kac Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... 10.07.12, 09:38 I bardzo dobrze zrobił, brawo za odwagę. Właścicielom piesków wydaje się że to cudowne zwierzątka itd itp, autobus zahamuje zwierze się przestraszy i kogoś ugryzie. Psy powinno się wyprowadzać na smyczy i w kagańcu. Jak się to komuś nie podoba to niech sobie kupi rybki albo świnkę morską. Odpowiedz Link Zgłoś
marillion73 Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 10:41 Są osoby które na sam widok psa wpadają w panikę bo zostały kiedyś pogryzione. Kierowca bardzo dobrze zrobił. Jak panisuia nie potrafi zabezpieczyć psa, to niech dyga na nogach. W ogóle moim zdaniem psy nie powinny być wpuszczane do autobusów, bo wiele osób ma alergie. Ale dla niektórych pies jest jak bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanty Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: 193.23.63.* 10.07.12, 09:38 NIEPRAWDA! W tym przepisie nie ma mowy o "psach wpisanych na listę ras agresywnych" tylko o "agresywnych psach", a to jest zasadnicza różnica. Zawsze jak mnie atakuje jakiś pies (biegacze wiedzą o czym mówię) to ich własciciel twierdzi, ze to spokojny pieseczek, nic nikomu nie zrobi i w zasadzie to moja wina, że chcę korzystac z chodnika czy parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egon skutki posiadaniak kundla w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 09:45 niosą dla włascicieli zasrańców obowiązki, no ale polaczki mają to gdzieś i normalna postawa kierowcy jest na łamach gadzinówki szechterowskiej piętnowana Odpowiedz Link Zgłoś
odzim22 Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 11:16 Wiedzą, wiedzą i zawsze słyszą idiotyczne tłumaczenia że to niespotykanie spokojny pies, tylko czasem rzuca się na biegaczy, bo któryś go kopnął gdy był szczeniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phi Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.aster.pl 11.07.12, 00:20 Są psy, które nie lubią biegaczy. W większości nie gryzą, tylko szczekają. Zazwyczaj gryzą największych histeryków, którzy na widok psa dostają konwulsji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ityle Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.12, 09:43 Nie bede marudzil, ale autobusy sa dla ludzi, pies to w nich wyjatek i niezbyt wygodny dla wspolpasazerow dodatek. Ja rozumiem, ze czasami trzeba gdzies z pieskiem pojechac... ale sugerowalbym jednak pamietac, ze to jest zwierze, a inni ludzie chcieliby sie czuc w 100% bezpiecznie. Ja sie psow generalnie nie boje, ale prawda jest taka, ze w autobusie jest tloczno, goraco, jest to zamknieta przestrzen, nie czuje sie komfortowo jadac z psem ktory nie jest w kagancu. Rozumiem, ze wlasciciel kocha swojego pieska, ale to jednak tylko zwierze i jest odpowiedzialny za to co ono moze uczynic, oraz za to ze stresuje innych potencjalna mozliwoscia ze cos moze sie stac. Wyobrazmy sobie jaki stres przezywa matka z malym dzieckiem bedac zmuszona jechac obok tego psa. Jedno klapniecie zebami i dzieciak ma powazne obrazenia. Nigdy nie wiadomo... wiecej wyobrazni ludzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 10:28 Ludzie w Polsce morduja kilkaset osob rocznie (a w wypadkach drogowych ginie do tego jakies 5000 ludzi rocznie, kilkanascie tysiecy jest rannych ). Rozumiem, ze z ludzmi czujesz sie bezpieczniej niz z psami? Logika u ciebie kuleje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor BRAWO dla kierowcy! IP: *.aster.pl 10.07.12, 09:44 Pragnę podziękować kierowcy autobus za zdecydowane działanie. Mam dość agresywnych i obszczekujących pasażerów psów. Szanowny Polacy, pora wreszcie zacząć przestrzegać prawa bo inaczej nadal będziemy żyli w ciemnym grajdole. Nakaz przewożenia psów nie jest bezpodstawny Odpowiedz Link Zgłoś
pan.lampka [...] 10.07.12, 10:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek-the-best Re: BRAWO dla kierowcy! IP: *.toya.net.pl 10.07.12, 10:56 "ROZMOWA Z KIEROWCĄ JEST ZABRONIONA" w każdym autobusie można przeczytać instrukcję-regulamin...dla pasażerów. Znajomemu kierowcy, który jest pasażerem "szczególnej troski" i jemu z kierowcą prowadzącym autobus wolno rozmawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: 193.239.80.* 10.07.12, 09:44 Wielkie brawo dla kierowcy. Prawo jest prawem. Kaganiec powinien być, a go nie było. I dalsza dyskusja jest w związku z tym bezprzedmiotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... 10.07.12, 09:45 Drodzy dziennikarze, taki artykuł jest poniżej krytyki. Naprawdę. Piętnujecie człowieka, który wykonał prawidłowo własny obowiązek. OK, można uznać, że ten obowiązek jest bez sensu (ja się z tym akurat nie zgadzam, ale mamy demokrację i taki pogląd jest uprawniony). Wtedy należy nawoływać do ZMIANY PRZEPISU, ale nie piętnować człowieka, który w imieniu miasta egzekwuje porządek prawny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antanty Brawo kierowca, autor artykułu - żenada IP: 193.23.63.* 10.07.12, 09:47 Nie tak dawno gazeta piała ze złości, ze kierowcy nie przestrzegają regulaminu i nie włączają klimatyzacji. Teraz wypisują dyrdymały, że kierowca przestrzega "slepo" regulamin, który go obowiazuje i za który jest rozliczany. Niech się w końcu wybiórcze pismaki zdecydują, czego chcą. Mam nadzieję, że koledzy tego kierowcy będa zachowywali się w podobny sposób i nie będa wpuszczali do autobusów psów bez kaganca. Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... 10.07.12, 09:49 Wiem jedno: gdyby na dalszym przystanku do autobusu wsiadł ktoś, komu by się pies bez kagańca w autobusie nie podobał /a często się taki ktoś znajdzie, upierdliwy dla zasady/, to miałby pretensje przede wszystkim do kierowcy, ze "nie plinuje porządku i regulaminu". Taka prawda. Jak nie zrobisz d... będzie zawsze z tyłu. A paniom naprawdę nic by się nie stało, gdyby wzięły z domu kaganiec dla psa i założyły go na czas jazdy. Posiadanie psa to nie tylko przyjemność, ale też szereg obowiązków i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 22:27 ksywa napisała: > Wiem jedno: gdyby na dalszym przystanku do autobusu wsiadł ktoś, komu by się pi > es bez kagańca w autobusie nie podobał /a często się taki ktoś znajdzie, upierd > liwy dla zasady/ Hmm... upierdliwa dla zasady nie jestem. Psy bardzo lubię, ale pies to pies. Jechałam kiedyś autobusem. Jechał też pan z psem (rasy nie pamiętam, ale z tych groźnych - pitbull (?)). Suczka przemiła, łasiła się do mnie, podstawiała łeb do głaskania. No cudo. W pewnym momencie autobus zahamował, pies jakoś tak się odkręcił, że moja ręka przypadkowo trafiła na szyję zwierzaka od strony gardła.Wcale nie miałam zamiaru jej tam dotykać. To był moment. Rękaw kurtki uratował mi rękę, bo kłapnięcie pyska poszło w dużej mierze w materiał. Przez miesiąc miałam siniaka. O strachu nie wspominam. Pies bez kagańca. Odpowiedz Link Zgłoś
swinton Kierowca powinien podać Tomasza Maćkowiaka 10.07.12, 09:52 do sądu. A ZTM powinno zapewnić mu pomoc prawną. On wykonywał swoją pracę zgodnie z regulaminem. Ton artykułu jest niedopuszczalny. Niestety ktoś ten artykuł, nasączony jadem, zamieścił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabina Re: Kierowca powinien podać Tomasza Maćkowiaka IP: *.play-internet.pl 10.07.12, 10:04 popieram! ten artykuł jakaś kpina, kierowca potępiony za to, że wykonywał uczciwie swoją racę? Ja nie chciałabym aby jakikolwiek pies dyszał np nad głową moich dzieci. Pies ma zęby to ugryźć może, nawet własciciela, bo to tylko pies. Idiotyczny artykuł! A tak poza tym to o godz 19 upału raczej już nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Kierowca powinien podać Tomasza Maćkowiaka 10.07.12, 10:35 Też popieram. Niech gazeta odszczeka i przeprosi tego kierowcę, który troszczył się o dobro i bezpieczeństwo pasażerów, dlatego nie wpuścił dwóch nieodpowiedzialnych kobiet z potencjalnie niebezpiecznym psem bez kagańca. Odpowiedz Link Zgłoś
agora7 Re: Kierowca powinien podać Tomasza Maćkowiaka 10.07.12, 10:54 swinton napisał: > do sądu. A ZTM powinno zapewnić mu pomoc prawną. > On wykonywał swoją pracę zgodnie z regulaminem. > Ton artykułu jest niedopuszczalny. Niestety ktoś ten artykuł, nasączony jadem, > zamieścił. No to w koncu przestrzegamy prawa czy nie ? Skoro pies powinien mieć kaganiec - TO POWINIEN!. To nie była wina kierowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Kierowca powinien podać Tomasza Maćkowiaka IP: 161.51.11.* 10.07.12, 10:58 Popieram!!! Zarówno autora postu jak i kierowcę autobusu. Jak by bydle kogoś pogryzło to paniusia tylko powiedziałaby ojej on jescze nigdy nikogo nie pogryzł. Jak by nasrał na siedzenie to by pewnie wyszła i udawała, że to nie jej pies. Durne stare baby z psami. NIe rozumiemiem jak można wpuścic psa do domu?? Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Re: Kierowca powinien podać Tomasza Maćkowiaka 10.07.12, 18:21 Jak ktos przyjechal z dalekiej wsi, gdzie maltretowany i glodzony pies spedza cale zycie w budzie przywiazany do lancucha to nie zrozumie, po co sie wpuszcza do domu psa. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz a mogly pojechac rowerem. 10.07.12, 09:53 Jadac rowerem, nie narazilyby sie na szykany przez kierowcow, piesek moglby sie odstresowac po operacji, a kobieta w 9 miesiacu ciazy bylaby zdrowsza. Czemu zaden z religinych fanatykow rowerowych tego nie zauwazyl? Odpowiedz Link Zgłoś
azirkowa Re: a mogly pojechac rowerem. 10.07.12, 11:22 Chyba cię pogięło. Sam se jedź w 9. miesiącu ciąży, fanatyku rowerowy. Pies też nie powinien biegać w taki upał. A może osobiście potruchtasz za rowerem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerowa Re: a mogly pojechac rowerem. IP: *.play-internet.pl 10.07.12, 17:24 jeździłam całe lato na rowerze w zaawansowanej ciąży , do samego rozwiązania. Lepiej jechac na rowerku gdzie wiaterek cie owiewa niż dusić sie w upał w komunikacji miejskiej Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Re: a mogly pojechac rowerem. 10.07.12, 18:23 Znajac pomysly rowerowych fanatykow niedlugo powstana specjalne rowery dla psow i problem sie rozwiaze. Podobno w Kopenhadze juz przeprowadzaja takie eksperymenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss mogły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 22:36 jak ty chłopcze mało wiesz o świecie: www.gazellebikes.com/Collection/Urban_bicycles/Specials/Cabby :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Re: mogły 13.07.12, 18:00 celiasue.files.wordpress.com/2010/10/1496949592_9dc327ae77.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wutang4eva Re: mogły 13.07.12, 18:01 o takich rowerach pisalem chlopcze wiedzacy duzo o swiecie celiasue.files.wordpress.com/2010/10/1496949592_9dc327ae77.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: 89.246.150.* 10.07.12, 09:54 Ordnung muss sein Odpowiedz Link Zgłoś
gnom_opluwacz I bardzo dobrze 10.07.12, 09:54 Przepis, że pies musi nosić kaganiec w środkach transportu publicznego ma jednak sens. Zaś tłumaczenie "a on taki łagodny, co komu zrobi" jest typowe dla każdego właściciela psa. Może z wyjątkiem tych wieszających tabliczkę "uwaga, zły pies". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Brawo! IP: *.zeto.olsztyn.pl 10.07.12, 09:54 Tak powinno być chyba, że w regulaminie jest napisane, że można wpuszczać psy bez kagańca jeżeli: 1. Jest mało pasażerów 2. Jest to golden retriver 3. Jest to matka z córką 4. Jest gorąca 5. Właściciele z psem czekali na autobus min. jedną godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
nick_taki Kierowca miał rację 10.07.12, 09:55 Lubię psy (i koty też : ) oraz współczuję tym kobietom, ale kierowca miał rację. Czy autor artykuliku, albo osoby krytykujące kierowcę pomyślały, co by się stało, gdyby tak milutki piesio ugryzł jednak kogoś (np. milutkie, malutkie dziecko) ? Wtedy winą obarczonoby właścicielkę oraz kierowcę autobusu - za to, że świadomie łamiąc regulamin przewozu, zgodził się na przewóz psa bez kagańca. Nie do końca rozumiem też umieszczanie takiego "njusa" na pierwszym miejscu w dziale "Warszawa". Czy naprawdę w tym mieście nie dzieje się już nic ciekawszego? Pozdrawiam i życzę miłego dnia, nick_taki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: 136.173.180.* 10.07.12, 09:55 Brawo Panie Kierowco! Tak trzymać. Mam nadzieję, że kupiły kaganiec przed wejściem do następnego autobusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dDaariusz mikołejs Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.aster.pl 10.07.12, 09:56 Nie jest idiotyczny, tylko życiowy. Pies w autobusie może się nagle zestresować i zaatakować osoby postronne. Klatka, kaganiec, albo spacer. Porządek musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
lethal_doze Brawo popieram ! ! ! ! ! ! ! 10.07.12, 09:56 babsztyle z pieseczkami myślą że wszystko im wolno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokojna nierówność IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.12, 10:35 Zgadzam się, że ludzie powinni stosować się do przepisów. Jednakże, nie pierwszy raz zauważyłam, że łatwo zwracać uwagę właścicielom łagodnych ras, natomiast kiedy wsiądzie ''dreski'' z amstafem, czy pitbullem nikt nie piśnie ani słowa. Byłam świadkiem, kiedy nawet straż miejska obawiała się interweniować kiedy taki ''piesek'' błąkał się bez smyczy i kagańca po osiedlu. Albo kiedy jeden pijany właściciel leżał w stuporze alkoholowym, a ludzie bali się chodzić przez tą częścią parku bo jego pitbull pilnował by nikt nie zbliżył się na odległość 50 metrów. Myślę, że to jest temat, któremu należy się przyjżeć, bo to właśnie przez takich ludzi nie czujemy się bezpiecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
adkalin Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... 10.07.12, 09:57 Podszedł by bohater do dresiarza z piwkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbigniew jan Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.12, 09:59 z takimi chamami jak te damski odwazny boxer/kierowca jest bardzo duzo, nadaja sie na czlonkow jakiejs organizacji w ktorej nie musi poslugiwac sie rozumem, ale moze faktycznie 4 z piwem i amstafem wejda do niego w nocy i zobaczymy czy zostawi autobus czy bedzie walczyl w obronie regulaminu ZTM napisanego przez osilkow intelektualnych, zabraniajacych kierowcy uzycia wlasnego mozgu do oceny sytuacji, precz z robotami za kierownica........... Odpowiedz Link Zgłoś
patriot.wr Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... 10.07.12, 09:59 BRAWO Panie Kierowco! Odpowiedz Link Zgłoś
arichi Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... 10.07.12, 09:59 Pies tylko z kagańcem? A jaki kaganiec założyć mam na pysk mopsa? Worek na głowę? Głupoty opowiadacie z kagańcami. Zwłaszcza, że każdy pies pewnie czeka tylko, żeby was zagryźć na oczach innych pasażerów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.elpos.net 10.07.12, 10:20 Jak nie masz jak założyć - to twój problem. Możesz np. oddać komuś psa albo go uśpić. Prawo musi być przestrzegane przez wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
arichi Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 10:22 To płaczące, oplute, zasrane i śmierdzące dziecko mam: a) zostawić na przystanku b) oddać c) uśpić? W końcu wzbudza obrzydzenie i odrazę u niektórych zbulwersowanych pasażerów.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanty Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: 193.23.63.* 10.07.12, 10:29 Dziecko nikogo nie pogryzie i jest "człowiekiem" - czujesz tę dyskretną różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.aster.pl 11.07.12, 00:26 Jak jest bezzębnym niemowlęciem to nie pogryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.elpos.net 10.07.12, 10:30 Pies to nie dziecko, w regulaminie jest o psach. Odpowiedz Link Zgłoś
arichi Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 10:44 W regulaminie jest też o "sytuacjach, w których nie wolno przewozić nic odrażającego i śmierdzącego". Przepis, który pozwala na wyproszenie z pojazdu np. cuchnącego menela. Poprawka - dziecko może ugryźć. Może tez opluć, obrzygać i obsmarkać. Tak, czuję różnicę między dzieckiem a psem, ale w tej chwili mówimy o sztywnym trzymaniu się regulaminu, który jest dla wszystkich równy. Tak przecież podchodzicie do tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.elpos.net 10.07.12, 10:49 Tak, w takim razie śmierdzących też należy wypraszać. Nie ma wyjątków. Odpowiedz Link Zgłoś
arichi Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 10:55 A to w takim razie zgadzam się w pełni! Wszystkich śmierdziuchów wypraszać z autobusów i zostanie raptem 10 osób z pełnego.. Odpowiedz Link Zgłoś
fliegendeholaenderin Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 12:12 Jak ktoś nie ma wyobraźni, to wszystko jedno, czy do psów czy do dzieci. Na spacer z małym dzieckiem bierzę się trochę niezbędnych rzeczy, np. chustkę do wycierania nosa. Jest też spory wybór chusteczek nasączanych, niezmiernie pomocnych, jeśli dziecko nie zdąży na nocnik, a także jednorazowych chusteczek ligninowych, którymi można obetrzeć zabrudzoną buzię, a nawet łokcie, kolana i nos. Z tymi rewolucyjnymi wynalazkami można się zapoznać w większości supermarketów i perfumerii, a także w wielobranżowych sklepach różnej wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.customer.telia.com 10.07.12, 10:34 Zapominasz, ze to prawo jest dla ludzi a nie ludzie dla prawa. Poaza tym oddanie mopsa komus nie wydluzy mu pyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.elpos.net 10.07.12, 10:50 Ale pozwoli przestrzegać regulamin :) Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Przepis jest elastyczny. 10.07.12, 10:39 Możesz przewozić psa w kontenerze transportowym. Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 11:39 takiego kretyńsko dziamiącego mopsa to sie powinno niechcący przygnieść, żeby juz na zawsze...nigdy....nie dziamał. Odpowiedz Link Zgłoś
prababka44 Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo 10.07.12, 11:45 pomyliło ci się prababko z chihuahua....sorry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panpi Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.kodakdentalpayg.managedbroadband.co.uk 10.07.12, 10:00 przepis nie jest idiotyczny a bardzo dobry nie wszyscy lubia psy i kierowca postapil slusznie popieram kierowce paniusie z pieskami albo kryminalisci z mordercami na smyczy powinni trzymac je w domu a nier narazac innych ludzi na stres milusi czy odgryzie ci reke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrze zrobił I dobrze IP: *.closbrothers.pl 10.07.12, 10:01 jak powyżej w temacie i autorstwie Odpowiedz Link Zgłoś
juros1 Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... 10.07.12, 10:01 Bardzo dobrze zrobił - to nie ma znaczenia czy kobieta w ciąży czy chory pies ma być w kagańcu i koniec,nic nie usprawiedliwia tych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo IP: *.globalconnect.pl 10.07.12, 23:20 juros1 napisał: > Bardzo dobrze zrobił - to nie ma znaczenia czy kobieta w ciąży czy chory pies > ma być w kagańcu i koniec Nie ma znaczenia? To kobieta w ciąży też ma być w kagańcu? :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i dobrze Kierowca autobusu wyrzucił kobiety z psem. Bo r... IP: 193.0.242.* 10.07.12, 10:01 Pan autor raczej z tych co to wychodzi z psem bez kagańca na podwórko i mówi że chowany wśród dzieci i nie pogryzie...kompromitacja..... Odpowiedz Link Zgłoś