Dodaj do ulubionych

WYŁĄCZENIA PRĄDU

04.06.11, 16:41
Co się dzieje w Radzyminie, że każdej nocy wyłączany jest na chwile prąd? Czy to jest z winy PGE czy kogoś innego? Może ta sytuacja występuje tylko na Osiedlu Reymonta???????
Obserwuj wątek
    • rypioze Re: WYŁĄCZENIA PRĄDU 06.06.11, 21:53
      To się dzieje czasami kilka razy na dobę i na Victorii też.Trzeba będzie wystąpić o zwrot kosztów uszkodzonego sprzętu to może przestaną.
      • 19margo78 Re: WYŁĄCZENIA PRĄDU 09.06.11, 11:10
        Problem dotyka także okolic ulicy Polnej w granicach godziny 20:00 +- 30 minut. PGE ponoć wie już o problemie-było już sporo zgłoszeń. Z tego co powiedzieli u nich jest to duży znak "?" i szukają powodu dlaczego tak jest. Jak dla mnie stała jaka występuje [przynajmniej w mojej okolicy] może świadczyć o załączaniu jakichś urządzeń w jakimś zakładzie. Mamy dwa duże zakłady w tym okręgu, a może "Zielony" domowy ogród ;) . I jeszcze jedno...uwagę skierowali na głównej linii przesyłowej, więc chyba jednak u nich.
        W moim przypadku to mocno irytująca sprawa kiedy traci się godzinę pracy na PC...a jak długo może wytrzymać komputer? Pewnie nie długo.
    • inneska80 Re: WYŁĄCZENIA PRĄDU 09.06.11, 14:55
      a to nie pojawiło sie od kiedy trwaja prace na nowym budynku dewelopera???????? od kiedy powstaje Centrum Park?
      • 19margo78 Re: WYŁĄCZENIA PRĄDU 09.06.11, 15:10
        A tego to nie wiem. Punkt bazowy jaki ja bym obra, to dzień kiedy na 110V dokładali dodatkowe zabezpieczenia [ul. Oliwkowa], czyli jakieś 2 lub 3 tygodnie temu. Ale kto wie...
        • moreno150 Re: WYŁĄCZENIA PRĄDU 12.06.11, 16:44
          Mi poszedł ruter i czajnik
          • inneska80 Re: WYŁĄCZENIA PRĄDU 21.06.11, 08:39
            chyba zgłoszenia do PGE poskutkowały- bo jak na razie jest okej.
            • 19margo78 Re: WYŁĄCZENIA PRĄDU 21.06.11, 22:25
              Potwierdzam, jak na razie jest OK. Niestety komputery, router i drukarka nie pracują poprawnie...trzeba od nowa konfigurować...
              • inneska80 Re: WYŁĄCZENIA PRĄDU 05.08.11, 08:25
                znowu zaczyna sie powtarzac ta sytuacja- ciekawe dlaczego tak sie dzieje????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka