Dodaj do ulubionych

Odpowiadam na listy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 11:08
1. Tradycja. Tradycja zdziwila sie, ze podalem jej numer telefonu. A ja sie
kiedys zdziwilem, ze podala mi swoje imie i nazwisko. Tak wiec oboje jestesmy
teraz zdziwieni.
2. Milton. Trudno mi stwierdzic, czy mam rwanie w realu, bo ja w realu
nieczesto bywam. Praca i rozne inne obowiazki spetaly mi rece (raczej nogi),
wiec jak wychodze "na miasto" zaraz sie upijam i chce sie z kims bic, nie
zwazajac na reakcje dam. Obiecuje ze na wspolnym spotkaniu zachowam umiar. No
chyba, ze bedziecie mnie prosili...
3. K`k. Moge ci podac konkretne linki. Mialem od dluzszego czasu podejrzenie,
ale dopiero wczoraj sprawdzile posty i olsnilo mnie. 100%.
Obserwuj wątek
    • k`k Re: Odpowiadam na listy 07.02.03, 11:15
      Nie trzeba,sam przelecę ,jest wyszukiwarka.Nie wiem,czy dziś,ale do
      poniedziałku na pewno.
      • miltonia Re: Odpowiadam na listy 07.02.03, 11:25
        Też sprawdzę, ale jeśli to prawda, to determinacja tej osoby jest rozczulająca.
        No to jak z tym rwaniem w realu, bo w wirtualu widzę, że jest imponujące!
        • zarlaczka Re: Odpowiadam na listy 07.02.03, 11:31
          Może w końcu ktoś mnie by uświadomił.
          • tradycja1 Re: Odpowiadam na listy 07.02.03, 14:15
            zarlaczka napisała:

> Może w końcu ktoś mnie by uświadomił.
            A moze i ja sie dowiem....nie z tak wielkiej ciekawosci tylko powoli krag
            podejrzanych sie zawerza.
            • tradycja1 Re: Odpowiadam na listy 07.02.03, 14:55

Czy to jest czyms z forum czy z real?
              • Gość: Niech Re: Odpowiadam na listy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 14:58
                Jedno i drugie. W zasadzie moge to wyjawic. Analizujac posty doszedlem do
                wniosku ze ty i Atob to jedna osoba. Tak sadze. Zalosne.
                • tradycja1 Re: Odpowiadam na listy 07.02.03, 15:02
                  A jednak to ma zwiazek ze mna....
                  Aha to mnie nie ma bo Atoba przeciez znasz osobiscie.
                  • Gość: Niech Re: Odpowiadam na listy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 15:09
                    Jestes, ale Atobem.
                    • tradycja1 Re: Odpowiadam na listy 07.02.03, 15:11
                      Myslisz....aha to dlatego chodze tak wczesnie spac by byc tradycja.
    • zarlaczka Widać 07.02.03, 15:09
    • atob Na forum nie ma tajemnic ... 07.02.03, 15:11
      wiec Niechu przeslij mi to co innym . :)
      • tradycja1 Re: Na forum nie ma tajemnic ... 07.02.03, 15:13
        Mi nic Niech nie przyslal ....:(
        • tradycja1 Ja sie tak nie bawie 07.02.03, 15:30
          :((((((((((((((((((((
          • Gość: Niech Re: Ja sie tak nie bawie IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:19
            Pooooszlo.
            • zarlaczka Re: Ja sie tak nie bawie 07.02.03, 16:31
              Jak mi teraz nie przyślesz, to przestanę z Tobą gadać.
    • karolina-k Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:20
      Mnie Niech tez nic nie przeslal np. przeprosin.
      • zarlaczka Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:31
        Karolcia, a w jakiej postaci dzisiaj występujesz męskiej czy żeńskiej?
        • karolina-k Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:39
          Masz watpliwosci. Ty? TY? Która bylas pierwsza o mnie zazdrosna.
          • zarlaczka Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:40
            Ale skąd wiesz czy ja byłam zazdrosna o Niecha, czy o Ciebie.
      • buggi Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:35
        karolina-k napisała:

> Mnie Niech tez nic nie przeslal np. przeprosin.

jak to nic. dwa dni temu przeslal ci kopniaki
        • Gość: Niech Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:40
          Uderz w stol, a pod stolem Karol. Potem sie dziwi, ze dostaje kopniaki. A gdzie
          my mamy nogi trzymac, na stole?
          • buggi Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:42
            Tradycja trzyma nogi na stole, bo jest Ameryce. A ja trzymam na krzesle, bo
            siedze na stole
            • Gość: Niech Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:43
              Ja trzymam w miednicy, bo mi stopy przemarzly.
              • buggi Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:47
                pewnie ci sie odciski porobily od tego chodzenia po miescie. wymocz dobrz, a i
                oleju nie zapomnij dolac.
          • karolina-k Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:46
            Tak szeryfie!
            • Gość: Niech Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:49
              Niestety, chyba mi do tej miednicy Karol nasikal, nici z moczenia (nog, Karol
              co zmoczyl to jego).
              • buggi Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:56
                Gość portalu: Niech napisał(a):

> Niestety, chyba mi do tej miednicy Karol nasikal, nici z moczenia (nog, Karol
                > co zmoczyl to jego).

trzeba bylo ja wysadzic, a tak bidulce po nogach pocieklo. Ble

PS lecial jak sczala, szczala jak leciala
              • karolina-k Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 16:56
                Kto tu puscił farbę?
                Musiałam się przefarbować na ciemny braz, by zniechecic do siebie Niecha. Ale czy wy potraficie to docenić?
                • Gość: Niech Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:00
                  To jestes teraz murzynem? Czy tez murzynka? Albo murzynska rodzina, to chyba
                  uwzglednia wszystkie mozliwosci.
                • buggi Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:02
                  karolina-k napisała:

> Kto tu puscił farbę?
                  > Musiałam się przefarbować na ciemny braz, by zniechecic do siebie Niecha. Ale
                  c
                  > zy wy potraficie to docenić?

To on nie lubi sniadych brunetek?????? To po cholere sie do mnie wpraszal??
                  PS Niech a idz do wszystkich diablów.!!!
                  • karolina-k Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:05
                    On lubi tylko glupie blondynki, a kocha sie w Tradycji.
                    • Gość: Niech Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:06
                      Dla pelnego opisu Niecha dopisz - i nie lubi glupiego Karola.
                    • buggi Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:10
                      karolina-k napisała:

> On lubi tylko glupie blondynki, a kocha sie w Tradycji.

my sie wszyscy/kie w niej kochamy, wiec zadnej nowiny nie napisalas
                  • Gość: Niech Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:05
                    Bugi, jestes sniada brunetka???!!! No to zegnaj, niech mych oczu nie skala taki
                    widok!
                    • buggi Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:07
                      Niech, a juz mialam ci walentynke wyslac, a tu gucio. Zegnaj.

PS Karol, masz jedna konkurentke mniej.
                      • karolina-k Re: A oskara dostaje... Bugii 07.02.03, 17:10
                        Popatrz na to z innej strony. Teraz jestesmy razem po drugiej linii frontu.
                        • buggi Re: A oskara dostaje... Bugii 07.02.03, 17:14
                          oh my good, oh my good, tchu mi w piersiach zabraklo! Oscar dla mnie! Karol,
                          polaczmy sily.

PS dziekuje mojej Mamie i Tacie i Babci i Dziadkowi i Tradycji i
                          Zarlaczce .....i mojej szczotce do zebów i iiiii....za to wyróznienie. Nie
                          dziekuje Niechowi, bo mnie do lez doprowadzil.
                          • Gość: Niech Re: A oskara dostaje... Bugii IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:17
                            Az tak sie smialas?
                          • karolina-k Zlota Palma dla .. szczotki 07.02.03, 17:20
                            Buggi!! A podziekowania dla szczotki do wlosów, ktore wkrotce stana sie blond?
                      • Gość: Niech Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:12
                        Bugi, kosz poraz drugi? To juz nie robi na mnie wrazenia. Wrecz przeciwnie -
                        przyzwyczajam sie.
                        • karolina-k Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:17
                          Bugii, potwierdz tego kosza za 5 pkt., przemaluj sie na blond i podszyj pod kwika.
                          • buggi Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:21
                            kwik kwik, toz to prosiak. prosiaki sa rózowe a nie blond.
                            • kwik Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:26
                              kwik nie jest prosiakiem. kwik nie jest rozowy.
                              kwik nie istnieje, ile razy mozna wam powtarzac?
                              • buggi Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:30
                                ale prosiak kwiczy kwik kwik, chrum chrum zaprzecz

PS powiedz Nechowi, ze nie przyjde.
                                • kwik Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:31
                                  niech prosiak kwiczy i chrumka tak, jak mu sie podoba. mnie nic do tego
                                  PS. nie mam czasu, sama mu powiedz.
                            • karolina-k Kwik jest na 102 07.02.03, 17:29
                              Buggi nie doceniasz Kwika. Tak jak Atoba. Zreszta czemu tu się dziewić? Masz kiepski gust. Gdzie ty się ubierasz,
                              dziewczyno. W przejsciach podziemnych? tam tez kupujesz wody perfumowane?
                              • Gość: buggi Re: Kwik jest na 102 IP: 62.96.4.* 07.02.03, 17:33
                                karolina-k napisała:

> Buggi nie doceniasz Kwika. Tak jak Atoba. Zreszta czemu tu się dziewić? Masz
                                ki
                                > epski gust. Gdzie ty się ubierasz,
                                > dziewczyno. W przejsciach podziemnych? tam tez kupujesz wody perfumowane?

tylko na bazarze Rózyckiego i od Wietnamczyków, wiec sie Karol mi nie dziw
                                • karolina-k Bugii jest na 102 07.02.03, 17:42
                                  Bugii nie tedy droga! Kup rozjasniacz, jesli jestes szatynka inaczej farba nie chwyci. Potem przemaluj wlosy na
                                  nordycki bez. Spytaj w kiosku na rogu, czy maja sztuczne rzesy i wzorzyste rajstopy. Maja, pod lada.
                                  Potem idz do Empiku i za darmoche spryskaj sie D&G.
                                  Usiadz mu na kolanach w tramwaju. A wtedy on powie - �taka karma�, ewentulanie �to zalosne�.
                                  • Gość: Niech Re: Bugii jest na 102 IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:44
                                    Ewentualnie - czemu Bugolku przebralas sie za Karola? Czy tylko po to bysmy
                                    mieli caly wagon dla siebie?
                                    • karolina-k Re: Bugii jest na 102 07.02.03, 17:51
                                      Bugii jesli chcesz zostac z Niechem sama na sam, absulutnie nie przebieraj się za mnie. Wagonik będzie pełen
                                      facetów.
                                      Oczywiście to o wiele przyjemniejsze.
                                      Ale to twoje zycie, ja ci go ukladac nie bede. Wybieraj!
                                  • zarlaczka Re: Bugii jest na 102 07.02.03, 17:47
                                    Karolcia jaka Ty mądra w rad udzielaniu, ale nie są to chyba rady dobre, jako
                                    że Tobie nic nie pomogło, mimo starań, żebrań i wszystkich innych dostępnych
                                    form uwiedzenia.
                                    • Gość: Niech Re: Bugii jest na 102 IP: 217.197.165.* 07.02.03, 17:48
                                      Jak to nie pomoglo? Pomoglo. Maz od niej odszedl.
                                      • karolina-k Bugii jestes na 103 07.02.03, 18:00
                                        Mnie intresuja mezczyzni z krwi i kosci, a nie jakies tam olejki eteryczne
                                        • Gość: Niech Re: Bugii jestes na 103 IP: 217.197.165.* 07.02.03, 18:07
                                          No to masz pecha, bo oni nie interesuja sie toba. Olejki zreszta tez.
                                          • karolina-k Bugii jestes na 104 07.02.03, 18:14
                                            Ech, siedze sobie wlasnie przed lustem i tak sobie mysle, ze to zaintresowanie mezczyzn moja skromna osoba i
                                            ponetnym cialkiem kiedys sie skonzcy i wreszcie bede miala swiety spokoj.
                                            • Gość: Niech Re: Bugii jestes na 104 IP: 217.197.165.* 07.02.03, 18:17
                                              Zapomnialas napisac: "Siedze sobie spokojnie przed lustrem". A czyim zdjeciem
                                              zakleilas to lustro?
                                              • karolina-k Re: Bugii jestes na 105 07.02.03, 18:23
                                                Przetarłam lustro ludwikiem, no nie - ja naprawde jestem piekna!

ps. Bugii Nie rozklejaj sie! Zreszta zrob jak uwazasz
                                                • Gość: Niech Re: Bugii jestes na 105 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.03, 20:56
                                                  Ludwikiem? Chyba karolem. Jesli to jest takie zielone, przykro pachnie i sie
                                                  pieni to na pewno jest to karol.
                                                  • Gość: k`k Re: Bugii jestes na 105 IP: *.acn.waw.pl 07.02.03, 21:05

> Ludwikiem? Chyba karolem. Jesli to jest takie zielone, przykro pachnie i sie
                                                    > pieni to na pewno jest to karol No 5
                                                  • buggi Re:Niech 07.02.03, 21:07
                                                    Niech mam do ciebie prosbe. Skoro wczoraj zawróciles nam ta "sprawa" glowy,
                                                    napisz chociaz, do jakich wniosków doszedles.
                        • buggi Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:17

> Bugi, kosz poraz drugi? To juz nie robi na mnie wrazenia. Wrecz przeciwnie -
                          > przyzwyczajam sie.

kosza to ty mi dales, tak sie nie robi. Juz to sobie zanotowalam. Ja w
                          przeciwienstwie do Karola nie bede cie napastowac.
                          • karolina-k Re: Jestem na liscie czarnych aktorek Hollywood? 07.02.03, 17:24
                            Napastowac? Szczotkę do wlosów blond?
            • buggi Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:50
              minelysmy sie na korytarzu na Czerskiej. Czemu nie odpowiedzialas na "dzien
              dobry"?

PS.Masz slicze blond wlosy. Jaki odcien kupilas?
              • Gość: Niech Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? IP: 217.197.165.* 07.02.03, 16:52
                Blondynka? Do mnie pisala, ze czarnulka. Aaa bestyjka, lgala jak z nut.
                • zarlaczka Re: Tradycja na czarnej liscie Hollywood? 07.02.03, 16:53
                  Karolcia zmienną jest. Powiedziałabym kilkoro w jednym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka