Dodaj do ulubionych

czy minkaa to facet?

18.05.03, 22:44
chyba powiunnam sie polozyc, bo juz nic nie pojmuje
Obserwuj wątek
    • basia Re: czy minkaa to facet? 18.05.03, 22:47
      nie wierze
    • tradycja1 Re: czy minkaa to facet? 18.05.03, 22:48
      poki nikt jej ni poznal osobiscie jest nickiem
      • basia Re: czy minkaa to facet? 18.05.03, 22:51
        To ja i Buggi też tylko nicki...buuuu:((((( dla Was
        • buggi Re: czy minkaa to facet? 18.05.03, 22:52
          Basiu no i wyszlo szydlo z worka buuuuu. jestesmy nickami
        • minkaa Re: czy minkaa to facet? 18.05.03, 22:54
          nie będę was trzymać w niepewności bo się i tak sypnąłem. minka to facet..
          którego więcej tutaj nie zobaczycie.
          • basia Re: czy minkaa to facet? 18.05.03, 22:55
            minkaa napisała:

> nie będę was trzymać w niepewności bo się i tak sypnąłem. minka to facet..
            > którego więcej tutaj nie zobaczycie.

a minkaa?
            • buggi Re: minkaa 18.05.03, 22:56
              nie chrzan
              • minkaa Re: minkaa 18.05.03, 22:59
                buggi napisała:

> nie chrzan

Facet 100%. Żaden homo. Miałem taką wenę..
                • Gość: 12. Re: minkaa IP: *.acn.pl 18.05.03, 23:02
                  minkaa napisała:

> buggi napisała:
                  >
                  > > nie chrzan
                  >
                  > Facet 100%. Żaden homo. Miałem taką wenę..

Dlaczego czyniłeś do mnie podchody?
                  • minkaa Re: minkaa 18.05.03, 23:04
                    Gość portalu: 12. napisał(a):

> Dlaczego czyniłeś do mnie podchody?

Sam nie wiem. Po prostu z Tobą najlepiej mi się rozmawiało. Wiedziałem też, że
                    jesteś stażystą..
                • basia Re: minkaa 18.05.03, 23:02
                  minkaa napisała:

> Facet 100%. Żaden homo. Miałem taką wenę..

nie będę o % rozmawiać.Na forum ilość płci w nicku mierzy się innaczej.Dla
                  mnie jesteś baba
                  • minkaa Re: minkaa 18.05.03, 23:06
                    basia napisała:

> minkaa napisała:
                    >
                    > > Facet 100%. Żaden homo. Miałem taką wenę..
                    >
                    > nie będę o % rozmawiać.Na forum ilość płci w nicku mierzy się innaczej.Dla
                    > mnie jesteś baba

Brawo Basiu!! Chociaż Tobie nie muszę się tłumaczyć, że jestem garbata..
                    • Gość: 12. Re: minkaa IP: *.acn.pl 18.05.03, 23:07
                      Czy ja dzisiaj za dużo wypiłam..
                      ;)
                      • minkaa Re: minkaa 18.05.03, 23:08

> Czy ja dzisiaj za dużo wypiłam..

No widzisz 12. jak łatwo o pomyłkę..
                      • Gość: 12. Re: minkaa IP: *.acn.pl 18.05.03, 23:12
                        Za dużo jak na jeden dzień, za dużo. To mnie nikt tu więcej nie zobaczy.
                        Jak chcesz minka pisz na B@rdyczów.
                        • minkaa Re: minkaa 18.05.03, 23:15

> Za dużo jak na jeden dzień, za dużo. To mnie nikt tu więcej nie zobaczy.
                          > Jak chcesz minka pisz na B@rdyczów.

Już napis@łam..
                          • tradycja1 Re: minkaa 18.05.03, 23:17
                            do mnie nikt nie pisze:(
                            co ja tutaj robie?
                            • buggi Re: minkaa 18.05.03, 23:21
                              a niech, niech tez nie pisze? ale pewnie dzwoni :)
                              • tradycja1 Re: minkaa 18.05.03, 23:30
                                Chodzilo mi przeciez o maile.
                                • buggi Re: minkaa 18.05.03, 23:37
                                  ???? jesli nikt do Ciebie nie pisze, w co trudno mi uwierzyc, to mi przykro.
                                  Napisac do Ciebie?
                                  • tradycja1 Re: minkaa 18.05.03, 23:39
                                    Szkoda ze nie mozemy mailowac na forum.Napisz:)
                                    • buggi Re: minkaa 18.05.03, 23:43
                                      napisze. moge jutro? Dzis pisanie nic a nic mi sie nie klei
                                      • tradycja1 Re: minkaa 18.05.03, 23:46
                                        Mi sie wszystko rozsypuje na jedno chyba wychodzi.
                                        • Gość: kanuk Re: minkaa IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.05.03, 00:31
                                          a jak ja niedawno do Tradycji napisalem w kwestii formalnej , tez nie
                                          doszlo ? bye Chicago, bye Baczewskiego nalewajka , roger 123 , roger,
                                          communication's lost.....
                                          • tradycja1 Re: minkaa 19.05.03, 14:31
                                            Gość portalu: kanuk napisał(a):

> a jak ja niedawno do Tradycji napisalem w kwestii formalnej , tez nie
                                            > doszlo ? bye Chicago, bye Baczewskiego nalewajka , roger 123 , roger,
                                            > communication's lost.....
                                            I dobrze ze sie wyjasnilo:)
                                            • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 14:33
                                              Ty to pecha masz Kanuku. Ty juz napisales, a przede mna dopiero ta przyjemnosc
                                              jest. Wole cieszyc sie dluzej niz krocej. (ludowe + moje. bom z ludu. lodu?)
                                              • tradycja1 Re: minkaa 19.05.03, 14:39
                                                A czy to jest tylko jednorazowa przyjemnosc?
                                                • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 14:42
                                                  Jeden list - jednorazowa. Wiele listow - wielorazowa.
                                                  PS. A kiedy znowu do nas przyjedziesz? Stesknilismy sie.
                                                  • maxxa Re: Tradi... 19.05.03, 14:50
                                                    a czy moj list do Ciebie dotarl?
                                                    bo mi poczta pokazuje jakies: "problemy komunikacyjne".
                                                  • tradycja1 Re: Tradi... 19.05.03, 15:14
                                                    maxxa napisała:

> a czy moj list do Ciebie dotarl?
                                                    > bo mi poczta pokazuje jakies: "problemy komunikacyjne".
                                                    Tak dziekuje:)Pojeczalam i znalezli sie pocieszyciele:)
                                                    Mam zajecie bede mogla odpisac:)
                                                  • maxxa Re: Tradi... 19.05.03, 15:23
                                                    tradycja1 napisała:

> Tak dziekuje:)Pojeczalam i znalezli sie pocieszyciele:)
                                                    > Mam zajecie bede mogla odpisac:)

oj tam, do przyjaciol zawsze milo pisac:)
                                                  • tradycja1 Re: minkaa 19.05.03, 15:08
                                                    Gość portalu: niech napisał(a):

> Jeden list - jednorazowa. Wiele listow - wielorazowa.
                                                    > PS. A kiedy znowu do nas przyjedziesz? Stesknilismy sie.
                                                    Ja tez sie stesknilam.Dobrze ze sa wspomnienia.Bede koncem lata(nawet jakbym
                                                    miala piechota isc)
                                                    Kupialam zlota vodke by odtworzyc klimat minionych dni,nacielam sie bo jest o
                                                    smaku cynamonu i smakuje fatalnie.
                                                  • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:12
                                                    Bo tylka ta jedna jest OK. Kiedys kupilem niemiecka za 400% ceny polskiej -
                                                    szajs. I pamietaj - tonic chininowy, nie cytrynowy.
                                                    PS. Dopiero w lecie??? Fatalnie!!!
                                                  • tradycja1 Re: minkaa 19.05.03, 15:21
                                                    Moze to przez ten tonic wszystko?A moze zla miarke w rekach mam?
                                                    PS nie pokarze sie na oczy dopoki nie splace dlugu wdziecznosci za goscine,w
                                                    sumie to cos wiecej niz goscine.Skutecznie mi to utrudniasz.Odpychasz:(
                                                  • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:25
                                                    A podobno mielismy sie spotkac w Zakopcu? Wiem, nie napisalem - mam jakies
                                                    problemy komunikacyjne. Nie moge sie do siebie dodzwonic. Ale jesli masz
                                                    odrobine cierpliwosci - a do mnie to trzeba ja miec w nadmiarze - zaczekaj
                                                    jeszcze chwilke.
                                                  • tradycja1 Re: minkaa 19.05.03, 15:34

> A podobno mielismy sie spotkac w Zakopcu? Wiem, nie napisalem - mam jakies
                                                    > problemy komunikacyjne. Nie moge sie do siebie dodzwonic. Ale jesli masz
                                                    > odrobine cierpliwosci - a do mnie to trzeba ja miec w nadmiarze - zaczekaj
                                                    > jeszcze chwilke.

W Zakopanym oczywiscie:)sprawdzam terminy i licze ze uda sie we
                                                    wrzesniu,jesien jest piekna w gorach.

Poczekam na mail ale nie musisz sobie zawracac nim glowy,zawsze przyjdzie do
                                                    Ciebie cos nowego i Ci uprawnieni odsuna mnie do tylu.
                                                  • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:40
                                                    Oprocz Basi nikt do mnie nie pisuje. Buuuuuuuuu...
                                                    PS. gi.
                            • atob Re: minkaa 19.05.03, 04:56
                              tradycja1 napisała:

> do mnie nikt nie pisze:(

NApisze Ci o wschodzie slonca nad Warszawa :)...
                              • franci Re: minkaa 19.05.03, 08:59
                                Mnie tam wszystko jedno czy minkaa to facet. Takie kwiatki są wliczone w forum.
                                • lorza_adoratoruf Re: minkaa 19.05.03, 15:42
                                  franci napisał:

> Mnie tam wszystko jedno czy minkaa to facet. Takie kwiatki są wliczone w
                                  forum.
                                  >

najpiekniejkszy kwuiatek, przynjammnieji cos sie dzialo,
                                  reszrta to chryzantemy
                                  • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:44
                                    "najpiekniejkszy", "kwuiatek", "przynjammnieji", "reszrta". Roza ty moja!!!!
                                    • lorza_adoratoruf Re: minkaa 19.05.03, 15:53

> "najpiekniejkszy", "kwuiatek", "przynjammnieji", "reszrta". Roza ty moja!!!!

masochista. wsadz se te rozne wies gdzie
                                      • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:55
                                        "wies". Nie moge. Ty tam jestes. Sporo miejsca zabierasz.
                                        • lorza_adoratoruf Re: minkaa 19.05.03, 15:57
                                          cala przyjemnosc pop twoje stronie
                                          • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 15:59
                                            Raczej muszli.
                                            • minkaa Re: minkaa 19.05.03, 16:10
                                              Faktycznie, poziom kloaki, u jednego i drugiego..
                                              • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 16:14
                                                Droga minkoo, jak to milo ze zawitalas w nasze kloaczne progi.
                                                PS. Ale dlaczego? Spodobalo sie?
                                                • minkaa Re: minkaa 19.05.03, 16:18
                                                  Wątek był o mnie, więc poczułam się dotknięta..
                                                  Takie dziwne??
                                                  • Gość: niech Re: minkaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.03, 16:21
                                                    Dziwne. Nie wiedzialem ze mozna cie dotknac.
                                              • admirator_lorzy_adoratoruf Re: minkaa 19.05.03, 23:24
                                                minkaa napisała:

> Faktycznie, poziom kloaki, u jednego i drugiego..

Z całym szacunkiem dla lorzy. Nie widzisz, że gówno jest jedno.
                                                • basia Re: minkaa 19.05.03, 23:29
                                                  admirator_lorzy_adoratoruf napisała:

>
                                                  > Z całym szacunkiem dla lorzy. Nie widzisz, że gówno jest jedno.

Lorza wyleczona...cud..
                                                  • buggi Re: minkaa 19.05.03, 23:32
                                                    same przeklenstwa na forum, intelektualnie podciagnac sie tu dzis nie da
    • basia Re: minkaa 19.05.03, 23:31
      niech_kurwa napisała:

>
      > Nie bądź taka pewna.

czego,że wyleczona,czy że cud?
    • buggi Re: minkaa 19.05.03, 23:35
      niech_kurwa napisała:

> buggi napisała:
      >
      > > same przeklenstwa na forum, intelektualnie podciagnac sie tu dzis nie da
      >
      > Skurwiłaś się wczoraj, a dziś już nie masz siły? Starość nie radość...

nie masz pozomu koles, spadaj
    • basia Re: minkaa 19.05.03, 23:36
      skoro nie wyleczona,to chora.Przykro mi
      • buggi Re: Basiu 19.05.03, 23:37
        basia napisała:

> skoro nie wyleczona,to chora.Przykro mi

nie gadaj z tym typem, ryzykujesz niepotrzebne kalumnie, olac cieplym deszczem
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka