Dodaj do ulubionych

Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie...

IP: *.polimex-mostostal.pl 02.09.11, 14:10
Praga, a szczególnie Brzeska to super lokalizacja. Tam to co najwyżej może być festiwal meneli i bandziorów.
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... IP: 212.160.148.* 02.09.11, 14:15
      więcej pomysłów na weekend w warszawie: www.placdefilad.com
    • Gość: jaxa Sabaton IP: *.isource.pl 02.09.11, 14:17
      Grupa Sabaton gra i śpiewa także o bohaterskich niemieckich dywizjach pancernych i wielu innych tego typu porywających sprawach.
    • Gość: Prażan A Ty z jakiego festiwalu sie urwaleś? IP: *.acn.waw.pl 02.09.11, 14:20
      Trolli i debili?
    • Gość: kosher Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... IP: 62.29.168.* 02.09.11, 15:25
      Wszystko pięknie tylko brakuje mi meczu Olimpii z Przyszłością Włochy- sobota godz. 11:00 na Rybnickiej 25 we Włochach.
    • Gość: port nad Wisla Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... IP: *.pragapld.waw.pl 02.09.11, 15:42
      No to znowu nie bede mogl spac w weekend przez halasy. W poniedzialek odespie w pracy, na pohybel PKB.
    • Gość: Magda Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... IP: *.171.90.163.static.crowley.pl 02.09.11, 15:57
      Autor nie wymienił Święta Kawalerii Polskiej, które odbywa się w ten weekend, głównie na pl. Piłsudskiego oraz na hipodromie na Kozielskiej.

Szczegółowe informacje dostępne tutaj:

www.dgw.wp.mil.pl/pl/49.html
    • asperamanka Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... 02.09.11, 18:44
      Otworzyłem, zobaczyć co się będzie działo w mieście. Ale klikać 15 razy, i marnować czas, nie zamierzam, poprzestałem na pierwszej stronie. Ten podział materiału na slajdy w Gazecie to się zrobiła istna plaga.
      • Gość: koko a ja przeklikałem i nuda z nędzą a tytuł jakby IP: *.home.aster.pl 02.09.11, 20:30

karnawał z rio przyjechał
      • mk72 Re: Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w m 02.09.11, 21:31
        > Otworzyłem, zobaczyć co się będzie działo w mieście. Ale klikać 15 razy, i marn
        > ować czas, nie zamierzam, poprzestałem na pierwszej stronie. Ten podział materi
        > ału na slajdy w Gazecie to się zrobiła istna plaga.

Popieram...
      • Gość: mr Re: Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w m IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 09:46
        też mi się nie chce dalej kllikać
    • Gość: bułka Zrób loda ze scooby doo wymiata! IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 23:41
    • hrabia_piotr Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń NA mieśc 03.09.11, 08:41
      Chyba NA mieście!

Jak się mieszka w mieście, to idzie się NA miasto i jest się NA mieście. Jak się mieszka poza miastem, to jedzie się DO miasta i jest się W mieście.

Widać, skąd są "redachtorzy" stołecznej.
    • Gość: jan 15X klikamy dla Google IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 10:00
    • Gość: pra dziad Re: Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w m IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.11, 14:07
      Kewin,
      jesteś metroseksualną ciotą, która przyjechała do miasta ze swojej wioski bo tam nie mogła się ujawnić, niepradważ?
      • Gość: adi Re: Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w m IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.11, 22:26
        A ten lód ze Scooby-Doo to będzie z połykiem, czy raczej na twarz redaktorów?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka