Dodaj do ulubionych

Jechalem tramwajem w srode

10.07.11, 20:00
Dopiero dzis wyszedlem ze stuporu i moglem oglosic te sensacyjna wiadomosc publicznie.
Wspaniala podroz,dowiedzialem sie,ze moge urzadzic wesele w tramwaju,moge go tez wynajac na dowolna okazje.Przy okazji musze pochwalic warszawskie tramwaje za mobilizowanie warszawiakow do korzystania ze zdobyczy cywiliacacyjnych.Po wyjsciu z niezatloczonego ponad miare tramwaju ,moje ubranie nadawalo sie tylko do prania,a moje,boskie skadinad,cialo,tylko do kapieli.Zaduch,duchota,zamkniete okna,zero klimatyzacji.
Jedno jest pewne -nigdy wiecej
Obserwuj wątek
    • 0ffka Re: Jechalem tramwajem w srode 10.07.11, 20:04
      Kixx ale tańczyć na rurze w tramwaju nie możesz ;P
    • blawatek33 Re: Jechalem tramwajem w srode 11.07.11, 08:57
      Współczuję. Poruszyłes mnie do głebi ta historią. A teraz wracaj do siebie na wieś i opowiedz tę straszna historie swoim kumplom spod "GieeSu".
      • Gość: Duch Re: Jechalem tramwajem w srode IP: 91.216.239.* 11.07.11, 09:52
        Ha ha, ale mu dałaś. Wielki szacun za odwagę. Nieczęsto spotyka się tak wyrafinowany popis elokwencji!
    • Gość: gość Re: Jechalem tramwajem w srode IP: *.centertel.pl 11.07.11, 09:59
      urzekła mnie Waszmości historia, ale takie rzeczy to tylko w Erze. ja po wejściu do tramwaju natychmiast otwieram wszystkie okna i szyberdachy i jest super jazda
    • Gość: Antybelka Re: Jechalem tramwajem w srode IP: *.dynamic.chello.pl 11.07.11, 22:11
      Co mają powiedzieć gołodupcy z Żoliborza, co najmują tam nory od państwa inteligencji, biegają po pół kilometra z osiedli na wszędobylskie na tej dzielnicy tramwaje i codziennie muszą się nimi tłuc?
      ZLIKWIDOWAĆ TRAMWAJE, dajcie żyć gołodupcom i studentom z Żoliborza, co ich na auta nie stać.
    • Gość: a Re: Jechalem tramwajem w srode IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.11, 23:56
      Coraz częściej jeżdżę tramwajem. To chyba najlepszy miejski środek transportu. Przy okazji odpoczywam po wielu latach spędzonych za kółkiem. Brudne buractwo rzeczywiście stanowi problem, ale nie jest takim zagrożeniem, jak buractwo spotykane na jezdniach. Szczęśliwie nie trafiam na zatłoczone tramwaje, więc mogę się odsunąć. Ale ja żyję po prawej stronie Wisły, pewnie mam lepiej ;)
    • maitresse.d.un.francais ale okna to mogłeś otworzyć? 14.07.11, 13:03
      rzekoma klimatyzacja to i w autobusach jest

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka