Dodaj do ulubionych

Gdzie mozna potańczyć 35+

01.01.14, 16:41
Witam,
oboje z moim facetem uwielbiamy tanczyc, bylismy w kilku klubach warszawskich jednak zawsze kończyło się na remixach w rytmie umcy umcy :( czy sa jeszcze miejsca w Warszawie gdzie mozna potanczyć niekoniecznie stojąc w miejscu i ugniatająć "swój kawalek podlogi "? ;)

ps. i taka mała dygresyjka;) nie macie wrażenia ze tanczenie w parach kompletnie wyszło z mody ? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Betty 40+ Re: Gdzie mozna potańczyć 35+ IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.14, 20:39
      Nie, nie wyszło.
    • zajonc.o.poranku Re: Gdzie mozna potańczyć 35+ 02.01.14, 21:59
      ame_belge34 napisała:

> ps. i taka mała dygresyjka;) nie macie wrażenia ze tanczenie w parach kompletni
      > e wyszło z mody ? ;)

Marzę o tym, żeby wyszło. Człowiek nie może posiedzieć, pogadać, napić się w spokoju wody, bo zaraz "chodź potańczyć, no chodź".

Klub 70 czy jakoś. Ale byłem tam późno w nocy, nie wiem co grają wcześniej.
      • ame_belge34 Re: Gdzie mozna potańczyć 35+ 03.01.14, 15:21
        Zajec , Ty masz odpuszczone :) na parkiet już wiecej Cię ciągać nie będe :P :-D
    • Gość: Dalaj Lama Re: Gdzie mozna potańczyć 35+ IP: *.14.vie.surfer.at 03.01.14, 00:37
      Tancerze sie znalezli. Wroccie na wies i tam jeszcze pewnie sa deski kolo remizy strazackiej.
      • Gość: kk Re: Gdzie mozna potańczyć 35+ IP: *.free.aero2.net.pl 03.01.14, 14:14
        Zakompleksiony maly czlowieczek sie odezwal.
        • wieslaw_spiewa Re: Gdzie mozna potańczyć 35+ 03.01.14, 14:33
          Coś w tym jest, że większośc znanych mi miłośników tańca towarzyskiego to słodkie idiotki oraz homoseksualiści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka