Dodaj do ulubionych

Rozczarowanie Five Restaurant

20.08.12, 16:05
Zdarzyło mi sie bywać tam i zamawiać jedzenie. Czasami były drobne usterki, ale do tej pory były naprawdę drobne. Do dziś.
Z dostawą na obiad ze znajomą przydarzyło mi sie dostać przypaloną kaczkę, która do najtańszych dań nie należy. I nic - nawet przepraszam.
Przykre, że w Polsce gastronomia ciągle wygląda jak za komuny. Nic nikogo nie obchodzi (jesli szef nie stoi nad głową).
Obserwuj wątek
    • slash.slash Re: Rozczarowanie Five Restaurant 20.08.12, 17:18
      Po pierwsze po sieciówce cudów oczekiwać nie należy.
      Po drugie faktycznie cos jest na rzecyz i mi się zdarzyło natrafić tam na mocno wypieczonekgo kotleta (tyle, że to byl tani zestaw "lanczowy")
      Po trzecie nad tym lokalem wisi jakas klątwa. Była tam już lata temu knajpa, potem była przerwa i jakas pizzeria do bani (też sieciówka), zobaczymy jakie będa losy tego lokalu :)))
      wokół jest wiele innymch nie ma się co przejmować.
      • sam.mi Re: Rozczarowanie Five Restaurant 24.08.12, 10:19
        To, że coś jest sieciówką nie oznacza, że moga sobie olewać.
        Spalona na wiór kaczka nie powinna się zdarzyć nawet w sieciówce.
        A jak nie umieją zrobic to niech zmienia menu.
        Nie musi byc kaczki w sieciówce :))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: mucha Re: Rozczarowanie Five Restaurant IP: *.lewandow.net.pl 24.08.12, 15:20
        mieszkam na przeciw five na grzybowskiej i jadam tam nieprzerwanie od 3 lat, czasem zdarzaja sie wahania, ale wlasnie dlatego ze nie jest to sieciowka :)
        ktora sieciowka ma kaczke (notabene bardzo smaczna ) ? to nie jest sieciowe jedzenie, co innego hurtowe pizze z telepizzy albo chemiczne produkty z mcdonalnda. w five jest super atmosfera, wlasciciel prawie codziennie jest na miejscu i sie ujawnia ( co jest rzadkoscia ), chodzi tam bardzo duzo ludzi, czesto zmienia sie menu, a wspomniane wiele innych to droga grecka albo obskurne bistro korado. ja zycze five jak najlepiej, wiem z fb ze niedawno otworzyli drugie miejsce i jest oblegane
        • slash.slash Re: Rozczarowanie Five Restaurant 29.08.12, 06:16
          straszne pracujesz tam w marketingu i mieszkasz obok
          nie chciałbym mieszkać tuż przy robocie
          • Gość: gosc Re: Rozczarowanie Five Restaurant IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.13, 20:07
            no tak, bo jak sie komus restauracja podoba i jest fanem to juz pracuje w marketingu. najlepiej jakby wszyscy na wszystkich narzekali, wtedy sa fajni bo mozna z nimi ponarzekac. jakie to modne i polskie ...
            w five bylem raz, normalna fajna knajpa. ale "warszawiacy" to musza miec poziom swiatowy, za cene podwarszawska. aha, no i tylko od wtorku do czwartku, bo w poniedzialek jada na sloikach, a w piatek juz ich nie ma :)
            pozdrawiam, niepracownik five ;)
            • qumatka Re: Rozczarowanie Five Restaurant 06.02.14, 13:47
              a mnie ta restauracja przypadła do gustu,maja dobre jedzenie,zwłaszcza makarony,będąc tam nie miałam się do czego przyczepić.
              • 6rolka Re: Rozczarowanie Five Restaurant 07.02.14, 12:36
                w pełni podzielam twoje zdanie,restauracja ta ma sporo pozytywnych opinii w internecie,osobiście lubię do niej wpadać na szybki i nie drogi lancz,maja fajnie skomponowane zestawy za ok 20 zł,więc nie jest najgorzej.Dobra lokalizacja przyciąga sporo ludzi.
                • 1-buc Re: Rozczarowanie Five Restaurant 07.02.14, 13:37
                  6rolka napisał(a):
                  > osobiście lubię do niej wpadać na szybki i nie drogi lancz

Domyślam się, dlaczego
    • nosleep1 Re: Rozczarowanie Five Restaurant 09.02.14, 02:03
      To dość dziwne, ja często jestem w FIVE i nigdy nie miałem takich sytuacji. Zawszę wychodzę zadowolony i najedzony ;)
      • 1-buc Re: Rozczarowanie Five Restaurant 09.02.14, 02:32
        A odzież ciążową kupujesz w tym sklepie, który w grudniu reklamowałeś jako kobieta? Tylko admini SPAM usunęli...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka