Dodaj do ulubionych

Wstyd Panie Profesore!!!

IP: *.*.*.* 05.07.01, 16:22
Wyglada na to ze Pan Profesor Buzek obrazil sie za list ktory otrzymal od Ministra Lecha
Kaczynskiego.
Wg mnie Pan Kaczynski wreszcie dobral sie do dup komu trzeba i zaczal wyrywac chwasty. No i
wreszcie sie to komus nie spodobalo. Ale zeby Pan Profesor tez byl zamieszany w caly ten burdel -
wstyd!!! A moze on tak na prawde nie ma nawet magistra, albo kupil go na stadionie 10-cio lecia.
Skandal w naszym kraju, skandal. Ja wyjezdzam i wiecej tu nie wroce. Nie bede placil podatkow na
takich darmozjadow.
Obserwuj wątek
    • Gość: BUZEK Re: Wstyd Panie Profesore!!! IP: *.*.*.* 05.07.01, 16:37
      Godziny Buzka sa policzone.
    • Gość: Jan T. Re: Wstyd Panie Profesore!!! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 16:53
      Gość portalu: napisał(a):
      Nie zasługujemy pewnie na to, by państwem kierował rząd mniejszościowy. Jakąż to
      moralną legitymację ma premier Buzek do prezesowania rządowi. Do Sejmu wszedł
      jedynie dzieki liście krajowej ). Pozycje społeczną próbuje budować na poparciu "
      pełnego doktora", p. Krzaklerwskiego. Teraz dymisjonuje najpopularniejszego
      ministra. Trwa dzięki kontraktowani z UW, zawartym dla wyniesienia p.
      Balcerowicza na prezesurę NBP. Poparcie dla AWS jest na na granicy progu
      wyborczego. Premier Buzek jest politycznym bankrutem. Jeżeli ma poczucie
      przyzwoitości, to powinien ustąpić.
      Jan T.
      Jan T. . premierem rzau był
      > Wyglada na to ze Pan Profesor Buzek obrazil sie za list ktory otrzymal od Minis
      > tra Lecha
      > Kaczynskiego.
      > Wg mnie Pan Kaczynski wreszcie dobral sie do dup komu trzeba i zaczal wyrywac c
      > hwasty. No i
      > wreszcie sie to komus nie spodobalo. Ale zeby Pan Profesor tez byl zamieszany w
      > caly ten burdel -
      > wstyd!!! A moze on tak na prawde nie ma nawet magistra, albo kupil go na stadio
      > nie 10-cio lecia.
      > Skandal w naszym kraju, skandal. Ja wyjezdzam i wiecej tu nie wroce. Nie bede p
      > lacil podatkow na
      > takich darmozjadow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka