Gość: Rychu IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 18.08.01, 21:58 Zapraszamy do dyskusji na łódzkim forum i do odwiedzenia naszego niepowtarzalnego miasta. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bor''ka Re: ŁÓDŻ IP: *.umultowo.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 22:23 Lodz mi sie dobrze kojarzy. Nawet bardzo dobrze. Ciao. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sychol Re: ŁÓDŻ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 18:28 komus jeszcze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: ŁÓDŻ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 22:32 Byłem ostatnio w łodzi na wycieczce - super dojazd pkp, bardzo ładna Piotrkowska, fajnie jest na wyskoczyć na ten piękny deptak, chćby na kilka godzin. Warszawa takiego niestety nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: ŁÓDŻ IP: *.nm.matrix.pl 20.08.01, 09:52 Nie no...Łódź jest extra! A Łodzianki? Palce lizać!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saper Re: ŁÓDŻ IP: 195.117.134.* 21.08.01, 11:26 Aż mi się cieplej zrobiło na serduszku jak przeczytałem wasze opinie. Wielkie podziękowania od Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: ŁÓDŻ IP: 213.25.90.* 21.08.01, 12:00 ja już myślałem, że znowu będę musiał ogniem i mieczem bronić Łódki na kolejnym forum, a tu taka niespodzianka :). Jednak spoko jesteście, Warszawiacy. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ŁÓDŻ 28.08.01, 19:34 Gość portalu: pepe napisał(a): > ja już myślałem, że znowu będę musiał ogniem i mieczem bronić Łódki na kolejnym > forum, a tu taka niespodzianka :). A tu gdzie Cię przyniosły wiatry z tą łódką? pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: ŁÓDŻ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 14:20 ja tez lubie Łódź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: ŁÓDŻ IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 16:49 Ja też lubię Łódź ale przejazd przez Łódź pociągiem relacji Drezno-Wawa,który jedzie przez Chojny i Widzew to koszmar i totalny wstyd ,krótki odcinek drogi (około 10 km) pociąg ten pokonuje w 50 minut(szok),szybciej chyba jeżdziły pociągi w połowie XIX wieku,a to jeszcze pociąg miedzynarodowy.Poza tym Lódź jest spoko,pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sychol Re: ŁÓDŻ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 20:07 a co myslicie i jaka macie opinie o Łodzi (co wam sie podoba a co nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ŁÓDŻ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 16:29 pozdrawiam, co tam słychać w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: ŁÓDŻ IP: *.mnc.pl 23.08.01, 22:21 Dzięki, jest super, zwłaszcza jak się czyta tyle miłych postów od Was. Pozdrawiam miasto moich obecnych studiów! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ixtlilto Re: ŁÓDŻ, (czy wa-wa to puszcza?) IP: *.tvsat364.lodz.pl 26.08.01, 12:52 "Łódź to las to puszcza- masz mocne pazury to idź śmiało i bezwzglednie duś bliźnich, bo inaczej oni cie zdusza, wyssają i wyplują z siebie" /W.Reymont "Ziemia Obiecana"/ A jak to jest w stolicy? Pozdrawiam Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: ŁÓDŻ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 16:05 ale daliście czadu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś