Dodaj do ulubionych

NIEMORALNA PROPOZYCJA

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.04.01, 00:33
co byś zrobił(a) gdyby ktoś złożył Ci propozycję 1 milion $ za noc?
Obserwuj wątek
    • Gość: female Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA IP: *.proxy.aol.com 10.04.01, 03:23
      $1,000,000? dlaczego nie? od razu. Jestem pewna, ze kazda i kazdy by to
      zrobil - przyjemne z pozytecznym, hahahaa
      • Gość: bettta Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA IP: *.pekaes.com.pl 11.04.01, 14:36
        Oj nie każdy, nie każdy. Zapewniam.
        • Gość: muza Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA IP: 193.0.124.* 11.04.01, 17:02
          Ta proopozycja nie jest niemoralna, bo ma podtekst erotyczny, ale dlatego, że
          karze wybierac pomiędzy czystością, a forsą. Ja bym wybrała czystość (u mnie
          taski numer wiązałby się ze zdradą)
    • Gość: female Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA IP: *.proxy.aol.com 12.04.01, 02:11
      taka propozycja wiaze sie z czym? ahhh, ze zdrada!.... ale czego lub kogo?
      no chyba, ze koscielnych doktryn i tak zreszta ustanowionych przez sam Kosciol.
      Sadzilam, ze pruderia juz wyszla z mody?
      • Gość: bettta Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA IP: *.pekaes.com.pl 12.04.01, 07:44
        Tu wcale nie chodzi o Ko?ciół, tylko o własne samopoczucie i o samoocenę. Po prostu o szacunek do samego siebie. Zachęcam do przeczytania artykułu w Wysokich obcasach, nr 14/01 Z. Milskiej - Wrzosińskiej: "Łatwe dziewczyny".
        • Gość: Dorota Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA IP: *.de.deuba.com 12.04.01, 12:05
          czy sadzicie, ze samopoczucie z 1000000$ komukolwiek pogorszyloby sie?
        • Gość: Andree Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA ! hehe IP: 195.117.134.* 20.04.01, 18:03
          Dziewczyny ,które mówią ,że nie zrobiły by tego za 1.000.000 $ myślą tak tylko
          w danej chwili.
          Jak by ktoś POKAZAŁ wam te pieniądze myślę ,że bez chwili wahania każda by się
          zgodziła.
          A co do zasłaniania się "samopoczuciem ,samooceną czy czystością" to jest to
          taka bzdura że chuj - większej nie słyszałem
          "Nie zrobie tego za 1000.000 $ bo moja samoocena by się załamała" Tak?
          Pomęczyłabyś się przez 1 rok ,i do końca życia żyłabyś jak pani - więc prosze
          mi tu łaskawie nie pierdolić ok?
    • Gość: bogacz Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.04.01, 17:36
      przyjemności nigdy dość, dawaj miliona!!!!
      • Gość: sasha Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA IP: *.kask.net.pl 13.04.01, 20:54
        gdyby to był Robert Retford...tak!!! :)
    • Gość: Jas Re: NIEMORALNA PROPOZYCJA IP: *.vancouver11.dialup.canada.psi.net 15.04.01, 07:57
      Widze, ze nie znacie kawalu, a jest z moralem
      Churchill spotyka gdzies Bardotke (nie wazne, ze rozne epoki , a moze tez inne osoby). Sluchaj mala,
      czy nie przespalabys sie ze mna za milion funtow. Alez, panie premierze,usmiecha sie dziewczyna
      zapraszajaco. A co bys powiedziala o stowie. Alez panie premierze, pan nie wie kto ja jestem. Kto
      jestes to wiemy oboje, a teraz targujemy sie tylko o cene
      zycze sukcesow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka