Dodaj do ulubionych

Kaczyński znów odmawia homoseksualistom

• Gość: Nie od parady Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:02
      Parada Rownosci??? Raczej chyba parada Zboczonej Mmiejszosci nie respektujacej
      uczuc Zdecydowanej Wiekszosci. Najpierw niech sie naucza zachowywac w
      publicznej toalecie a potem niech mysla o paradach.
      • Gość: ppp999 Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: 195.94.201.* 07.06.04, 15:17
        Gratuluje odważnej decyZji. Wiem, ze przeciwnicy takich demonstracji to
        faszysci, katole. ciemnogród, pośmiewisko nowoczesnej Europy. A propos, ja
        także mam znajomych na zachodzie i wielu z nich potrafi docenić
        nasze "stecznictwo", także kumpel w Amsteradamie jest zdegustowany paradami
        jakie tak sie odbywają. I jest takich osób pewnie więcej, tyle że agresja
        poprawności polityczneh jest tak silna, że trudno się przyznać im do tego.
        Polecam także dziejsze WPROST; z tego widać także, ze szykowan jest ogromna
        ofensywa gejostwa. dlatego nie można ustępować.

• Gość: Jonasz_2 Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 07.06.04, 20:14
          Brawo ppp celna i poparta argumentami
          dojrzała wypowiedz , jestem za !!!
    • Gość: xxx BRAWO! Tak trzymac!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:04
    • Gość: REFORMATOR Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:04
      Panie Kaczynski, prosze zakazac gejom wchodzenia do publicznych kibli. Niech
      sikaja w spodnie skoro nie umieja sie zachowac.
    • Gość: Odys Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.centertel.pl 07.06.04, 15:05
      Panie Kaczynski, dostal Pan tortem w glowe i teraz pojdzie w zaparte?W mi tak,
      to ja wam tak???To nie ma sensu. Manifestowane przez geyow niezadowolenie z
      powodu braku tolerancje wydaje sie byc sluszne- bo w Polsce kazdy ich olewa i
      nasmiewa sie z nich. Politynie lepiej, gdyby sie na to zgodzic- przejda i
      umilkna. A tak bedziemy jeszcze sluchali na ten temat po 100 razy a i tak w
      koncu swoj marsz beda mieli. Lepiej sameu zdecydowac, niz podjac decyjze stojac
      pod murem opini publicznej- niekonieczne polskiej ale UE
    • Gość: Internacjonalista Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:08
      Dlaczego geje nie zorganizuja sobie parady w Izraelu? To najbardziej
      tolerancyjny kraj na swiecie. Najpierw w Tel Avivie potem w Warszawie.
      • Gość: i rak hutnik Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.04, 15:17
        napierw w Bagdadzie, zmiotki odrosną za 20 lat...ot pedały ,do żeliwiaka z
        nimi ..
      • Gość: Zosia Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.look.ca 07.06.04, 15:23
        Po tych komentarzach i postepowaniu pana Kaczynskiego dopiero widac
        jak zacofani sa Polacy.Nic dziwnego ,ze caly swiat sie z Was nasmiewa.
    • Gość: dziki z puszczy OBIADEK IP: 62.181.170.* 07.06.04, 15:11
      Zarżnąć KACZORA, obrać ze skórki, pokroić, ugotować i zjeść. SMACZNEGO!!!
      • Gość: jacek przeciez by sie porzygali ... IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 17:20
        po takiej tlustej kaczce ...
      • Gość: cywilizowany Re: OBIADEK IP: *.cg.shawcable.net 08.06.04, 05:01
        dziki wracaj do puszczy
    • Gość: pizarro ZBOCZEŃCY DO AMSTERDAMU.TAM ICH MIEJSCE! IP: *.torun.mm.pl 07.06.04, 15:11
      • Gość: jacek hahahhaa - dobre !!!! IP: *.u.mcnet.pl 09.06.04, 09:53
        Po prawie 500 latach Boże Ciało będzie obchodzone w Amsterdamie. Ostatnia
        procesja odbyła się tam w 1578 r. Później zakazali jej rządzący w tym kraju
        protestanci. Choć 15 lat temu w Niderlandach zniesiono zakaz demonstrowania
        swej wiary poza murami kościołów, to katolicy zdobyli się na wyniesienie
        monstrancji na ulicę dopiero teraz. A zrobili to księża z Opus Dei.

no i co - zapalasz stos ???
    • Gość: Porzadek musi byc Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:11
      Osobnikom ktorzy nie pozwalaja sie spokojnie wysikac normalnym ludziom nie
      powinno sie pozwalac wychodzic na ulice i demonstrowac swojej bezczelnosci i
      braku tolerancji.
      • Gość: H20 ilu tu jest naprawde z Warszawy??? IP: 199.212.114.* 07.06.04, 17:59
        smieszne to ze wiekszosc ludzi co sie "wysila" na tym forum wcale nie jest z
        Warszawy. moze to taki malomiasteczkowy kompleks??? Torun, Pultusk, etc. to
        moze ladne miasta ale 100 lat za calym swiatem.
        a swinie sa wszedzie i wsrod gejow i wsrod heterykow. ale porzadni ludzie tez.
        • Gość: Europejczyk Warszawa tez, bo to duża Wieś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:03
          Niestety!!!!
        • Gość: wania z komsomolu Re: ilu tu jest naprawde z Warszawy??? IP: *.cg.shawcable.net 08.06.04, 05:03
          Ja nie jestem z Warszawy, ja jestem z komsomolu.
          • Gość: Europejczyk Re: ilu tu jest naprawde z Warszawy??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:05
            To widac!!!!!!!!
    • Gość: Marceli Podpisz petycję za odwołaniem karła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:11
      ze stanowiska prezydenta.
      To smutne, ze za łamanie prawa
      nie został jeszcze odwołany z urzędu oraz że nikt
      nie podał go do prokuratury, ale jeśli
      petycja to jedyny sposób, wykorzystajmy tę szansę!!!
      Warszawa nie chce karła!!!
      • Gość: miś Re: Jaki przepis prawa złamał Kaczor? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:16
        Nie powtarzaj bredni niedouczony człowieku!
        • Gość: jacek kaczor zlamal wiele przepisow prawa IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 15:23
          spokojnie mozna go oskarzyc o niegospodarnosc

przed kazdym sadem przegra rozprawe o lamanie praw obywatelskich -
          gwaratowanych w konstytucji !!!
          • Gość: mis Re: kaczor zlamal wiele przepisow prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:32
            O niegospodarność to mozna w Polsce oskarżyć każdego!

"przed kazdym sadem przegra rozprawe o lamanie praw obywatelskich -
            > gwaratowanych w konstytucji !!!"
            To mają byc Twoje pobożne życzenia? Bo z faktami nie ma to nic wspólnego
            • Gość: jacek kaczor zlamal wiele przepisow prawa IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 15:52
              a zalozysz sie ???
              • Gość: Jacek-t Re: kaczor zlamal wiele przepisow prawa IP: *.chello.pl 07.06.04, 15:54
                Ja się chętnie założę.

P.S. Brawo Prezydent Kaczyński
                • Gość: jacek kaczor zlamal wiele przepisow prawa IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 16:21
                  super !!!

lubie wygrywac !!!
        • Gość: Marceli Misiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:25
          Jeśli nie słyszałeś o czymś takim jak Konstytucja,
          to nuie zawracaj głowy, tylko poczytaj
          • Gość: mis Re: Marceli szpak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:30
            Poczytaj ustawe o zgromadzeniach! A później podyskutujemy
            • Gość: Europejczyk ja do misia w zoologu, weżcie go sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 21:14
              Każdy miś w zoologu, jest sto razy madrzejszy od ciebie,gadasz takie bzdury ze
              rzygać sie chce, masz już zepsutą sprężynę, bo juz belkoczesz!!!!
      • Gość: Podpisalem Re: Podpisz petycję za odwołaniem karła IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:29
        karlem to ty jestes debilu P.Kaczynski jest czlowiek jakich malo ja bym cie
        podstawil pod cielaka i dal mu do possania wtedy odechcialo by ci sie mowic
        kim jest P.Kaczynski A tak naprawde to kim ty jestes ?? ja mysle i napewno mam
        racje ze jestes krzyzowka KURWY z OSLEM dlatego taki jestes pojebany
        • Gość: Marceli Panie PodpisałeCzyżbym trafił a jakiś czuły punkt? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:55
          Może nie sięgasz rozmiarom kacza i
          dlatego moje określenia wywołują
          trzęsiawkę u ciebie?
          Swoją drogą sam wysoki nie jestem,
          a określenie to tak jakoś mi się nasunęło.
          Nic przeciwko karłom nie mam, dopóki nie
          są karłami moralnymi.
    • Gość: a Re: Warszawa nie chce homo.... IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:15
      Przewazajaca wiekszosc obywateli Warszawy nie chce 'parady' gejow. Prosze nie
      zasmiecac naszego miasta.
      • Gość: Marceli Jaka większość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:24
        Robotnicy, chłopi przyjezdni...
        Dzieki za taką wiekszość.
        • Gość: Jacek-t Re: Jaka większość? IP: *.chello.pl 07.06.04, 15:58
          Czyżbyś w ramach afirmowania tolerancji miał coś przeciwko chłopom, robotnikom
          i przyjezdnym?

P.S. Ja urodziłem się w Warszawie i jestem doktorem nauk ekonomicznych i też
          jestem przeciw.
          • Gość: Marceli Jak widać, wykształcenie o niczym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 16:08
            nie świadczy. Moze i masz doktorat, ale najważniejsza jest otwartość
            umysłu i duszy.
            Słyszałeś o czymś takim, jak humanizm? Kultura antyczna?
            • Gość: Jacek-t Re: Jak widać, wykształcenie o niczym IP: *.chello.pl 07.06.04, 16:19
              Rozumiem, że na uwagę o braku tolerancji wobec chłopów i robotników nie masz
              odpowiedzi. Cóż niewygodne fakty najłatwiej przemilczeć.

A co do kultury antycznej to owszem słyszałem I wiem, że jednym z głównych
              powodów upadku państw kultury hellenistycznej (to ci miłośnicy homoseksualizmu)
              był upadek własnie upadek moralny czyli mówiąc chłopskim językiem gnuśność.
              • Gość: jacek pala z historii ... IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 16:25
                slyszales kiedys o niewolnictwie ???

homoseksualizm byl zabroniony w Grecji - pomiedzy osobami doroslymi
                • Gość: Jacek-t No to jednak pała z historii dla ciebie IP: *.chello.pl 07.06.04, 18:35
                • Gość: Jacek-t Re: pala z historii ... IP: *.chello.pl 07.06.04, 18:36
                  O niewolnictwie słyszałem. Ale co to ma wspólnego z tematem dyskusji o
                  homoseksualistach?
                  • Gość: jacek pala z historii ... IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 09:43
                    slyszales kiedys o zwiazkach przczynowo- skutkowych ???

nawet ekonomisci cos takiego maja ...
            • Gość: pedzie won pedzie won hej pedzie won hej pedzie wypier. stad IP: *.brunel.ac.uk 07.06.04, 22:08
              a wiesz moze dlaczego leglo w griuzach imperium zymskie??
              bo roilo sie w nich od pedalkow i pedofili( w samym rzymie) i Atylla Hun "bicz
              bozy" wiedzial jak z nimi zrobic porzadek...:)
          • Gość: Tyz doktor Re: Jaka większość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 16:34
            A ja mam. Mieszkaja, korzystaja, zuzywaja, a podatkow w Warszawie nie
            placa.Ergo: nie maja prawa wspoldecydowac o tym co ma sie dziac a co nie w
            Warszawie.
            Posiadanie doktoratu to argument w dyskusji i zaswiadczenie genialnosci? Co w
            takim razie nalezaloby powiedziec o dr hab. lub profesorze belwederskim?
            • Gość: Jacek-t Jaka większość? - zdecydowana IP: *.chello.pl 07.06.04, 18:44
              "Geje i lesbijki używając równościowej retoryki próbują rozpętać
              bezprecedensową wojnę ideologiczną" - nie to nie moje prywatne spostrzeżenia
              ani cytat z audycji Ojca Rydzyka. To zdanie rozpoczynające "okładkowy" artykuł
              w najnowszym numerze tygodnika "Wprost" Można tam równiez znaleźć wyniki badań
              opinii publicznej, z których wynika, że 66% jest przeciwnych legalizacji
              związków homoseksualnych a 85% jest przeciwnych prawu homoseksualistów do
              adopcji dzieci. Więc komfortowo mogę stwierdzić, że to ja reprezentuję
              zdecydowaną większość polskiego społeczeństwa.

A co do pytania o to czy doktorat jest argumentem w dyskusji to odpowiadam, że
              jest dokladnie tak samo dobry jak argument że przeciwni homoseksualistom są
              chłopi i robotnicy. A nawet lepszy bo zwraca ci uwagę, że nie tylko.
              • Gość: pio Re: Większości to nie dotyczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:18
                Osobiście przestałem kupować Wprost jakiś rok temu. Gdybyś czytał tę gazetę od
                dłuższego czasu, to zobaczyłbyś jaki wykonała zwrot i jaka jest obecnie
                "obiektywna". Zadanie: znajdź we Wprost artykuł na temat p. Kulczyka nie będący
                jego pochwałą. Nie znam pana Kulczyka osobiście, ale jakoś nie potrafię
                uwierzyć, że jest on tak całkiem cacy.
                Wprost próbuje sobie zwiększyć nakład, drążąc drażliwy temat. Problem w tym, że
                to co tam piszą jest to kompletnym zaprzeczeniem uczciwego dziennikarstwa (np.
                artykuł na temat pochodu w Krakowie jest stekiem bzdur - wiem, bo byłem).
                Niemniej czego spodziewać się po autorze, który oprócz błyskotliwych relacji z
                homopochodów robi głównie wywiady z biskupami i kardynałami? Rozumiem, że
                następny będzie artykuł o piłce nożnej w wykonaniu specjalistki od rolnictwa.

Co do procentów: nie bardzo rozumiem sens pytania o zdanie ludzi, których ten
                problem nie dotyczy. Co ciebie - przykładnego heteryka - obchodzi mój związek
                partnerski? Chcę mieć zagwarantowane takie same prawa wobec bliskiej mi osoby
                jak ty. A co mam w tym momencie? Dzielę z kimś życie przez lata, a ty odbierasz
                mi prawo do dowiedzenia się o jego zdrowie w szpitalu, do dziedziczenia, do
                objęcia opieką medyczną. Bo np. ja osobiście jestem przeciwny noszeniu czapek na
                biegunie. Tylko, że to nie moja sprawa.

• Gość: Jacek-t Owszem dotyczy! IP: *.chello.pl 07.06.04, 23:05
                  Ja na przykład jestem zdecydowanym zwolennikiem prawa każdego dziecka do
                  posiadania ojca i matki. Ponieważ dzieci nie mogą same bronić swoich praw, ktoś
                  musi stanąć w ich obronie. Dlatego stanowczo sprzeciwiam się skazywaniu dzieci
                  na posiadania dwóch tatusiów albo dwóch mamuś.
          • Gość: jacek hahahaha IP: *.u.mcnet.pl 07.06.04, 16:39
            to albo nauk albo ekonomicznych ...
            • Gość: Jacek-t Re: hahahaha IP: *.chello.pl 07.06.04, 18:47
              No cóż, widać nigdy nie otrzymywałeś doktoratu, więc nie wiesz jakiej się używa
              nomenklatury. Odsyłam do ustawy o stopniach i tytule naukowym oraz odpowiednich
              aktów wykonawczych.
              • Gość: jacek hahahaha IP: *.u.mcnet.pl 08.06.04, 09:21
                urzednik podpora dla autorytetu naukowego - coz za degrengolada ...

powiedz, co to za nauka ze staje jeden profesor i mowi - A jest duzo wieksze od
                B !!!

za dziesiec minut kolejny profesor - alez B jest wieksze od A i to dwa razy !!!

nauka w ramach ktorek mozna udowodnic i obalic jednoczesnie kazda teze ...
                smiech !!!
      • Gość: w Re: Warszawa nie chce homo.... IP: 195.94.201.* 07.06.04, 15:25
        Oczywiscie, że nie chcemy tego tutaj. Zaraz się rozpłaczę nad niedolą p....ów.
        Jacy to nieszczęśliwi, wszyscy ich prześladują, biją na ulicach, wyrzucają z
        pracy, nie pozwalają się za rączki trzymać. Och jejku ..., toć to faszystowskie
        społeczeństwo Ci Polacy.

Tak trzymać Panie Kaczyński.
        • Gość: Marceli Bardzo dobrze się określiłes:faszysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:58
          • Gość: estetyk No i dobrze. Większość nie chce tego typu... IP: *.acn.waw.pl 07.06.04, 16:26
            "widowisk". Niezależnie od orientacji seksualnej obnoszenie się po ulicy ze
            swoją płciowością jest obrzydliwe. Nikt nie ma prawa narzucać innym tego
            typu "przestawień" w miejscu publicznym.
        • Gość: H2) Re: czemu tutaj skoro jeste s Mississaugii??? IP: 199.212.114.* 07.06.04, 21:13
          ty nie mieszkasz w Warszawie bo twoj adres IP jest z Mississaugi.
          • Gość: wania z komsomolu Re: czemu tutaj skoro jeste s Mississaugii??? IP: *.cg.shawcable.net 08.06.04, 05:21
            Tez nie mieszkam w Warszawie i stanowczo protestuje
            przeciwko pedalskim paradom w tym miescie. Tfu.
    • Gość: Kosa Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.Smoczka.ptc.pl 07.06.04, 15:16
      Brawo Kaczor!!! Mały, ale facet wie czego chce, a czego nie. Nie to to
      prezydent Krakowa.
      • Gość: krakkkk Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: 195.94.201.* 07.06.04, 15:21
        Tak jest!!! Kraków zazdrości Warszawie prezydenta i jego odważnej walki
        z ....stwem.
    • Gość: d i ekshibicjonizm tez się prześladuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:22
      i ekshibicjonizm tez się prześladuje
    • Gość: Tolerancyjny Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:23
      Geje do Izraela. Tam was nauczo tolerancji.
      • Gość: Layla Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.acn.waw.pl 07.06.04, 17:49
        Gość portalu: Tolerancyjny napisał(a):
        > Geje do Izraela. Tam was nauczo tolerancji.

a "Tolerancyjny" do szkoly. Tam cie "nauczo" ortografii.
    • Gość: pomyslodawca Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:26
      Popieram. Izrael to najbardziej godny podziwu najbardziej tolerancyjny kraj
      swiata o najwiekszej demokracji i wolnosci. To tam powinny sie odbywac parady
      gejow.
      • Gość: m. Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.telia.com 07.06.04, 15:40
        gdybyscie w ogole mieli jakies pojecie o ruchu HBT, to byscie wiedzieli, ze
        Izrael akurat w tolerancji wobec osob homo-, bi- i transseksualnych juz dawno
        Polske wyprzedzil.
        www.gay.org.il/joh/eng/JPride04_eng.htm
        • chudababa Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom 08.06.04, 16:26
          o jakim ruchu mowisz..czego w czym?
    • Gość: rr JA TEŻ ODMIAWIAM. ŻADNA TO PRZYJEMNOŚĆ IP: *.toya.net.pl 07.06.04, 15:27
      Paradę (bachanalia) powinni sobie urządzać w ustronnym miejscu (może jakiś
      stadion). Zainteresowani i ciekawscy przyjdą, reszta będzie miała spokój.
    • Gość: reformator Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:32
      Usunac homoseksualistow z kibli publicznych. NIE dla AIDS. NIE dla zboczencow.
    • Gość: babariba a co, nie ma czasu, żeby sam na paradę... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 07.06.04, 15:32
      ...mógł pójść?
    • Gość: jolita Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.mclink.it 07.06.04, 15:34
      Skoro tak sie obrazil za tego torta to nastepnym razem rzuccie w gebe czyms
      solidniejszym (jakims przytwardym, staropolskim piernikiem). Tak czy inaczej ma
      was za agresywnych.
    • Gość: IRKIEL JAKI JEST CEL TAKIEJ PARADY, JA TOLERUJE HOMOSEKSU IP: 80.72.38.* 07.06.04, 15:35
      ALE NI ROZUMIEM CELU TAKIEJ PARADY, cZY TYLKO DLATEGO ZE TAKIE PARADY SA W
      aMSTERDAMIE I lONDYNIE TEZ MAJA BYC U NAS. JA NIE WIEM CO DOBREGO TAKA PARADA
      PRZYNOSI, TYLKO POWODUJE ZE LUDZIE BARDZO RELIGIJNI I STARSI CZUJA SIE ZLE.
      • Gość: Cimcirimciak Re: JAKI JEST CEL TAKIEJ PARADY, JA TOLERUJE HOMO IP: *.Smoczka.ptc.pl 07.06.04, 15:50
        Ja też toleruję Homoseksualistów, ale nie toleruję ekshibicjonistów
    • Gość: traian Brawo Kaczyński IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.04, 15:38
    • lohengrin77 Podoba mi się! To prawie jak z Łysiaka. 07.06.04, 15:45
      Prezydent prawie jak właściciel klubu, Bohor, z jego książki "Kielich".

