Gość: Kewin IP: *.polimex-mostostal.pl 02.09.11, 14:10 Praga, a szczególnie Brzeska to super lokalizacja. Tam to co najwyżej może być festiwal meneli i bandziorów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autor Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... IP: 212.160.148.* 02.09.11, 14:15 więcej pomysłów na weekend w warszawie: www.placdefilad.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Sabaton IP: *.isource.pl 02.09.11, 14:17 Grupa Sabaton gra i śpiewa także o bohaterskich niemieckich dywizjach pancernych i wielu innych tego typu porywających sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prażan A Ty z jakiego festiwalu sie urwaleś? IP: *.acn.waw.pl 02.09.11, 14:20 Trolli i debili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosher Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... IP: 62.29.168.* 02.09.11, 15:25 Wszystko pięknie tylko brakuje mi meczu Olimpii z Przyszłością Włochy- sobota godz. 11:00 na Rybnickiej 25 we Włochach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: port nad Wisla Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... IP: *.pragapld.waw.pl 02.09.11, 15:42 No to znowu nie bede mogl spac w weekend przez halasy. W poniedzialek odespie w pracy, na pohybel PKB. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... IP: *.171.90.163.static.crowley.pl 02.09.11, 15:57 Autor nie wymienił Święta Kawalerii Polskiej, które odbywa się w ten weekend, głównie na pl. Piłsudskiego oraz na hipodromie na Kozielskiej. Szczegółowe informacje dostępne tutaj: www.dgw.wp.mil.pl/pl/49.html Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w mie... 02.09.11, 18:44 Otworzyłem, zobaczyć co się będzie działo w mieście. Ale klikać 15 razy, i marnować czas, nie zamierzam, poprzestałem na pierwszej stronie. Ten podział materiału na slajdy w Gazecie to się zrobiła istna plaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko a ja przeklikałem i nuda z nędzą a tytuł jakby IP: *.home.aster.pl 02.09.11, 20:30 karnawał z rio przyjechał Odpowiedz Link Zgłoś
mk72 Re: Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w m 02.09.11, 21:31 > Otworzyłem, zobaczyć co się będzie działo w mieście. Ale klikać 15 razy, i marn > ować czas, nie zamierzam, poprzestałem na pierwszej stronie. Ten podział materi > ału na slajdy w Gazecie to się zrobiła istna plaga. Popieram... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w m IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.11, 09:46 też mi się nie chce dalej kllikać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bułka Zrób loda ze scooby doo wymiata! IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.11, 23:41 Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_piotr Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń NA mieśc 03.09.11, 08:41 Chyba NA mieście! Jak się mieszka w mieście, to idzie się NA miasto i jest się NA mieście. Jak się mieszka poza miastem, to jedzie się DO miasta i jest się W mieście. Widać, skąd są "redachtorzy" stołecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pra dziad Re: Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w m IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.09.11, 14:07 Kewin, jesteś metroseksualną ciotą, która przyjechała do miasta ze swojej wioski bo tam nie mogła się ujawnić, niepradważ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Dobrze zaplanuj weekend: mnóstwo wydarzeń w m IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.11, 22:26 A ten lód ze Scooby-Doo to będzie z połykiem, czy raczej na twarz redaktorów? Odpowiedz Link Zgłoś