Dodaj do ulubionych

Gronkiewicz-Waltz oburzona

04.01.12, 08:02
Wiceszefowa PO i prezydent Warszawy nie ma dobrego słowa dla protestujących lekarzy. "Interesuje ich tylko, by rząd ujął im pracy" – oburza się Hanna Gronkiewicz-Waltz. I jak dodaje, nie potrafi zrozumieć, dlaczego lekarze nie wypisują dzieciom recept ze zniżką.
zdrowie.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/373646,gronkiewicz-waltz-oburzona-lekarze-chca-miec-mniej-pracy.html
Obserwuj wątek
    • Gość: ja ....a ja jestem oburzony na Gronkiewicz-Waltz IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 10:01
      j/w
      jestem oburzony ,że ona jest oburzona gdy tymczasem sama postępuje jak ci od ......
      • Gość: ja Re: ....a ja jestem oburzony na Gronkiewicz-Waltz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 10:05
        Gronkowca też można zwalczyć.
        • tomjani Re: ....a ja jestem oburzony na Gronkiewicz-Waltz 04.01.12, 10:29
          Na razie to mu tylko tyłek wylizali, ci co się bawili w Sylwestra na Placu Konstytucji.
    • warzaw_bike_killerz Co ona moze wiedziec o pracy lekarzy? 04.01.12, 10:12
      Moze niech wezmie sie za maksymalizacje zyskow poprzez zmniejszanie obciazen podatkowych dla mieszkancow w miescie w ktorym tymczasowo pelni wladze.

Lekarzom radze zapamietac jej slowa i poswiecic 5 minut na diagnoze i pietnascie na wypisywanie wszystkich lekow, ktore nie zaszkodza, a nie sa refundowane. Ja stac na wykup recepty.
    • beejay02 Re: Gronkiewicz-Waltz oburzona 04.01.12, 21:18
      Wszystkie dzieci są objęte ubezpieczeniem, ale za te nie zgłoszone do ubezpieczenia (rodzice są różni) podobno FNZ nie chce zwracać kasy.
      • fedorczyk4 Re: Gronkiewicz-Waltz oburzona 04.01.12, 21:44
        beejay02 napisał:

> Wszystkie dzieci są objęte ubezpieczeniem, ale za te nie zgłoszone do ubezpiecz
        > enia (rodzice są różni) podobno FNZ nie chce zwracać kasy.

Czy to znaczy że NFZ powinien zwracać za leczenie dzieci "domyślnych" lub " wirtualnych"?
        Bo jeśli "rózni rodziece są" to ja bardzo przepraszam, ale płatnicy też "różni są" i ja zaliczam się do tych którzy nie chcą płacić za niezgłoszone dzieci " różnych rodziców"!!!!
      • Gość: wróg idiotów Re: Gronkiewicz-Waltz oburzona IP: *.unknown.vectranet.pl 06.01.12, 22:10
        beejay02 napisał:

> Wszystkie dzieci są objęte ubezpieczeniem, ale za te nie zgłoszone do ubezpiecz
        > enia (rodzice są różni) podobno FNZ nie chce zwracać kasy.

Co to znaczy nie zgłaszają, i co to znaczy podobno ? Jedna pani, drugiej pani ?
    • Gość: kixx kiedys byla taka stadionowa piesn o Widzewie IP: *.acn.waw.pl 04.01.12, 21:22
      spiewana glownie przez kibicow ŁKS u
      druga linia tekstu tej piesni wprost genialnie oddaje moje uczucia do tej pani
      • fedorczyk4 Re: kiedys byla taka stadionowa piesn o Widzewie 04.01.12, 21:45
        Gość portalu: kixx napisał(a):

> spiewana glownie przez kibicow ŁKS u
        > druga linia tekstu tej piesni wprost genialnie oddaje moje uczucia do tej pani

Jaka szkoda że niebędąc wyznawczynią, ani znawczynią kultury stadionowej nie jestem w stanie rozszyfrować Twojego postu.
        • ritzy Ooooooooo! 04.01.12, 22:25

Fedorczyk czegos nie wie! Sensacja!
          • morfeusz_1 Re: Ooooooooo! 04.01.12, 23:21
            :)
    • Gość: Sosi Re: Gronkiewicz-Waltz oburzona IP: 213.241.124.* 07.01.12, 08:36
      Wiadomo oficjalnie że sceną polityczną Polski i świata trzęsą Masoni którzy mają bardzo bliskie kontakty liberałów.
      Oprócz tego mają kretów silnie osadzonych w naszym kraju na ich usługach - stanowiąc olbrzymią siłę.
      Mianowicie kler który dostaje oficjalne sowite wynagrodzenie pod przykrywką rzekomej wiary.
      I oficjalnie agentura.
      Kto rządzi ten ma a kierunkować można.
      W imię rządów światowych.
      Hitler miał te same zapędy.
      A wilka ciągnie do lasu i wskazuje te same tropy obłudy i agitacji medialnej.
      Tak Europa to już przeżywała.
      Tylko owinięte jest to w inny medialny papierek agitacji.
      Nie kumaty tylko tego nie pojmie

Grom -
      Nie ta droga Masoni ojca Lucyfera
      Przegięta już jest strefa w stronę mocnego upadku człowieka.
      Teraz z wami będzie rozmawiał ten co żeście ukrzyżowali.
      A na jego narzędzie zbrodni nie możecie patrzeć.
      Dowiecie się wtedy kto jest właścicielem.
      prawdziwym tego globu.
      rekin.
    • maitresse.d.un.francais Jak zwykle machanie dziećmi 07.01.12, 20:44
      Dorośli mogą sobie umierać.
    • tomjani Re: Gronkiewicz-Waltz oburzona 09.01.12, 11:11
      To HGW też uczestniczyła w ulicznych zadymach jakie przewaliły się przez cały świat? A kiedy zostanie POwołany minister ds. Oburzonych?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka