Dodaj do ulubionych

Sprawa mieszkania szefa ZDM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:14
W tym wszystkim najsmutniejsze jest to, że pogadamy, gazeta popisze i na tym
sie skończy. A pan Fota czyta artykuł i myśli sobie "Teraz to możecie mi
naskoczyć na ........"
Obserwuj wątek
    • Gość: Lukasz Glosujcie na PIS !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:18
      !
      • Gość: zadowolony Re: Glosujcie na PIS !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 10:34
        jak ja sie ciesze, ze na nich nie glosowalem. ani jak wybierano najgorszego
        prezydenta Wa-wy Kaczora ani teraz do UE ale niestety wieksosc warszawiakow
        (lub tych co sie tylko za takich uwazaja) lubi dzialania Kaczora ... a szkoda :(
        • d.z Re: Sprawa mieszkania 30.06.04, 10:45
          Z jednej strony miasto afiszuje się z chęcią kupienia na wolnym rynku mieszkań
          dla lokatorów komunalnych (bo lokali gminnych brak), z drugiej jak się okazuje
          lokale są i urzędnicy miejscy mogą nie tylko szybko i bez dodatkowych wyjaśnień
          je otrzymać ale potem z bonifkiatą od miasta wykupić.
          Ta konkretna sprawa z prawnego punktu widzenia jest bez zarzutu.
          Jest jednak niesmak bo przecież nie każdy może lokal od gminy szybko otrzymać a
          następnie na preferencyjnych zasadch wykupić.
        • Gość: warszawianka UPR przecież dał gotowe rozwiązanie takich spraw. IP: *.visp.energis.pl 30.06.04, 23:51
          Prasa juz dawno pisała. A Kaczor co, ciągle TKM i kolesiom mieszkanka rozdaje.
    • Gość: puzek Re: Kaczyński nic o tym nie wie!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.04, 11:08
      Dziwne że Gazeta w tak łagodny sposób podchodzi do tej sprawy. Skandal, że pan
      Fota posiadający kilka mieszkań dostaje od Prezydenta kolejne mieszkanie. Panie
      Kaczyński gdzie prawo nie mówiąc o sprawiedliwości.
      • Gość: Zuza Re: Kaczyński nic o tym nie wie!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 11:30
        Kaczorku kochany!!! Pozbyłam sie wszelkich złudzen co do Twojej uczciwosci.
        Jestescie wszyscy tacy sami na tych stołkach, kretacze, wyzyskiwacze i
        złodzieje.
    • Gość: Wiesiek Re: Sprawa mieszkania szefa ZDM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 11:27
      To już jest totalna bezczelność!!! Panie Prezydencie - przegina Pan w żywe
      oczy! Juz nigdy na Pana nie zagłosuję! Myslałem, że za Pana rządów będzie
      normalniej, spokojniej, lepoiej. A jest owszem - normalnie - czyli według
      starych zasad. Zamiast wykopac Fote Pan go jeszcze teraz absurdalnie i
      nieumiejetnie broni. Co to jest specjalna pula mieszkan???? To teraz kaxdy
      panski urzednik jak zapłacze, to dostanie wieksze mieszkanie???
    • Gość: zag TO JEST WŁAŚNIE UKŁAD WARSZAWSKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:32
      PP.red. Fusiecki i Szpala - bardzo Wam dziękuję za ten artykuł. Wreszcie
      odważyliście sie opisać układ warszawski.
    • Gość: Warszawiak Re: Sprawa mieszkania szefa ZDM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:53
      Mieszkania ŚĄ!!!! Choćby te, które zdają osoby startujące w przetargach na
      lokale w nowo wyb. czynszówkach ( Ząbkowska, Marii Kazimiery ....) Ja
      uczestniczyłem w jednym z nich i podczas publicznego otwierania ofert
      wymienione było jedno mieszkanie na Krakowskim Przedmieściu. Czyżby to właśnie
      dostał w prezencie Fota.!??
      • Gość: zulu Wszystko po staremu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 15:18
        Nic się nie może zmienić. Kaczor nadal ma w swoim otoczeniu sporo gości z
        dawnego układu, zwłaszcza w drogownictwie i komunikacji. A niektórzy to
        mistrzowie świata w układach, a nie tylko Warszawy!!! A Kaczor jak zwykle w
        takich sprawach ściemnia.
    • Gość: wojtek Re: Sprawa mieszkania szefa ZDM IP: 217.153.174.* 30.06.04, 23:00
      To taki p....t i dziwne że takiego k...sa święta ziemia jeszcze nosi! Przygłup
      który próbował razem z doradcą "kaczki" rozpiepszyć GDDP tylko na szczęście mu
      nie pozwolono. Poznano się na jego zamierzeniach i w porę zapobieżono!
      Skąd taki idiota ma takie poparcie? Tłumok i nieuk ! Mały człowieczek do
      przekrętów na wielką skalę!!!!. Najwyższy czas plenić kretynów.
    • Gość: WOJTEK Re: Sprawa mieszkania szefa ZDM IP: 217.153.174.* 30.06.04, 23:03
      Przecież to przekręt , jak taka osoba może pełnić taką funkcję ? po za tym to
      palant i złodziej, nieuk , kretyn i idiota!
    • Gość: Obywatel noC Dwa oblicza Jarosława K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:42
      Nic dodać, nic ująć.
      • Gość: mk Re: Dwa oblicza Jarosława K. IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 01.07.04, 10:48
        Chyba Lecha - ale dalej wszystko OK.
    • Gość: Monika Re: Sprawa mieszkania szefa ZDM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 20:26
      Jak tak można ja mam 13m2 i jest nas 3 osoby jest nam tak ciasno juz czkam 3
      lata na zamiana a ten gość w ciągu jednego roku ma juz wieksze lokum jak panu
      nie wstyd mając juz własnosciowe mieszkania i jeszcze panu mało!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Konserwatysta Re: Sprawa mieszkania szefa ZDM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 20:37
      Jeśli w całej tej sprawie ktoś jest winien, to nie Fota, lecz Kaczor. Gdyby
      miasto nie prowadziło takiej polityki jaką prowadzi, gdyby miasto nie miało
      tylu zbędnych mieszkań, gdyby miasto i mieszkania, które buduje nie stały
      puste, lecz zostałyby sprezedane z licytacji, to nie byłoby ani korupcji, ani
      takiego zamieszania.
      A to co głosi teraz Kaczor to nic innego jak czystej wody bolszewizm. Najpierw
      daje zgodę na zakup mieszkania, człowiekcoś tam płaci, ale przychodzi trzech
      psimaków pokazując jakieś kwity i Kaczor każe mieszkanie oddać! Czyli klasyczny
      bolszewizm.
      facet ma rację, że nie oddaje mieszkania, które kupił zgodnie z prawem. A
      oferta jaką złożył miasstu, czyli dopłata wydaje się być rozsądna. Ale
      widocznei Kaczor nei walczy już z ukł. w-wskim, więc Fota jest mu niepotrzebny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka