawa co bedzie, gdy Jedrus zacznie swoje
                        rzady, chociaz zludzen nie mam, ze to cos zmieni. Uczyni troche szkod, odejdzie
                        w nieslawie jak Miller, ktory tez obiecywal gruszki na wierzbie i potem co? Kto
                        nastepny? Zostala UPR ze zlotoustym przewodniczacym, ktory ma gotowe i gladkie
                        recepty na wszystko. Zbyt gladkie i jak dotad nigdzie specjalnie nie testowane
                        (z wyjatkiem jakichs babanowych panstewek ponoc, o ktorych niewiele wiemy).
                        W tej chwili nie ma nikogo, kto mialby potencjal zwalczyc te cala
                        biurokratyczno-korupcyjna machine. Zbyt wielu ludzi kreci swoje biznesiki
                        dzieki ukladom, lapowkom, ustawionym przetargom, zeby mozna to bylo ukrocic.
                        Kaczor niby probowal w Warszawie a tak na prawde sie osmieszyl. Polecialy
                        plotki a przy okazji sporo bogu ducha winnych ludzi, czesto wlasnie
                        niewygodnych bo nie chcieli brac lapowek ani "isc na reke", podlozono im swinie
                        przez tych co mocniejsi i taki to wlasnie efekt walki z korupcja.
                        Ta bezsilnosc powoduje, ze wielu ludzi po prostu godzi sie z tym, ze trzeba
                        albo posmarowac albo duzo stracic. Znam paru Don Kichotow, ktorzy prowadzac
                        biznes staraja sie robic to bez przekretow. Ich opowiesci o walce ze
                        skorumpowanymi urzedasami, o niezalatwianych miesiacami prostych sprawach, o
                        bezczelnych probach wymuszania lapowki nie pozwalaja mi uwierzyc, ze na
                        zgliszczach tego wszystkiego narodzi sie nowe. Dalej ci sami cwaniacy beda,
                        rowniez dzieki zasadzie, ze rasia rasie myje kontynuowac dzielo. W tej chwili
                        nie widze zadnej sily politycznej, ktora mialby zaplecze i moc by te stajnie
                        Augiasza uprzatnac. Jak z tego wyjsc tez nie wiem ale i w duze buum nie wierze.
    • Gość: pan_smochodzik Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: *.spray.net.pl 17.04.04, 14:38
      Czy to będzie bomba ,,samobójcza'' czy spierdolisz za granicę i będziesz
      patrzył jak wszyscy tutaj wyzdychamy????.
      • Gość: omar1 Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.04, 15:12
        ale jestes dziwmy i drobiazgowy,przeciez dla p-p bedzie bez róznicy co sie
        stanie z mięchem po wybuchu bomby!
        On jak sam słusznie zauważył bedzie w tym czasie opalał sie nad i grzał jajka w
        ciepłym południowym pisaku.od czasu do czasu mocząc swoje opalone ciało w
        ciepłym oceanie.
        tyle
        • Gość: obces Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.04, 17:18
          A ja w pewnym sensie rozumiem frustrację Pndzla i jego determinację żeby
          rozpieprzyć ten chory system, w którym tkwimy. Choć nie do końca - nie zgadzam
          się z zaproponowanym rozwiązaniem - tj. poparciem Samoobrony.
          Widzę dwa scenariusze:

1. Ewentualne zwycięstwo PO, tak naprwdę niewiele zmieni. Miejsce jednej sitwy
          zajmie druga. PO wprowadzi pewnie trochę ułatwień dla przedsiębiorców,
          zmniejszy biurokrację i podatki. Nie zmieni się jednak dotychczasowa filozofia
          funkcjonowania naszego państwa - nadal o sukcesie człowieka, firmy decydować
          będą kontakty, dojścia, widzimisię urzędników. Nadal odpowiedzialność za
          podejmowane decyzje przez urzędników każdego szczebla będzie rozmyta. Po prostu
          miejsce Leszka zajmie Janek, może trochę bardziej inteligentny, ludzki,
          światowy, ale nadal będzie chodzić o to samo - siedzieć przy korycie, które
          zapełniają podatnicy i żreć, nachapać się. Jak najwięcej. Bo za cztery lata
          Leszek może wrócić i osunąć od korytka.
          PO, dopóki nie wyrzuci ze swojej partii ewidentych złodzei, którzy zajmują
          eksponowane w niej stanowiska, nie ma po prostu moralnego prawa grać jedynego
          sprawiedliwego. Tzw. liberalizm tej partii jest również wybitnie naciągany.
          Oprócz koncepcji podatku liniowego (ciekawe w jakiej wysokości? - może 30
          procent?) nie przedstawiła żadnej spójnej koncepcji samoograniczenia wpływów
          państwa w gospodarce i życiu społecznym.

2. Ewentualny sukces Samoobrony zmieni rzeczywistość o tyle, że tą
          rzeczywistość rozp***li. Najprawdopodobniej w ciągu kilkunastu miesięcy
          będziemy mieli kryzys finansów publicznych. Nie przez Leppera, bo on jeszcze
          nie zdąży wiele rozp***lić w gospodarce, ale z powodu utraty zaufania do kraju
          u lichwiarzy. Nikt nie kupi naszych obligacji (przypominam, że roczny deficyt
          budżetowy wynosi ponad 10 mld USD). I z tej prostej przyczyny państwo nie
          będzie już mogło wydawać więcej niż zarabia. Chcąc nie chcąc trzeba będzie
          natychmiastowo, drastycznie ograniczyć wydatki budżetu o taką kwotę.
          Taki scenariusz daje szansę na otrzeźwienie, na oparcie naszej gospodarki,
          systemu politycznego na zdrowych liberalnych zasadach. Niestety to jest tylko
          szansa nie gwarancja. Wrodzony pesymizm każe mi wątpić czy będziemy w stanie ją
          wykorzystać. Raczej wpadniemy w jeszcze gorsze gówno.

Dlatego, mimo, że rozumiem argumenty Pndzla, nie podzielam jego recepty.
          Ja mam inną. Nie zamierzam wybierać pomiędzy barbarzyńcami a złodziejami.
          Zagłosuję (po raz pierwszy w życiu) na UPR. Może to będzie głos stracony. Nie
          wiem. Na pewno jest to lepszy i bezpieczniejszy sposób na pokazanie naszym
          politykom "faka" niż głosowanie na Leppera.
          • Gość: tolerancyjny Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.04, 17:33
            > Dlatego, mimo, że rozumiem argumenty Pndzla, nie podzielam jego recepty.
            > Ja mam inną. Nie zamierzam wybierać pomiędzy barbarzyńcami a złodziejami.
            > Zagłosuję (po raz pierwszy w życiu) na UPR. Może to będzie głos stracony. Nie
            > wiem. Na pewno jest to lepszy i bezpieczniejszy sposób na pokazanie naszym
            > politykom "faka" niż głosowanie na Leppera.

Ty to masz filozofie najleprza bo sprawdzona w twoim mniemaniu!

Wmawiasz wszystkim , że chodzisz do sąsiadki ją jebać,
            a tymczasem dajesz dupy sąsiadowi!!

• Gość: obces Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.04.04, 17:39
              Wiem, że coś chcesz mi powiedzieć. Czy możesz spróbować jeszcze raz?
              W szczególności rozwiń fragment dotyczący sąsiadów, bo nic nie zrozumiałem.
              • Gość: p_p Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 07:16
                Ja też nie zrozumiałem... z wyjątkiem jednego: "najleprza" to się pisze
                troszeczkę inaczej...
          • Gość: p_p Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 06:19
            1. Ewentualny spodziewany (przez Rokitę) sukces PO nie zmieni NIC... Opresja
            urzędnicza wzrośnie podatki również natomiast państwo trwać będzie nadal...

2. Bomba podłożona pod państwo (bomba w postaci Samoobrony) spowoduje iż
            wszyscy istotnie od tego państwa się odwrócą... wtedy to państwo w końcu
            eksploduje bądź imploduje... zawali się w końcu tak czy siak...

3. Pomysł z UPR-em uważam za dobry (mam do niego sentyment duży), tyle że jeśli
            ja z tobą zagłosuję na UPR to nic to nie zmieni... Jeśli zagłosuję z
            dziesięcioma milionami oszołomionych na Samoobronę to rozpierdolimy państwowość
            w drebiezgi...
            • Gość: Yan Pędzel na prezydenta!!!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.04.04, 06:34
              J.W.
            • Gość: Omar1 Re: P_ndzlu IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 09:44
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=12039007&a=12095013
              po tym poscie przestałem Cie rozumiec.
              Miłego dnia.
          • Gość: gacek I to jest właśnie genialny pomysł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:24
            UPR to ta ekipa od 3% podatku? z tym chudym łysym we władzach? to mdopiero
            wywrota!!! moze rzeczywiście tego nam trzeba. Ale na pewno nie zajebrony
            :)
            • Gość: habitus Re: I to jest właśnie genialny pomysł... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:20
              Uważam, że lepiej jest wesprzeć moralnie inną partię (powiedzmy UPR) bo Twój
              głos, Panie Pndzelku, jest nie tylko głosem wyborczym ale i cenną informacją
              dla biorących udział w wyborach (zarówno partii, jak i wyborców). Wygrana
              Leppera będzie początkiem jego klęski bo człowiek ten jest tylko wydmuszką,
              kreacją medialną. Sądzę, że jeżeli wygra po prostu stracimy parę lat, bo
              państwo i nielogiczne ustawy nadal będą działały. Wybieranie oszustów na
              stanowiska państwowe legitymizuje ich oszustwa. Chcesz tego?
              • Gość: P_P Re: I to jest właśnie genialny pomysł... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.04, 00:43
                Zgadzam się co do kreacji medialnej i ogólnie co do wydmuszki... Ale jestem
                również pewien że zwycięstwo Leppera będzie bombą podłożoną pod TO PAŃSTWO, TO
                ZŁODZIEJSKIE PAŃSTWO KTÓRE NA DZIŚ OKRADŁO MNIE Z 500.000 ZŁ. CZY TO JEST ZBYT
                MAŁY POWÓD>???? JA PIERDOLĘ ZŁODZIEJA KTÓRY MOŻE BEZKARNIE UKRAŚĆ MI TAKĄ
                SUMĘ... Tego złodzieja należy...(tego nie powiem żeby złodziej mnie nie
                oskarżył)
    • zarlaczka Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 20.04.04, 13:56
      Podłożysz drogi Pndzelku bomę, podłożysz, tylko obawiam się, że nie państwu,
      tylko sobie. Państwo, czyli urzędasy, zawsze sobie poradzą, a Ty?
    • Gość: habitus Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 09:17
      Lepper postanowił zostać królem Polski. Prerogatywy prezydenta w projekcie
      zmian konstytucji są takie, jakby samiutki "Wódz" szykował się na posadkę. A co
      będzie, kiedy ktoś inny wygra wybory prezydenckie? A może wybory zostaną
      zniesione dekretem?...
      • Gość: Endrjufil Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: 129.41.90.* 30.05.04, 10:13
        Endrju naszym kandydatem...
        • Gość: omar1 Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.04, 15:39
          Endrju ! na mydło dla sowieckiej hołoty.
    • basia Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 30.05.04, 16:15
      Każdy facet musi iść na wojnę, albo chociaż bombę podłożyć. Kurcze, baba jestem,
      bo bym na coś takiego nie wpadała.

• pan.pendzelek Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 30.05.04, 18:16
        Z czegoś trzeba żyć.
        A jak najszybciej wydusic kase ?
        Tylko bombeczka.
        ps
        Nie gniewajcie się,ale bryka(15L/100)kosztuje,
        na apartament też trzeba jakieś grosiki wydać.
        Nie wspominając już ,o kosztownych(i to jak)dziwkach z najwyższej półki
        • Gość: ? Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! IP: 80.72.34.* 30.05.04, 18:23
          ?
          • pan.pendzelek Re: >>>Postanowiłem podłożyć BOMBĘ!!! 30.05.04, 18:34
            Gość portalu: ? napisał(a):

> ?
            Co się dziwisz.
            Chcesz pozbawić pendzla ,środków do życia?
    • Gość: rok 2007 Rok 2007 IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:00
      Kontrola Inspekcji Postępowych Robotników i Rolników ujawniła kolejnego
      pasożyta społecznego. Zakończone badania statystyczne wykazały, że podczas
      ostatniej akcji "Wykopki 2006" niejaki Pan P. zebrał o 32,4% mniej ziemniaków
      niż inni uczestnicy społecznych akcji. Wobec przekroczenia niezgodnego z prawem
      wyniku 30% P. został skierowany do przymusowej dystrybucji płodów rolnych
      wybitnym działaczom robotniczo-chłopskim. Pomijając
      akcje "Żniwa", "Wykopki", "Wiosna" i "Jesień" pracy pasożytowi wystarczy do
      końca bieżącej pięciolatki. P. znany był już wcześniej z wrogiego nastawienia
      wobec Państwa. W 2005 roku, po antyspołecznej postawie w akcji "Płody rolne bez
      pośredników", ukarany został odebraniem paszportu. Po burzliwych latach rządów
      tzw. liberałów i dawnych układów wreszcie społeczństwo uzyskało Parlament na
      miarę swoich możliwości i oczekiwań. Zgodnie z ustawą z 2005 roku (tzw.
      Manifestem Społecznym) kadencja Sejmu i Senatu została przedłużona do 2020
      roku. W kraju słychać jednak postępowe głosy o rozwiązanie Senatu. Kandydaci na
      prezydenta, zarówno Andrzej Lepper, jak i Renata Begier, zapowiadają w swoich
      programach walkę o jednoizbowy parlament. Według obojga jest to główny powód
      destabilizacji rynku żywności po wprowadzeniu cen państwowych na produkty rolne
      oraz ustawowej marży dystrybucyjnej w wysokości 10% (tzw. marża PK - marża
      producent-konsument). IPRiR dostarcza coraz więcej żywności odebranej tzw.
      chomikom. Z radością informujemy, że decyzją Pana Prezydenta szeregi naszej
      Inspekcji zasili kolejnych 200tys. inspektorów. Drżyjcie chomiki, nieuczciwi
      pośrednicy i wszelkiej maści obiboki. Człowiek pracy może spać spokojnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka