Gość: Miller Leszek IP: 91.216.239.* 23.07.12, 07:16 Dla mnie to polski Jan Paweł II. Przebiłem tym samym Palikota w głupocie i cynizmie, co nie jest takie proste. :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: franek Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Tymo... IP: 178.73.44.* 23.07.12, 07:17 w końcu! karanie ludzi więzieniem za to że wybierają środek odurzający i eksperymentują na sobie różne stany świadomości [nie szkodząc jednocześnie innym] jest kpiną i mentalnym średniowieczem! i to samo państwo diluje o wiele gorszymi,twardymi narkotykami od których rocznie umierają tysiące ludzi [alkohol,tytoń]. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 09:21 Ten fiutafon w pełni zasłużenie trafił do pudła: nie za to że miał i jarał, ale za to że propagował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.12, 12:00 Fiutafon to ty jesteś Tomaszu, a co z propagowaniem pedalstwa ? i reklamami alkocholu ... średniowieczny człowiecze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aft Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.12, 12:38 ty sam jesteś "pedalstwo" a "alkochol" cię podsumował... "pedalstwo" zresztą też. popełnij "chonorowe" samobójstwo i nie kradnij już powietrza. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_z_krakowa Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 17:39 Obawiam się, że właśnie pan/pani niebezpiecznie przybliżył/a się do złamania art. 151 KK ("Kto namową lub przez udzielenie pomocy doprowadza człowieka do targnięcia się na własne życie, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5."). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: has Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.v-net.com.pl 23.07.12, 18:26 Swoim wpisem niemal namówiłeś mnie, żebym cię zabił. więc uważaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cogito To nie eksperymentowanie, tylko hurtowy handel IP: *.polcard.com.pl 23.07.12, 09:43 > karanie ludzi więzieniem za to że wybierają środek odurzający i eksperymentują na sobie różne stany świadomości [nie szkodząc jednocześnie innym] jest kpiną i mentalnym średniowieczem! Ale on nie ma zarzutow "popalania jointa", tylko handlu i to hurtowego. Mozna sie spierac o karanie narkomanow i eksperymentujacych, ale dla dilerow (zwlaszcza przy duzych ilosciach narkotykow) nie powinno byc pardonu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: To nie eksperymentowanie, tylko hurtowy hande 23.07.12, 10:08 Jak i w przypadku pederastów: jak już ktoś koniecznie musi - niech robi to potajemnie, a nie obnosi się ze swoim zboczeniem podczas tzw. parad równości. Odpowiedz Link Zgłoś
kretyno-fob Re: To nie eksperymentowanie, tylko hurtowy hande 23.07.12, 11:21 To tak samo jak z głupotą.Jeśli już jesteś głupkiem to przynajmniej tego nie pokazuj. Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: To nie eksperymentowanie, tylko hurtowy hande 23.07.12, 14:31 Ale podstawową cechą idioty jest niezdawanie sobie sprawy z własnej głupoty, Tomek nigdy nie zobaczy jakim jest kretynem, a nazywającym go po imieniu zarzuci, że mówią tak z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: 178.73.44.* 23.07.12, 07:21 Gość portalu: Miller Leszek napisał(a): > Dla mnie to polski Jan Paweł II. > > Przebiłem tym samym Palikota w głupocie i cynizmie, co nie jest takie proste. : > D możesz sobie kpic,ale jaki masz argument na to że osoba sięgająca po łagodny narkotyk jakim jest marihuana powinna gnic w więzieniu niczym pospolity kryminalista?!kto daje prawo tym hipokrytom z Wiejskiej do tworzenia tak nieludzkiego prawa?!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 10:12 Gość portalu: franek napisał(a): > jaki masz argument na to że osoba sięgająca po łagodny narkotyk jakim jest marihuana > powinna gnic w więzieniu niczym pospolity kryminalista? Polecam artykuł z najnowsej Angory, co to marycha zrobiła w krótkim czasie z nastolatki. Zaczyna się od "miękkich" narokotyków i tzw. dopalaczy, kończy na heroinie, amfetaminie lub kokainie. > !kto daje prawo tym hipokrytom z Wiejskiej do tworzenia tak nieludzkiego prawa?!! Ludzkie prawa powinny być dla ludzi a nie dla handlarzy i propagatorów śmierci. Oni stanowią wcielenie zła, wściekłe, pozbawione człowieczeństwa indywidua które powino się eliminować i utylizować. Odpowiedz Link Zgłoś
kretyno-fob Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 11:23 To wysuń obywatelski projekt ustawy o karaniu więzieniem producentów i propagatorów alkoholu.To większa trucizna. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 11:40 kretyno-fob napisał(a): > To wysuń obywatelski projekt ustawy o karaniu więzieniem producentów i propagatorów > alkoholu.To większa trucizna. To se chaj kretyno-głąbie gorzałę póki jest legalna. Mnie to do szczęścia potrzebne nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kretyno-fob Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 11:46 Tobie do szczęścia potrzebne jest nakazywanie innym jak mają żyć i wyzywanie tych,którzy mają inne zdanie bez wysuwanie merytorycznych argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 11:49 kretyno-fob napisał(a): > Tobie do szczęścia potrzebne jest nakazywanie innym jak mają żyć i wyzywanie tych, > którzy mają inne zdanie bez wysuwanie merytorycznych argumentów. Nie: to handlarzom tego świństwa do szczęścia potrzebne jest aby inni żyli tak jak im zatruty narkotykami umysl dyktuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kretyno-fob Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 11:55 Już ci napisałem,że jeśli chcesz uszczęśliwiać innych na siłę,to wysuń obywatelski projekt ustawy przewidujący kary za produkcje,dystrybucje i propagowanie alkoholu.To o wiele większa trucizna.I życzę powodzenia w przeprowadzeniu tej inicjatywy do końca.Choć przy twoim podejściu do ludzi wątpię w to powodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 12:02 POkrętna logika: skoro jedno świństwo jest legalne, to inne świństwo ma być legalne również, bo tak i już? Dla mojej przyjemności mogliby zakazać alkoholizowania się od zaraz: jedyne zastosowanie C2H5OH jakie mnie interesuje - to paliwo do kuchenki spirytusowej na jachcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kretyno-fob Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 12:16 I dlatego,że ty jesteś abstynentem,to inni też mają nimi być.To jest dopiero wspaniała logika.Hitler też tak myślał. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 13:03 Abstynentem wcale nie jestem. ale też od alkoholu jakoś się nie uzależniłem. Bujda na resorach być musi, że to taki twardy narkotyk, przynajmniej dopóty, dopóki nie zacznie się chlać na umór, bo wtedy uciec od niego jest już trudno. Zresztą: alkohol w ilościach fizjologicznych jest obecny we krwi każdego człowieka. A gdzie jest tam miejsce na produkty jarania marychy? Odpowiedz Link Zgłoś
kretyno-fob Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 13:17 A twoje miejsce jest tam, gdzie wszystkich uszczęśliwiaczy ludzkości.Hitlera,Stalina i innych,którzy zawsze wiedzieli lepiej co innym powinno być wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 13:21 No właśnie: to ty, paliguila, i inne ćpuny chcą na siłę uszczęśliwiać przyszłe pokolenia marychą. Odpowiedz Link Zgłoś
kretyno-fob Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 13:26 Marycha szkodzi najwyżej tym,którzy ją palą.Nikomu innemu.Uszczęśliwianie na siłę kończy się masakrą milionów. Odpowiedz Link Zgłoś