Również jestem za negowaniem pretensjonalnych i pretensjonalno-karnawałowych
      działań.
      • Gość: paulos dziś homoseksualizm jutro pedofilia IP: *.mos.gov.pl 07.06.04, 15:59
        kiedyś homoseksualim uznanwany by za chorobę jednak grupy nacisku wywalczyly
        sobie wykreślenie tego z listy chorób
        pedofilia nadal uznawana jest za chorobę, jednak powoli niesmialo pojawiają się
        glosy, że może jednak powinno obniżyć się granicę wieku maloletnich z którymi
        seks uznawany jest za pedofilię
        jeśli powiedzialo się A (homoseksualizm) jutro niestety powie się B (pedofilia)
        zobaczymy jakie będzie C (zoofilia???)

taka jest kolej rzeczy i dlatego Kaczyński ma rację...
        • Gość: Jacek-t A są jeszcze transseksualiści, transwestyci. IP: *.chello.pl 07.06.04, 23:09
          O ich prawa zamierza walczyc np. p. Biedroń.
        • Gość: 100% hetero Re: dziś procesja, jutro proces IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 09:29
          głupi temat, co? te 2 slowa nie mają ze sobą zadnego związku, prawda? no właśnie.
    • Gość: polityk Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:48
      Kaczynski jest prezydentem Warszawy a nie sodomy i gomory. I mimo ze celem
      jest zyskanie popularnosci u wyborcow (ktorych przewazajaca wiekszosc to
      normalni ludzie), popieram pana Kaczynskiego.
    • Gość: Pawel SMUTNE IP: *.12.194.203.acc06-kent-syd.comindico.com.au 07.06.04, 15:49
      SMUTNA NASZA POLSKA. OJ SMUTNA. SMUTNA....
      • chudababa Re: SMUTNE 07.06.04, 15:55
        Gość portalu: Pawel napisał(a):

> SMUTNA NASZA POLSKA. OJ SMUTNA. SMUTNA....
        oj smutna ..od razu weselej by sie zrobilo jak czlowiek by popatrzyl na te
        pedalsko-lesbijskie parady..niczego nam w polsce wiecej nie trzeba do szczescia.
    • Gość: radca Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.proxy.aol.com 07.06.04, 15:49
      Geje najpierw powinni sie udac do poradni psychiatrycznej a potem myslec o
      paradzie.
      • Gość: pAWEL LECZENIE IP: *.12.194.203.acc06-kent-syd.comindico.com.au 07.06.04, 15:52
        LECZENIE PRZYDALOBY SIE RACZEJ TYM KTORZY NIE MOGA WYJSC ZE SWOJEJ SKORUPY
        IDIOTYZMU I SLEPEJ NIETOLERANJI CZEGOKOLWIEK CO INNE. NIE ZLE. PO PROSTU INNE.
        CZYLI TAKIM JAK TY.
        • chudababa Re: LECZENIE 07.06.04, 16:00
          nie "czegokolwiek co inne" tylko nazwij to po imieniu..PEDALSTWO....O!
        • Gość: Jacek-t ZdecydowanieLECZENIE IP: *.chello.pl 07.06.04, 23:13
          Przydałoby się tym ksenofobom nie potrafiącym zaakceptować inności nekrofilów,
          gwałcicieli, morderców. Naprawdę wstyd, że nie potrafimy uszanować odrębności
          ich poglądów.
          • Gość: ziomal Re: tobie tez sie myli ziemia z ziemniakiem? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 09:16
            ufff nareszcie, myslalem ze tylko ja mam cos nie tak z glową. widze ze mamy
            podobny problem. mam tez klopoty z odroznieniem księży, książąt i księżyca. nie
            rozumiem tez jak to mozliwe ze wiekszosc rowerow ma 2 koła, takie duże, ażurowe,
            ze szprychami i jest taka wąska, a niektore rowery maja po 4 kółka i sa cale
            obudowane blachą plus kilka szyb, wystaje im taka rura z tyłu, z której śmierdzi
            i strasznie hałasują. a mówią że to tez rowery są. ja nie rozumiem.
    • Gość: KACZOREK Re: Kaczyński znów odmawia homoseksualistom IP: *.era.pl 07.06.04, 15:51
      Strasznie dziwny jest ten ?wiat. Homoseksualizm traktowany jest jako
      normalno?ć. Przecież to jest choroba którš w %50 przypadków da się wyleczyć. W
      pozostałych przypadkach jest chorobš nieuleczalnš. Trzeba się zgodzić, że
      homoseksuali?ci to nieszczę?liwi ludzie ale nie można traktować ich jak partię
      politycznš albo normalnš organizację.
      Za chwilę Sady?ci, pedofile, gerantofile, zoofile powiedża że oni też sš
      normalni tylki majš inne upodobania seksualne. Ludzie zastanówcie się a nie
      podšżacie za lewackimi hasłami. Socjalizm wyrzšdził już mnóstwo szkód na
      ?wiecie a ta nie jest ani większa ani mniejsza. Po prostu taka jest już
      destrukcyjna siła socjalizmu.
      I to że Kaczyński zabrania parady jest jak najbardziej słuszne. Warszawa to
      miejsce gdzie mieszkajš ludze. Ludzie Ci chcš spokoju a nie łażšcych pod oknami
      homoseksualistów, skinów, antyglobalistów, łysych, garbatych, i innych
      dziwolšgów. Jak chcš zrobić paradę niech pójdš na jurę krakowsko częstochowskš
      i tam niech łażš do woli. Większo?ć ludzi jak chce pochodzić tak wła?nie
      robi.
      • Gość: PAWEL LECZENIE PEDALOW IP: *.12.194.203.acc06-kent-syd.comindico.com.au 07.06.04, 15:53
        A CO CHOROWALES I SIE WYLECZYLES? KTO CI TAKICH BZDUR NAGADAL? BABCIA? KSIADZ?
        • Gość: KACZOREK Re: LECZENIE PEDALOW IP: *.era.pl 07.06.04, 16:00
          My?lenie jest sprawš trudnš ale wykonalnš. Jeżeli leczenie chorób psychicznych
          jest niemożliwe to po co istniejš psychiatrzy?
          To że masz 5 palców oznacza że masz prawidłowo wykszatłconš rękę.
          Jak widzisz dobrze znaczy to że twoje oczy sš zdrowe
          Jak masz prostš sylwetkę to masz prawidłowy kręgosłup
          Jak kochasz kobiety to znaczy że jeste? normalny(hereto)

Jak masz 4 palce to masz chorš rękę
          Jak słabo widzisz to masz chore oczy
          jak masz garba to masz krzywy kręgosłup
          Jak kochasz facetów to jeste? chory psychicznie.

PS. Moja babcia nie zna pojęcia homoseksualista. Twoja też nie bo inaczej nie
          byłoby ciebie a babcia do dzi? dzień chodziłaby na pardy.
          • Gość: NEW kaczorek ale z ciebie CIEMNYniedouczony PALANT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 16:13
          • Gość: 100% hetero Re: LECZENIE, haha IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.04, 09:11
            facet, puknij sie moco w głowe, i zacznij MYŚLEĆ. homoseksualizm nie jest
            chorobą, tylko jedną z orientacji seksualnych (hetero, homo, bi) specyficznym
            'programem' który został 'wdrukowany' do ośrodkowego układu nerwowego 4-6% ludzi
            na calym swiecie PRZED ich urodzeniem, czy tego chcesz, czy nie.
            to że twoja babcia nie znała pojęcia homoseksualizm oznacza tylko tyle, że przez
            cale stulecia te dziesiatki milionow ludzi nie moglo sie przyznac do tego, jaka
            jest ich tozsamość seksualna.
            orientacji seksualnej nie można wyleczyć, można czasowo stłumić swiadomość
            wlasnej tożsamosci seksualnej - a z jakim skutkiem, powie ci kazdy srednio
            inteligentny student 1 roku psychologii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka