Dodaj do ulubionych

prezenty pod choinkę

15.12.02, 22:11
Mimo, że przez pedagog SS zostalismy opuszczeni nie zaniedbaliśmy nauki.
Należy się więc nagroda i to nie byle jaka. Proszę zgłaszać co chcecie dostać
pod choinkę, a już Niech jako zastępca SS i Święty Mikołaj jednocześnie na
pewno nam te prezenty dostarczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: niedoszły uczeń Re: prezenty pod choinkę IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 22:20
      miltonia napisała:

> a już Niech jako zastępca SS i Święty Mikołaj jednocześnie na pewno nam te
      prezenty dostarczy.

Obyś się nie zdziwiła
    • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 15.12.02, 22:51
      a jesli moj wymarzony prezent nie zmiesci sie pod choinka,
      czy jest przewidziane jakies inne miejsce?
      bo nie wiem gdzie mam szukac....
      • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:05
        Dajcie mi glowe niedoszlego ucznia.
        • Gość: niedoszły uczeń Re: prezenty pod choinkę IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 23:19
          a po co? brakuje Ci nieraz tego najważniejszego?
          • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:26
            Niedoszly uczniu, zeby byc dowcipnym trzeba miec albo talent albo trzeba
            cwiczyc. A ty... No coz, kon jaki jest, kazdy widzi.
            PS. A skad ten masochizm wchodzenia na to forum? Zgubiles tu cos?
            • Gość: niedoszły uczeń Re: prezenty pod choinkę IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 23:34
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Niedoszly uczniu, zeby byc dowcipnym trzeba miec albo talent albo trzeba
              > cwiczyc.
              jak tu dłużej "powchodzę" pewnie się wyćwiczę, talentu tu obecnych nigdy nie
              osiągnę
              > A ty... No coz, kon jaki jest, kazdy widzi.
              > PS. A skad ten masochizm wchodzenia na to forum? Zgubiles tu cos?
              tak, chęć nauki [dobrego smaku i poziomu rozmowy]
              • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:38
                Idioto, jesli to tu zgubiles, to znaczy ze chcesz to tu odnalezc. A
                deklarujesz, ze tego tu nie ma. Kumasz cos? Powinienes chyba stad spieprzac
                gdzie pieprz rosnie. A gdzie pieprz rosnie - no tak, tego ucza w szkolach, to
                skad masz wiedziec.
                PS. Ty chyba sie musisz soba brzydzic. Jak czujesz sie przy stole w czasie
                konsumpcji?
                • Gość: niedoszły uczeń Re: prezenty pod choinkę IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 23:42

> PS. Ty chyba sie musisz soba brzydzic. Jak czujesz sie przy stole w czasie
                  > konsumpcji?
                  fatalnie, jak przede mną taki współbiesiadnik
                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:43
                    Nie, moj drogi, to sie nie zdarzylo i nie zdarzy. Ja nie jadam w toalecie.
                    PS. Powtarzam, bo nie skumales - jak ci tu tak zle, to pociagnij za lancuszek i
                    plyn dalej.
                    • Gość: niedoszły uczeń Re: prezenty pod choinkę IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 23:48

> Nie, moj drogi, to sie nie zdarzylo i nie zdarzy. Ja nie jadam w toalecie.
                      > PS. Powtarzam, bo nie skumales - jak ci tu tak zle, to pociagnij za lancuszek
                      i
                      >
                      > plyn dalej.
                      byle nie z tym, co już w toalecie leży
                      • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:50
                        Pudlo, glupku, pudlo - jak zwykle, zreszta.
                        • Gość: niedoszły uczeń Re: prezenty pod choinkę IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 23:53
                          swoją drogą - ciekawa jest Twoja chęć (mimo obelg) do rozmowy
                          • miltonia Re: prezenty pod choinkę 15.12.02, 23:54
                            Długo jeszcze potrwa ta wymiana uprzejmości?
                            • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 15.12.02, 23:55
                              no wlasnie zrobcie cos zeby rozladowac ta atmosfere
                          • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 23:56
                            Czekam, debilu, na glosy moich znajomych. Wymiana postow z toba to nie jest to
                            co misie lubia najbardziej. Ale ty zdaje sie jestes bardziej monotematyczny.
                            Czy zaistniales gdzies bez mojego kontekstu?
                            • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 15.12.02, 23:58
                              eeeee starczy juz....ciekawe kto ma wieksza "klase-hihi"dac temu "przerwe"..:)
                              • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:00
                                Tradycja, to - jak zawsze - ten owad zaczal. Ma jakis problem. Czy mozemy mu
                                pomoc?
                                • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:05
                                  On zaczął, a Ty skończ. A obelgai to dowód na brak argumentów. Wstyd mi Niech
                                  za Ciebie. Tyle tu nad Tobą pracujemy, żeby jakos zaorać ten ugór a Ty ciągle w
                                  jakąś pyskówkę się wdajesz. Marsz do kąta.
                                • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:05
                                  Niech sie buja...czasami trzeba zrozumiec sprawnych innaczej.Tyle sie mowi o
                                  tolerancji.
                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:08
                                    Wiecie, ja uwielbiam byc niegrzeczny. I agresywny. Ale tak naprawde jestem
                                    grzeczny i lagodny. Ale nieczesto. Bo sie tego wstydze.
                                    • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:10
                                      I trenujesz ta agresje na forum?
                                      • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:16
                                        Ja te agresje trenuje tez, niestety, w realu. Wczoraj po imprezie cos sie
                                        wydarzylo, musialem wyjsc w srodku w nocy po pijaku z domu, i wdalem sie w spor
                                        z osmioma facetami. Kumpel, ktory byl ze mna, spietral, a mnie pewnie by
                                        zabili, ale na szczescie zrobilo sie zbiegowisko. Oj, cud ze zyje.
                                        • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:19

> Ja te agresje trenuje tez, niestety, w realu. Wczoraj po imprezie cos sie
                                          > wydarzylo, musialem wyjsc w srodku w nocy po pijaku z domu, i wdalem sie w
                                          spor
                                          >
                                          > z osmioma facetami. Kumpel, ktory byl ze mna, spietral, a mnie pewnie by
                                          > zabili, ale na szczescie zrobilo sie zbiegowisko. Oj, cud ze zyje.

Coś polewasz. W środku nocy zbiegowisko?
                                    • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:14
                                      Więcej śmiałości. Wiemy, wiemy, że pokrywasz swoje niedostatki nonszalancją,
                                      agresją i czym tam jeszcze. Ale przecież świetlicowy pedagog stara się jak
                                      może, pani psycholog na Tobie będzie się doktoryzować, już wydawało się, że
                                      sytuacja opanowana, a tu wystarczyło parę godzin trzeźwości i wszystko na
                                      marne. Od nowego roku trzeba będzie się za Ciebie ostro wziąć.
                                      • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:17
                                        i rozga go...a jak...
                                    • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:18

> Wiecie, ja uwielbiam byc niegrzeczny. I agresywny. Ale tak naprawde jestem
                                      > grzeczny i lagodny. Ale nieczesto. Bo sie tego wstydze.

Idą święta, Niechu, więc sobie zrób sobie prezent i bądź przez kilka dni takim
                                      jakim lubisz być. A i Miltonia radość będzie miała, że jej ciężka praca wydała
                                      wreszcie owoce.
                                      • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:20
                                        Ale ja dla was jestem jak ojciec Wirgilusz! I hiszpanski kochanek! Co wiecej
                                        moge zrobic?
                                        • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:21
                                          i jak Wielki Brat:)
                                        • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:22
                                          Dużo jeszcze, dużo. Jesteśmy zachłanne.
                                          • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:23
                                            Jestes idolem wielbi cie tlum...
                                            • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:25
                                              tradycja1 napisała:

> Jestes idolem wielbi cie tlum...
                                              Jeszcze gotów w to uwierzyć.
                                          • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:23
                                            Bierzcie wszystko. Ale z przyleglosciami.
                                        • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:25

> Ale ja dla was jestem jak ojciec Wirgilusz! I hiszpanski kochanek! Co wiecej
                                          > moge zrobic?

Tatkę Wirgiliusza możesz sobie darować. Hiszpański kochanek jak najbardziej. I
                                          możesz jeszcze kupić dużo prezentów pod choinkę.
                                          • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:27
                                            A co chcialabys dostac? Chodzi o prezenty, bo coz moze dac hiszpanski kochanek?
                                            • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:31

> A co chcialabys dostac? Chodzi o prezenty, bo coz moze dac hiszpanski
                                              kochanek?

Lubię niespodzianki.
                                              A hiszpański kochanek może dać dużo rozkoszy (skoro nim
                                              jesteś to chyba powinieneś to wiedzieć).

• Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:35
                                                Rozkosz to banal. Daje ja bez zadnego wysilku, co wiec moze byc warta? A
                                                niespodzianka? Pomyslimy, zobaczymy...
                                                • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:38
                                                  pewnie bedzie banalna,po co sie wysilac...
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:40
                                                    Nie, nie, nie, skoro sie wysile, na pewno nie bedzie. Taki juz jestem.
                                                  • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:41
                                                    a to przepraszam...nastepnej sie cos dostanie...
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:43
                                                    Tradycja, dla ciebie wszystko, dla innych reszta. Przeciez wiesz.
                                                  • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:45

> Tradycja, dla ciebie wszystko, dla innych reszta. Przeciez wiesz.
                                                    Nie ma reszty jak juz to biore wszystko.Nie lubie sie dzielic.Przeciez wiesz.
                                                  • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:43
                                                    No to się wysil, ale z drugiej strony, czasem coś banalnego może być też
                                                    przyjemne.
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 00:49
                                                    No to krotka pilka. Albo Tradycja wezmie wszystko, albo Zarlaczka dostanie
                                                    wszystko. A to ci ambaras!
                                                  • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:53

> No to krotka pilka. Albo Tradycja wezmie wszystko, albo Zarlaczka dostanie
                                                    > wszystko. A to ci ambaras!

O nie! Żarłaczka bierze tylko towar pierwszej jakości, a nie jakieś tam
                                                    odrzuty, nawet odrzuty tradycyjne.
                                                  • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:54

> No to krotka pilka. Albo Tradycja wezmie wszystko, albo Zarlaczka dostanie
                                                    > wszystko. A to ci ambaras!
                                                    Tzn jesli ja nie wezme to zalaczka dostanie tak?
                                                    tzn ona moze tylko dostac nie moze wziac?
                                                    a ja nie moge dostac tylko musze zabrac?
                                                  • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 00:58
                                                    A o co się właściwie bijecie? O te zużyte resztki Niecha?
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:00
                                                    Dobra, potne sie, ale jaka to korzysc z truchla po Niechu?
                                                  • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:11

> Dobra, potne sie, ale jaka to korzysc z truchla po Niechu?

Nie chcę się powarzać, ale chyba muszę. Ja biorę tylko towar pierwszego gatunku
                                                    i to w całości. W związku z powyższym, z żalem ogromnym, ale muszę z Ciebie
                                                    Niechu zrezygnować. Co oczywiście nie znaczy, że rezygnuję z obiecanych przez
                                                    Ciebie prezentów.

• tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:02
                                                    A nie jestes na gwarancji?
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:03
                                                    Unijne przepisy gwarantuja dwa lata, a ja mam troche wiecej.
                                                  • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:04
                                                    A rękojmia?
                                                  • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:06
                                                    2 lata +?
                                                    a mozna reklamowac jakby cos nawalalo?
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:07
                                                    Rekojmia? Musze sprawdzic przepisy. Reklamowac? Tak, u mnie.
                                                  • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:07
                                                    miltonia napisała:

> A o co się właściwie bijecie? O te zużyte resztki Niecha?

Po pierwsze wcale się nie bijemy, a po drugie, to skąd wiesz, że Niech to
                                                    resztki i to zużyte. Może on był którymś z Twoich mężów i żeś zazdrosna.
                                                  • tradycja1 Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:10
                                                    a czy mozna sprawdzic ksiegi wieczyste?cos mi tu nie gra...
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:11
                                                    Ksiegi? Taa, mam je u siebie.
                                                  • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:12
                                                    Księgi dawno zmurszały.
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:13
                                                    Ale ja tylko troche.
                                                  • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:15
                                                    No dobra. To w końcu jakie będą te prezenty pod choinkę? Jeden lekko zmurszały
                                                    Niech wszystkich nie obleci.
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:20
                                                    Nie znasz mozliwosci Niecha. Nawet zmurszalego.
                                                    PS. Practice makes perfect.
                                                  • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:29

> Nie znasz mozliwosci Niecha. Nawet zmurszalego.
                                                    > PS. Practice makes perfect.

Chwalić to się każdy może. Dowody poproszę.
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:32
                                                    Hi, hi. Wirtualnie nie potrafie.
                                                  • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:34
                                                    Jak byś miał możliwości, to być potrafił w każdy sposób. Od razu wiedziałam,
                                                    żeś chwalipięta.
                                                  • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:35
                                                    Potrafisz, potrafisz, tylko się krygujesz.
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:41
                                                    Przepraszam, dziewczeta, ale wirtual mnie nie bierze. Ja lubie dotknac.
                                                  • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:50

> Przepraszam, dziewczeta, ale wirtual mnie nie bierze. Ja lubie dotknac.

Nieszku, ja czegoś nie kumam, a umysł mój jasny, bom prawie cały dzień
                                                    przespała, miałeś nam pokazać swoje możliwości, a tu raptem chcesz dotykać, to
                                                    każdy potrafi.
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:51
                                                    Dotykac tak, ale jak dotykac! Wszyscy potrafia wszystko, ale co z tego wynika?
                                                  • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:55

> Dotykac tak, ale jak dotykac! Wszyscy potrafia wszystko, ale co z tego wynika?

Jak dotykać? To chociaż opisz, jak nie możesz zaprezentować.
                                                    E, jak tam zdolna jestem, ale żebym wszystko potrafiła, to nie.
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.02, 01:57
                                                    Napisalem - virtual no, travaho si!
                                                  • zarlaczka Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 01:59
                                                    Teraz żeby towar sprzedać, to trzeba go najpierw zareklamować. Reklama, Niechu,
                                                    reklama to podstawa.
                                                  • miltonia Re: prezenty pod choinkę 16.12.02, 12:11

> Dotykac tak, ale jak dotykac! Wszyscy potrafia wszystko, ale co z tego wynika?

A co wynika z Twojego dotykania?
                                                  • Gość: Niech Re: prezenty pod choinkę IP: 217.197.165.* 16.12.02, 13:48
                                                    Nie wiem, nie pamietam, ja tak dawno dotykalem...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka