tuskobus.3 14.06.13, 09:46 Motłoch się w końcu kapnął, że referendum się odbędzie. Panicznie z tego powodu w swoje dzwony zaczyna walić. Czas na kwerendy nadchodzi.:::::::))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam111115 Re: Wielka panika motłochu w Warszawie. 14.06.13, 10:00 tuskobus.3 napisał: > Motłoch się w końcu kapnął, że referendum się odbędzie. > Panicznie z tego powodu w swoje dzwony zaczyna walić. > Czas na kwerendy nadchodzi.:::::::))))))))))))) jesteś tak głupi jak twój wpis. Po pierwsze nie będzie frekwencji a po drugie HGW i tak się obroni Odpowiedz Link Zgłoś
tuskobus.3 Wynik się najbardziej tu liczy! 14.06.13, 10:13 Z podpisami idzie bardzo dobrze a więc motłoch doszedł do wniosku, że frekwencja może też być. Dlatego PO tak sra POd siebie, że przez te sranie Tuskowi coś się z nogą stało. Cioto i głupku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Wynik się najbardziej tu liczy! 14.06.13, 10:17 tuskobus.3 napisał: > Z podpisami idzie bardzo dobrze a więc motłoch doszedł do wniosku, że frekwencj > a może też być. Dlatego PO tak sra POd siebie, że przez te sranie Tuskowi coś s > ię z nogą stało. > Cioto i głupku!!!! Nie klikać w linki w stopce. prawicowe poczucie humoru alert Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Wynik się najbardziej tu liczy! 14.06.13, 10:19 Polot jak u Pietrzaka i Wolskiego z tymi linkami. Boki idzie zrywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Wynik się najbardziej tu liczy! IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.13, 11:38 Nie napinaj się tak cieciu, bo ci żyłka pierdząca pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś
halmar44 Re: Wynik się najbardziej tu liczy! 15.06.13, 19:57 tuskobus.3 napisał: > Z podpisami idzie bardzo dobrze a więc motłoch doszedł do wniosku, że frekwencj > a może też być. Dlatego PO tak sra POd siebie, że przez te sranie Tuskowi coś s > ię z nogą stało. > Cioto i głupku!!!! dlaczego tchórzu nazywasz się tuskobusem a nie odważnie pisdzielcem. To złość na takie chamstwo i brak wychowania. Ludzie rozsądni nie pozwolą takim jak ty odnieść niezasłużonego zwycięstwa.Motłochem jesteś ty i nim zostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
magda3o Uwaga! Mocherowe Berety wkroczyły do Warszawy! 14.06.13, 14:22 Mocherowe Berety wkroczyły do Warszawy i chcą obalić naszą Prezydent tylko dlatego, że jest z konkurencyjnej partii. Nie biorą również pod uwagę kosztów związanych z wyborami nowego prezydenta Warszawy. Zbierają podpisy gdzie tylko się da, na podwórkach atakują emerytów, ludzi w podeszłym wieku i przekonują jaka to zła jest Prezydent Hanna Gronkiewicz-Waltz. Wstyd i hańba dla narodu polskiego, taka zawiść... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Uwaga! Mocherowe Berety wkroczyły do Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 15:27 Po pierwsze MOHEROWE nieuku, a po drugie - przynależność czy sympatia do jakiejkolwiek partii nie ma nic do rzeczy. HGW zawaliła tyle spraw, że już wystarczy. A koszt referendum to koszt utrzymania miasta przez jeden dzień. Więc nie ma co lamentować. Zaoszczędzi się na niemoralnie wysokich nagrodach dla towarzystwa wzajemnej adoracji i pieniądze się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Wlasnie tak, HGW generuje glownie koszty 14.06.13, 18:45 ten bufet jest za drogi i cuchnie starzyzna:( Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Motłoch będzie jęczeć po referendum 14.06.13, 20:01 które Gronkiewicz bez problemów wygra. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 14.06.13, 20:51 moze tak, moze nie, ale swiadomosc pozostanie, ze czesc Mieszkancow uwaza ja za szkodnika. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 14.06.13, 21:46 w_v_w napisał: > moze tak, moze nie, ale swiadomosc pozostanie, ze czesc Mieszkancow uwaza ja za > szkodnika. Ależ to oczywista oczywistość, że warszawskie mohery i pislamiści uważają ją za szkodnika. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 15.06.13, 10:57 snajper55 napisał: > w_v_w napisał: > > > moze tak, moze nie, ale swiadomosc pozostanie, ze czesc Mieszkancow uwaza > ja za > > szkodnika. > > Ależ to oczywista oczywistość, że warszawskie mohery i pislamiści uważają ją za > szkodnika. A wiesz, ze znam spora grupe czlonkow PO, ktorzy podpisali liste, bo maja dosyc hipokryzji organizacji, ktora moze okazac sie przestepcza :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 15.06.13, 11:48 w_v_w napisał: > A wiesz, ze znam spora grupe czlonkow PO, ktorzy podpisali liste, bo maja dosyc > hipokryzji organizacji, ktora moze okazac sie przestepcza :) A ja znam sporą grupę członków PiS, którzy nie podpisali listy postępując wbrew zaleceniom swojej partii, gdyż mają dość hipokryzji PiS, które może okazać się organizacją przestępczą. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 16.06.13, 06:26 snajper55 napisał: > w_v_w napisał: > > > A wiesz, ze znam spora grupe czlonkow PO, ktorzy podpisali liste, bo maja > dosyc > > hipokryzji organizacji, ktora moze okazac sie przestepcza :) > > A ja znam sporą grupę członków PiS, którzy nie podpisali listy postępując wbre > w zaleceniom swojej partii, gdyż mają dość hipokryzji PiS, które może okazać si > ę organizacją przestępczą. > > S. Bo to jest ta sama organizacja, tylko posluguje sie dwoma nazwami dla zmylenia tych, ktorych robi w wala :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
popzpr Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 15.06.13, 12:24 Lemingowatym /i nie tylko/ z zapowiadanego przez platfusowatych 'dobrobytu' żołądki do krzyżów przyrastają, kredyty do spłacenia a tu roboty nie ma a jak jest to na śmieciówce za tysiaka. Tylko należący do rządzącej IIIRP mafii mają się dobrze i ci będą robić wszystko by dalej było jak jest, czyli za nic robienia i za nic nieodpowiadanie wypasione posady na których opłacanie pracuje motłoch czy frajerzy bo tak nas nazywają. Nie da rady. Bo owsa do koryta którym pasą się i paść chcieli by się dalej nie ma już z czego sypać a lemingowate w coraz większym stopniu przepoczwarzają się w istoty myślące. I nic tego procesu już nie zatrzyma. Nowe rozdanie /bez kanciastego tym razem/ po czym aferzystów i złodziei po szybkim osądzeniu w skarpetkach /plus konfiskata zrabowanego mienia/ i do pierdla. I praca np przy budowie dróg czy torów kolejowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.10.13, 00:16 Snajpera zwolnią z ratusza! Odpowiedz Link Zgłoś
fruqo3 Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 14.06.13, 21:30 Przegra. Tyle tylko, że frekwencji nie uda się osiągnąć. Ocali stołek, ale za rok w wyborach dostanie takiego kopa w d... że się jej zagotuje. Arogancja i traktowanie warszawiaków jak bankomaty bez limitu wypłat wyjdzie jej bokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
