Gość: grysia IP: *.acn.waw.pl 18.08.01, 11:13 Jezuuu co sie dzieje?!?! To jakas inwazja jest. W tym roku te wredne owady po prostu przesadzily. Jestem maksymalnie pogryziona, jestem sama calym jednym wielkim pogryzieniem. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: michal Re: Komary IP: *.zigzag.pl 18.08.01, 14:59 Gdzie moskity AZ tak atakuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 18.08.01, 15:36 ursynow glownie chyba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 18.08.01, 15:42 Grysia pilnuj sie bo cie zjedza :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 18.08.01, 16:04 eeeej noooooo to z kim ja sie dzis spotkam jak nie z Grysia ??? aaaaaaaaa juz wiem z kim rozmawiam :)) bo skoro Grysia ma wylaczone gg to wydaje mi sie ze rozmawiam w tej chwili z komarem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 18.08.01, 16:08 ha ha ha nawet kobiety zjedzone przez komary musza czasem obiad ugotowac! :PPP wiec nie narzekaj na wylaczone gg :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 18.08.01, 16:10 Ale Grysia jak zjedzona kobieta moze jeszce gotowac obiad ???? :>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 18.08.01, 16:13 rekoma :) a wlasciwie ich resztkami nedznymi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Komary IP: *.sympatico.ca 18.08.01, 16:16 Widocznie bardzo Ciebie lubia. Musisz byc mocno atrakcyjna, prawda?. One wiedza jak sie Toba nasycic. Szkoda ze ten ich "masaz" Tobie nie pasuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary do ....... IP: *.acn.waw.pl 18.08.01, 16:20 Hmm no qrcze nie wiem co powiedziec :) No moze oprocz tego ze spytam: a czy Tobie odpowiada "masaz" robiony przez komary? :))) Inny masaz to co innego ale taki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Komary do ....... IP: *.sympatico.ca 18.08.01, 16:31 Gość portalu: grysia napisał(a): > Hmm no qrcze nie wiem co powiedziec :) No moze oprocz tego ze spytam: a czy > Tobie odpowiada "masaz" robiony przez komary? :))) Inny masaz to co innego ale > taki... No to z Toba jest wszystko OK. Wazne ze Ci ten inny masaz odpowiada. A tak na Twoje pytanie moge tylko odpowiedziec ze mnie odpowiada kazdy masaz jezeli juz mam go przyjac. Dobra Komarzyca - czemu nie! Pewnie teraz jakies wlasciwe "namaszczenie" Ci potrzebne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary do ....... IP: *.acn.waw.pl 18.08.01, 16:42 namaszczenie... hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Komary do ....... IP: *.sympatico.ca 18.08.01, 17:01 Gość portalu: grysia napisał(a): > namaszczenie... hmmmm No to widze ze duzo rzeczy lubisz, prawda?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Komary IP: *.zigzag.pl 18.08.01, 18:44 Ja mieszkam na Pradze i tu moskitow nie ma.Czasem przez uchylony lufcik wlaza male pajki,pare razy biedronka tez zawitala do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 19.08.01, 10:13 a podobno na komary trzeba sie wanilia wypachnic :>>>>>. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Komary IP: *.sympatico.ca 19.08.01, 16:11 Myslalem ze one juz Ciebie zjadly. Sa specjalne dezodoranty od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 19.08.01, 16:30 Wiem wiem off itp. :)) ale to nic nie daje :(( przynajmniej na ursynowskie pospalinowe mutanty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 19.08.01, 16:32 Grysia chcialas powiedziec natolinskie pospalinowe mutanty mnie w to nie mieszaj u mnie nie ma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 19.08.01, 16:34 niech bedzie ze i natolinskie :)) ale w kazdym razie pospalinowe :> no i mutanty :> :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 19.08.01, 16:43 Grysia a moze ty snisz i tylko ci sie wydaje ze tu sa jakies (jak Ty to nazawalas) pospalinowe mutanty a moze w rzeczywistosci to sa tylko bezbronne pezcudnie kolorowe motylki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 20.08.01, 08:43 tak to sobie tlumacz Pasjo... moje pogryzione cialo mowi samo za siebie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Komary IP: *.ilot.edu.pl 20.08.01, 09:15 Mieszkam na Mokotowie. W mojej okolicy nie ma krwiopijców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 20.08.01, 09:26 Nawet sobie nie wyobrazasz jak ci zadroszcze. Ale kurcze to nie tylko na Ursynowie taka plaga. Bylam w sobote o 7:30 rano!! na cmentarzu polnocnym i tak mnie podziabaly ze dziekuje bardzo :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Komary IP: *.basf-ag.de 20.08.01, 09:33 Na Pradze Pld komarow jak mrowkow! Atakuja z kazdej strony!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 20.08.01, 09:48 hehhe wybacz ze sie ciesze ale nareszcie nie tylko u mnie :) az sobie zaspiewac moge : nie jestes samaaaaa niee :>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Komary IP: *.ilot.edu.pl 20.08.01, 12:17 Ciekawe, że u mnie nie ma, a na Odyńca juz sa. Do mnie do mieszkania (3p.) nie wpadaja nawet przy zapalonym świetle. Moze lataja do telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Komary IP: *.ilot.edu.pl 20.08.01, 12:15 Gość portalu: grysia napisał(a): > Nawet sobie nie wyobrazasz jak ci zadroszcze. > Ale kurcze to nie tylko na Ursynowie taka plaga. Bylam w sobote o 7:30 rano!! > na cmentarzu polnocnym i tak mnie podziabaly ze dziekuje bardzo :(((( To kiedy te komary spią? W locie potrafia tylko jerzyki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 20.08.01, 12:22 ehehehehhehe moze to jakas nocna(poranna) zmiana byla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 20.08.01, 12:23 Grysiu nadal twierdze ze wyolbrzymiasz problem z komarami zadnych komarow nie ma !!! i nie bylo i nie bedzie :)) a te rzekome pogryzienia to sama sie pewnie pogryzlas w nocy przez sen :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 20.08.01, 12:25 Pasjo no dobra tak sobie tlumacz :PPP Przyznaj w koncu calej Warszawie ze to ty mnie pogryzles :PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasjo Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 20.08.01, 12:29 a ja tak chcialem zeby sie nie wydalo :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Komary IP: *.sympatico.ca 20.08.01, 18:54 A ja tak i myslalem ze to zrobil jakis duzy komar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Komary IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 14:29 mnie też one wkur... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Komary IP: *.sympatico.ca 26.08.01, 16:07 Jak sie dzis czujesz, lepiej? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grysia Re: Komary IP: *.acn.waw.pl 26.08.01, 19:00 hmmmm komary nie daja za wygrana ;> ale ja tez nie chodze nigdzie bez uzbrojenia przeciwkomarowego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Komary IP: *.sympatico.ca 27.08.01, 02:43 Gość portalu: grysia napisał(a): > hmmmm komary nie daja za wygrana ;> ale ja tez nie chodze nigdzie bez > uzbrojenia przeciwkomarowego :)))) Tak, masz racje. Odpedzaj te szarancze co tylko niesmak przynosi. A jak sie uzbrajasz na swoje wychodne? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Komary 27.08.01, 07:40 A gdzie w Warszawie jest taka plaga komarów, bo nie wiem? U mnie nie ma Ela Odpowiedz Link Zgłoś