rosek1990 Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 14:15 Gdzie w twoim organizmie występuje naturalnie alkohol? A o endokanabinoidach kolego słyszałeś? Chyba nie skoro wypowiadasz się nie mając wiedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fckNWO Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.204.2.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.07.12, 15:55 " Zres > ztą: alkohol w ilościach fizjologicznych jest obecny we krwi każdego człowieka. > A gdzie jest tam miejsce na produkty jarania marychy?" A zdziwisz się bo każdy człowiek ma w organizmie również kanabinole :) Wszyscy mamy układ kanabinolowy którego znaczenie nauka dopiero odkrywa. Są wręcz potwierdzenia iż układ ten działa antykancerogennie, przeciwzapalnie i nie pamiętam teraz za co jeszcze może odpowiadać. Badania niestety idą mozolnie bo przecież kto będzie dotował badania które mogą doprowadzić do bardzo "niebezpiecznych" wniosków. Na pewno nie rządy ani firmy farmaceutyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.12, 12:16 I super .... miłej żeglugi na jachcie na bezludną wyspę. tam bedziesz szczęśliwy. My chcemy żyć jak chcemy pić co chcemy i palić co chcemy. My chcemy sadzić, palić, zalegalizować. A nie płacić mafii za coś co mogę nazrywać w ogródku ..... chore państwo, ale skoro ma takich krzykaczy jak ty.... to niedługo będzie policman za każdym z nas.... Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 13:05 > My chcemy sadzić, palić, zalegalizować. Wszysczy zatem jesteście siebie warci. Wasze miejsce jest w pierdlu, wraz z takimi co "lubią" tych co krzywdzą dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: has Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.v-net.com.pl 23.07.12, 18:31 Twoje miejsce jest w pierdlu. Pierdziel, to twoje naturalne środowisko. Jesteś większym zagrożeniem niż 10 dilerów marihuany - oni przynajmniej nie gnębią ludzi i nie chcą ich niszczyć zamykaniem w więzieniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.12, 12:05 Polecam popatrzeć na gorsze dzielnice naszych miast co alkohol zrobił z dzieci ..... ale czy wolno sprzedawać go dzieciom ? czy wolno sprzedawać papierosy dzieciom ? a może przytoczysz argument że dziecko prowadząc samochód się zabiło ? to zakazać samochodów ? oj ... głupota nie boli .... dlatego trudno ją zdjagnozować .. wielki mędrzce Odpowiedz Link Zgłoś
33qq Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 14:33 Zaczyna się od cukierków z ajerkoniakiem, a kończy na masowych mordach, teraz ja cię przebiłem w idiotyzmie Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka To jest Polska właśnie. 23.07.12, 07:53 Kwestię, czy facet powinien w ogóle siedzieć za konopie, nawet w ilości hurtowej, pomijam. Istotne jest to, że gość przesiedział się prawie trzy miesiące (przypominam, że zgodnie z przepisami areszt stosuje się w razie obawy matactwa, ucieczki, bądź zagrożenia wysoką karą), prokuratura nie wykonała w tym czasie żadnej czynności śledczej, i wiedząc że sprawa wygląda na dętą, bo zeznania sprzedawców tych 3 kg suszu zaczynają się rozjeżdżać, występuje o kolejne 2 miesiące. A gdy sąd mówi nie, bo adwokat tę bezczynność pokazał, nawet nie zaskarża orzeczenia - czyli ewidentnie jest to takie wystąpienie o areszt "na wyrost", żeby za prokuratora zdecydował kto inny, a sam prokurator miał "podkładkę". W Polsce sądowa kontrola wniosków o areszt jest fikcją. Wedle statystyk, ponad 95% wniosków prokuratorów jest przyklepywane przez sądy bez większej kontroli. A prokuratorzy o areszty występują w zasadzie prawie zawsze. W tej sprawie teraz do pudła na trzy miesiące powinni trafić prokuratorzy, którzy o areszt dla gościa wnioskowali, i potem nie wykonali żadnych czynności, i sędzia, który pierwszy areszt przyklepał. A potem won z zawodu, i odszkodowania płacone z własnej kieszeni powinny ich puścić z torbami. Arbitralność wymiaru sprawiedliwości jest dla naszych praw większym zagrożeniem, niż stu Sawickich i Śmietanków, o których się trąbi od tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: To jest Polska właśnie. 23.07.12, 08:29 Gdyby nie chodziło o konopie, mogłoby jednak być inaczej. Ale w sprawach związanych z "narkotykami" państwo zaraz się napina i pokazuje, jakie jest skuteczne. W prześladowaniu mniejszości używkowych. Z punktu widzenia policji to ma nawet pewną zrozumiałość. Po pierwsze Wolne Konopie jako przeciwnik - właśnie, to antypatia ze wzajemnością. W zeszłym roku przed Marszem Wyzwolenia Konopi policja urządziła planowe szykany, uniemożliwiła wyjazd platform - w rezultacie nagłośnienie było mizerne, nie dało się panować nad okrzykami i w sumie większość okrzyków była nie tyle "prokonopna", co antypolicyjna, nierzadko wręcz wulgarna. Po drugie - wszyscy wiedzą do czego jest wykorzystywane prawo narkotykowe. Dilerów rzadko udaje się złapać, za to wbrew zapowiedziom osławiony par. 62.1 nie służy zastępczemu przymykaniu za handel, tylko prześladowaniu zwykłych posiadaczy i robieniu w ten sposób statystyk wykrywalności. Z tego punktu widzenia diler, nawet fikcyjny, to dla policji skarb. Sprawa jest głośna, więc choć raz mogą twierdzić, że są skuteczni i nie łapią studentów ze skrętem w parku, tylko mają prawdziwego dilera. A poza tym oczywiście mogą zaszkodzić Wolnym Konopiom, twierdząc, że Dołecki nie tylko walczył o legalizację, nie tylko palił zioło, ale też nim handlował i na pewno sprzedawał dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Bylo sporo matactw 23.07.12, 11:53 asperamanka napisał: > > W Polsce sądowa kontrola wniosków o areszt jest fikcją. Wedle statystyk, ponad > 95% wniosków prokuratorów jest przyklepywane przez sądy bez większej kontroli. > A prokuratorzy o areszty występują w zasadzie prawie zawsze. Bo bylo sporo wpadek w latach 90-tych, i tzw. "presja spoleczna" wzrosla. Jednak minelo 15 lat i czas na to, zeby sedziowie przestali "przyklepywac". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jopek Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.12, 08:13 To jan paweł ii siedział za jakąś sprawę w więzieniu? chyba raczej w pałacach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Promocja dewiacji Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Tymo... IP: *.ip.netia.com.pl 23.07.12, 08:27 Cieszy mnie, że Agora po raz kolejny promuje dewiacje społeczne. Mam nadzieję, że otworzy to kolejnym oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 08:30 Czy picie piwa też uważasz za "dewiację społeczną"? Dlaczego jest nią palenie marihuany, ale picie alkoholu już nie? Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 10:18 zewszad_i_znikad napisała: > Czy picie piwa też uważasz za "dewiację społeczną"? Dlaczego jest nią palenie marihuany, > ale picie alkoholu już nie? No paczpan, a w takich np. latach 2002-2003 i nawet nieco później regularnie, niemal raz w tygodniu wypijałem pół lytra piwa podczass tzw. żeglarskich czwartków w Warszawce. Ale wypiwszy pół lytra nie pragnałem zaraz następnego, nie ciągneło mnie aby wypić następnego dnia, a jak któryś tydzień wypadł z picia - nie czułem dyskomfortu z tego powodu. Dawno już tamtych imprezek nie ma, a ja jakoś nie tęsknię za piwem, i nie piję. A gdybym nawet wypił - z pewnością w nałóg bym nie wpadł. Coś kiepskie argumenty z tym porównaniem marychy do piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rollo Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.12, 10:41 a mnie nie ciągnie od jednego skręta do drugiego. a co to jest Warszawka? Odpowiedz Link Zgłoś
tarzan_j Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 06.10.12, 11:35 No to tak jak ja z konopiami w czasie studiow, nawet w tym samym czasie - paliło się, nawet parę razy w tygodniu, choć jak jakiś tydzień czy dwa wypadł też nie było problemu. Potem był dyplom, nowa praca, obowiązki, brak czasu na imprezy - ale też za nimi nie tęsknię, ot wyrosło się. Ta analogia z piwem psuje się gdy mówimy o większych dawkach - jak się z piwem przesadzi to potem łatwo o torsje, kaca i 'pomroczność jasną', jak przesadzisz z konopiami to w najgorszym wypadku zaśniesz tomjani napisał: > No paczpan, a w takich np. latach 2002-2003 i nawet nieco później regularnie, n > iemal raz w tygodniu wypijałem pół lytra piwa podczass tzw. żeglarskich czwartk > ów w Warszawce. Ale wypiwszy pół lytra nie pragnałem zaraz następnego, nie ciąg > neło mnie aby wypić następnego dnia, a jak któryś tydzień wypadł z picia - nie > czułem dyskomfortu z tego powodu. Dawno już tamtych imprezek nie ma, a ja jakoś > nie tęsknię za piwem, i nie piję. A gdybym nawet wypił - z pewnością w nałóg b > ym nie wpadł. Coś kiepskie argumenty z tym porównaniem marychy do piwa. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.12, 08:31 a kiedy agora reklamuje piwo i vodki, f16, wojny, i pranie mozgu tez tak piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello i tak dziala policja IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.12, 08:29 ten artykul pokazuje czarno na bialym jak dziala policja, probowala wrobic tego mlodego czlowieka. to wstyd, mam nadzieje ze policja za to zaplaci, bo tak nie moze dzialac prawo. a jesli policja chce, to niech znajdzie pana Boga, bo to on to wszystko zaczol, chyba ze obejza sobie nowy film prometeusz, to wyjdzie ze to Anunaki wprowadzili konopie w obrot. rosliny=legalne Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Kto ma konopie w głowie - odsiedział parę miesięcy 23.07.12, 08:58 Takie są skutki. Odpowiedz Link Zgłoś
jolikm Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Tymo... 23.07.12, 09:58 Janusz Palikot-największe rozczarowanie wszystkich zdrowo myślących ludzi w tym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Ty 23.07.12, 10:06 jolikm napisała: > Janusz Palikot-największe rozczarowanie wszystkich zdrowo myślących ludzi w tym > kraju... Mylisz się Jolu: zdrowo myślący ludzie od początku nie mieli wątpliwości że Paligula to wtyka Herr Oberthuska, której przed wyborami 2011 POwierzono misję skupienia głosów lemingów rozczarowanych rządami PO i brakiem obiecanych w 2007 roku cudów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cogito Nie masz racji IP: *.polcard.com.pl 23.07.12, 10:39 > Janusz Palikot-największe rozczarowanie wszystkich zdrowo myślących ludzi w tym kraju... Zdrowo myslacy ludzie (niezaleznie jakiej opcji politycznej) od poczatku wiedzieli, ze p. Palikot to tylko krzykacz, ktory nic konkretnego nie uczyni. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Alez uczynil - posrednio. 23.07.12, 11:54 Gość portalu: Cogito napisał(a): > > Janusz Palikot-największe rozczarowanie wszystkich zdrowo myślących ludzi > w tym kraju... > > Zdrowo myslacy ludzie (niezaleznie jakiej opcji politycznej) od poczatku wiedzi > eli, ze p. Palikot to tylko krzykacz, ktory nic konkretnego nie uczyni. Alez uczynil - posrednio. Nie zauwazyles, ze pod wplywem wyborczego zwyciestwa Palikota PO zaczelo ponownie myslec o mlodszych wyborcach? Cos tam bakali o zaprzestaniu karania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czege Dlaczego w dziale "Warszawa" IP: 195.8.101.* 23.07.12, 10:01 Dlaczego artykuł jest w dziale Warszawa????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktrd Mimo wszystko przesada...Tymoszenko ladniejsza... IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.07.12, 11:30 Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Mimo wszystko przesada...Tymoszenko ladniejs 23.07.12, 11:38 Zgłosi się koleś PO POradę do poseł Ryszarda Anny Grodzkiej, to go przeflancują na Tymoszenko, i to nawet tę młodszą. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Mimo wszystko przesada...Tymoszenko ladniejs 23.07.12, 16:56 Każdy ma prawo być konserwatywny, uznawać stosowanie środków psychoaktywnych za złe, uważać korektę płci za "oszukiwanie natury". Ale nikt nie ma prawa obrażać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Re: Mimo wszystko przesada...Tymoszenko ladniejs IP: *.oswiecim.vectranet.pl 23.07.12, 22:45 Masz rację. Palikot obraża innych. Czyli, że jest...? No nie będę go obrażał, chociaż Palikota nie można obrazić- przekroczył wszystkie mosty ludzkiej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: Mimo wszystko przesada...Tymoszenko ladniejs 23.07.12, 22:51 Paliguli to można napluć conajwyżej na buty, bo to co ma pomiędzy uszami jest zbyt odrażające. A obrażona przez niego ma prawo poczuć się sama pani Tymoszenko, że taki łajdak śmie z nią porównywać żoola i ćpuna. Odpowiedz Link Zgłoś
kretyno-fob Re: Mimo wszystko przesada...Tymoszenko ladniejs 23.07.12, 23:27 I znowu to samo.Zero argumentów,za to wyzwiska i bluzgi.Typowy prawicowy konserwatysta. Odpowiedz Link Zgłoś
rosek1990 Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Tymo... 23.07.12, 14:11 Takich jak tomjani nie powinno się słuchać w ogóle bo osoba, która mówi o teorii eskalacji jako o teorii sprawdzonej nie ma o narkotykach bladego pojęcia. Ta teoria została dawno obalona. Poza tym jakie są dowody na to, że Andrzej czymkolwiek handlował? On byłby skończonym debilem gdyby będąc Prezesem Wolnych Konopi handlował marihuaną. Co innego posiadanie - mniejsza kara, najpierw zawiasy. Pomówienia dwóch osób, którym zamknięto plantację są takim dowodem jak to, że ja i ktoś jeszcze powiem, że użytkownik tego forum o nicku np. xxx jest handlarzem narkotyków. Wartość takich dowodów jest żadna i tego uczą już na studiach prawniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
wisibeben wolne media 23.07.12, 14:55 Wielki szacunek mam dla Gazety Wyborczej za to że zajmuje się tą sprawą, aresztowaniem Dołeckiego, relacją z marszów wyzwolenia konopi oraz innymi niewygodnymi dla panującego establishmentu sprawami, Adam Michnik to jednak dusza wolności i chyba ostatni komunistyczny opozycjonista któremu ciągle zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
tomjani Re: wolne media 23.07.12, 22:44 wisibeben napisał: > Adam Michnik to ... chyba ostatni komunistyczny opozycjonista Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkaniec_wszechswiatow Przecież to sam Pan Bóg stworzył dla nas konopie ! 23.07.12, 15:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmg Wolny szef Wolnych Konopi. Palikot: polski Tymo... IP: 94.42.255.* 24.07.12, 12:19 bla bla bla. idioci nei wiedzą skad niska cena. bo cena maleje przy zakupie wiekszych ilosci. z tego wzgledu ze handlarz sie pozbywa przypalu. jakie boty ... zal z policjanotw hahahhaha SADZI PALIC ZALEGALIZOWAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi za kratami to powinien zostac przez pare lat - ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.12, 20:39 nie w areszcie bo prokuraturowi (a jaka to sowiecka mierzwa widac po sprawie Smolenska) nie chce sie pierdnac i pchnac prostego aktu oskarzenia a niezlustrowanym sedziom wydac wyroku bo i tak maja namiestnictwo dozywotnie zwlaszca jak liza tuszcze rowy jak ten sprzedawczyk z Gdanska (czy to z tych Milewskich od Zelaza?) w normalnym kraju juz by pierdzial w pasiak z kilkoma wojtkami w plery - naprawiajac tory kolejowe albo meliorujac Zulawy Odpowiedz Link Zgłoś