beejay02 Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 14.06.13, 21:53 Wszystko zależy jak rozegra to sama Platforma. Jak zbojkotuje - pewnie wyraźnie przegra, ale zabraknie frekwencji. Jak podejmie temat - wynik będzie koło remisu, może ciut na minus, ale może zapewnić frekwencję. Mają twardy orzech ... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 14.06.13, 21:56 fruqo3 napisał: > Przegra. > Tyle tylko, że frekwencji nie uda się osiągnąć. > Ocali stołek, ale za rok w wyborach dostanie takiego kopa w d... że się jej zag > otuje. > Arogancja i traktowanie warszawiaków jak bankomaty bez limitu wypłat wyjdzie je > j bokiem. Wygra. Ale frekwencji faktycznie nie będzie. Następne wybory? Zobaczymy najpierw w jakim stylu wygra w referendum. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 16.06.13, 12:49 fruqo3 napisał: > Przegra. > Tyle tylko, że frekwencji nie uda się osiągnąć. > Ocali stołek, ale za rok w wyborach dostanie takiego kopa w d... że się jej zag > otuje. > Arogancja i traktowanie warszawiaków jak bankomaty bez limitu wypłat wyjdzie je > j bokiem. Tez tak sadze, czasem trzeba troszke dluzej poczekac. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Motłoch będzie jęczeć po referendum 16.06.13, 23:27 w_v_w napisał: > Tez tak sadze, czasem trzeba troszke dluzej poczekac. Na przykład do wyborów? W takim razie po co referendum? Aby za cudzą (naszą) kasę zrobić sobie reklamę? S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Odwołanie władz będzie niemożliwe IP: *.static.gorillaservers.com 15.06.13, 22:59 Koniec demokracji: metromsn.gazeta.pl/Wydarzenia/1,127307,14098174,Odwolanie_wladz_bedzie_niemozliwe__Nowy_projekt_referendow.html Złodzieje boją się o swoje stołki. Skończą jak na Ukrainie - za kratkami! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe 16.06.13, 00:31 Do zmiany władz służą wybory a nie referenda. S. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe 16.06.13, 06:28 a po co tak dlugo czekac, czasem trzeba szkodnika wczesniej unicestwic:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
popzpr Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe 16.06.13, 09:05 W tym wypadku zamiast bufetowej zarząd komisaryczny /do czasu wyborów nowych władz/ byłby znacznie korzystniejszy dla miasta ponieważ byłby bardziej pod lupą opinii publicznej i z pewnością bardziej kompetentny. Bufetowa była na tyle arogancka i bezczelna w swojej pysze i pogardzie dla prawa że nie wykonywała prawomocnych wyroków sądowych nakazujących jej ujawnienie szczegółów konkretnych przetargów. Przyjdzie czas a będzie dokładnie prześwietlona gdy była preziem i za ujawnione wałki pójdzie do ula jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokals Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe IP: *.yourproxyhost.com 16.06.13, 10:39 razem ze swoim mężusiem "kamienicznikiem": naszeblogi.pl/29056-historia-pewnej-kamienicy trafią tam gdzie ich miejsce właściwe jak ich ukraińska koleżanka po fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe 16.06.13, 12:48 popzpr napisał(a): > W tym wypadku zamiast bufetowej zarząd komisaryczny /do czasu wyborów nowych wł > adz/ byłby znacznie korzystniejszy dla miasta ponieważ byłby bardziej pod lupą > opinii publicznej i z pewnością bardziej kompetentny. Bufetowa była na tyle aro > gancka i bezczelna w swojej pysze i pogardzie dla prawa że nie wykonywała prawo > mocnych wyroków sądowych nakazujących jej ujawnienie szczegółów konkretnych prz > etargów. Przyjdzie czas a będzie dokładnie prześwietlona gdy była preziem i za > ujawnione wałki pójdzie do ula jak nic. Amen!!! p.s jesli platfonsy chca uratowac resztki "twarzy", powinni odstawic te dewote, a powolac np. jej zastepce Jacka Wojciechowicza. Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe 16.06.13, 12:38 w_v_w napisał: > a po co tak dlugo czekac, czasem trzeba szkodnika wczesniej unicestwic:) Dla ciebie szkodnika, dla kogo innego bardzo dobrego prezydenta. S. Odpowiedz Link Zgłoś
fruqo3 Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe 16.06.13, 09:27 snajper55 napisał: Do zmiany władz służą wybory a nie referenda. S. Kolego, referendum to najwyższa forma demokracji gdyż jest to oddolna inicjatywa obywateli. Jeżeli obywatele chcą zmian (a jak widać na przykładzie HGW) chcą to ich świętym prawem jest otrzymanie referendum. I wybory nie mają tu nic do rzeczy. Irracjonalne argumenty które podajesz dowodzą tego, że panika w warszawskiej PO jest tak wielka, że chwyta się ona wszystkiego żeby tylko nie pozwolić na oderwanie sobie ryjów od koryta. Najpierw było lekceważenie WWS, po tygodniu lekceważenie zastąpił niepokój, a od tygodnia widać panikę. Stąd te teksty o bezsensie organizowania referendum na rok przed wyborami, o kosztach które trzeba będzie ponieść, etc. HGW już wie, że stołek jej spod tyłka się wyślizguje, a co gorsza ma świadomość że odwołanie skompromituje ją jako polityka do końca jej dni. Nie wspominając o tym jaki będzie miało wpływ na sondaże na poziomie ogólnokrajowym. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe 16.06.13, 12:42 fruqo3 napisał: > Kolego, referendum to najwyższa forma demokracji gdyż jest to oddolna inicjatyw > a obywateli. Nie, nie jest najwyższa. > Jeżeli obywatele chcą zmian (a jak widać na przykładzie HGW) chcą to ich święty > m prawem jest otrzymanie referendum. I wybory nie mają tu nic do rzeczy. Nie obywatele, tylko grupka obywateli. Taka grupka powinna być zdecydowanie większa, aby decydować o zwoływaniu referendum. Prezydenta wybrała większość i podobna większość powinna decydować o jego odwołaniu. > Irracjonalne argumenty które podajesz dowodzą tego, że panika w warszawskiej PO > jest tak wielka, że chwyta się ona wszystkiego żeby tylko nie pozwolić na oder > wanie sobie ryjów od koryta. Najpierw było lekceważenie WWS, po tygodniu lekcew > ażenie zastąpił niepokój, a od tygodnia widać panikę. Stąd te teksty o bezsensi > e organizowania referendum na rok przed wyborami, o kosztach które trzeba będzi > e ponieść, etc. HGW już wie, że stołek jej spod tyłka się wyślizguje, a co gors > za ma świadomość że odwołanie skompromituje ją jako polityka do końca jej dni. > Nie wspominając o tym jaki będzie miało wpływ na sondaże na poziomie ogólnokraj > owym. Irracjonalne? Toż to wy zaklinacie rzeczywistość jak przed każdymi wyborami. A potem jęczycie z rozpaczy, gdy zobaczycie wyniki. S. Odpowiedz Link Zgłoś
fruqo3 Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe 16.06.13, 13:55 Najwyższa, misiu, najwyższa. Wybory odbywają się bowiem na bezpośredni wniosek obywateli. Co do "grupki" to jeżeli dla Ciebie 10% mieszkańców Warszawy to "grupka" to gratuluję Ci dobrego samopoczucia. Właśnie dlatego koryto będzie oderwane od ryja. Bo jesteście aroganccy. I ostatnie - nie wiem kogo masz na myśli pisząc "wy"? Ja w wyborach do parlamentu głosowałem na PO. W wyborach prezydenta Warszawy przekreśliłem całą kartkę, bo uważałem że nie było na tej liście nikogo kto właściwie mógłby ten urząd sprawować. Jak widać w wypadku HGW nie pomyliłem się. Ty natomiast próbujesz zaklinać rzeczywistość drogi snajperze, próbując grać na starych podziałach "my" i "wy". W domyśle PO i PIS. Nie bierzesz jednak pod uwagę faktu, że w wyborach lokalnych takie podziały mają mniejsze znaczenie. Fakt, że w wyborach do Sejmu oddałem głos na Donalda Tuska nie powoduje, że teraz nie mogę zagłosować za odwołaniem HGW, która zamienia moje i mojej rodziny życie w piekło. Urodziłem się w tym mieście. Moja zona też. Nasi rodzice i dziadkowie również. Ci ostatni walczyli w Powstaniu. Niestety już nie żyją. Ale nawet moi rodzice, którzy chodzą pod tym świecie od 60 lat mówią, że tak aroganckiej, chamskiej, impertynenckiej i niekompetentnej władzy w tym mieście jeszcze nie widzieli. I to jest właśnie mój drogi powód dla którego HGW pójdzie na szczaw. Bo ocena jej "dokonań" jest podobna u warszawiaków niezależnie od wieku i poglądów politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
fruqo3 mała korekta 16.06.13, 13:56 Miało być "Referendum odbywa się bowiem na bezpośredni wniosek obywateli". Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: mała korekta 16.06.13, 23:34 fruqo3 napisał: > Miało być "Referendum odbywa się bowiem na bezpośredni wniosek obywateli". A co to niby zmienia? S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Odwołanie władz będzie niemożliwe 16.06.13, 23:33 fruqo3 napisał: > Najwyższa, misiu, najwyższa. > Wybory odbywają się bowiem na bezpośredni wniosek obywateli. Nie. Wyboru odbywają się zgodnie z ustawą uchwaloną przez przedstawicieli społeczeństwa. > Co do "grupki" to jeżeli dla Ciebie 10% mieszkańców Warszawy to "grupka" to gra > tuluję Ci dobrego samopoczucia. Tak, 10% to jest grupka. O władzach decyduje całe społeczeństwo, 100%. Jedno zero więcej. > Właśnie dlatego koryto będzie oderwane od ryja. > Bo jesteście aroganccy. Ja nie mam ryja, Nie jem z koryta i nie jestem arogancki.Ale każdy sądzi według siebie... > I ostatnie - nie wiem kogo masz na myśli pisząc "wy"? > Ja w wyborach do parlamentu głosowałem na PO. > W wyborach prezydenta Warszawy przekreśliłem całą kartkę, bo uważałem że nie by > ło na tej liście nikogo kto właściwie mógłby ten urząd sprawować. Jak widać w w > ypadku HGW nie pomyliłem się. > Ty natomiast próbujesz zaklinać rzeczywistość drogi snajperze, próbując grać na > starych podziałach "my" i "wy". W domyśle PO i PIS. Nie. Tu jest podział przeciwnicy Gronkiewicz i przeciwnicy referendum. > Nie bierzesz jednak pod uw > agę faktu, że w wyborach lokalnych takie podziały mają mniejsze znaczenie. Fakt > , że w wyborach do Sejmu oddałem głos na Donalda Tuska nie powoduje, że teraz n > ie mogę zagłosować za odwołaniem HGW, która zamienia moje i mojej rodziny życie > w piekło. > Urodziłem się w tym mieście. Moja zona też. Nasi rodzice i dziadkowie również. > Ci ostatni walczyli w Powstaniu. Niestety już nie żyją. Ale nawet moi rodzice, > którzy chodzą pod tym świecie od 60 lat mówią, że tak aroganckiej, chamskiej, i > mpertynenckiej i niekompetentnej władzy w tym mieście jeszcze nie widzieli. To już Lecha Kaczyńskiego zapomnieli? Może Bilobil? > I to jest właśnie mój drogi powód dla którego HGW pójdzie na szczaw. W wyniku referendum nie pójdzie. Albo to wiesz, albo nie jesteś w stanie pojąć. > Bo ocena jej "dokonań" jest podobna u warszawiaków niezależnie od wieku i poglą > dów politycznych. Nie, zdecydowanie nie jest podobna. Jest zdecydowanie różna. Czego my jesteśmy przykładem (o ile naprawdę jesteś Warszawiakiem). S. Odpowiedz Link Zgłoś