weinmann 23.02.12, 10:22 Witam, czy możecie wyrazić swoje opinie odnośnie internetu bezprzedowego UPC. Awaryjność ,routery, jak to realnie działa. Interesuje mnie głównie Fiber Power 60 Mb/s. Pozdrawiam "SĄSIAD" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
route67 Re: pytanie o internet UPC 23.02.12, 12:07 korzystam od poczatku jak tylko sie tu pojawili. mam Fiber Power 10Mbit. nie mam zadnych powodow do narzekania, realne transfery mam w okolicy 9,5Mbit, wiec mozna rzec ze zblizone do deklarowanych. wysylanie natomiast kiepsciutko, ale lacza od UPC nie sa ani gwarantowane ani symetryczne. Awarie - przez dwa lata byly moze ze 3, krótkie, malo uciazliwe, plus jakies minutowe przerwy czasami w nocy (zapewne serwis itp, tak jest wszedzie). Kolega na innym osiedlu (Dolcan) w Ząbkach ma Fiber Power 100Mbit - osiaga 80-z hakiem. Ale na sama stabilnosc nie narzeka. Nie wiem jak dziala Wifirifi w UPC, bo bezprzewodowke robie sobie we wlasnym zakresie, ale mysle, ze raczej bezproblemowo. Jesli za alternatywe obierasz jakies JMDI, czy - nie daj boze - JJS to sie nie zastanawiaj tylko bierz UPC. Nie jest moze najtansze, ale dziala i dziala dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
weinmann Re: pytanie o internet UPC 24.02.12, 14:09 dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karotka80 Re: pytanie o internet UPC 25.02.12, 15:09 Ja również mam internet w UPC nie pamiętam ile MB ale działa mi szybko, sprawnie i bezproblemowo....polecam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kostrzewa Re: pytanie o internet UPC 12.05.12, 22:07 Witam, A jak jest z telewizją UPC. Według ich strony są tylko w budynku 105. Nie ma ich w 103 i 107. Ktoś ma jakaś wiedzę, Czy we wszystkich budynkach świadczą usługi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
route67 Re: pytanie o internet UPC 14.05.12, 11:10 jesli dochodzi internet to chyba i telewizja powinna dochodzic. tak mi sie wydaje, przeciez to jeden kabel. sama telewizja tez dziala ok, choc za HD kasuja jak za zboze i raczej w porownaniu z N-ką itp to marna ta oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
b.zmijas Re: pytanie o internet UPC 17.05.12, 10:08 Witam, Telewizja, telefon i internet jak najbardziej działają w 103. Mam od samego początku i jestem bardzo zadowolony z jakości. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kostrzewa Re: pytanie o internet UPC 17.05.12, 14:23 Dziękuję za informację. Ja potrzebuję 107 :) Odpowiedz Link Zgłoś