Dodaj do ulubionych

Deweloper Ząbki BUD_DOM

• lukasz_skywalker Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 07.12.12, 21:26
      Witam Dusiu1985. Chętni przyłączymy się do Was. Po przeczytaniu Twojego postu jesteśmy nie miło zaskoczeni. Jestem po rozmowie z sąsiadem z trójki (mały lokal-65m2) który podpisał 2 akty w tym tygodniu na łączną sumę, bagatela prawie 4 tysięcy złotych. A może jest możliwość nie podpisywanie tego drugiego akty (na część wspólną)?
      Prosimy o dalsze instrukcje, zalecenia, podpowiedzi....
      Sąsiedzi z dwupoziomówki 4AB (36/2).

Pozdrawiamy Łukasz i Milena
      • beti8602 Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 08.12.12, 12:56
        hej. My jesteśmy z budynku 7, do podpisania aktu mamy jeszcze troche czasu ale generalnie też się przyłączam. Z tym notariuszem to jakaś paranoja :/
      • lukasz_skywalker Opowiedz Miasta na nasz wniosek dot. ul. Jagiełły 18.10.13, 19:17
        Witam Mieszkańców Osiadła Królewskie Marki (w końcu mogę to oficjalnie napisać ;) oraz mieszkańców i użytkowników ulicy Jagiełły.

Pod poniższymi linkami znajdziecie ,,Odpowiedz Urzędu Miasta Marki’’ na nasz wniosek dotyczący ujęcia w budżecie na rok 2014 naprawy nawierzchni ulicy Władysława Jagiełły w Markach.

Odpowiedz miasta jest typowo dyplomatyczna, nieprzekonywująca, tego się spodziewaliśmy. Nasz wniosek jest pierwszy małym krokiem do osiągnięcia celu…będziemy drążyć skałę dalej.

Dziękujemy za podpisy i zagazowanie. Oby tak dalej.

Zapraszamy do lektury i czekamy na jakieś pomysły.

Nasz wniosek:
        wrzucacz.pl/file/4961382116617/Wniosek--.pdf
        Odpowiedz miasta:
        wrzucacz.pl/file/1681382116513/Odpowiedz.pdf

Jeśli linki są nie do odtworzenia to dajcie mi znać

Kolejnym naszym krokiem będzie złożenie wniosku do ,,Mareckiego Budżety Obywatelskiego 2014’’
        Do podziału jest 500 000 PLN a jedna inwestycja nie może przekroczyć 100 000 PLN
        Wybór inwestycji odbędzie się na zasadzie głosowania przez mieszkańców- Jest nas trochę na naszej ulicy, więc jest szansa na wygraną :)
        W poniedziałek (21.10.2013r) wraz z Wiesławem postaramy się taki wniosek w imieniu nas wszystkich wypełnić i zgłosić do tego pilotażowego programu.

Zapraszam do lektury :

www.marki.pl/www/aktualnosc-1940-tytul-zdecyduj_na_co_wydac_pol_miliona
        Pozdrawiam Łukasz Skrzypek
    • lukasz_skywalker Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 07.12.12, 22:17
      Dusiu jeśli chodzi o nas to my jesteśmy do Twojej dyspozycji niemalże 24/h, 7dni w tygodniu.

Pozdrawiamy Milena i Łukasz 4ab (36/2)
      e mail: skrzyppo@op.pl
      tel. 502 793 599
    • zapotok1 Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 08.12.12, 21:36
      Witam ! My jesteśmy z 18/2 z chęcią się przyłączymy . 696-428-308
      • tomazzo_leg Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 09.12.12, 23:58
        Nie jestem pewien, ale przy negocjacjach z Panem Łukaszem i ich wspaniałym prawnikiem dotyczących umowy kupna lokalu był temat notariusza i chyba oni twardo stali przy tym, że ma być jeden notariusz dla wszystkich wskazany przez nich. Nie szukałem tego jeszcze, ale być może jest coś nawet o tym w umowie.
    • martazmarek Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 10.12.12, 22:24
      Witam,
      Popieram zmianę. Choć do podpisania naszego Aktu jeszcze trochę czasu, my też "piszemy się" na skorzystanie z usług alternatywnego notariusza , jakby co szukać nas pod 28/1.
      Pozdrowienia
      • kjagienka Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 15.12.12, 18:25
        Witam,
        Ja również jestem za, chociaż jeszcze trochę czasu do podpisania aktu mam. Będę jutro na osiedlu to z chęcią się podpiszę. Sąsiadka jest już umówiona z niejakim panem Bartkiem, więc dojdą 2 podpisy więcej.Lok. 20A
        Pozdrawiam
    • tomazzo_leg Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 17.12.12, 23:38
      nie przesadzajmy z tym ukrywaniem się czy też z "wrogami". Chyba podanie numeru lokalu jest bardziej czytelne do rozszyfrowania niż podanie jakiegoś imienia. Tak samo w wielu przypadkach możesz być "zdemaskowana" po nicku. Wygląda, że tutaj masz najwięcej do powiedzenia w temacie odrębnego notariusza. Mógłbym prosić o maila? Chciałbym porozmawiać na temat tej sprawy, a nie ma nas w Warszawie aktualnie i na budowę nie przyjedziemy w najbliższym czasie.
      p.s. jagienka pozdrowienia z dwójki :)
    • doma-torka Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 17.12.12, 23:39
      dusia - sama Pani prosiła na forum o wpisywanie numerów lokali (po których deweloper może odnaleźć pełne dane personalne wszystkich osób) a w taki sposób "ochrzania" Pani za podanie po prostu czyjegoś imienia???
    • tomazzo_leg Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 19.12.12, 16:49
      interpretację tego, czy ktoś się czegoś boi lub nie, niech każdy zostawi dla siebie. dusia1985 widać się nie boi, więc nie ma tematu. Ponawiam prośbę o kontakt w sprawie zmiany notariusza....czy o wszystkim rozmawiamy tutaj? Ja podpisu pod zadnym pismem złożyć nie mogę, bo mnie nie ma w Polsce teraz. Z chęcią się przyłączę, a sam nie będę tworzył odrębnej grupy ludzi chętnych na zmianę notariusza jak już jedna jest tworzona i mnie fizycznie w Markach nie ma, więc się jakoś skontaktujemy czy też nie? pozdrawiam wszystkich
    • volvo1984 Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 21.12.12, 07:52
      witam sąsiadów z osiedla

Z informacji które zostały nam udzielone od naszego sąsiada jasne jest ze rezygnujemy i temat jest zamknięty odnośnie aktów. Dziękujemy osobom które były chętne, lecz w tej sytuacji rozumiem jednego z mieszkańców, który odbył w naszym imieniu rozmowę z developerem i zrobił bym to samo. Chciał nam pomóc, mało jest takich ludzi, ponadto udostępnił nam swojego notariusza. Niestety jest podobno osoba która zaszkodziła naszemu sąsiadowi (ta osoba jest na naszej liście najwyraźniej), jest to jeden z naszych mieszkańców. Konto dusia1985 zostało usunięte z naszego serwisu, administrator tego forum najwyraźniej (tak zakładam, mogę się mylić) jest znajomym developera.
      Podsumowując, temat jest zamknięty a nasz sąsiad tak jak i my wszyscy podpiszemy te same akty u notariusza ze strony developera.
      P.S. Dziękujemy
      • bartek840 Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 21.12.12, 10:32
        witam

prośba do administratora o usunięcie postów odnośnie notariusza i developera.
        • marysiaaa888 Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 21.12.12, 21:17
          Witam.
          Wpisy usunęłam. Życzymy spokoju .Pozdrawiam serdecznie
      • marysiaaa888 Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 21.12.12, 21:22
        Witam.
        Najprościej oskarżyć kogoś bezpodstawnie. Niestety takie mamy teraz czasy.
        • tomazzo_leg Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 23.12.12, 00:21
          Może ktoś mi w skrócie wyjaśnić, dlaczego tak nagle temat jest zamknięty? Jak nie tutaj to na maila: tomileg@vp.pl Parokrotnie prosiłem dusie o taki kontakt bez odpowiedzi, to może ktoś inny to zrobi? Wygląda jakby deweloper kogoś przestraszył. Zapytam jeszcze zanim skontaktuję sie z moim prawnikiem czy zamiast dwóch oddzielnych aktów nie można spisać jednego aktu w dwóch częściach (podpunktach, paragrafach...)
          • lukasz_skywalker Odpowiedz Miasta na nasz wniosek dot. ul.Jagiełły 18.10.13, 19:20
            Witam Mieszkańców Osiadła Królewskie Marki (w końcu mogę to oficjalnie napisać ;) oraz mieszkańców i użytkowników ulicy Jagiełły.

Pod poniższymi linkami znajdziecie ,,Odpowiedz Urzędu Miasta Marki’’ na nasz wniosek dotyczący ujęcia w budżecie na rok 2014 naprawy nawierzchni ulicy Władysława Jagiełły w Markach.

Odpowiedz miasta jest typowo dyplomatyczna, nieprzekonywująca, tego się spodziewaliśmy. Nasz wniosek jest pierwszy małym krokiem do osiągnięcia celu…będziemy drążyć skałę dalej.

Dziękujemy za podpisy i zaangażowanie. Oby tak dalej.

Zapraszamy do lektury i czekamy na jakieś pomysły.

Nasz wniosek:
            wrzucacz.pl/file/4961382116617/Wniosek--.pdf
            Odpowiedz miasta:
            wrzucacz.pl/file/1681382116513/Odpowiedz.pdf

Jeśli linki są nie do odtworzenia to dajcie mi znać

Kolejnym naszym krokiem będzie złożenie wniosku do ,,Mareckiego Budżety Obywatelskiego 2014’’
            Do podziału jest 500 000 PLN a jedna inwestycja nie może przekroczyć 100 000 PLN
            Wybór inwestycji odbędzie się na zasadzie głosowania przez mieszkańców- Jest nas trochę na naszej ulicy, więc jest szansa na wygraną :)
            W poniedziałek (21.10.2013r) wraz z Wiesławem postaramy się taki wniosek w imieniu nas wszystkich wypełnić i zgłosić do tego pilotażowego programu.

Zapraszam do lektury :

www.marki.pl/www/aktualnosc-1940-tytul-zdecyduj_na_co_wydac_pol_miliona
            Pozdrawiam Łukasz Skrzypek
    • marta382 Re: Deweloper Ząbki BUD_DOM 07.02.16, 00:56
      Szukam osób, które kupiły mieszkania w Czechowicach-Dziedzicach bądź w Bielsku-Białej wybudowane przez tego dewelopera. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka