Dodaj do ulubionych

staremlociny.pl

08.02.11, 21:54
A więc otworzyłam stronę testową na 14 dni. Podejmuję się opłacania domeny www.staremlociny.pl . Narazie strona testowa znajduje się na www.staremlociny.home.pl/ i oczywiście jest jeszcze pusta i niedopracowana. Teraz liczę na Was. Po pierwsze co jeszcze zmienić i co powinno jeszcze być a po drugie najważniejsze jak to robimy bo zakładam, że strona jest nasza i ma powstać przy pomocy wszystkich. Ja, jak pisałam jestem tu nowa więc większość informacji mam suchych z internetu. Może ktoś chciałby napisać coś o historii (oczywiście będzie to na stronie zaznaczone i nie chcę przypisywać sobie niczyjej pracy). Tak samo zdjęcia ( co przedstawia i autor). Spotykam się jeszcze z informatykiem jutro. Strona jest moją pracą a nie jestem informatykiem więc napewno nie jest to szczyt techniki. Czekam na sugestie i szczerość, bo tak naprawdę nie wiem czy z moją wiedzą i umiejętnościami dam radę
Obserwuj wątek
    • rulatka Re: staremlociny.pl 28.02.11, 14:42
      Naniosłam kilka rzeczy na naszą stronę. Dalej czekam na ciekawe tematy. Panie Mirosławie, może napisze nam Pan ciekawą historię Młocin?
      • terranin59 Re: staremlociny.pl 11.03.11, 17:53
        Jak można się skontaktować posiadam ciekawe stare zdjęcia np. ul Pułkowej , muzeum z lwami po bokach drogi dojazdowej, jeżeli jesteś zainteresowana ich umieszczeniem, proszę o kontakt terranin@onet.eu i znam trochę historię Młocin też tą nieoficjalną pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka