Dodaj do ulubionych

Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1

08.02.11, 01:12
Szukam jakieś ciekawej restauracji gdzie można pójść z dziewczyną i spędzić miło czas w Walentynki, proszę o jakies propozycje.

P.S. nie chodzi mi o restauracje gdzie trzeba wydać min. 200 zł żeby coś zjeść normalnego i wypić, moje fundusze oscylują w okolicy 100-130 zł za dwie osoby.

Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły to z góry dziękuję.

Obserwuj wątek
    • j_karolak Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 08.02.11, 01:17
      Na Puławskiej niedlaeko skrzyżowania z Dolną jest bardzo smaczny chińczyk. Biorąc pod uwagę Twoje fundusze będzie mogli zjeść po około 5 dań głównych na głowę. Nie dość, że się najecie, to jeszcze zaimponujesz Jej dalekowschodnimi fascynacjami kulinarnymi. Naucz się jeść pałeczkami - kobiety to podnieca. I staraj się nie bekać - niektóre kobiety tego nie lubią. O tym, że warto przed randką umyć głowę wodą i jakimś detergentem nie muszę chyba wspominać. Kobiety uwielbiają zapach detergentów. Ja myję głowę specjalnym płynem - szamponem, ale w zasadzie każdy detergent jest skuteczny. Poza Kretem. Te kuleczki przylepiają się do włosów i mogą piec!
      • Gość: gość Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.11, 10:15
        Mc Donald będzie ok
        • Gość: Gosciu Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 IP: *.cli.nitronet.pl 08.02.11, 10:25
          Burger King w Złotych Tarasach. Niedrogo i w "Złotych"!!!
      • paulakasia Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 11.02.11, 22:39
        Panie karolak, widzę, że energii i błyskotliwości starcza Panu na wiele wątków. Gratuluję!
        I współczuję jednocześnie, że nie ma Pan nic lepszego do roboty...
    • nothing.at.all Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 08.02.11, 12:05
      Babooska jak lubicie rosyjską kuchnię.
      Mela Verde gdy preferujecie włoską.
      El Greco - też jest ok. Powinieneś zmieścić się w budżecie, nawet z tańszym winem albo z deserem.
      • waltana Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 11.02.11, 13:54
        Tak jak już ktoś powiedział, jeśli chodzi o w miarę tanie restauracje, to El Greco powinno być ok. Jedzenie dobre, wystrój też w miarę nastrojowy, więc powinniście spędzić miło walentynki. Tylko jeśli już wybierzesz jakąś knajpkę, to najlepiej zarezerwuj wcześniej miejsca. Bo pojedziesz, a okaże się, że nie ma żadnych szans na miejsce, to co wtedy zrobisz. A jak chcesz zrobić taką niecodzienną przyjemność dziewczynie, to możesz ją zabrać na koncert:) Jeśli spodobał się jej film Mamma Mia, to ten koncert też powinien, bo z przebojami Abby:) Ja się wybieram na niego, póki co czekam jeszcze na rozstrzygnięcie konkursu na mydwoje, mam nadzieję, że uda mi się je wygrać - tylko ze to jest koncert tylko dla uzytkownikow serwisu, ale nawet jeśli nie, to już mam upatrzoną osobę od której będę mogła odkupić bilet:)
    • radiomis Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 08.02.11, 13:12
      Chlopaku, a dzielnica?
      Mniejsza o dzielnice. Czy sadzisz, ze to musi byc restauracja? Moze cos slodkiego? Ciastko? Sernik Zorro w Mexicanie? Cocktail owocowy w Cavie? Founde dla 2 osob i troche niedrogiego wina w pizzerii Frascati?
      • Gość: Gosciu Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 IP: *.cli.nitronet.pl 08.02.11, 13:59
        Mniejsza z dzielnicą! Jak będzie tanio to można się autobusem przejechać!
        • chenoa1 Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 08.02.11, 19:00
          Spróbuj Tapas Bar Cuatro Caminos. Pyszne jedzenie i dasz radę zmieścić się w budżecie.
    • kredycik-i-wio Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 08.02.11, 19:12
      2 x kebab na cienkim i wino komandos = 21 zł
    • Gość: zxc Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 IP: 178.73.48.* 08.02.11, 22:43
      zapraszam do mnie...może nakręcimy coś walentynkowego...będzie wieczór niezapomniany...
    • Gość: janek Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.11, 14:06
      Adler w Blue City ma dobre jedzonko i przystępne ceny polecam
    • Gość: bezwalentynkowy Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 IP: *.acn.waw.pl 11.02.11, 04:22
      Widzę, że nie potrafisz myśleć samodzielnie i ślepo poddajesz się prawom tłumu. Dałeś sobie wcisnąć kit o tym "święcie" i bez chwili refleksji nad jego bezsensownością, bezwolnie wtapiasz się w szarą masę i płyniesz wraz z nią bez chwili zastanowienia, czy można myśleć samodzielnie i nie dawać się skubać restauratorom, którzy właśnie na milionach jeleni robią tego dnia interes roku. Dlaczego akurat tego jednego dnia masz iść do restauracji z kobietą? Pomyślałeś, że wszystkie knajpy będą wtedy zapchane? Pójdziedzie dzień, dwa dni wcześniej, później i będzie luźno, cicho i spokojnie. Ale nie, musicie płynąć bezmyślnie w potoku szarej masy i niczym oddział wojska na komendę iść akurat tego konkretnego dnia do knajpy, gdzie będą obłędne tłumy, gdzie nie będzie miejsc a restaurator będzie skubał naiwnych.
      • Gość: Gregory Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.11, 01:59
        Ha ha ha, interes roku! Ten dzień jest przekleństwem dla restauratorów i kelnerów w restauracjach. Nadchodzi się kupę leszczy co nie mogą dziewczyny zaprosić do domu i tak się wałęsają z 50 zł w kieszeni. Zajmują stoliki po kilka godzin przy rachunkach po 30 zł. Wiecej takich dni i wszystkie restauracje mogą się zwijać. Ten to przynajmniej przez rok uzbierał stówę. Pogratulować gestu dla wybranki serca.
    • Gość: arek87 Re: Restauracje na Wakentynki !!!!!!!!!!!1 IP: 77.252.125.* 11.02.11, 18:04
      Niedaleko Galerii Mokotów jest taka winiarnia Le Boheme na ulicy obrzeźnej, byłem tam w zeszłym tygodniu i bardzo mi się podobało polecam, zarwzerwowałem sobie stolik na walentynki na stronie podają że będzie specjalne menu walentynkowe zestawy za 80 zł ale nie wiem czy od pary czy od osoby, miejsce naprawdę ma fajny klimat polecili mi ją w żółtym telefonie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka